Önce raporumu yazayım sonra geçmişe bakıym
Kahvaltı: 1 tane ufak çikolatalı kruvasan (2100 gr ödülü :) ) 2 erik , 2 ceviz 3 kuru üzüm
Ara: 1 kase kiraz
Öğle : taze fasulye, 2 dilim ekmek
Akşam: tavuk göğüs 2 parça, 2 kaşık müsli ile karıştırlmış 2 kaşık yoğurt,1 kepçe yayla çorbası
Gece: az çerez yerim
Bugün saçma yedim. Kuafördeydm filan spor da yapamadım. Ama boool su içtim.
Menum
Sabah bu sefer gercekten sabah 1 tost ama yagli ici dolu esimden arttı dünden
Oglen 4 cigkofte ayran marul
Ara ramazan serbeti cok sekerli geldi uzun zaman sonra
Aksam karisik meyve süt
Spor cuma kapalı ama baya kosusturmali bi gundu malum veda olayları
Aebenimmis yeni eşim yanlıs görmusumyandim ben
iŞTE BEKLENEN ANALİZ ZAMANI
Artık takıma adapte olduk yeni gelen arkadaşlarımızla kaynaştık ,arkamızda 3 hafta gibi bir zamanı geride bıraktıkŞahsım adıma ben iyi gidiyorum takımdaki paylaşımlar süper gidiyor Ve listeye baktığımda görüyorim ki geçen hafta analizindeki iteklemeler işe yaramış AFERİM KIZLAR SİZE
Ve İŞTE TAKIMIN İLK 3....
Yaz yaklaşıyor mayolar hazırlanıyor tatil planları yapılıyorHaydiiiiii Mersin treni kalkıyor diyenler
1.chocolategirl ( 2,26% )..... Gece klubü ışıklı (Mersa öle diyor) yürüme bandı ile gece demedi gündüz demedi 50 dk aşşa olmaz dedi yürü babam ha babam dedi, proteinli dietler yaptı veeeeeeee yıldızlı pekiyi aldı Harikasın çikolatam böyle devammm
2.naz ( 2,08% )..... Aramıza katılan bu nazlı çiçeğimiz hızlı girişi ile takım listelerini alt üst ettiKendisini canı gönülden kutluyorum
3.reyhanxx54 (1,31% )... Ama ben dedim ,ben dedim demi sizlereGeçen hafta liste sonu olması sizi kandırmasın demiştim İşte listelerin yıldızı REYHANNNNN SULTANNN
YAVAŞ YAVAŞ DA OLSA HEDEFE GİDERİZ DİYENLER KİMLER Mİ ?İŞTE EFENDİM BURADALAR
4.mustang ( 0,86% )... Kendimle gurur duyuyorum ama geçen haftaya göre 1 derece gerilemişim .Bana bak kızım sende haftaya derece yapcen o kadar diyom sana
5.aeben ( 0,73% )... Listelerin değişmez demirbaşıAnacım bu hafta ne spor yaptın öle hayır bir ara acaba yanlış yerdemiyim olimpiyatlara mı hazırlanıyoruz dedim
6.kalliste ( 0,39% ) .... Geçen haftada mı buralarda gördüm ben seni :26: Hadi kallisssshop kallis koş kalliss
VE GELELİM İSTASYONDA MOLA VERMEYE KALDIĞIMIZDA TRENİ KAÇIRANLARAKOŞUN ANACIM DURMAYIN YERİNİZDE
Bu aşağıdaki şekerler bi nefes alalım dediler ama haftaya burda görmeyeceğiz sizi
bijoux ( 0,00% )
cocostar ( 0,00% )
mersa ( 0,00% )
TERSİNE GİDERİM TERSİNE BANANE MİLLET GİTTİN MERSİNEEEE HOPPAAŞİNANAY
Yok masumcum seni almadan bi yere gitmeyiz yok öle seni de denize sokacağız
masumm ( -0,15% )
*** Yarışmaya katılmayan ama paylaşımlarında son hız giden KÜTAHYAMIZ seni unutmadım kilo durumun ne alemde bilemyorum ama sen de bizim bir parçamızsın. Kız geçen o pasta resmini ekleyen senmiydi ahanda yeni aklıma geldi canına mız susadın sen öldürdün biziiiiiiiii
*** Eşleşmelerle alakalı bir değişiklik bana bildirilmedi dostlar .eşini değiştirmek isteyen bildirebilir 2 hafta geçti bir değişiklik mümkündür zannımca.
*** Daha da aklıma bişi gelmiyor
Sevgilerimle _Mustang_
amin aebenim.. yok önümüzdeki hafta sonu..Hayirli olsun .. Rabbim bir yastikta kocattin hayirli evlatlar versin insallah ..
Dugun bu hafta sonumu bijom?.
aminnn hayatım..Bijom hayırlı olsun Allah daim etsin
..
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Reyhan abla sabahtan beri neyi şifreliyosun sen böyle her girdiğimde iki nokta
Yuppiiiiiii birinci oldum çok mutluyummmm :)
Reyhan abla ve naz ı tebrik ederim...
Haftaya da ben birinci olcaaaaaaaaammmmm hahahahhahah çatlayınnn :)
Aaaa eşler mi değişti? Benim eşim kim ????
Arkadaşlar hafta sonu denetmenim MAsum olmuyor.Ha babanınızın hayrına hafta sonları beni denetleyin ne var anacım
MENÜM
Sabah
1 kase nesfit sütle yedim ( muzdan daha tok tuttu beni sevdim)
Kahve
Öğle:
2 çorba kaşığı pilav ve salata yedim ( yemek burnumuzdan geldi et falanda vardı ama yemedim)
eve gelince kurt gibiydim.
muz+2 kaşık yoğurt ve azcık nesfiti karıştırıp yedim iyi geldi valla.
2 L su oldu şu ana kadar.
50 dk da yürüdüm:119::118:
Mehalim banumun neti var diye biliyorum telinde ...
Babamin hayri icin ha :)))))
Kahvalti super ( muzda neymis )
Oylen niye burnundan geldi yahu . Et salata harikaymis niye pilavi tercih ettin bakimmm .
Heh sabah yemedigin muzu afetmemis aksam yemissin :)) .aksamin guzel olmus mehalim .afiyet olsun
Su ve sporda tamam Efem ..
aynen öyle ablacımBijoda benim esim görün bakin duman attiracagiz haftaya
çook beğendim tam benlik yemişsinBende yazayim yediklerimi. Hemde noktalamaya gerek kalmaz
Sabah iki kahve sekersiz bir dilim ekmek iki dilim peynir bir yumurta domates iki kasik yogurt
Öglen büyük bir dilim somon baligi kizartmasi üc kasik patates salatasi bol yesillik
Ara bir elma aksami es gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?