45 dakika yürüyüs,45 dakika jimnastikten sonra haftasonu tatiline girdim nihayet. Dus Alamadim daha Adimsayara baktim 7000 Adim olmus daha aksam yemeginden sonra yine cikip 10000 adima cikaracagim.
Yada aklimdan Gecen ne biliyormusunuz? Aksam yemegini es gecmek..
Mustang o ne güzel analiz canim benim. Nasil güldürdün Mutlu ettin beni..canim cokkkk tesekkür ederim.. Ellerine Saglik. Kocaman öptüm.
Valla öyle bir Gaza getirdinki beni bak aksam yemegini kaldirdim.
Yarin benimkiler ziyarete gelecek bici bici yapip güzelleseyim..
ü
kahvaltı 08:00
yulaf kepeginden ekmek
peynir-zeytin
ara 11:30
2 kaysı, 3ymk yagsız yogurt
öglen 14:30
kepekli makarna
salata (yagsız)
akşam
200 ml yagsız süt
2ymk müsli
yarım dilim ezine peynir
3lt su
2 yeşil çay
eşlemelere bir daha bak derimBen 4 verecem sonra yeter girmiyim gali çikooreyhan abla
bu sefer düğün bizim aebenimBijom demek dugunlerin arkasi var ha :)
Arkadaşlar hafta sonu denetmenim MAsum olmuyor.Ha babanınızın hayrına hafta sonları beni denetleyin ne var anacım
MENÜM
Sabah
1 kase nesfit sütle yedim ( muzdan daha tok tuttu beni sevdim)
Kahve
Öğle:
2 çorba kaşığı pilav ve salata yedim ( yemek burnumuzdan geldi et falanda vardı ama yemedim)
eve gelince kurt gibiydim.
muz+2 kaşık yoğurt ve azcık nesfiti karıştırıp yedim iyi geldi valla.
2 L su oldu şu ana kadar.
50 dk da yürüdüm:119::118:
bu sefer düğün bizim aebenimerkek kardeşim evlenecek
Selam kızlar kilo verememiş olmanin moralsizliğindenmidir nedir bu gun hiç keyfim yok. Üstelik kaçamakta yaptım. Bide bu gün regli oldum. Belki aşiri tatli isteğim bundandir. Öncelikle kilo veren arkadaşlarimi çokk tebrik ediyorum. Çikolatam reyhan ablam ve naz harikasiniz.
Mustang ellerine sağlik canim yine döktürmüşsün galiba bende az yemenin azizliğine uğradim . Metabolizma durdumu ne 2 aydir aç geziyorum yaaa arada sirada yaptiğim kaçamaklar aslinda o kadar azki çok moralim bozuk. Yaz geldi geçen yilki kiyafetlerim dolapta duruyor. Böyle gidersede ordan çikmiycaklar. Butun hayatimi etkliyor bu kilolar iş performansimi bile sifira indiriyor. Bir çok teklif vermem vereken sunum yapmam gereken yer var kilom yüzünden hepsini erteliyorum. Belediye başkaniyla randevum vardi bu gün Allahtan ertelendi bir strese virxim ben ne giyecem diye sosyal hayatin içi de olacaksak zayifliycaz arkadaş başka çaresi yok. Acele etmiycem arada kaçamaklarda yapacam çünkü aç yaşanmiyor. Napim biraz geç kilo verecem ama verecemmmm
.
Mehalim "the 100"mus canim dizinin adi
134215 yillik diyet hayatimda g .
Ah canim benim güzel bijom nasil duygulandirdin beni. Kafaya koyunca oluyor bijom. Bundan 3 ay Kadar önce bir baktim 95 kiloyum. Bir iki ay öncesi 100 kiloydum.. Anam dedim yasin 60 kilon 95 birde düsünüyorsun niye hertarafim agriyor diye.belim sirtim siyatik agrilari hic göz actirmadi bütün Kis..Doktor dedi spor yap dicem biliyorumki yapmiyacaksin. Bari birkac Kilo Kilo kaybet.cok rahatlarsin dedi. Eve geldim kosu bandinin karsisina gectim.doktora verip veristirmeye basladim gözlerim yasli.
Nerden biliyorsun spor yapmiyacagimi dedim. Okadarmi cuval Gibi görüyorum.?
Aynaya baktim. Evet Ayni cuval gibiyim 95 kiloluk bicimsiz bir cuval.
Kalktim calistirdim bandi 4,5 km ile basladim yürümeye. Hizlandirdim. En fazla 5,6km olarak bir defada bitirdim 10000 Adim 500 kalori 6,7 km bittiginde inemedim banttan nasil titriyorum Tir Tir ama nasil Mutlu. Bu yürüyüs nerdeyse 1,5 Saat sürdü. Hemen kizima yazdim inanmiyorum dedi gel bak dedim. Geldi bakti nasil sevindi görseniz.annem cok zorlamissin yarisida sana yeter dedi. Yok o günden Beri hep yapiyorum onbin adimi. Gencken daha cabuk gidiyordu Kilo Artik cok yavasladi ama Inanin Giden her yüzde Gramda Cocuk Gibi seviniyorum. Hemen ebayi acip kücük beden kiyafet ariyorum tabiki almiyorum ama o kiyafetleri yakinda giyebilecek kiloya geldigimi hayal edip kendimi bir Sekilde tatmin ediyorum.
Ha bu arada o onbin Adim 500 kalori 6,7 km yi Artik bir saatte yapiyorum. Hizimi okadar artirdim. Cogu zaman 7,8 hizla kosuyorum.
Yani isteyince oluyor, ben bu yasta yapabiliyorsam herkes yapar. Ama takdir etmeniz cok Hosuma gidiyor ya ben bu takimi cok seviyorum
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?