Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hepinize..
Bilgisayardan girdim dünkülerden alıntı yaptım bir dondu hepsi güme gitti offf.

Burasıda aşırı soğuk..yağmur hiç dinmiyor...haftasonuna açsa bari ...
Bugün bir de eşim geliyor yarın bizim direniş başlıyor :) hayırlısı bakalım nasıl başa çıkıcaz...

günaydın
burası da soğuk ve yağmurlu kış geri geldi abovvv

katılıyorum #direnkalliste

Son düzenleme:
Aynen bijom ya kısa botlardan kabanlardan kurtulamadık bi .

Aebenim omegaya başladım bugun ama 720 mg yokmuş 500 mg almış sabah içtim inşallah faydasını görürüm

kalişim gözün aydınmı desem .kolaylıklarmı bilemedim
#DirenKalliste ))))

Aynen bijom ya kısa botlardan kabanlardan kurtulamadık bi .

Aebenim omegaya başladım bugun ama 720 mg yokmuş 500 mg almış sabah içtim inşallah faydasını görürüm

mehalim küçüklerden aldınsa 2 dene iç ...

Son düzenleme:
günaydınlar hayırlı bir gün olsun hepimiz için akşam spor salonuna erken gidince spor şu şekilde oldu

45 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk bisiklet çevirme
1 saat aerobic step

akşam spor çıkışı fena yağmura yakalandım sucuk gibi oldum kendi evime gitmeye kalksam daha çok ıslanacaktım kendimi annemlere zor attım sonra eşim gelip aldı :)

günaydın ... burasıda soguk kiş geri geldi .. mubarek yağmadı dedik oda yazın yagacak sanırım hayırlısı bakalım .... güneş olmayınca benimde içim sonuk oluyor yahu ....

sizin eşler geldi benimki gitti yurt dışına ugurladım az evvel pazara kadar yok ..

Aebenim ülserim var. Kızartmalar mayalılar meyve asidi kola fastfood turşu acılar mahfediyor aslında bu diyete uysam zaten zayıflarım ))))
senin işinde zormuş be meahlim allah kolaylık versin .. benim pek miğdemle sorunun olmaz şükür ama geçen haftada 2 gün böyle agrı olmuştu ...
az karpuz peynir ekmekten nolucak ki aebenim miden niye kötü oldu? aslında öğlenki tavugun tok tutması lazımdı seni şeftali mi acıktırdı ki?

bijom ara dan sonra 1 saat geçti yani sindirmeden akşam yemiş oldum , birde karpuz soguktu onunda etkisi verdir belki ...
bi soda içtim vede yürüyüşe çıktım hafifledi şükür ..şimdi iyiyim ... dün bi çıktım benim arkadaşa rastgeldim onunda maşallahu var 1.2. saat olmayınca bırakmıyor .sohbetde koyuydu ezan okundada öyle ayrıdık yürüyüş parkurundan akşamda 1.5 saat yürümüş oldum sabahda 45 dk yürümüştüm .. gecede eşim geç geldi valiz vs hazırladım derken geç yattım şu an pestilim çıkmış durumdayım sanki ..gerçekden yaşlanıyorum. ben öyle 2 saat yürüyüşden yorulacak hatunmuydum

günaydınnnnn

sabah erken kalktım lesile yapayım diye ne mümkün , bogazım fena şişmiş dün zaten agrıyordu ama bu kadar degildi
zar zor kahvaltı yapttım , poşete attım getiridm bişiyler ne çıkarsa bahtımaa
eczaneden ilaç alırken birde ingiliz karbonatı aldım birde bunu deneyelim bakalım...

Haberlerde gördün İstanbul felç olmuş ..

SPORUNDA HARİKA OLMUŞ NAZLIM ..

bende bugun tesise bakmaya gidecektim kendime gelebilirsem .. ama sadece bakıcam bu halsizlikle vede reglin aktip gününde spora giremem sanırım

Son düzenleme:

geçmiş olsun banm bogazına iyi gelecek şeyler iç sıcak sıcak .....

Günaydınnn bu gün işe geç gidrcem. Evime yakın bir sitede çalışmam var bugün hatta ofise gitmeyi hiç düşünmüyorum. Ve şu an koşu bandındayımmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kalis mustang bijo kütahya bu da sizin için güneşi görünnn.artık çıkarsa görürüz çikmazsa ben size sitenin kuğularının nasıl yüzdüğünü anlatırımmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401780541997.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $1401780571578.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 34
mersaa içim açıldı valla ya ne gzüle manzara
ankara günlerdir gri renkte(

bişiy merak ettim balkonda cam ok dimi stor perde mi var:26::26:

MERSA çok kötüsün 😔

Bir sorum olacak ben menümü yazıyorum ama içtiği bitki çaylarını falanda mı yazsam acaba ?

Aebenim 2 adet al demişsin diğerinide akşam mı içmeliyim 2 tane birden mi almalıyım ?

yerim ben onları (mecaz)
Yüzün benim yerimede kuğucuklar iki yıl oldu yüzemeyeli

Günaydin bu arada kızlar

Son düzenleme:
Bu da yürüdüğümün kanıtı az oldu ama daha tam iyleşemedim 40 dakikaya tamamladım:thumbup:

Eklentiler

• $1401783745015.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…