kalişim gözün aydınmı desem .kolaylıklarmı bilemedimGünaydın hepinize..
Bilgisayardan girdim dünkülerden alıntı yaptım bir dondu hepsi güme gitti offf.
Burasıda aşırı soğuk..yağmur hiç dinmiyor...haftasonuna açsa bari ...
Bugün bir de eşim geliyor yarın bizim direniş başlıyor :) hayırlısı bakalım nasıl başa çıkıcaz...
#DirenKalliste ))))
Aynen bijom ya kısa botlardan kabanlardan kurtulamadık bi .
Aebenim omegaya başladım bugun ama 720 mg yokmuş 500 mg almış sabah içtim inşallah faydasını görürüm
senin işinde zormuş be meahlimAebenim ülserim var. Kızartmalar mayalılar meyve asidi kola fastfood turşu acılar mahfediyor aslında bu diyete uysam zaten zayıflarım ))))
az karpuz peynir ekmekten nolucak ki aebenim miden niye kötü oldu? aslında öğlenki tavugun tok tutması lazımdı seni şeftali mi acıktırdı ki?
günaydınlar hayırlı bir gün olsun hepimiz için akşam spor salonuna erken gidince spor şu şekilde oldu
45 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk bisiklet çevirme
1 saat aerobic step
akşam spor çıkışı fena yağmura yakalandım sucuk gibi oldum kendi evime gitmeye kalksam daha çok ıslanacaktım kendimi annemlere zor attım sonra eşim gelip aldı :)
günaydınnnnn
sabah erken kalktım lesile yapayım diye ne mümkün , bogazım fena şişmiş dün zaten agrıyordu ama bu kadar degildi
zar zor kahvaltı yapttım , poşete attım getiridm bişiyler ne çıkarsa bahtımaa
eczaneden ilaç alırken birde ingiliz karbonatı aldım birde bunu deneyelim bakalım...
yerim ben onları (mecazKalis mustang bijo kütahya bu da sizin için güneşi görünnn.artık çıkarsa görürüz çikmazsa ben size sitenin kuğularının nasıl yüzdüğünü anlatırımmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mersaa içim açıldı valla ya ne gzüle manzara
ankara günlerdir gri renkte(
bişiy merak ettim balkonda cam ok dimi stor perde mi var:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?