Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana gellirsek
Sabah yagsiz peynirli tost 1 domates
Öglen 2 seftali
Aksam bilmiyorum
Arkadaslara yatiya daha dogrusu sabahlamaya gidicem çoook tayinci var 30 civarı arkadas gidiyor yedigin ictigin ayri gitmeyen hergun beraber oldugun dogan buyuyen bebişler ayrılık vakti geldi bizim dostluklarimiz 4 yıl surebiliyor ama insan bunun farkına hiç varamıyor belki kavusmamak üzere yollar ayrılıyor arası acilan telefon gorüsmeleri faceden buyuyen kuzulara bakmak tesaduf olurda ayni sehre yolun düşerse bulusmalar hüzünlü!.. önemli olan güzel anılar biriktirmek güzel olmayan bi hayatta ve şehirde ....

çok az yemişsin ,
çok duygulu yazmışsın

Tatlışım akşama güzel büyük bir salata ye tavuklusundan. Yanına da ayran iç. Çok az yemişsn böyle yapma...
Vedaları hiç sevmem. Yorumsuzum yazdıklarına

Ahh ahh bijom yazınc bende şöyle eski mesajlara bakayım dedim Vay be ne günlerdi KAllisin buldum bitane taa 2007 ye ait

Çikolatam 2009 dada geziyormuş

Hahahahahah resmen totom yer görmüyor doğduğumdan beri.. Valla çok geziosun diyenlere yooook canım ne gezmesi diyorum ama sanırım kabullenmem gerek evett geziyorummm :)

Evett şekerlerim ben geldimm nasılsınız bakalım? Bu hafta pek etkili olamadım buralarda ama aklım valla hep sizdeydi. Cuma nasıl sonuçlar alacağız bakalım hayırlısı..
Yarın şöyle şok bişi yapıym diyorum. Protein perşembesi mi yapsam her hafta? Önerilerinizi bekliyorum aşkitolarım ..

Ya öyle bişey ki kütahyam, benim ortam yok. Ben ya çok yerim ya az yerim. Ortası yok hiçbişeyin bende. Bu kötü bişey yani övünmüyorum. Midem alıştı artık az yemeye bu güzel . Ama bir bırakırsam da komple bırakıyorum işte ki ama bu sefer inat ettim bakalım:)

Menümü de yazayım akşama iş var kızlar...

Kahvaltı: peynir, 2 dilim kepek ekmek, 1 zeytin,domates salatalık

Ara: sade türk kahvesi

Ara: 1 lokma kek 2 kaşık yoğurtlu makarna

Akşam: tavuk- salata yiyeceğim evden çıkmadan(20.30 gibi)

Gece : yoğurt yerim

Su bugün 2 lt yi bulur...
Birazdan da koşu bandına çıkıcam 45 dk hedefledim

aynı şeyi bende düşündümdüm dukancıların saf perşembesini bendemi uygulasma her hafta dedim dün
olabilir aslınd aimkanın varsa

aynı şeyi bende düşündümdüm dukancıların saf perşembesini bendemi uygulasma her hafta dedim dün
olabilir aslınd aimkanın varsa

Yapalım hep beraber masumcum bence cuma sabahına iyi sonuç olur. Lakin hatırlatayım sadece protein alımı yaptığmz günlerde biraz daha fazla su içmemiz lazım

karanfil yağı sürebilirsin keser biraz, yada ranfil varsa onu koy agrıyan kısmına dişinin
geçmiş olsun ilaç neden içmniyosun

Kafanfil diyecektim masum soylemis tuz al agzina o iyi geliyor birde bebeklere dia cikarirken suruyolarya pekmez renginde bi krem oda uyusturuyor biraz çok kotuysen hic bekleme baska biyer bul

Valla en iyi ilaç rakı şekerim. Anında ağrıyı alıyor . Çok geçmiş olsun diş ağrısı zor

Çok saolaun kızlar valla çok zor diş ağrısı .

Masumcum ülser hastasıyım ağrı kesiciler midemi çok ağrıtır. dişim kesilir bus eferde midem diye kıvranırım her yerimiz çürük ayol hahah

Yapalım hep beraber masumcum bence cuma sabahına iyi sonuç olur. Lakin hatırlatayım sadece protein alımı yaptığmz günlerde biraz daha fazla su içmemiz lazım

evet cumaya iyi yönde yansır saf perşembeleri yaparsak , iyi madem yapıyomuuz
salata yiyormusun az miktarda yoksa hiç yemiyomusun

anladım çok geçmş olsun

kahvaltı
yarım simit
yarım tatlı çörek

ara
sütlü kahve
2ceviz

öglen
3 kasap köfte
salata
ayran

akşam
2 ym yulaf
2ym yogurt
1 elma

ofite olanları kullandım ,akşam için acıkırsam yogurt yerim

evet cumaya iyi yönde yansır saf perşembeleri yaparsak , iyi madem yapıyomuuz
salata yiyormusun az miktarda yoksa hiç yemiyomusun

anladım çok geçmş olsun

Tamam yarın yapıoruz. Dukanda maydonoz roka dereotu serbestti protein gününde bile. Bunlar dışında yemiyoruz canım. Bir de sarımsak soğan serbest

Çikolatam ben 50 dk yürüyorum 108 cal diyor acaba hızımız mı farklı mesafede aynı kontrol ettim alla alla ))

Menümü yazayım

Sabah:
1/2muz

Kahve

Öğle:
1 wrap 1 diet kola 2-3 adet patates dilim ince( okul sergimiz vardı avm de mecbur orda yedik)

1/2 nevşehir simidi accık peynir
3-5 adet kiraz hiçde tadı yoktu

Akşam bişi yermiyim bilmem

2l su 50 dk yürüme

Bu nevşehir simidi

Buda wrap ama benimkinin içi böle dolu değildi be ))

Ayy çikolatam koşu bandını 2 seferdir görüyorum ilkinde bir gece kulübünün ışıkları sandım. Ama zeki olduğum için koşu bandı olduğunu anladım.kız o ne kadar afilli duruyor kıskandım benimkinin içi geçmiş gibi hiç albenisi yok. Bende hemen her yerini led ışıklarla kaplatıcam rengarenk olsun belki o zaman canım isterde yürürümm😄😄😄

Yok mustangım benimkinde bir acayiplik var bence. 45 dk 340 cal yakmaz. Zaten hızı da bir acayip benimkinin mesela 5,5 da koşar oluyorsun filan. Ben max 5 hızında yürüyebiliyorum. Ama seninki de az bence 45 dk en azından 200 cal yakar

Hahahahha çok zekisin mersam :) aynen benimkinin bu ışıkları her 400 metrede bir başa sarıyor onu tamamladığında yürüyesin geliyor bir 400 metre daha.. Ama gülmezsniz söyliym benim en güzel yürüme taktiğim sevdiğim müzikler eşliğinde hayaller kurarark yürümek. O kadar güzel hayaller kuruyorum ki bir bakıyorum 1 saat geçmiş bile hahahahah hiç de hayalperest değilim oysa ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…