Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya tb unundan makarna var pastavillanın benimde aklımda ama henüz bulamadım
bulursam alıcam bende öglen salata yapıp içine haşla yerim aslında ama bulamadım

çok az yiyincede kilo veremiyorusn dikkat et, ben eskidne ofise getiriyorudm akşam yemeigmi ma eve geçinde yiycem artık
umarım 7 den sonraya kalmaz

Menümü yazayım bijom

1 katı yumurta
Minik peynir parçası

1 kahve

Pilav+nohut toplamda 1 porsiyon anca gelir.
Salata

1 katı yumurta ve minik peynir 2 pirinç patlağı maden suyu

Akşam bişi yermiyim bilmiyorum şu anda canım istemiyor

2 L su içtim 50 dk yürüdüm

Böyle işte kızlar

Anacım ne oldu bu takıma

Bijom, Kallis, MErsa ,Aeben nerdesiniz da :2:

tam bi kontrol edeyim dedim ama fazla kalamayacağım... işim çok yoğun kusura bakmayın pazar gününe dek böyleyim ve pazar tüm gün yokum zaten...

eşimde yeni geldi ehh adamı bırakıp bilgisayarı alıp oturmakta olmuyor... çok özür diliyorum sizden bu bir kaç gün paylaşımım alt sınırlarda olacak ..mersamın denetlenmesi bile onu bile beceremedim çok üzgünüm...

Mehalim bugun sohbetim vardi gitmemistim arkadaslar bensiz yapamamislarda aksam ustu oraya gittim :)))) hic demiyonuz kirdizini evde dur diye hahayy

Yarinda bende arkadaslar . Benim bulgur pilavim messurdur yufka ustune . Bi arkadasta yufka varmis getirecek , sizde toplanin gelin pilav yiyelim :)))

Yav ben daha cok yazarim buralardayim ama eskilerden kimse yokki yazmiyorsunuz ( hele denetmenimi cuma kilo bildiriminde gordum ( kalisim yogun sanirim . Kuzucuda hic yazmiyor (ablam tatilde :)) cukulam gezmede :)) mersam iki arada bi derede :)))) senle biyom bide bizim kizlar yaziyor .

Bu durum bu haftalik boyle haftaya boyle olmiycak diye umit ediyorum :))

tebrik ederim aebenim hem yaptığın spor için hemde böyle bir aktivite kaydı yaptırdığınız için...süper olacak senin ve çocuklar için yaz ayları iyi geçecek inşallah... havuzda ohh mis..

lisede olsan hadi diyeceğim de spor hocasıda takıkmı olurmuş yaaa

Birde bem regl olsam yine iki ay olacak offf (((
bende senleyim canım aynen iki yada üç ayda bir ama oluncada evden çıkamıyorum çok kötü geçiyor tabii benim ki yaştan artık ..

Bu da yürüdüğümün kanıtı az oldu ama daha tam iyleşemedim 40 dakikaya tamamladım:thumbup:
canım benim süper çok hoşuma gitti..ben spor yapamadım kaç gündür ev içinde hep ayakta koşturmacadayım onun kurdelesi eksik ahh fistolar nerdeydi mavi süsler nerde pembe kutular şuraya koymuştummmmmmmmmm diye

anam o havuz kaç günde doluyor içim gitti yaaa.... eşim arada mersine geliyor kız bende bir daha gelirse geleyim sana

biz kızları sohbet muhabbet olursa takıma girersiniz diye bir hafta denemeye aldık kimsorarsa ama kızlar bizi almıcak takıma bu gidişler

Menuleriniz afiyet olsun .

Benim menum . Regl geciyorya sukur istah normal insan kivamina iniyor :))))

Sabah ;
2dl. Ekmek .
Peynir ,3zeytin.
Dom,sal.bib..maydonoz.

İkindi :
5 kofte . Domates.
Sogan yr.br.ayran.

Aksam misafirlikte)
Birkac pazi sarmasi .
1seker pare .yr. Borek ..

2lt.su.
40dk.bantta yuruyus .+pilates
1saat+30dk. normal yuruyus .

Aksam menusune aldirmayin ben onlari yesemde kilo vericem insallah :))... Beynime oyle dedim cunki :)))

ben denetlemeyi unuttum iki gündür mersamı ama kendimi denetlettireyim

sabah sütlü nesfit

öğlen kaşarlı tost
zero kola

akşam haşlanmış tavuk yağsız mağsız yanında bir lokmalık ekmek..

bir avuç çiğ badem

Kalisim esleri ihmal etmeye gelmiyor :)) biz halden anlarizz :)) takilma bu haftada boyle olsun sonraki haftalar telafi ederiz :)

Mehalim arada kaynadi sen neden 2 ayda hastalanmadin pilokistik overinmi var ?

Kalisim mersadan once ben denetleyim :))))

Canim zeroyla sulasanda menun kuru olmus :) sebze salata meyve yok !

Unutmusum . İkindi yedigim koftenin yaninda 1 dl de ekmek vardi .

Saat on olmus daha yarin İcin kalkip tatli yapicam daha . Oooogg.

Firsat olursa gene gelirim , iyi geceler .

Az yemişsn kuzum sanki.. Spor yaptğn için biraz daha protein ve karbonhidrat alsaydın iyi olurdu. Bir de meyve ye..

Sabah: 4 kaşık yulaf içine 3 parça ceviz 3 kaşık yoğurt ile

Şeftali

Light dondurma

Akşam: köfte salata 3 kaşık pilav

Gece yoğurt ve karpuz yerim...

Spor yapamadım. Şimdi de misafir geldi eve..
Su 1,5 lt

Metroda alışverişteyimmm

.
ne aldın ne aldın banada alllll
tam bi kontrol edeyim dedim ama fazla kalamayacağım... işim çok yoğun kusura bakmayın pazar gününe dek böyleyim ve pazar tüm gün yokum zaten...
..
Evet canım instangramdan paylaştıklarını görüyorum harika şeyler yapıyorsun hepsi bitsin vericem siparişleri.

Ankaraya gelince isterim o pilavdan o na göre

Valla sana Pekiyi PEkiyi Pekiyi KAhvaltı öğlen akşam su ve spor harikasın bebeğimm
Canım benim sen böyle kola içermiydin , dikkat ediyorum senin menünde kola sık geçiyor. Daha evelkilerde pek hatırlamıyorum kola yazdığını
Kalisim esleri ihmal etmeye gelmiyor :)) biz halden anlarizz :)) takilma bu haftada boyle olsun sonraki haftalar telafi ederiz :)

Mehalim arada kaynadi sen neden 2 ayda hastalanmadin pilokistik overinmi var ?
Ya canım maalesef öyle pikoyum ben kilo ve piko tam bir kısır döngü kilo aldırıyor kilo aldıkça regl olmuyorum 64 k civarındayken hiç sekme aydan ayaa olurum. Bu sebeple oğlumdan başka bebeğim de olmadı

Az yemişsn kuzum sanki.. Spor yaptğn için biraz daha protein ve karbonhidrat alsaydın iyi olurdu. Bir de meyve ye..
Ya ben diyet yapmazkende çok bişiy yedigim yok azaltmıs halim böle oluyor iste ama simdi 1 cay bardagi cacik ictim ondan öncede bi avuc leblebi yesilcay yetmistir yaw maksat depodan yiyelim

Ee seninde çok yediğin söylenemez ama anlıyorum gec kalkıncafirsat kalmiyor dimi

Bende bende polikistikowerliyim kilo bu işin düsmanı benim ciddi boyutta idi hemde zor oluyor ama veriliyor daha önce 6. Takim zamaninda 23 kiloyu bu dönemde hemde yogun hormon tedavisi (d.kontrol hapları) sırasında vermiştim sıkıntı kalmıyor kilo verince

Bu tarz menuler aslinda ömur boyu yapmamı gereken şekil ben 75 olayim bu tarz beslenicm sporada devam edicem bakalim kilo korumami olur yavaş vermeye devammi olur gorecez

Sabah bence olmus oglen yagsiz beyaz peynirli olsaymis iyiymis yanina insan biraz dom.salatalik falan alir
Kola afiyet olsun benim yerimede iç hele zero olmasaydi nasil güzel bişiy ya
Aksamda yanina salata sebze istiyomus bence bidahaki sefere bademler erken saatlerde daha iyi olur galiba heralde bence

Evttt dün 15 dakikayla başladım bu gün 40 dakika yürüdüm.ama çookkk yorgunum eve az önce girdim🕥. Baktım kocam benden önce gelmiş koltukta oturuyor hanım ne yemek yaptın bu gün dedim bana çok tuhaf baktı niyekiiii😄
Kız o küçük olanı 2 günde doluyor öbürü 4 günde doluyor. Gel canım beklerim çok sevinirim hemdee😊😀☺

Çok güzell denetmenim.hatta çok az aralarada bişeyler attırsan iyi olmazmıydı.gerçi benimkide seninkinden kalmaz birazdan yazacam.

Ayyy sorma çok hoşuma giden bir köfte vardı tavuk ve hindi etinden ondan almaya gittim. Hazır olunca bana kolaylık oluyor onu bulamadım başka bir tane aldım oda biraz yağlıymış. Bide araya saat sıkıştırıverdim ben saat ve yüzük manyağıyımdır. Kaç tl bilin 19.90 ama çok hoşuma gittii⌚

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…