tünaydınlar bu arada yine yağmurlu bir istanbul sabahına uyandık
günaydın nazo ankarada öyle valla ya heryer yağmurrrr
Günaydinkalvaltimi ettim spora heciyorum gecmise baktim
kallis ben biraktiysam kolayi herkes bırakır inan büyük bir aşkti bizimkisi spayki dogrumu yazdim facede gordum su vantilator keyfi manyak yaa çok tatli inş hemencik iyilesir
Aebenim kolay gelsin isler gucler misafirler ben sana bisiy sorcam hep unutuyorum
Unutuyorum demisken b12 olayı omrumde bakık sakatat yemedim yumurta et tavuk 1 2 yildir azcık zorla yiyorum ama bende fil hafizasi var uzak gecmis icin ozellikle ilginc geliyor bana bu durum
Masum kacamak olmus sikma canini kacamaklar bizi yildiramaz bebegini kaybetmissin üzülldum buda pko nun cilvesi iste bende yasadim Allah ogluslarina saglik sihhat hayirli ömürler versin inş
Nazlımdünde yazdım sen kafada bitirmissin nazar degmesin sana
Bijooo ise girme durumun varmiş hayirlisi olsun
Ben geç kaldım
Günaydinkalvaltimi ettim spora heciyorum gecmise baktim
kallis ben biraktiysam kolayi herkes bırakır inan büyük bir aşkti bizimkisi spayki dogrumu yazdim facede gordum su vantilator keyfi manyak yaa çok tatli inş hemencik iyilesir
Aebenim kolay gelsin isler gucler misafirler ben sana bisiy sorcam hep unutuyorum
Unutuyorum demisken b12 olayı omrumde bakık sakatat yemedim yumurta et tavuk 1 2 yildir azcık zorla yiyorum ama bende fil hafizasi var uzak gecmis icin ozellikle ilginc geliyor bana bu durum
Masum kacamak olmus sikma canini kacamaklar bizi yildiramaz bebegini kaybetmissin üzülldum buda pko nun cilvesi iste bende yasadim Allah ogluslarina saglik sihhat hayirli ömürler versin inş
Nazlımdünde yazdım sen kafada bitirmissin nazar degmesin sana
Bijooo ise girme durumun varmiş hayirlisi olsun
Ben geç kaldım
gecmis olsun dişinmi agrıyorAyyyy bu diş Fena((((
04-04-2009, 19:03 Mustang_
güle güle giyin cedric canım :)) bende kota baktım bugun yaşasın 31 bedene girebiliyorum artık ama almadım az daha verim yaza doğru 30 yada 29 alacam dar paça hemde süper bişiyi ya insan ne mutlu oluyor demii.
mustang yazdığın mesaja baksana hayatım 29 kot alacakmışsın ben 5.takıma yeni girdiğimde vayyy vay
kallisim de zamanında az diktatör değilmiş
05-04-2009, 09:27 Kalliste
bu hafta takım olarakta bireyseldede derece alıyoruz ekside çıkanı takımdan atacam söliyim( bu tehdit işe yarar umarım )
Ayy anamm abovvvv ölüyorum bi su verin bi sırtıma havlu koyun
Ayyy çok duygulandım bee ))) saol be bijom hatırlattığın için
sen zayıflayıp tekrra mı kilo aldın ?
Ben iki defa 24 kg verip aldım ilkinde Üniversitedeyken doğum sonrası kilolarımı verdim 58 oldum ve yıllar içinde 85 buldum ve tekrar 60 inip yine 85 oldum )) bu 3 olacak inşallah
Yo neden düşsün aksine daha önce başarmış olmak bana güç veriyor gurur duyuyorum aksine sorunum nasıl kilo alıyorum ipi kaçırıyorum onu bilemiyorum
Evet canım ben küçük evlendim şişe bitince sonra oğlum oldu ve evli ve anne iken ünvrst okudum öğretmen oldum ))
Çikolatam 2009 dada geziyormuşGünaydın şekerciğimŞeniz
Hhehee :roflol: madem biz ekliyoruz adınıda koymak bize düşer demi yerimseniben
Diyetle ilgili olsun "TART FOBYA" hadi sende bul bir isim:roflol:
merhaba canlar,
2 gundur geziyorum vallahi... bugun de ist da hava cok guzeldi,butun gun disardaydik...
abartmamakla beraber,yediklerimin diyetle alakasi yoktu bu haftasonu
yarin itibariyle 3 gun sok diyet uygulayacagim...metabolizmama canlilik getirmek icin...
gecmisi okuyayim,geliyorum canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?