Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Analizde masumu almadan bir yere gitmemdedim ya Bijom hemen masumun elini elime taktı Yürü masum gidiyoruz canım . Nereye mi tığ gibi olmaya

Bu hatun 10 bin adım atmadan uyuyamaz demiştim ahanda alın kanıtı Rica ederim annam .
Annem cici bii deyince aklıma geldi , hatırlar mısın eskiden de ikimiz kokoştuk saç yaptırmalar ojeler sürmeden dışarı çıkmamalar ahaha aklıma geldi sen diyince

KAhvaltı istediğim gibi aferim zeytin peynir neyimize yetmez
Öğle ve akşam yemeği aralarda bence gayet iyi.Ama yanılıyor muyum bilmem senin kilon azdı sanırım demi. Ben aklımda tutamam da. Bu hafta neden ekside çıktın bi konuşalım senle şekerim

Arkadaşlar hafta sonu denetmenim MAsum olmuyor. Ha babanınızın hayrına hafta sonları beni denetleyin ne var anacım

MENÜM

Sabah
1 kase nesfit sütle yedim ( muzdan daha tok tuttu beni sevdim)

Kahve

Öğle:
2 çorba kaşığı pilav ve salata yedim ( yemek burnumuzdan geldi et falanda vardı ama yemedim)

eve gelince kurt gibiydim.
muz+2 kaşık yoğurt ve azcık nesfiti karıştırıp yedim iyi geldi valla.

2 L su oldu şu ana kadar.
50 dk da yürüdüm :119::118:

Kalisim sultanim nerden gelir nere gidersin ay ne gizemli hatunsun :))))

Mehal gene patlatmissin analizlari :))
Demek olimpiyatlar ha hahayy :))

Bijom demek dugunlerin arkasi var ha :)

Mehal cancazim dalga filmi kiz iste oda . Alman filmi . Anam yaziyom her turlu ayni film cikiyor . Tam ben ona bakacakken kucuk cadim diziye bakacakmis bende ona uydum yabanci dizi 2 bolum izledik adi 100 sanirim nukleger faciadan 100 yil sonra 100 tutukluyu dunyaya :/

Mehalim banumun neti var diye biliyorum telinde ...

Babamin hayri icin ha :)))))

Kahvalti super ( muzda neymis )

Oylen niye burnundan geldi yahu . Et salata harikaymis niye pilavi tercih ettin bakimmm .

Heh sabah yemedigin muzu afetmemis aksam yemissin :)) .aksamin guzel olmus mehalim .afiyet olsun

Su ve sporda tamam Efem ..

Bijom hayırlı olsun Allah daim etsin

Aebenim o dizinin tam adını öğren bana
Demek adı öylede çıkıyormuş hımmm okdir canım
Öğlende idare canımızı sıktı et koktuğu için yiyemedim cnm

Kutom bu hafta denetmenim sensin :))
Bijom diger haftalara insallah .

Menum .
Sabah . 10:30
2dl.tb.ekmek . Peynir .
Dom. Sal. Bib . Mayd.
1cay ks.bal zencefil .

14:00
Ara;3 erik .

17:00
Oylen . Aksam ( hangisi olursa :)
1kepce mercimek corba .
Kaca bir tabak peynirli coban salata .

19:00
3 hurma .

Su . 1.5 lt su ana kadar ..
Spor yok . Dun yaptigima vede yarin yapacaklarima sayin :))))

Selam kızlar kilo verememiş olmanin moralsizliğindenmidir nedir bu gun hiç keyfim yok. Üstelik kaçamakta yaptım. Bide bu gün regli oldum. Belki aşiri tatli isteğim bundandir. Öncelikle kilo veren arkadaşlarimi çokk tebrik ediyorum. Çikolatam reyhan ablam ve naz harikasiniz.
Mustang ellerine sağlik canim yine döktürmüşsün galiba bende az yemenin azizliğine uğradim . Metabolizma durdumu ne 2 aydir aç geziyorum yaaa arada sirada yaptiğim kaçamaklar aslinda o kadar azki çok moralim bozuk. Yaz geldi geçen yilki kiyafetlerim dolapta duruyor. Böyle gidersede ordan çikmiycaklar. Butun hayatimi etkliyor bu kilolar iş performansimi bile sifira indiriyor. Bir çok teklif vermem vereken sunum yapmam gereken yer var kilom yüzünden hepsini erteliyorum. Belediye başkaniyla randevum vardi bu gün Allahtan ertelendi bir strese virxim ben ne giyecem diye sosyal hayatin içi de olacaksak zayifliycaz arkadaş başka çaresi yok. Acele etmiycem arada kaçamaklarda yapacam çünkü aç yaşanmiyor. Napim biraz geç kilo verecem ama verecemmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mersam oncelikle kendini uzayli gibi gormekten vazgec . Sanki o duygulari birsenmi yasiyorsun (
Hepimizin hayatinda bu duygular .

134215 yillik diyet hayatimda gecde olsa sunu fark ettim . Yemen gereken vede yiyecegin bir yiyecege yasak adi takma ve onu yasaklandirma sadece miktarini kis vede seyrek ye . Bu hem nesini hemde diyetini bozmaz :))

İnan haftalar goz acip kapayana kadar geciyor . Gecen hafta icin asla pismanlik duyma 200.300 gr olsun verdigin mersam hic takilma yeterki diyetin iskence olmasin . Bi bakmissiz kilolatimiz ucmus yerine gercek olmus hayellerimiz gelmis .

Canım önce şu moralsizliği çöküntü halini bir üstünden at lütfen Hepimiz sıklıkla kilo yüzünden senin bu yaşadıklarını yaşadık ve yaşıyoruz elbette. Biz yanındayız bunu unutma. 100 gr ver 200 gr ver yarım kilo ver ama illaki kilo ver ne kadar old önemli değil ve pes etme .
Kaçamaklar kısmına gelince evet dayanamadığımız anlar oluyor ama bu bitti olmayacak anlamına gelmiyor hemen U dönüşü yap nerden dönsen kardır Moral bozukluğu ise en büyük düşmanımız.
Neler yapman gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini zaten biliyorsun tek ihtiyacın aslında birazda evden desteklenmen seni köstekleyecek değil seni yüreklendirecek insanlara ihtiyacın var çevrende. Biliyorum geçen yazdın çok konuştum diye ama bir kez daha konuş yılma 100 kere konuştuysan 101. kere daha dene.
Bir diğer önerimde daha evel kilo vermeye başlayamzken destek anlamında akapuntur yaptırmıştım psikolojık olarak çok faydasını görmüştüm maddi olarak sende sıkıntı yapmazsa bunu da düşün. Mutlaka Mersin'de yapan yerler vardır.
Seviliyorsun unutma
Mehalim "the 100"mus canim dizinin adi

Teşekkürler canımcım

Offf hareketsizlikten yine berbat oldum...ayaklarım ödem pofffss...

Aebenim ankaraya geldim kızımı okuldan almaya canım dönüyoruz şimdi...

Mesajlara gece tekrar bakıcam alıntı yapmıyorum o yüzden..
Aebenim sen asyayla cedrici sormuştun unuttum yazmayı..ikisininde aramızdaa olmasını çok isterdimama kaç yıl olmuş foruma gelmemişler..
Cedricin telefonu vardı bende ama telefonum bozuldu tüm numaralarım kayboldu geçen yaz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim benim güzel bijom nasil duygulandirdin beni. Kafaya koyunca oluyor bijom. Bundan 3 ay Kadar önce bir baktim 95 kiloyum. Bir iki ay öncesi 100 kiloydum.. Anam dedim yasin 60 kilon 95 birde düsünüyorsun niye hertarafim agriyor diye.belim sirtim siyatik agrilari hic göz actirmadi bütün Kis..Doktor dedi spor yap dicem biliyorumki yapmiyacaksin. Bari birkac Kilo Kilo kaybet.cok rahatlarsin dedi. Eve geldim kosu bandinin karsisina gectim.doktora verip veristirmeye basladim gözlerim yasli.
Nerden biliyorsun spor yapmiyacagimi dedim. Okadarmi cuval Gibi görüyorum.?
Aynaya baktim. Evet Ayni cuval gibiyim 95 kiloluk bicimsiz bir cuval.
Kalktim calistirdim bandi 4,5 km ile basladim yürümeye. Hizlandirdim. En fazla 5,6km olarak bir defada bitirdim 10000 Adim 500 kalori 6,7 km bittiginde inemedim banttan nasil titriyorum Tir Tir ama nasil Mutlu. Bu yürüyüs nerdeyse 1,5 Saat sürdü. Hemen kizima yazdim inanmiyorum dedi gel bak dedim. Geldi bakti nasil sevindi görseniz.annem cok zorlamissin yarisida sana yeter dedi. Yok o günden Beri hep yapiyorum onbin adimi. Gencken daha cabuk gidiyordu Kilo Artik cok yavasladi ama Inanin Giden her yüzde Gramda Cocuk Gibi seviniyorum. Hemen ebayi acip kücük beden kiyafet ariyorum tabiki almiyorum ama o kiyafetleri yakinda giyebilecek kiloya geldigimi hayal edip kendimi bir Sekilde tatmin ediyorum.
Ha bu arada o onbin Adim 500 kalori 6,7 km yi Artik bir saatte yapiyorum. Hizimi okadar artirdim. Cogu zaman 7,8 hizla kosuyorum.
Yani isteyince oluyor, ben bu yasta yapabiliyorsam herkes yapar. Ama takdir etmeniz cok Hosuma gidiyor ya ben bu takimi cok seviyorum

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Haha aeben yok seker burdayiz diye degil. Ben ancak öyle güncelliyebiliyorum. Birsey yazarsam ozaman oluyor. Anam ne mene sey anlamadimki

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Seni seviyorum Ve seninle gurur duyuyorum. Ne zaman yürümeeye erinsem aklıma sen geliyorsun ve kendimden utanıyorum o zaman

Önce raporumu yazayım sonra geçmişe bakıym

Kahvaltı: 1 tane ufak çikolatalı kruvasan (2100 gr ödülü :) ) 2 erik , 2 ceviz 3 kuru üzüm

Ara: 1 kase kiraz

Öğle : taze fasulye, 2 dilim ekmek

Akşam: tavuk göğüs 2 parça, 2 kaşık müsli ile karıştırlmış 2 kaşık yoğurt,1 kepçe yayla çorbası

Gece: az çerez yerim

Bugün saçma yedim. Kuafördeydm filan spor da yapamadım. Ama boool su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…