Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abowwww bide atarlanıyordum ne sorumsuzluk diye 😁😁😃😃😃 meğersem sıra bizdetmiş hahaha kallisim

4. Olmuşuz

Saat 10 oldu Allah aşkına sonuçları ne zaman açıkıyor bunlar ne sorumsuzluk
sil çabuk demiştimm
gördüm ama artık

kızz sabah beri face yazıyoruz gece yada yarın yaparız diye hadi olmadı paylaşımada not düştük

Bijoda benim esim görün bakin duman attiracagiz haftaya

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

çikolatammmmm bu iddialara karşı hemen gardımızı almalıyız

Bizdemiymis sira hahaha mustangda firca atip duruyordu
Valla canim gard mi aliyosunuz napiyosunuz bilmemde bu hafta bizim

Masummmmmmm koşşşşş bu cadılar 1. Lik bizim diyorrrrr

Varmısınız çiftler arasında takım içinde yarışma yapmaya.
Haftaya cuma takım analizinde bugun eşleşenlerin toplam verdikleri kilo üzüreinden derece yapalım 😀

Kızlar napiyosunuz benim eşim nerdeee millet eşleşmiş çifleşmiş bizde bişey yok ben eşimide çok tanımiyorum naz nerdesin anacım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çikolatam aslında çok gibi gözüküyor sende saçma demişsin ama değil..fazla olan sadece gece yiyeceğin çerez geldi bana...sporunu düzenli yapacaksan hiç söz konusu değil bu yediklerin..
çikolatam gözünü seveyim çok iddialar dönüyor bak tozunu attıracağız filan..bende sıkayım kim attırıyor tozunu görsünler

valla ben kendi adıma heeeep evde olduğum için 1000 atamıyorumdur bile. ama spora giderken garanti 5000 oluyordu. yani spora gittiğin için 5000 oluyordur..
ben son bir kaç dışarı çıktığımda öyle abartı değil marketti faturaydı filan desek en az 4-5 bin oluyor... evde hiç hareket yapmadan dikiş makinesi başında oturuyorum çoğunlukla biliyorsunuz..ama evde olduğum zamanlarda bile en az 3 bin oluyor.. 10 yapamadım hiç reyhan ablaya hayranım bu konuda...

bizimde sevgilerimizle canım benim süper olmuş yine gönlüne sağlık...

aynen bıraktığınız yerdeyim ama bu hafta inşallah ite kaka tukaka diyeyim belki ilerlerim kız gaz veriyo senin bu analizler..
dereceye girenleri tebrik ederim

hee ben varım fallaha iyide olur güzelde olur derim

Mustang canim sende beni hiç aratmiyosun .bi kendime bide sana çok gülüyorumm:))

bijom benim festival yağmurdan dolayı haftaya ertelendi sizin düğünde ertelenirmi ay biraz rahatladım bir haftam daha var bişeyler yapmak için diye

noluyo noluyo bakım .. kütooo yetişş kız bu hafta biz birinci olak .. bunlar gece gece organize oluyolar
aklımada geldi ha birkaç saat önce

Son düzenleme:
abla menüm süper
Abowwww bide atarlanıyordum ne sorumsuzluk diye 😁😁😃😃😃 meğersem sıra bizdetmiş hahaha kallisim

4. Olmuşuz

Bizdemiymis sira hahaha mustangda firca atip duruyordu
Valla canim gard mi aliyosunuz napiyosunuz bilmemde bu hafta bizim

amanın ablama bak

mersam şansına küs nazlım hafta sonu giremiyor nete
ama nazlımın 1 kilosu garantı dir bence

Valla Mustang ben varim cokta harika olur bijoda var ben Biliyorum..
Bir sorumlulukta böyle aliriz hem takima karsi sorumluluk hem esimize karsi. Daha dikkatli oluruz. Daha önceleride yapardik hatirlarsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…