Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aha buldum Sene 2009 ve bijom yemezoğlullarından olduğunun kanıtı

Ahh ahh bijom yazınc bende şöyle eski mesajlara bakayım dedim Vay be ne günlerdi KAllisin buldum bitane taa 2007 ye ait

Çikolatam 2009 dada geziyormuş

demiden beri geziyorum yıl 2009 takım 5
ne yazışmalar ne yazışmalar

amacım eski kilo verme düzenimi bulmaktı buldum listemi de yaptım ama hatıralara daldım cıkamıyorum hala da oralardayım

ben de 20 kg vermiştim bu şekilde, sene 2009, takım 5
yine akşam yemeyerek 1 sene korudum fakat hamile kalınca kayış koptu 35 kg aldım (aile mirası maalesef)

Vayy anam vay bir aralar tüğ sikletmişim yuh bana bu uygulamada güzel olmuştu

bu arada eskiden senin ineklerin vardı bi ara kaybetmiştin sonra bulmuştun falan nerde onlar :roflol:

kallisim hatırladın mı ineklerini

ay bugün bu kadar nostalji yeter, sayfaları coşturdum
yine arada yaparım böyle, kendi kendime çok eğlendim
eski kilo verme çizelgemi de buldum karşılaştırma yapıcam..

banu bende akşam 5 ten sonra hiçbirşey yemiyorum bencede işe yarıyor akşam yememek

evet cnmm biliyorum bende bir ara 5 ten sonra yemedim ama gün içindede az yediigm için duraklama oldu bende.
şimdi yeniden deniycem ama 6 da yiyip çıkıcam ofistenn..

evd eyiynce kayış kopuyo bende

Çoştum ben biri beni durdursun

kallisim bak derecelere

QUOTE=_Mustang_;5502462]işte yine bir cuma daha burdayız.5.Takım gururla sunarr.Bu hafta kaptanım kraliçem müthiş bir atakla hepimize depar attıı çok sevinçliyiz.Hemen analizlerime geçeyim.

Haftanın yıldızları,parlayan yıldızları hemde......
kalliste22 ( 3.25% )..İşte farkım,dedi.Havalar ısındı,dedi.Koşa koşa mersine gitti. :hooray:
kadis ( 2,26% )....Şeytanın bacağını kırdı.Hedefi onikiden vurdu.:teytey:
honeybaby( 1.66% )...Sessiz ama derinden,çaktırmadan dereceyi kaptı.Hayrola.a.s.

Emin adımlarla hedefini şaşmayanlar.......
umuts76 ( 1.28% )
reyhanxx54 ( 0.39% )
zenan25 ( 0.13% )
cedric ( 0.37% )
şaşkınperi ( 0.58% )
BENNUU ( 1.39% )

Bu hafta hiçç yorgunum az duracam,dinlenecem diyen yok,kalmamış,taze bitmiş!

Yönünü şaşırıp tersine gidenler mi alın işte burdaa....
mehalim ( -2.33% )...Gene birinci oldum ama yanlış yerde :mymeka:Allah beni bildiği gibi yapsın emi..
buseyrem ( -0.39% )....:tomato:
emel42 ( -1.29% )....Bu hafta ilkti siz onu birde önümüzdeki hafta görün.:teselli:

Bu hafta mezunumuz var kendisine bize gurur verdiği için çok ama çok teşekkür ediyoruz ve her zamanki gibi yanımızda olsun istiyoruz.Kadisim kutlarım seniiia.s.

Bu hafta aramıza yeni katılan BENNUu ya da hoşgeldin sefalar getirdin ve bu yolculuğun çok güzel geçsin diyoruz.

Aramızdan geçici süre ayrılan MATEM ede çok geçmiş olsun kendine iyi bak emi diyoruz.

Vee kısa bir aradan sonra tekrar listemize dahil olan kararlı arkadaşım emel ede hoş geldin zaten hep yanımızdaydın ama şimdi listemizdede olmakla bize desteksin saol saol saol var ol diyorum.( ayy aramızda kalsın geçen hafta unuttum ben onu yazmayı nerdeyse buraya yanıma geliyordu bu nedenle 3 kere saol dedim çaktırmayın):roflol:

hadi anacım bu kadar şimdilik yeter size birde yarını bekleyin bakım sizz görüşürüz[/QUOTE]

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
kahvaltılık sos

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir
salata

ara
1 adet elma

akşam ( malesef yine akşam böyle oldu evden bişey getiremedim )
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobıc step yine erken gidebilirsem 10 dk bisiklet çevirme

şu sabahki 3 dilim ekmek kilona göre bana fazla geliyor hayatım 2 yapsak

şu sabahki 3 dilim ekmek kilona göre bana fazla geliyor hayatım 2 yapsak

ben sabah kahvaltısını sıkı yapıyorum biraz şimdilik bu şekilde kilo gidiyor kilo vermem durursa kalori azatmak için 2 dilim yaparım diye düşünüyorum

Kızlar bana bişiler söyleyin diş hekime taaa haftaya randevu verdi ilaç alamıyorum ama dişim zonkluyır başıma vuruyor lütfen bi doğal bitkisel öneri diyin ((((

Kızlar bana bişiler söyleyin diş hekime taaa haftaya randevu verdi ilaç alamıyorum ama dişim zonkluyır başıma vuruyor lütfen bi doğal bitkisel öneri diyin ((((

karanfil yağı sürebilirsin keser biraz, yada ranfil varsa onu koy agrıyan kısmına dişinin
geçmiş olsun ilaç neden içmniyosun

Kafanfil diyecektim masum soylemis tuz al agzina o iyi geliyor birde bebeklere dia cikarirken suruyolarya pekmez renginde bi krem oda uyusturuyor biraz çok kotuysen hic bekleme baska biyer bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…