mehalim dediğim gibi anneme de sordum. çok küçükten beri kız kardeşinle sen akşam yemezdiniz dedi. benim kız kardeşim geçen sene 20 kilo verdi ve bunun bir kısmını akşam yemeğini keserek (o da eşiyle yiyordu) yaptı. geri de almadı, fıstık gibi salınıyor valla ortalarda kaydirigubbakcemile3 siz de deneyin diyemem çünkü ben alışkınım. aksine yazdım ya yersem kilo veremiyorum -tatlicadiarzu-
Ahh ahh bijom yazınc bende şöyle eski mesajlara bakayım dedimVay be ne günlerdi KAllisin buldum bitane taa 2007 ye ait
Çikolatam 2009 dada geziyormuş
Aha buldumSene 2009 ve bijom yemezoğlullarından olduğunun kanıtı
kaç kere yazmışım size yav akşam yememeye alışkınım diye haaaaala akşam ye diyorsunuz
bir çok arkadaşım bunu uyguluyor akşam yemiyor ve cidden zayıflıyorlar
Evet arkadalar takıma yeni bir hareketlilik gelsin yeni şeyler deneyelim diye yeni bir uygulama başlattık.... Umarım istediğimiz amaca ulaşır ve iyi olur..
Hemen konunun amacını aktarayım azcık..
Biliyorsunuz hepimiz aynı amaç için burdayız ancak zaman zaman durgunluklar, zaman zaman kaçamaklar ve yolumuzdan sapmalar yaşıyoruz işte bunun önüne geçmek için takım içindede bir gruplama yaparak bireysel sorumluluğu dahada arttırmak amacındayız.
Takımı aşağıdaki listede de gördüğünüz üzere 3 gruba ayırdık eeee de ne yapacak bu gruplar hemen onuda anlatayım :
1. Gruptaki kişiler listenin altında açıklayacağım gibi birbirlerinden sorumlu olacaklar.kaydirigubbakcemile
2. Nasıl sorumlu olacaklar? ( elbetteki isteğe bağlı olarak zorlam ile hiç birşey olmaz) sorumlu olduğu arkadaşının yediğini içtiğini ,sporunu ,gerekirse günlük sıkıntılarını takip edecek ve yol gösterecek.şakkıdı
3.Kaçamaklar olduğunda uyarı verecek hatta cuma bildiriminde ekside çıkarsa herkes kendi sorumlu olduğuna ceza verebilecek...:mymeka:
4.Ne gibi cezalar? ( Fikri olan parmak kaldırsın) spor cezası olabilir, bir bilgiyi bulup getirmesi yani araştırma yapması olabilir...
5. Cumadan sonra eşleştirmelerde değişiklilikler yapılabilir yada isteğe göre aynı şekilde devam edebilir..( sizin paşa gönlünüze kalmış yani).............
1.GRUP-----Tüğ Siklet
sportie
Mehalim
siyahbeyazgunlar
:
2. GRUP-----Orta siklet
Kalliste
zenan25
bijoux
reyhanxx54
canzi3445 :
chocolategirl
3. GRUP-----Ağır siklet
cedric ...izinli
xTABU
mersa :
Gelelim eşleşmelere Geçen haftadan farklı olarak zincirleme eşleme değilde ikişerli eşleme yaptım bu hafta bakalım bundan memnun olacakmısınız....
1 GRUP
Mehalim-----sportie----- siyahbeyazgunler
2.GRUP
Kalliste... reyhan annem
Zenan....bijoux
canzi3445 : -------chocolategirl
3.GRUP
Şuanda cedric arkadaşımız izinli olduğu için burda xTABU ve mersa birbirini denetleyecek Tabunun kızı hasta olduğu için herhangi bir aksama yaşanırsa devreye isteyen arkadaşlar yada kalliste ve ben girebiliriz..
***Her cuma analizlerime gruplar arasındaki dereceleride ekliyeceğim ve kim birinci olursa onu denetleyende birinci olan kadar övgüleri hak edecektir.
***Bu yazdıklarımdan daha farklı fikirleri olan varsda lütfen paylaşsın.Takım hepimizin..
bu arada eskiden senin ineklerin vardı bi ara kaybetmiştin sonra bulmuştun falan nerde onlar :roflol:
sbijocum inekleri her hafta değiştirmek zor geldiydi saldım çayıra mevlam kayırsın dedim:roflol: uzun zamandır yapmıyorum çizelge.. bak çizelge dedik ya sen öyle tatlı fila devam edersen çiçeklere doğru koşarken arılar sokar haberin oldun :roflol:
banu bende akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum bencede işe yarıyor akşam yememek
şu sabahki 3 dilim ekmek kilona göre bana fazla geliyor hayatım 2 yapsakbugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata
ara
1 adet elma
akşam ( malesef yine akşam böyle oldu evden bişey getiremedim )
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt
spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobıc step yine erken gidebilirsem 10 dk bisiklet çevirme
mustang bak bu diyeti yapmıssın o zamanlar.. tam bana göreymiş de ha deneyebilirim, 1 haftada 3 kilo diyetiymiş...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...5-cok-basit-haftada-3-kilo-deneyin-gorun.html
şu sabahki 3 dilim ekmek kilona göre bana fazla geliyor hayatım 2 yapsak
Kızlar bana bişiler söyleyin diş hekime taaa haftaya randevu verdi ilaç alamıyorum ama dişim zonkluyır başıma vuruyor lütfen bi doğal bitkisel öneri diyin ((((
Kızlar bana bişiler söyleyin diş hekime taaa haftaya randevu verdi ilaç alamıyorum ama dişim zonkluyır başıma vuruyor lütfen bi doğal bitkisel öneri diyin ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?