Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam yapayım ben de pro günü

mustangım da bugünü saf karbon günü yapmış, hayırlı olsunnn
hiiç beğenmedim hiç

ay mersa koptum içi geçmiş koşu bandına benim o bile yok ikna edemiyorum adamı

ben de menümü yazayım menü sayılırsa

sabah: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 3-4 zeytin
öğlen: yoğurt+haşlanmış nohut karıştırdım
az önce de topraktan kalan yarım dilim çavdar ekmeği
1,5 su (2 olur)

şu an güneş eşliğinde dolu yağıyor şimşeklerle birlikte. töbe bismillah :18:

az sonra dışarı çıkıcam. giyinirken taa geçen yaz zayıflayınca giyicem diye bir gömlek almıştım. onu denedim ooho meger olmaya başlamış. az biraz mutlu oldum (çok mutlu olmadım çünkü hala şişkoyum )

Şimdi şöyle çikolatam ben toplamda 50 dk yürüyorumama şöyle oluyor spor hocamın tavsiyesi ile
10 dk---seviye 4
10 dk --seviye 4.5
10 dk ---seviye 5
10dk --seviye 4.5
10 dk --sevye 4
ısınma tempo ve soğuma şekinde mesafe aynı sendeki gibi çıkıyor kalori kısmında da 108 çıkıyor .Bandın markası Fox. Benim nabız sorunum olduğu için 5 ve 5.5 üstünde çok zorlanıyorum.

mustangım da bugünü saf karbon günü yapmış, hayırlı olsunnn
hiiç beğenmedim hiç

Şekercim valla özel tercih yok böyle denk geliyor. Ama alternatif sun bana olmamış deme sadece mesela nerde neyi beğenmedin yerine ne koymalıyım. Daha ayrıntılı eleştiri yaparsan bana da fikir olur

KAhvaltı yıldızlı 10 numara
Öğle yemeğide güzel peki miktarı nasıl ayarlıyorsun cnım
güneşli doluda menüye dahilmi akşam mı yiyecen

Az biraz hahaha ol ol hep mutlu ol canım

Mustangım kesinlikle nöbetçi eczane bulup dişinol al karanfil yağı işte..kaç gün rahatlatır seni..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menü
Sabah tost domates
Oglen 2seftali
Aksam az makarna slata bikac catal patlican karpuz
Spor 1saat cok su ama bu diyet bu aksam gumler diyim ben size

Mustang benimkide aynı 40 dakikada ortalama 100 cal yakıyorum. Ortalama yaptığım hızda 5-6 arası. Gaza çok basmiyorum radara girmekten korkuyorum artikkkk😓
Bu wrap neki ne kadan cahilimmm

Ya arkadaşlar ben bi ar oturdum okuya okuya ilerledim ama acil çıkmak zorunda kaldım karşı komlularımla mangal partisi yapmaya karar verdikte ev topladım bahçe twmşzledim şimdi aliş masa hazırluyo bende mşsafirimleyim...hepinizi öpüyorum...

KAranfil yağı eczanelerdemi aktarlarda mı satılır .
Ayrıca o nu nasıl kullanacağım bir pamuğa sürüp dişimin oraya mı koyacağım ?

bunca yillik diyetciyiz diye alternatif sunmuyordum hayatim ama seve seve :) eve gideyim de :)

KAranfil yağı eczanelerdemi aktarlarda mı satılır .
Ayrıca o nu nasıl kullanacağım bir pamuğa sürüp dişimin oraya mı koyacağım ?

Offf diş ağrısı şu anda bende ayni durumdayım üstelk aylardır. Bendede dişçi korkusu var. Kimseyle konuşamıyrum panik atağım başlıyor. Size daha komiğini ve beni üzen şeyi söyleyim üstelik abim diş doktoru onunlada küstüm hayatim boyunca başka doktora gitmedim şimdi ne halt edecem bilmiyorumm

Kimse yokmuuu dağıtırım bu takimi ulennn😡😠 niye kimse beni duymuyor kendi kendime konuşup gidiyorummmm. Çıkın ortaya teldende göremiyomki kim var kim yok. Offf sıkıldım anacım ben gidiyommm.beni duymayanların iştahı açilsın🍸🍻🍷🍨🍦🍩🍳🍮🍭🍬🍫🍟🍝🍕🍖🍤🍣🍞🍌hepsinden yiyin anacimmm

Kızzz ben burdayım haaa al cabık o bedduanı geri

CNım işte ne güZel fırsat kardeş kardeşe küser mi git dayan kapısına Buda fırsat olsun
Valla haftaya ağlaya ağlaya gidicem

Kızlar şimdi tam 30 dakika yürüdum 10 dakikadırda spor aletlerindeyim .
Bu gün yaptıklarıma gelirsek
Kahvaltı
1 yumurta labne diyet reçel 1 dilim yulaf kepeginden ekmek.
Ara:kocam kendine kazan dibi almış 2 çatal ondan.
Öğlen
3 tane tavuk köfte 2 kaşık pirinç pilavı salata
Akşam
1 kase yoğurtla nesfit
Ayy bide ben bu gün protein yaptım demiştim yok anacim yapmamışım ortaya karışık bişeyler atmışım işte

Son düzenleme:
CNım işte ne güZel fırsat kardeş kardeşe küser mi git dayan kapısına Buda fırsat olsun
Valla haftaya ağlaya ağlaya gidicem

Gitmem çok kırgınım bir dişçi bulmam lazım bide korkumu yenmem lazim. Ve çok kötü durumdayım. Sanırim kaplamanin altindaki dişlerim çürüdü çekilip implant yapilmasi lazım . Offf ilk defa burda konuşuyorum . Yok korkuyu yenemiyorum hadi sen bari hayırlısıyla atlat.

iyi akşamlar

misafirler agırlandı. akşam yürüyüşte yapıldı
sıra geldi hesap vermeye

sabah ...
minicik bir tost.
yr. salatalık ...
2 zeytin ..

öylen
2 kayısı

ikindi ..
yr. tb. bulgur pilavı .. az yufka ..
cacık ..sağan .1 kepçe çorba ..

1 sonra 1 dl sütlü irmik tatlısı .çiçek soslu

1.5 lt su ..
akşam 1 saat yürüyüş ...

yedikklerimi dengeleyemeye çalıştım .. yarın perşembe .. yarını siz pro günü ilan etmişsiniz bende lapa günü ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…