Yok canım perde değil güneşlik var.hepinize güneş gönderdimmm🌞🌞🌞🌞
Ben yazmiyorum soda sade kahve bitki cayi iciyorum bazen sizlerle bulusali 2 tanecik ligt kola da ictim ki bu benim icin mucize peehhhhhh ben eskiden gnde 2 litreyi devirirdim bagimlilik resmen kolaizm diye bisey varsa bende varMERSA çok kötüsün 😔
Bir sorum olacak ben menümü yazıyorum ama içtiği bitki çaylarını falanda mı yazsam acaba ?
Aebenim 2 adet al demişsin diğerinide akşam mı içmeliyim 2 tane birden mi almalıyım ?
Yok canım perde değil güneşlik var.hepinize güneş gönderdimmm🌞🌞🌞🌞
Atla gel uçağa kemiklerin yansın sıcaktansaol valla zira çok ihtiyacım var donuyorum
Atla gel uçağa kemiklerin yansın sıcaktanKod:
yagları
mda erir mi
Erir erir ben iilk geldigimde 6 7 kilo erimisti farkina varmadan buralarin insanları yerlilerimi denir genelde incecik sıcak bol protein ve acı agırlikli besleniyolar nadir kilolu insan var
neredesin senn , hemen geleleimm vallahh erimeyeee
Diyarbakır:18:
Merhabalar Efenim .
Mehalim 2sini birden sabah ic .. Aslinda ilk icerken zorlanmasam buyuk kapsulden bende 2 tana icicem .. Mehalim 500 lerin icinde saf omega 3 miktari 750lik kadar yokmus . Yani kucuklerden 2,3tanesi buyukden ancak 1 tane ediyor kisacasi . O yuzden arada fiyat farki baya var .
Mersam telden girdim resimleri goremedim pc acinca bakarim artik ..
Cukulam iyi gezmeler ...
Cocom denetmenim takima bile ugrayamiyorsun(
Bana gelince sabah aktif relg den salonda spor yapamam dedimsede siz bana inanmayin hahayy ..
40 dk banta yurundu 5.5 da .20 dk pilates ve esneme yapildi . Ayrica gelip gideyim derkende en az 1 saat yurundu efem :))
Tesis beklediminde uzerinde guzelmis . Regl gecsin bekle beni havuzz . Canim gitti suya valla ...
Özletme kendini ama dün bende yemedim pasta sen yeseydin ayıp olurdu hiç yemeyelimGünaydınnn bal böceklerim..
Sizi çok ihmal ettim dimi.. 2 günlük bir tatildi diyelim
Kütahyam sana 2 gün rapor veremedm affet bebişim ..
Bu 2 günde gerçekten çok az yedim ama bir düzenim yoktu. O yüzden yazmayacağım. Spor yoktu tabi hiç ve suya da çok dikkat edemedm. Ama cumaya kadar arayı kapatırm diye düşünüyorum.
Hala evde değilm o yüzdrn tel den geçmişe bakmak zor oluyor . Zaten çok fazla birikmiş kız amma konuşmuşsnz :)
Yalnız insanın hesap vereceği bir mecra ve dostlarının olması güzel. Ben bunun hesabını veremem diyip dün 1 dilim pastayı reddettim mesela :) kız ben önceden böyle değildm ayol değiştim mi ne hahahah
Öpüyorm akşama görüşürz
Nazlım sen işi çözdün diyecek bişiy yok sadece zamana ihtiyaç varBugünkü menümü yazayım hemen
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
2 adet küçük karnıyarık
1 kutu ayran
ara
1 adet elma
akşam
peynirli göbek salata
spor olarakta koşu bandında 45 dk yürüyüş ve 1 saat plates yapılacak eğer yine erken gidecek olursam 10 dk da bisiklet çeviririm
Ben tahmin etmistim bu duramaz diye en kötü yaya gider gelir dedim ahanda tutturdum ya havuz su falan demeyin yaa çok özendim bugün ne yüzerdim eskidenMerhabalar Efenim .
Mehalim 2sini birden sabah ic .. Aslinda ilk icerken zorlanmasam buyuk kapsulden bende 2 tana icicem .. Mehalim 500 lerin icinde saf omega 3 miktari 750lik kadar yokmus . Yani kucuklerden 2,3tanesi buyukden ancak 1 tane ediyor kisacasi . O yuzden arada fiyat farki baya var .
Mersam telden girdim resimleri goremedim pc acinca bakarim artik ..
Cukulam iyi gezmeler ...
Cocom denetmenim takima bile ugrayamiyorsun(
Bana gelince sabah aktif relg den salonda spor yapamam dedimsede siz bana inanmayin hahayy ..
40 dk banta yurundu 5.5 da .20 dk pilates ve esneme yapildi . Ayrica gelip gideyim derkende en az 1 saat yurundu efem :))
Tesis beklediminde uzerinde guzelmis . Regl gecsin bekle beni havuzz . Canim gitti suya valla ...
süpersin ablam . sanırım yine takımca regli oluyoruz :) ben spor salonuna gidene kadar gitsemm mi gitmesem mi diye düşünüyorum ama kapıdan içeri girince bir enerji geliyor ben bile şaşırıyrum . hatta plates hocası bana takık biraz bütün hareketleri sonuna kadar yapmak zorunda kalıyorum gözlerini pörtletip bakıyor hemen
Pismanlik duyacak bisey yok ki diyene bak deme sakın
kahvaltı
2 dlm dukan ekmegi
ara
3ceviz,5 kuru erik
sütlü kahve (anaögün gibi oldu)
öglen
haşlama tavuk salata
ara
1 elma
akşam
eve gidince yogurt yerim 1 kase
bugün ögnleirmin yeri degişti o elmayı nedne yedim bilmiyorum
Pismanlik duyacak bisey yok ki diyene bak deme sakınazıcık yemişsin zaten
Hiç acıkmıyorum bu ara maşaAllah diyim siz kızmayın diye yiyorum onlarıda bi makarna var aklımda bi fırsat bulsam öglen yiyecem bigün :26:meyveyi normalde 1 tane yerim elimin altında olunca yiyiveridm valla..
send eçok az yemişisn ama ya naısl duuyon okadar az yemeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?