Bende bende polikistikowerliyim kilo bu işin düsmanı benim ciddi boyutta idi hemde zor oluyor ama veriliyor daha önce 6. Takim zamaninda 23 kiloyu bu dönemde hemde yogun hormon tedavisi (d.kontrol hapları) sırasında vermiştim sıkıntı kalmıyor kilo verince
Ayyy sorma çok hoşuma giden bir köfte vardı tavuk ve hindi etinden ondan almaya gittim. Hazır olunca bana kolaylık oluyor onu bulamadım başka bir tane aldım oda biraz yağlıymış. Bide araya saat sıkıştırıverdim ben saat ve yüzük manyağıyımdır. Kaç tl bilin 19.90 ama çok hoşuma gittii⌚
Metroya bende bayiliyorumda yalniz gitmem lazim insan daldimi cikamiyor yaninda hadi yoruldum belim agridi diyen biri olmayacak benim esim takti saat konusuna ama eski model olacakmis gg den acik arttirmalara giriyor gecen bana birakti son dakika kacirdim 12.50 gitti guzelim saat ben garibimde seviyorum 2 saatim varEvttt dün 15 dakikayla başladım bu gün 40 dakika yürüdüm.ama çookkk yorgunum eve az önce girdim🕥. Baktım kocam benden önce gelmiş koltukta oturuyor hanım ne yemek yaptın bu gün dedim bana çok tuhaf baktı niyekiiii😄
Kız o küçük olanı 2 günde doluyor öbürü 4 günde doluyor. Gel canım beklerim çok sevinirim hemdee😊😀☺
Çok güzell denetmenim.hatta çok az aralarada bişeyler attırsan iyi olmazmıydı.gerçi benimkide seninkinden kalmaz birazdan yazacam.
Ayyy sorma çok hoşuma giden bir köfte vardı tavuk ve hindi etinden ondan almaya gittim. Hazır olunca bana kolaylık oluyor onu bulamadım başka bir tane aldım oda biraz yağlıymış. Bide araya saat sıkıştırıverdim ben saat ve yüzük manyağıyımdır. Kaç tl bilin 19.90 ama çok hoşuma gittii⌚
Aynen oyle ama bu sefer hep beraber birakmayalim ipin ucunuda almayalim artik sıkıldım yaş gidiyor zayıf olalımBende iki defa 25 kg verdim normal kiloma döndüğümde sıkıntı yok ama işte dedimya kısır döngü tam
Ben 7 çift aldimAman bende cici bici almaya gittin sandıydım ((( boğaz almaya gitmişsin ))
Bende bugun ayakkabı bakarken 2 çift almışım nasıl oldu anlamadım eşime ne diyeceğim derken eşim elinde 3 çift ile gelinece ohh dedim ))) bana kızamadı
evet çok haklısın aebenim ama ben kimse hazırlamayınca ve tek başıma olduğumda çok saçma yiyorum hatta hiç yemiyorum işte..Kalisim mersadan once ben denetleyim :))))
Canim zeroyla sulasanda menun kuru olmus :) sebze salata meyve yok !
evet canım cola içerdim ve içiyorum da bu azaltmış halim... krom kullanınca yani düzenli kullanınca cola içmeyi bırakıyorum ancak..Canım benim sen böyle kola içermiydin , dikkat ediyorum senin menünde kola sık geçiyor. Daha evelkilerde pek hatırlamıyorum kola yazdığını
Ya canım maalesef öyle pikoyum ben kilo ve piko tam bir kısır döngü kilo aldırıyor kilo aldıkça regl olmuyorum 64 k civarındayken hiç sekme aydan ayaa olurum. Bu sebeple oğlumdan başka bebeğim de olmadı
Evttt dün 15 dakikayla başladım bu gün 40 dakika yürüdüm.ama çookkk yorgunum eve az önce girdim🕥. Baktım kocam benden önce gelmiş koltukta oturuyor hanım ne yemek yaptın bu gün dedim bana çok tuhaf baktı niyekiiii😄
Kız o küçük olanı 2 günde doluyor öbürü 4 günde doluyor. Gel canım beklerim çok sevinirim hemdee😊😀☺
Çok güzell denetmenim.hatta çok az aralarada bişeyler attırsan iyi olmazmıydı.gerçi benimkide seninkinden kalmaz birazdan yazacam.
anam su niye yok yaaaOff tekrar yazıcam bu sefer kimseye cevap yazamıycam çokk yoruldum .
Kallisim denetle beniii
Sabah
1 dilim benim yulaf ekmeğimden kendi yapımım içinde semiz otu ve yumurta var. Yaninda peynir.
Öğlen
Çalıştığım yerde bana özel 1 kase nesfit hazırladılar müsli karışık. Sonra kıramadım 1 tane çok ince lahmacun yedim.
Akşam
6 tane hindi inegöl köfte ama yağlıymış. Kağıt havluyla yağını almama rağmen midem bulanıyor. Sanırım yağsız yemeye alıştım iyce. 1 kase yoğurt. Fakat bunları saat 10 da yeme şansım oldu
Spor
40 dakika yürüyüş
Su
Nerdeyse yok sayılır
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kimkiKızlar uyumadıysanız tuba özer saba tümerde canlı söylüyor çok güzelll
salata zor şekerim..dün mesela sizden ayrıldım ya bişeyler atıştırıyım diye face yazışırken.. bir saat sonra aklım başıma geldi hani ben bişeyler yiyecektim diye.. yine işe dalmışım..Bu tarz menuler aslinda ömur boyu yapmamı gereken şekil ben 75 olayim bu tarz beslenicm sporada devam edicem bakalim kilo korumami olur yavaş vermeye devammi olur gorecez
Sabah bence olmus oglen yagsiz beyaz peynirli olsaymis iyiymis yanina insan biraz dom.salatalik falan alir
Kola afiyet olsun benim yerimede iç hele zero olmasaydi nasil güzel bişiy ya
Aksamda yanina salata sebze istiyomus bence bidahaki sefere bademler erken saatlerde daha iyi olur galiba heralde bence
#DirenKalliste ))))
günaydın
burası da soğuk ve yağmurlu kış geri geldi abovvv
katılıyorum #direnkalliste
salata zor şekerim..dün mesela sizden ayrıldım ya bişeyler atıştırıyım diye face yazışırken.. bir saat sonra aklım başıma geldi hani ben bişeyler yiyecektim diye.. yine işe dalmışım..
kolayı bırakçamterapi şart
bademleri eşim getirmiş bende açtım hatır hutur saatine bakmadan yedim ...
ayy ne diyeceğim
dün aliş okuldan gelince dedim spike hasta veterinere götürelim ..kedim ..yaşlı ..yemek yemedi dün ve yerinden kalkmadı... neyse götürdük tam dönüyoruz yoldayız eşim arıyo kapıda kaldım aşkolsun size diyekapı dediğide bahçe kapısınıda kilitlemiştim yolda elinde valizler..köpekte buna aşık zaten onu görünce iyice delirmiş kıyameti koparmışmı adam bunalmış.. yan komşunun bahçesine girip çitlerden atlamış verendaya girmiş
dün herkeesin ayakkabı alma günümüydüAman bende cici bici almaya gittin sandıydım ((( boğaz almaya gitmişsin ))
Bende bugun ayakkabı bakarken 2 çift almışım nasıl oldu anlamadım eşime ne diyeceğim derken eşim elinde 3 çift ile gelinece ohh dedim ))) bana kızamadı
mersam mehelimin dedigi gibi b 12 bi baktır ve de balık hapını bende çok önerrim .kulanmanın hiç zararı yok çoçukların bile kualanması lazım aslında...Kızlar yaaa bana gülün�� yine ama durumum çok vahim mustang gibi belkide daha kötü durumdayım.
Akşam metroya gittim demiştim ya kasada yarım saat bekledim nerdeyse ve şekerimin düştüğünü hissettim aslında. Neyse sıra geldi ödememi yaptım tam kapıdan çıkıyorum kasiyer çocuk arkamdan bağırıyor geri döndüm ne görim aldıklarımın hepsini kasada bırakmışım�� sıradaki kadın pis pis bakıp ay ilk defa aldıklarını unutan birini gördüm demesinmi ya sabır dedim elim ayağım titriyor rezil oldum bu arada şeker iyce dipte. Arabaya gittimki ne görimmm arabanın ön camınıda sonuna kadar açık unutmamışmıyım . Evet önce gülün sonrada ben napıcam söyleyin bunadımmı şekerimin düşmesiylemi ilgisi var yorgunluktanmı bu nasıl bir unutkanlıkkkk����
Kalis mustang bijo kütahya bu da sizin için güneşi görünnn.artık çıkarsa görürüz çikmazsa ben size sitenin kuğularının nasıl yüzdüğünü anlatırımmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yahu masumcum olur arada kaçamak neden bu kadar dert ettin takımın kapısından falan bakarım dedin ki.. diyet yapmak kolay iş değil yalnız olsak neyse ama değiliz evde cıss lar oluyor e haliyle insanız.. önemli olan geri toparlanmayı bilmek ve sende bunu yapacağını söylüyorsun.. kaçamak olacak tabi olmayacak değil sadece çok sık olmayacak ve ardı gelmeyecek..
ayrıca bizim sizi denemeye almamızın nedeni paylaşım yapıp yapmadığınızı görebilmek için. çok kişi geliyor takıma gireceğim diyor günde 1 mesaj yazıyor veya hiç yazmıyor ya da çekip gidiyor.. yoksa hepimizin yaptığı şeykaçamak yaptın yok bir hafta kilo veremedin diye yol verecek değiliz..
aebencim kolay gelsin misafirlerinle hoş vakit geçir :13:
mersam burası da öyle hep ve manzarası bile yok
işe girme durumum var dua edin :18:
tebrik ederim aebenim hem yaptığın spor için hemde böyle bir aktivite kaydı yaptırdığınız için...süper olacak senin ve çocuklar için yaz ayları iyi geçecek inşallah... havuzda ohh mis..
lisede olsan hadi diyeceğim de spor hocasıda takıkmı olurmuş yaaa
bende senleyim canım aynen iki yada üç ayda bir ama oluncada evden çıkamıyorum çok kötü geçiyortabii benim ki yaştan artık ..
canım benim süper çok hoşuma gitti..ben spor yapamadım kaç gündür ev içinde hep ayakta koşturmacadayım onun kurdelesi eksik ahh fistolar nerdeydi mavi süsler nerde pembe kutular şuraya koymuştummmmmmmmmm diye
anam o havuz kaç günde doluyoriçim gitti yaaa.... eşim arada mersine geliyor kız bende bir daha gelirse geleyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?