iPhone da ben iPad den yaziyorum ya
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Abla bu aeben benide kendinide mahvedecek bu hafta aha buraya yaziyom Allah menüsküslerimize zeval vermesin amin.Aebene bak ya kizi gece gündüz calistiracak gece bisiklet gündüz kosu bandi diyo. Kendim kaldirayim totomu demiyo hic :)
Ayrıca bende malzeme bol 2 kilo beklersin tabi ama 3 haftada 4 kilo verdim el insaf yaw bugun bas donmesi bacak titremesi ile gectiaynen katııyorum abla bugun yattıgım kadar aylardır yatmamıştımyarın telafi edicem ama
Zindan adası süper film evet ama bana bög geldi eşim saolsun 5 defa falan izlettirildim cebrenCok dikkatli bak aeben sonunuda sakin kacirma Leonardo inanilmaz oynamis bu filmde
eve ancak geldik listeleri yeni hazırlayabildim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1107
bijom benim festival yağmurdan dolayı haftaya ertelendi sizin düğünde ertelenirmiay biraz rahatladım bir haftam daha var bişeyler yapmak için diye
Günaydınlar 😊
Bak bak yarışmaya hazırmış seni gidi seni kallis )))
Ben hep erlenciyim alıştım artık okuldan dolayı
Sabah kahvaltımı yaptı. Ev temizliği beni bekler ama bi sorun Canın istiyor mu tabiki hayırrrrr 😁 gözümde büyüyor valla şuanda size sıcacık yatağımdan ses ediyorum )))
Ütü de var yaff niye hatırlatıyon ki (((
Bakale bijom ondan buna her duyduğunu deneme gı sonra bünye tepe taklak oluyo dikkat et canım
öyle mi diyorsun, karbona devam yaniBijom arti cikmanin bir cok mantikli mantiksiz sebebi olabilir canim . Yarina iner takilma .
geçmiş olsun aebenim...12yedr.dan randovu aldin ust genzim litihaplandi sanirim . Bogazima inmasin . Bobrekler icinda bogazima baktirmam lazimdi onuda halledeyim bari . Ondan sonrada salona gecerim.
Olculerim incelmeye baslamis :))) cevremdende kilomu verdin laflari duyulmaya basladi oh be dunya varmis :))
Günaydınlarrr
Bu sabah hızlı bir kalkış yaptım daha zinde ve kafam dingin olarak uyandım diyet değil de daha güzel yemeye odaklandım
Yarışma başlıyorrrrr
Bol yulaf kepeği ve bir bardak undan ekmeğimi koydum kızlar uyanana kadar saat 9 gibi pişer... güzel bir kahvaltıyla işimin başına otururum dışarı da çıkmam gerek...
ama buralardayımgözüm üstünüzde
Günaydinnn.. Gerci öglen oldu Aman olsun nolcak. Saat yedide. 45 dakika spor yaptik arkasindan Kahvalti bir dilim ekmekle ama ne acikmisim sormayin. Aksam yemedim ya.. Sonrada gelip tekrar yattim Simdi kalktim.öglen yemekten sonra bizimkiler gelecek.
Birazda camasirim var ay allahim kurdada olsan reha dada is hic bitmiyor.
Aeben Film tekrar Oynar ozaman dikkatli bak ben cok begendim..
Kütahya Allah menüsküslerimize zavalli vermesinhehe aynen
Bijom olur arada inisler cikislar cok takima. Önemli olan cuma kilosu hehehe
Mersa suskun,cikolata uykuda mustangin yataktan cikmaya niyeti yok :):)
Günaydınlarrr
Bu sabah hızlı bir kalkış yaptım daha zinde ve kafam dingin olarak uyandım diyet değil de daha güzel yemeye odaklandım
Yarışma başlıyorrrrr
Bol yulaf kepeği ve bir bardak undan ekmeğimi koydum kızlar uyanana kadar saat 9 gibi pişer... güzel bir kahvaltıyla işimin başına otururum dışarı da çıkmam gerek...
ama buralardayımgözüm üstünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?