Hiç acıkmıyorum bu ara maşaAllah diyim siz kızmayın diye yiyorum onlarıda bi makarna var aklımda bi fırsat bulsam öglen yiyecem bigün :26:
Haa geceleri ölüyorum kıvranıyorumda 7 den sonra bişiy yemiyoruz dimi sabrediyorum zaten yorgunluktan agrı sızidan gece mutfaga gidecek halim olmuyo
Anacım ne oldu bu takıma
Bijom, Kallis, MErsa ,Aeben nerdesiniz da :2:
Anacım ne oldu bu takıma
Bijom, Kallis, MErsa ,Aeben nerdesiniz da :2:
tebrik ederim aebenim hem yaptığın spor için hemde böyle bir aktivite kaydı yaptırdığınız için...süper olacak senin ve çocuklar için yaz ayları iyi geçecek inşallah... havuzda ohh mis..Merhabalar Efenim .
Bana gelince sabah aktif relg den salonda spor yapamam dedimsede siz bana inanmayin hahayy ..
40 dk banta yurundu 5.5 da .20 dk pilates ve esneme yapildi . Ayrica gelip gideyim derkende en az 1 saat yurundu efem :))
Tesis beklediminde uzerinde guzelmis . Regl gecsin bekle beni havuzz . Canim gitti suya valla ...
lisede olsan hadi diyeceğim de spor hocasıda takıkmı olurmuş yaaasüpersin ablam . sanırım yine takımca regli oluyoruz :) ben spor salonuna gidene kadar gitsemm mi gitmesem mi diye düşünüyorum ama kapıdan içeri girince bir enerji geliyor ben bile şaşırıyrum . hatta plates hocası bana takık biraz bütün hareketleri sonuna kadar yapmak zorunda kalıyorum gözlerini pörtletip bakıyor hemen
bende senleyim canım aynen iki yada üç ayda bir ama oluncada evden çıkamıyorum çok kötü geçiyorBirde bem regl olsam yine iki ay olacak offf (((
canım benim süper çok hoşuma gitti..ben spor yapamadım kaç gündür ev içinde hep ayakta koşturmacadayım onun kurdelesi eksik ahh fistolar nerdeydi mavi süsler nerde pembe kutular şuraya koymuştummmmmmmmmm diyeBu da yürüdüğümün kanıtı az oldu ama daha tam iyleşemedim 40 dakikaya tamamladım:thumbup:
anam o havuz kaç günde doluyorKalis mustang bijo kütahya bu da sizin için güneşi görünnn.artık çıkarsa görürüz çikmazsa ben size sitenin kuğularının nasıl yüzdüğünü anlatırımmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yav ben daha cok yazarim buralardayim ama eskilerden kimse yokki yazmiyorsunuz( hele denetmenimi cuma kilo bildiriminde gordum ( kalisim yogun sanirim . Kuzucuda hic yazmiyor (ablam tatilde :)) cukulam gezmede :)) mersam iki arada bi derede :)))) senle biyom bide bizim kizlar yaziyor .
Bende bugün gene sacma sapandı menu
Öglen uyandim spora gitmeden 1 dilim ekmek peynir ayaküstü
Saat16:00. Da1 yumurta yogurt 1 dilim ekmek
Aksam yemeginde salata cacik yada corba salata ole bişiler olacak
Spor 45 dakika koşu bandı yarım saat diğer zımbırtılar çok su
Bu arada yagmur burayada geldi serinledim ohhh
Metroda alışverişteyimmm
.
Evet canım instangramdan paylaştıklarını görüyorum harika şeyler yapıyorsuntam bi kontrol edeyim dedim ama fazla kalamayacağım... işim çok yoğun kusura bakmayın pazar gününe dek böyleyim ve pazar tüm gün yokum zaten...
..
Mehalim bugun sohbetim vardi gitmemistim arkadaslar bensiz yapamamislarda aksam ustu oraya gittim :)))) hic demiyonuz kirdizini evde dur diye hahayy
Yarinda bende arkadaslar . Benim bulgur pilavim messurdur yufka ustune . Bi arkadasta yufka varmis getirecek , sizde toplanin gelin pilav yiyelim :)))
))
Menuleriniz afiyet olsun .
Benim menum . Regl geciyorya sukur istah normal insan kivamina iniyor :))))
Sabah ;
2dl. Ekmek .
Peynir ,3zeytin.
Dom,sal.bib..maydonoz.
İkindi :
5 kofte . Domates.
Sogan yr.br.ayran.
Aksammisafirlikte)
Birkac pazi sarmasi .
1seker pare .yr. Borek ..
2lt.su.
40dk.bantta yuruyus .+pilates
1saat+30dk. normal yuruyus .
Aksam menusune aldirmayin ben onlari yesemde kilo vericem insallah :))... Beynime oyle dedim cunki :)))
Canım benim sen böyle kola içermiydin , dikkat ediyorum senin menünde kola sık geçiyor. Daha evelkilerde pek hatırlamıyorum kola yazdığınıben denetlemeyi unuttum iki gündür mersamı ama kendimi denetlettireyim
sabah sütlü nesfit
öğlen kaşarlı tost
zero kola
akşam haşlanmış tavuk yağsız mağsızyanında bir lokmalık ekmek..
bir avuç çiğ badem
Ya canım maalesef öyle pikoyum ben kilo ve piko tam bir kısır döngü kilo aldırıyor kilo aldıkça regl olmuyorum 64 k civarındayken hiç sekme aydan ayaa olurum. Bu sebeple oğlumdan başka bebeğim de olmadıKalisim esleri ihmal etmeye gelmiyor :)) biz halden anlarizz :)) takilma bu haftada boyle olsun sonraki haftalar telafi ederiz :)
Mehalim arada kaynadi sen neden 2 ayda hastalanmadin pilokistik overinmi var ?
Ya ben diyet yapmazkende çok bişiy yedigim yok azaltmıs halim böle oluyor iste ama simdi 1 cay bardagi cacik ictim ondan öncede bi avuc leblebi yesilcay yetmistir yaw maksat depodan yiyelimAz yemişsn kuzum sanki.. Spor yaptğn için biraz daha protein ve karbonhidrat alsaydın iyi olurdu. Bir de meyve ye..
Ee seninde çok yediğin söylenemez ama anlıyorum gec kalkıncafirsat kalmiyor dimiSabah: 4 kaşık yulaf içine 3 parça ceviz 3 kaşık yoğurt ile
Şeftali
Light dondurma
Akşam: köfte salata 3 kaşık pilav
Gece yoğurt ve karpuz yerim...
Spor yapamadım. Şimdi de misafir geldi eve..
Su 1,5 lt
Bende bende polikistikowerliyim kilo bu işin düsmanı benim ciddi boyutta idi hemde zor oluyor ama veriliyor daha önce 6. Takim zamaninda 23 kiloyu bu dönemde hemde yogun hormon tedavisi (d.kontrol hapları) sırasında vermiştim sıkıntı kalmıyor kilo verincene aldın ne aldın banada alllll
Evet canım instangramdan paylaştıklarını görüyorum harika şeyler yapıyorsunhepsi bitsin vericem siparişleri.
Ankaraya gelince isterim o pilavdan o na göre
Valla sana Pekiyi PEkiyi PekiyiKAhvaltı öğlen akşam su ve spor harikasın bebeğimm
Canım benim sen böyle kola içermiydin , dikkat ediyorum senin menünde kola sık geçiyor. Daha evelkilerde pek hatırlamıyorum kola yazdığını
Ya canım maalesef öyle pikoyum ben kilo ve piko tam bir kısır döngü kilo aldırıyor kilo aldıkça regl olmuyorum 64 k civarındayken hiç sekme aydan ayaa olurum. Bu sebeple oğlumdan başka bebeğim de olmadı
Menuleriniz afiyet olsun .
Benim menum . Regl geciyorya sukur istah normal insan kivamina iniyor :))))
Sabah ;
2dl. Ekmek .
Peynir ,3zeytin.
Dom,sal.bib..maydonoz.
İkindi :
5 kofte . Domates.
Sogan yr.br.ayran.
Aksammisafirlikte)
Birkac pazi sarmasi .
1seker pare .yr. Borek ..
2lt.su.
40dk.bantta yuruyus .+pilates
1saat+30dk. normal yuruyus .
Aksam menusune aldirmayin ben onlari yesemde kilo vericem insallah :))... Beynime oyle dedim cunki :)))
Sabah bence olmus oglen yagsiz beyaz peynirli olsaymis iyiymis yanina insan biraz dom.salatalik falan alirben denetlemeyi unuttum iki gündür mersamı ama kendimi denetlettireyim
sabah sütlü nesfit
öğlen kaşarlı tost
zero kola
bir avuç çiğ badem
tebrik ederim aebenim hem yaptığın spor için hemde böyle bir aktivite kaydı yaptırdığınız için...süper olacak senin ve çocuklar için yaz ayları iyi geçecek inşallah... havuzda ohh mis..
lisede olsan hadi diyeceğim de spor hocasıda takıkmı olurmuş yaaa
bende senleyim canım aynen iki yada üç ayda bir ama oluncada evden çıkamıyorum çok kötü geçiyortabii benim ki yaştan artık ..
canım benim süper çok hoşuma gitti..ben spor yapamadım kaç gündür ev içinde hep ayakta koşturmacadayım onun kurdelesi eksik ahh fistolar nerdeydi mavi süsler nerde pembe kutular şuraya koymuştummmmmmmmmm diye
anam o havuz kaç günde doluyoriçim gitti yaaa.... eşim arada mersine geliyor kız bende bir daha gelirse geleyim sana
ben denetlemeyi unuttum iki gündür mersamı ama kendimi denetlettireyim
sabah sütlü nesfit
öğlen kaşarlı tost
zero kola
bir avuç çiğ badem
ne aldın ne aldın banada alllll
Evet canım instangramdan paylaştıklarını görüyorum harika şeyler yapıyorsunhepsi bitsin vericem siparişleri.
Ankaraya gelince isterim o pilavdan o na göre
Valla sana Pekiyi PEkiyi PekiyiKAhvaltı öğlen akşam su ve spor harikasın bebeğimm
Canım benim sen böyle kola içermiydin , dikkat ediyorum senin menünde kola sık geçiyor. Daha evelkilerde pek hatırlamıyorum kola yazdığını
Ya canım maalesef öyle pikoyum ben kilo ve piko tam bir kısır döngü kilo aldırıyor kilo aldıkça regl olmuyorum 64 k civarındayken hiç sekme aydan ayaa olurum. Bu sebeple oğlumdan başka bebeğim de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?