Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende iki defa 25 kg verdim normal kiloma döndüğümde sıkıntı yok ama işte dedimya kısır döngü tam

Aman bende cici bici almaya gittin sandıydım ((( boğaz almaya gitmişsin ))
Bende bugun ayakkabı bakarken 2 çift almışım nasıl oldu anlamadım eşime ne diyeceğim derken eşim elinde 3 çift ile gelinece ohh dedim ))) bana kızamadı

Metroya bende bayiliyorumda yalniz gitmem lazim insan daldimi cikamiyor yaninda hadi yoruldum belim agridi diyen biri olmayacak benim esim takti saat konusuna ama eski model olacakmis gg den acik arttirmalara giriyor gecen bana birakti son dakika kacirdim 12.50 gitti guzelim saat ben garibimde seviyorum 2 saatim var bende cogaltayim buranin bit pazarina taktim kizlar sizde açin kullanim dısı urunlerinizi çok keyifli oluyor

Bende iki defa 25 kg verdim normal kiloma döndüğümde sıkıntı yok ama işte dedimya kısır döngü tam
Aynen oyle ama bu sefer hep beraber birakmayalim ipin ucunuda almayalim artik sıkıldım yaş gidiyor zayıf olalım

Ben 7 çift aldim

Off tekrar yazıcam bu sefer kimseye cevap yazamıycam çokk yoruldum .
Kallisim denetle beniii
Sabah
1 dilim benim yulaf ekmeğimden kendi yapımım içinde semiz otu ve yumurta var. Yaninda peynir.
Öğlen
Çalıştığım yerde bana özel 1 kase nesfit hazırladılar müsli karışık. Sonra kıramadım 1 tane çok ince lahmacun yedim.
Akşam
6 tane hindi inegöl köfte ama yağlıymış. Kağıt havluyla yağını almama rağmen midem bulanıyor. Sanırım yağsız yemeye alıştım iyce. 1 kase yoğurt. Fakat bunları saat 10 da yeme şansım oldu
Spor
40 dakika yürüyüş
Su
Nerdeyse yok sayılır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yaaa bana gülün😆 yine ama durumum çok vahim mustang gibi belkide daha kötü durumdayım.
Akşam metroya gittim demiştim ya kasada yarım saat bekledim nerdeyse ve şekerimin düştüğünü hissettim aslında. Neyse sıra geldi ödememi yaptım tam kapıdan çıkıyorum kasiyer çocuk arkamdan bağırıyor geri döndüm ne görim aldıklarımın hepsini kasada bırakmışım😮 sıradaki kadın pis pis bakıp ay ilk defa aldıklarını unutan birini gördüm demesinmi ya sabır dedim elim ayağım titriyor rezil oldum bu arada şeker iyce dipte. Arabaya gittimki ne görimmm arabanın ön camınıda sonuna kadar açık unutmamışmıyım . Evet önce gülün sonrada ben napıcam söyleyin bunadımmı şekerimin düşmesiylemi ilgisi var yorgunluktanmı bu nasıl bir unutkanlıkkkk😦😔

Kalisim mersadan once ben denetleyim :))))

Canim zeroyla sulasanda menun kuru olmus :) sebze salata meyve yok !
evet çok haklısın aebenim ama ben kimse hazırlamayınca ve tek başıma olduğumda çok saçma yiyorum hatta hiç yemiyorum işte..
aliş okulda olmadığı zamanlarda mutfağı sever pek bir salata aperatif delisidir önüme hazır gelince iyide.. işim varken hiç aklıma dahi gelmiyor yemek yiyeyim gibilerinden..

evet canım cola içerdim ve içiyorum da bu azaltmış halim... krom kullanınca yani düzenli kullanınca cola içmeyi bırakıyorum ancak..
cola diye takıntım yok asitli olsun yeter soda bile köpürüyor ya o da olur
bırakıcam şu meleti inşallah..az daha düzen kurayım....

benimki olsa kahkaha atardı başkalarına çok sık ona pek seyrek espri yaparım ..bazen anlamıyo kötü bakışıp kalıyoruz

anam su niye yok yaaa
yediklerin benimkisinin olmadığı gibi olmamış aslında iyi ama eksik ..kendi eksiklerimide biliyorum
sendede salata yok kalsiyum çok az... ay düzelticez inşallah...

Kızlar uyumadıysanız tuba özer saba tümerde canlı söylüyor çok güzelll
o kimki
eşim akşam geldi kumanda nerde diye arıyo bıraktığın yerde didim kocadan başkası izlemez tv bizde..

unutkanlığına gelince ..kafan aşırı doludur benim öyle oluyor bir kaç değişik durumu aynı anda düşünüp değerlendirince aşırı unutkan oluyorum...
poşetin birini sallayıvereydin çok mu acaip bi durummuş

ee kütoyada cevap vercektim alıntısını nerde bırakmışım ki

salata zor şekerim..dün mesela sizden ayrıldım ya bişeyler atıştırıyım diye face yazışırken.. bir saat sonra aklım başıma geldi hani ben bişeyler yiyecektim diye.. yine işe dalmışım..
kolayı bırakçam terapi şart

bademleri eşim getirmiş bende açtım hatır hutur saatine bakmadan yedim ...

ayy ne diyeceğim

dün aliş okuldan gelince dedim spike hasta veterinere götürelim ..kedim ..yaşlı ..yemek yemedi dün ve yerinden kalkmadı... neyse götürdük tam dönüyoruz yoldayız eşim arıyo kapıda kaldım aşkolsun size diye kapı dediğide bahçe kapısınıda kilitlemiştim yolda elinde valizler..köpekte buna aşık zaten onu görünce iyice delirmiş kıyameti koparmışmı adam bunalmış.. yan komşunun bahçesine girip çitlerden atlamış verendaya girmiş

günaydın
aklımda kalanları yazıyım alıntı yapmadan gelmişim geçmişten.. ama en çok mersamın havuzu kaldı aklımda o ne güzel bir görüntüydü öylee
menünü beğendim mustangcım aslında herkesinkini beğendim herkesi bir tebrik edeyim

ben de dünkünü yazayım
sabah: 2 haşlanmış yum, 1 dilim çavdar ekm
öğlen: 1 porsiyon kadar haşlanmış kırmızı et,yoğurt
akşamüstü: 2 adet kuru pasta (arkadaşımda)
1 litre su
3-4 km yürüyüş fakat toprakla beraber

kallisim dün dışardaydım geç geldim.. kaç günüdr yağmurdur rüzgardır çocuk evde tek başına kafayı yedi dedim arkadaşına götüreyim benim de annesiyle işim vardı fakat orda da hiç yapmadığı bir şeyi yaptı anlaşamadılar kavga ettiler neyse öyle böyle derken eşimle iş çıkışında buluştuk takıldık derken yemektir falan sızmışım kalmışım ben... o yüzden bakamadım size..

Günaydın canlarım

Mersam bende neler yaşadım unutkanlıktan dolayı halada yaşarım b12 nin çok etkisi var birde maruz kaldığımız radyasyonun b12 tabletinin faydası yok ben iğne oluyorum dodex isimli ilaç 3 güne bir enjekte ediliyor kalçadan ayrıca omega3 aebenim tavsiye etmiştim araştırdım çok faydası var sen balık yer misin bilmem ben hiç balık yemem o nedenle eksik bende omeganın kilo kontrolünden tut unutkanlığa ordan kas ağrısı yorgunluğa hepsine etkisi var sana tavsiyem aile doktoruna bir danışmanı ve bunları kulanman birde kitap okuman birde planlarını yazılı hale getirmen )))))

KALLİSİM çok güldüm bırakmalıyım mereti demişsin ya alkol içki maddeden bahseder gibi hahaha ama haklısın kolada tam bir bağımlılık hatırlarsan bir arkadaşım vardı onunda tek sorunu kola idi halada öyle ikna edemiyorum aramıza katılmasına alternatiflerimi reddediyor
Kola tutkusu bendede vardı ama ülser olunca naçar uzak kaldık birde sigarayı bıraksam süper olacak

BIJOM özlettin kendini tepedekileri yazarken menünü unuttum iyimi ama eminim yemezoğlularından old için dengelidir ))))))

günaydın hatunlar ....
misafir gelecek koşturuyorum işte ,dün ev işi yapmamıştım bugun tüm hazırlıklar vede temizlik beni bekler .. çoçukları yolladım size bakip koyulacam evel allah

evet ya senin köpekcik işine aşıkdı dimi ne yapsın adam kendi beklerde köpecigi bekletememiş

kalişim senin yaptıgın el ilerlini hatırlıyorum benimde görebilecegim yer varmı .. malum benim ne fecem var dene başka bişi :))netle alakam burası ..

Son düzenleme:
Günaydınnnn bu günde bize güneş lazım acayip sıkıcı bir gün. Baksanıza her yer kapkaranlık . Hiç çalışma azmim yok. Güneş olmasada güzel bir yağmurda iyi olur. Size şehrimizi tanıtıyorum şekerler mersin manzaraları

Eklentiler

• $1401862390904.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 37
dün herkeesin ayakkabı alma günümüydü bende salon için kulanılmamış spor ayakkabısı almıştım,2de tşort .. aba siz abartmişsinzi ne öyle 3.5. 7

mersam mehelimin dedigi gibi b 12 bi baktır ve de balık hapını bende çok önerrim .kulanmanın hiç zararı yok çoçukların bile kualanması lazım aslında...

mersam evin menzarasına bayıldım .. güzel bir sitede oturyorsun allah agzını tadını bozmasın ..
fakat seni o saklıları boş bırakdıgın için kınıyorum

ben kaçar öpüldünüz

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn
geçmişi okudum ama alıntı yapmamışım efem...
ayakkabı alanlar güle güle kullanın :))
cici ayakkabılarınızı ,

pko olayı açılmş bende polikistik overim malesef regli olmak bir kabustu benim için taki monti diyeti ile tanışana kadar
monti ile 74 e kadar indim sonra şakır şakır oldu reglilerim, hatta ikizlere hamile kalmakta güçlük çekerken
sonra kendiligimden hamile bile kaldım kalbi durdu ama 4.5 haftada
pkoda kilo almıycaksın bu ilk şart ben 10 kilo aldım ve o ay reglim 17 gün gecikt
vermeye başlayınca tekrar düzene girdi

-herkes gibi kilo veremiyoruz
-aynı şeyi yesek bile insanlardna daha fazla kilo alıyoruz
-şeker engesilikleri çok oluyor-
-her daim kilo almaya elverişlyiz

malesefki hep dikkat etmek duurmundayız, glismein endeks olayını ögrendigimdne beri çok dikkat ediyorum.
ama ben bi kh canavarıyım hatta bagımlıyım diye bilirim..
acıkınc agözüm dönüyor malesef((

artık evde yiyim yemegimi diye düşündüm, ve işten çık çocukaları al eve geç markete ugra derken 7:30 da evdeydim ve bend ekayış koptu
çok üzügnüm ama bud apkonun etkileri işte aç kalınca canavara dönüşüyorsun,
bunu yazarken bile utanıyorum iradesizligime, sabahta eşim haid kahvaltı yapalım dedi
yarım simit yedim onunla ve azcıkta ttatlı çörek gibi bişiy((
bugün meyve ve başka ekmek vs şeyler tüketmem toparlarım..

yerkende dedim kendime sen bu giidşle kedi gibi takımın kapısından bakarsın artıkk

çenem düştüm sanırımm uzun yazdımsa kusur abakmayın

yahu masumcum olur arada kaçamak neden bu kadar dert ettin takımın kapısından falan bakarım dedin ki.. diyet yapmak kolay iş değil yalnız olsak neyse ama değiliz evde cıss lar oluyor e haliyle insanız.. önemli olan geri toparlanmayı bilmek ve sende bunu yapacağını söylüyorsun.. kaçamak olacak tabi olmayacak değil sadece çok sık olmayacak ve ardı gelmeyecek..

ayrıca bizim sizi denemeye almamızın nedeni paylaşım yapıp yapmadığınızı görebilmek için. çok kişi geliyor takıma gireceğim diyor günde 1 mesaj yazıyor veya hiç yazmıyor ya da çekip gidiyor.. yoksa hepimizin yaptığı şey kaçamak yaptın yok bir hafta kilo veremedin diye yol verecek değiliz..

aebencim kolay gelsin misafirlerinle hoş vakit geçir :13:

mersam burası da öyle hep ve manzarası bile yok

işe girme durumum var dua edin :18:

Son düzenleme:

hiç istikrar saglayamıyorum kendime kızıyorum o yüzden
ofisten çıkmadan yemek en iyisi ama anladım bi kez daha

kaliste hatunun dediğine göre hareketleri çok doğru yapıyormuşum ama sonunu getiremiyormuşum ( getiremem tabi insan 3 set aynı hareketi üst üste yapınca acıdan totoyu kaldıramıyor ) devamını getireyim diye sürekli gözü üstümde .

dünkü menünün ve sporun dışına çıkılmadı 2,5 litre suda içildi . akşam spor çıkışı kız kardeşime gittik çayın yanına bişeyler çıkardı onlar bana ben onlara baktım ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…