Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aebene bak ya kizi gece gündüz calistiracak gece bisiklet gündüz kosu bandi diyo. Kendim kaldirayim totomu demiyo hic :)

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Alo bisey yazdinizmi ben ilerliyemiyorum yani göremiyorum ille Telegraf Gibi noktalamam lazim

Aebene bak ya kizi gece gündüz calistiracak gece bisiklet gündüz kosu bandi diyo. Kendim kaldirayim totomu demiyo hic :)

aynen katııyorum abla bugun yattıgım kadar aylardır yatmamıştım yarın telafi edicem ama

Arada yatmakta lazim aeben. Insanin dinlenmeyede ihtiyaci var. Ama haftaya takim olarakta birinci olabiliriz sahi bu hafta kacinci olduk?

Arada yatmakta lazim aeben. Insanin dinlenmeyede ihtiyaci var. Ama haftaya takim olarakta birinci olabiliriz sahi bu hafta kacinci olduk?

4. olmuşuz abla .. önümüzdeki hafta 1.lige oynayalım bencede

mehalim . şu an trt de zindan adası diye bir film var .. büyük kızım pek övdü bu filmi

bu gecelik bu kadar benden . iyi geceler dilerim .

Iyi geceler canim shutter Island mi acaba original ismi Eger öyleyse cok güzel film

Cok dikkatli bak aeben sonunuda sakin kacirma Leonardo inanilmaz oynamis bu filmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…