Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydin kalvaltimi ettim spora heciyorum gecmise baktim
kallis ben biraktiysam kolayi herkes bırakır inan büyük bir aşkti bizimkisi spayki dogrumu yazdim facede gordum su vantilator keyfi manyak yaa çok tatli inş hemencik iyilesir

Aebenim kolay gelsin isler gucler misafirler ben sana bisiy sorcam hep unutuyorum

Unutuyorum demisken b12 olayı omrumde bakık sakatat yemedim yumurta et tavuk 1 2 yildir azcık zorla yiyorum ama bende fil hafizasi var uzak gecmis icin ozellikle ilginc geliyor bana bu durum

Masum kacamak olmus sikma canini kacamaklar bizi yildiramaz bebegini kaybetmissin üzülldum buda pko nun cilvesi iste bende yasadim Allah ogluslarina saglik sihhat hayirli ömürler versin inş

Nazlımdünde yazdım sen kafada bitirmissin nazar degmesin sana

Bijooo ise girme durumun varmiş hayirlisi olsun

Ben geç kaldım

iyi günler kütom çok sağol canım . sporu 1 ay daha uzattım bu sefer zayıfladıkça yazıflayasım geliyor eski hataya düşmek istemiyorum az kilo verdim diye salmamalıyım busefer . sende süper gidiyorsun spor da süper canım

amin cnm , sagolasınn

04-04-2009, 19:03 Mustang_
güle güle giyin cedric canım :)) bende kota baktım bugun yaşasın 31 bedene girebiliyorum artık ama almadım az daha verim yaza doğru 30 yada 29 alacam dar paça hemde süper bişiyi ya insan ne mutlu oluyor demii.
mustang yazdığın mesaja baksana hayatım 29 kot alacakmışsın ben 5.takıma yeni girdiğimde vayyy vay

kallisim de zamanında az diktatör değilmiş

05-04-2009, 09:27 Kalliste
bu hafta takım olarakta bireyseldede derece alıyoruz ekside çıkanı takımdan atacam söliyim( bu tehdit işe yarar umarım )

Son düzenleme:

Ayyy çok duygulandım bee ))) saol be bijom hatırlattığın için

mustang geçmiş olsunnn cnm diş korkutur benide her zaman

aben ablaaa bulgur pilavını mercimeklimi yapıyon yoksa yufkaya döküpp yemesi pek güzel olurrr

öglen yemegimi yiyorummm artık 2-3 arası yycemmm

Ayy anamm abovvvv ölüyorum bi su verin bi sırtıma havlu koyun

Yavrum hastamısın sporda mı ))) sorma ya 10 yıldır 20 lik diş ağrısı çekiyorum diş hekimi korkusundan kaçıyorum ((( 35 yaşında hala 20 lik diş ile uğraşıyorum )) dayanamıyorum artık doktoru aradım taaaa 1 hafta sonrasına randevu verdiler midemden dolayı ağrı kesicide içermiyorum ((( verecem kendimi rakıya hahahaha ay içmemki )))) alkolik olacam diş derdine

Saol masumum ben koltuğa oturduğum an direk başlıyorum ağlamaya Gık demem ama zırıl zırıl ağlarım doktorda benden korkar ))))

Ben iki defa 24 kg verip aldım ilkinde Üniversitedeyken doğum sonrası kilolarımı verdim 58 oldum ve yıllar içinde 85 buldum ve tekrar 60 inip yine 85 oldum )) bu 3 olacak inşallah

offff motivasyonunu düşürecek bir soru sordumsa özür dilerim ..

dogumdan sonra üniversite mi okudun soru içinde soru ::)

ki kez başarmışsın yine başarırsın ,pko dan dolayı hemen geliyor kilollar ya herkesin yediigni yiyip fazla kilo alıyoruz

Yo neden düşsün aksine daha önce başarmış olmak bana güç veriyor gurur duyuyorum aksine sorunum nasıl kilo alıyorum ipi kaçırıyorum onu bilemiyorum

Evet canım ben küçük evlendim şişe bitince sonra oğlum oldu ve evli ve anne iken ünvrst okudum öğretmen oldum ))

Ben sadece piko değil aynı zamanda hipotroidden ameliyat oldum troid bezimin yarısından fazlası yok diyetiysenler metabolizmanın süper yavaş old söylüyorlar napalım işte

vaybe süpersin valla maşallahhh azmine hayran kaldımmm , kim demişki çocuk olunca herşey biter
valla bende geç kaldım snaırım artık 30 yaşındayım ön lisans okuyordum dondurdum aftan yararlanabilirsem devam edicem.
kpss ye giricem keşke daha erken davransaymışım dyorum ve seni alkışlıyorum ellerim patlayana kadarrr

Ahh ahh bijom yazınc bende şöyle eski mesajlara bakayım dedim Vay be ne günlerdi KAllisin buldum bitane taa 2007 ye ait

Günaydın şekerciğimŞeniz

Hhehee :roflol: madem biz ekliyoruz adınıda koymak bize düşer demi yerimseniben
Diyetle ilgili olsun "TART FOBYA" hadi sende bul bir isim:roflol:
Çikolatam 2009 dada geziyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…