Bana gellirsek
Sabah yagsiz peynirli tost 1 domates
Öglen 2 seftali
Aksam bilmiyorum
Arkadaslara yatiya daha dogrusu sabahlamaya gidicem çoook tayinci var30 civarı arkadas gidiyor yedigin ictigin ayri gitmeyen hergun beraber oldugun dogan buyuyen bebişler ayrılık vakti geldi bizim dostluklarimiz 4 yıl surebiliyor ama insan bunun farkına hiç varamıyor belki kavusmamak üzere yollar ayrılıyor arası acilan telefon gorüsmeleri faceden buyuyen kuzulara bakmak tesaduf olurda ayni sehre yolun düşerse bulusmalar hüzünlü!.. önemli olan güzel anılar biriktirmek güzel olmayan bi hayatta ve şehirde ....
Bana gellirsek
Sabah yagsiz peynirli tost 1 domates
Öglen 2 seftali
Aksam bilmiyorum
Arkadaslara yatiya daha dogrusu sabahlamaya gidicem çoook tayinci var30 civarı arkadas gidiyor yedigin ictigin ayri gitmeyen hergun beraber oldugun dogan buyuyen bebişler ayrılık vakti geldi bizim dostluklarimiz 4 yıl surebiliyor ama insan bunun farkına hiç varamıyor belki kavusmamak üzere yollar ayrılıyor arası acilan telefon gorüsmeleri faceden buyuyen kuzulara bakmak tesaduf olurda ayni sehre yolun düşerse bulusmalar hüzünlü!.. önemli olan güzel anılar biriktirmek güzel olmayan bi hayatta ve şehirde ....
Ahh ahh bijom yazınc bende şöyle eski mesajlara bakayım dedimVay be ne günlerdi KAllisin buldum bitane taa 2007 ye ait
Çikolatam 2009 dada geziyormuş
Kızlar bana bişiler söyleyin diş hekime taaa haftaya randevu verdi ilaç alamıyorum ama dişim zonkluyır başıma vuruyor lütfen bi doğal bitkisel öneri diyin ((((
Ya ben diyet yapmazkende çok bişiy yedigim yok azaltmıs halim böle oluyor iste ama simdi 1 cay bardagi cacik ictim ondan öncede bi avuc leblebi yesilcay yetmistir yaw maksat depodan yiyelim
Ee seninde çok yediğin söylenemez ama anlıyorum gec kalkıncafirsat kalmiyor dimi
Bende bende polikistikowerliyim kilo bu işin düsmanı benim ciddi boyutta idi hemde zor oluyor ama veriliyor daha önce 6. Takim zamaninda 23 kiloyu bu dönemde hemde yogun hormon tedavisi (d.kontrol hapları) sırasında vermiştim sıkıntı kalmıyor kilo verince
Evett şekerlerim ben geldimm nasılsınız bakalım? Bu hafta pek etkili olamadım buralarda ama aklım valla hep sizdeydi. Cuma nasıl sonuçlar alacağız bakalım hayırlısı..
Yarın şöyle şok bişi yapıym diyorum. Protein perşembesi mi yapsam her hafta? Önerilerinizi bekliyorum aşkitolarım ..
aynı şeyi bende düşündümdüm dukancıların saf perşembesini bendemi uygulasma her hafta dedim dün
olabilir aslınd aimkanın varsa
karanfil yağı sürebilirsin keser biraz, yada ranfil varsa onu koy agrıyan kısmına dişinin
geçmiş olsun ilaç neden içmniyosun
Kafanfil diyecektim masum soylemis tuz al agzina o iyi geliyor birde bebeklere dia cikarirken suruyolarya pekmez renginde bi krem oda uyusturuyor biraz çok kotuysen hic bekleme baska biyer bul
Valla en iyi ilaç rakı şekerim. Anında ağrıyı alıyor . Çok geçmiş olsun diş ağrısı zor
Yapalım hep beraber masumcum bence cuma sabahına iyi sonuç olur. Lakin hatırlatayım sadece protein alımı yaptığmz günlerde biraz daha fazla su içmemiz lazım
Çok saolaun kızlar valla çok zor diş ağrısı .
Masumcum ülser hastasıyım ağrı kesiciler midemi çok ağrıtır. dişim kesilir bus eferde midem diye kıvranırımher yerimiz çürük ayol hahah
evet cumaya iyi yönde yansır saf perşembeleri yaparsak , iyi madem yapıyomuuz
salata yiyormusun az miktarda yoksa hiç yemiyomusun
anladım çok geçmş olsun
Tamam yarın yapıoruz. Dukanda maydonoz roka dereotu serbestti protein gününde bile. Bunlar dışında yemiyoruz canım. Bir de sarımsak soğan serbest
Çikolatam ben 50 dk yürüyorum 108 cal diyor acaba hızımız mı farklı mesafede aynı kontrol ettim alla alla ))
Menümü yazayım
Sabah:
1/2muz
Kahve
Öğle:
1 wrap 1 diet kola 2-3 adet patates dilim ince( okul sergimiz vardı avm de mecbur orda yedik)
1/2 nevşehir simidi accık peynir
3-5 adet kiraz hiçde tadı yoktu
Akşam bişi yermiyim bilmem
2l su 50 dk yürüme
Bu nevşehir simidi Eki Görüntüle 1144770
Buda wrap ama benimkinin içi böle dolu değildi be ))
Eki Görüntüle 1144775
Ayy çikolatam koşu bandını 2 seferdir görüyorum ilkinde bir gece kulübünün ışıkları sandım. Ama zeki olduğum için koşu bandı olduğunu anladım.kız o ne kadar afilli duruyor kıskandım benimkinin içi geçmiş gibi hiç albenisi yok. Bende hemen her yerini led ışıklarla kaplatıcam rengarenk olsun belki o zaman canım isterde yürürümm😄😄😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?