Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yazmiyorum soda sade kahve bitki cayi iciyorum bazen sizlerle bulusali 2 tanecik ligt kola da ictim ki bu benim icin mucize peehhhhhh ben eskiden gnde 2 litreyi devirirdim bagimlilik resmen kolaizm diye bisey varsa bende var

Son düzenleme:
Erir erir ben iilk geldigimde 6 7 kilo erimisti farkina varmadan buralarin insanları yerlilerimi denir genelde incecik sıcak bol protein ve acı agırlikli besleniyolar nadir kilolu insan var

neredesin senn , hemen geleleimm vallahh erimeyeee

Günaydınnn bal böceklerim..
Sizi çok ihmal ettim dimi.. 2 günlük bir tatildi diyelim
Kütahyam sana 2 gün rapor veremedm affet bebişim ..
Bu 2 günde gerçekten çok az yedim ama bir düzenim yoktu. O yüzden yazmayacağım. Spor yoktu tabi hiç ve suya da çok dikkat edemedm. Ama cumaya kadar arayı kapatırm diye düşünüyorum.
Hala evde değilm o yüzdrn tel den geçmişe bakmak zor oluyor . Zaten çok fazla birikmiş kız amma konuşmuşsnz :)
Yalnız insanın hesap vereceği bir mecra ve dostlarının olması güzel. Ben bunun hesabını veremem diyip dün 1 dilim pastayı reddettim mesela :) kız ben önceden böyle değildm ayol değiştim mi ne hahahah
Öpüyorm akşama görüşürz

Bugünkü menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
2 adet küçük karnıyarık
1 kutu ayran

ara
1 adet elma

akşam
peynirli göbek salata

spor olarakta koşu bandında 45 dk yürüyüş ve 1 saat plates yapılacak eğer yine erken gidecek olursam 10 dk da bisiklet çeviririm

Merhabalar Efenim .

Mehalim 2sini birden sabah ic .. Aslinda ilk icerken zorlanmasam buyuk kapsulden bende 2 tana icicem .. Mehalim 500 lerin icinde saf omega 3 miktari 750lik kadar yokmus . Yani kucuklerden 2,3tanesi buyukden ancak 1 tane ediyor kisacasi . O yuzden arada fiyat farki baya var .

Mersam telden girdim resimleri goremedim pc acinca bakarim artik ..

Cukulam iyi gezmeler ...

Cocom denetmenim takima bile ugrayamiyorsun (

Bana gelince sabah aktif relg den salonda spor yapamam dedimsede siz bana inanmayin hahayy ..
40 dk banta yurundu 5.5 da .20 dk pilates ve esneme yapildi . Ayrica gelip gideyim derkende en az 1 saat yurundu efem :))
Tesis beklediminde uzerinde guzelmis . Regl gecsin bekle beni havuzz . Canim gitti suya valla ...

süpersin ablam . sanırım yine takımca regli oluyoruz :) ben spor salonuna gidene kadar gitsemm mi gitmesem mi diye düşünüyorum ama kapıdan içeri girince bir enerji geliyor ben bile şaşırıyrum . hatta plates hocası bana takık biraz bütün hareketleri sonuna kadar yapmak zorunda kalıyorum gözlerini pörtletip bakıyor hemen

kahvaltı
2 dlm dukan ekmegi

ara
3ceviz,5 kuru erik
sütlü kahve (anaögün gibi oldu)

öglen
haşlama tavuk salata

ara
1 elma

akşam
eve gidince yogurt yerim 1 kase
bugün ögnleirmin yeri degişti o elmayı nedne yedim bilmiyorum

Özletme kendini ama dün bende yemedim pasta sen yeseydin ayıp olurdu hiç yemeyelim

Nazlım sen işi çözdün diyecek bişiy yok sadece zamana ihtiyaç var

Ben tahmin etmistim bu duramaz diye en kötü yaya gider gelir dedim ahanda tutturdum ya havuz su falan demeyin yaa çok özendim bugün ne yüzerdim eskiden

Oiyy yok ben içerdede üşeniyorumda sonuç güzel olumca devam artık birde ben genelde tek takılıyorum herkesin hevesi kaçtı galiba kimse gelmiyor ilk açıldiğinda yıldız savaşları gibiydi ortalık sen in ben yuruyecem şeklinde bu kadın milleti ....dicem olmayacak

Bu arada çoklu alıntı yaptım galiba ohbeeee

Bende bugün gene sacma sapandı menu
Öglen uyandim spora gitmeden 1 dilim ekmek peynir ayaküstü
Saat16:00. Da1 yumurta yogurt 1 dilim ekmek
Aksam yemeginde salata cacik yada corba salata ole bişiler olacak
Spor 45 dakika koşu bandı yarım saat diğer zımbırtılar çok su
Bu arada yagmur burayada geldi serinledim ohhh

Pismanlik duyacak bisey yok ki diyene bak deme sakın azıcık yemişsin zaten

meyveyi normalde 1 tane yerim elimin altında olunca yiyiveridm valla..
send eçok az yemişisn ama ya naısl duuyon okadar az yemeyle
Hiç acıkmıyorum bu ara maşaAllah diyim siz kızmayın diye yiyorum onlarıda bi makarna var aklımda bi fırsat bulsam öglen yiyecem bigün :26:
Haa geceleri ölüyorum kıvranıyorumda 7 den sonra bişiy yemiyoruz dimi sabrediyorum zaten yorgunluktan agrı sızidan gece mutfaga gidecek halim olmuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…