Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aebene bak ya kizi gece gündüz calistiracak gece bisiklet gündüz kosu bandi diyo. Kendim kaldirayim totomu demiyo hic :)

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Abla bu aeben benide kendinide mahvedecek bu hafta aha buraya yaziyom Allah menüsküslerimize zeval vermesin amin.

aynen katııyorum abla bugun yattıgım kadar aylardır yatmamıştım yarın telafi edicem ama
Ayrıca bende malzeme bol 2 kilo beklersin tabi ama 3 haftada 4 kilo verdim el insaf yaw bugun bas donmesi bacak titremesi ile gecti

Cok dikkatli bak aeben sonunuda sakin kacirma Leonardo inanilmaz oynamis bu filmde

Zindan adası süper film evet ama bana bög geldi eşim saolsun 5 defa falan izlettirildim cebren 2. 3 e kadar iyiydi

Son düzenleme:
Günaydınlarrr

Bu sabah hızlı bir kalkış yaptım daha zinde ve kafam dingin olarak uyandım diyet değil de daha güzel yemeye odaklandım

Yarışma başlıyorrrrr

Bol yulaf kepeği ve bir bardak undan ekmeğimi koydum kızlar uyanana kadar saat 9 gibi pişer... güzel bir kahvaltıyla işimin başına otururum dışarı da çıkmam gerek...
ama buralardayım gözüm üstünüzde

Günaydınlar 😊
Bak bak yarışmaya hazırmış seni gidi seni kallis )))
Ben hep erlenciyim alıştım artık okuldan dolayı
Sabah kahvaltımı yaptı. Ev temizliği beni bekler ama bi sorun Canın istiyor mu tabiki hayırrrrr 😁 gözümde büyüyor valla şuanda size sıcacık yatağımdan ses ediyorum )))

bijom benim festival yağmurdan dolayı haftaya ertelendi sizin düğünde ertelenirmi ay biraz rahatladım bir haftam daha var bişeyler yapmak için diye

kallisim eline sağlık dün sızmışım ben seninle konuştuktan sonra
festival işiniz iyi olmuş telaşeden sıyrılmışsındır biraz vardır herşeyde bir hayır
bizim düğün babam için ertelenemedi malesef yağmurdan etkileneceğini pek sanmam. fakat düğün sahilde açık havada.. olmadı içeriye alacak otel de inşallah güzel olur hava :18:

bugün ben de bütün gün toprağı babasına bırakıp birkaç şey almak için dolaşıcam bir sürü, yani dışarıda olucam. en fazla 4 saat bakmıştı, ki uslu bir çocuk olmasına rağmen, isyeaaan demişti ne sabırsız şu erkekler yahu

sabah tartıldım dünden fazla çıktım niye ki acaba derken karbonatlı su aklıma geldi. ilk başlarda su toplatma gibi bir etkisi var mı ki?:26: kaçamaksız hiç bir şeysiz niye fazla çıktım anlamadım yav olmadı ben elma sirkeme geri mi dönsem, hem de tadı gazoz gibiydi.
ay sabah sabah ne yazdım heee

Son düzenleme:

günaydın mustangcım
ev temizliği deme hala sırtım ağrıyor bugün de ütüm var bir sürü
en iyisi sıcak yatagından hiç çıkma

Ütü de var yaff niye hatırlatıyon ki (((
Bakale bijom ondan buna her duyduğunu deneme gı sonra bünye tepe taklak oluyo dikkat et canım

Ütü de var yaff niye hatırlatıyon ki (((
Bakale bijom ondan buna her duyduğunu deneme gı sonra bünye tepe taklak oluyo dikkat et canım

yav çok faydası var bir tek zayıflatmıyor vs vs okudum. tadı da bir berbat ki sorma..
napsam bilemedim :44:

Gunayydinnn ..

Abla filmin basini kacirdim ortasinida size laf yetistirecem diye kacirdim . Sonunuda uykuya yedirdim :)) film sakin kafayla bastan sona bakilacak turde bir film anlasilmasi icinn :)))kizim ilk baktiginda cozemmemis :) anne sende izlede bana anlat demisti :)))

Mehal kolayy gelsin kak kiz is beklermi bi hafta Sonun var zati is icin :))

Kalisim bende erken kalkarim ama sana masallah yahu .. Kolygelsin .

Bijom disari cikacakmissin isin rastgelsin canim ..

Gelelim bedisee hadi acidim bugun dinlen bari bu hafta cok yoruldun :))amaaaa hala 2 kilo beklentim var :)))

Bijom arti cikmanin bir cok mantikli mantiksiz sebebi olabilir canim . Yarina iner takilma .

12yedr.dan randovu aldin ust genzim litihaplandi sanirim . Bogazima inmasin . Bobrekler icinda bogazima baktirmam lazimdi onuda halledeyim bari . Ondan sonrada salona gecerim.
Olculerim incelmeye baslamis :))) cevremdende kilomu verdin laflari duyulmaya basladi oh be dunya varmis :))

Bijom arti cikmanin bir cok mantikli mantiksiz sebebi olabilir canim . Yarina iner takilma .
öyle mi diyorsun, karbona devam yani

geçmiş olsun aebenim...
ooh iltifatlar alıyorsun demek.. iyi ki toplamışım herkesi, derdimize deva bulmaya başladık

Günaydinnn.. Gerci öglen oldu Aman olsun nolcak. Saat yedide. 45 dakika spor yaptik arkasindan Kahvalti bir dilim ekmekle ama ne acikmisim sormayin. Aksam yemedim ya.. Sonrada gelip tekrar yattim Simdi kalktim.öglen yemekten sonra bizimkiler gelecek.
Birazda camasirim var ay allahim kurdada olsan reha dada is hic bitmiyor.
Aeben Film tekrar Oynar ozaman dikkatli bak ben cok begendim..
Kütahya Allah menüsküslerimize zavalli vermesin hehe aynen
Bijom olur arada inisler cikislar cok takima. Önemli olan cuma kilosu hehehe
Mersa suskun,cikolata uykuda mustangin yataktan cikmaya niyeti yok :):)

Kepek ekmegimi oluyor o yaptigi kallisim birde Maya ve tuz var Icinde sanirim. Ya bende ekmek pisirme hastaligi varda ille sorarim

Geçmişi tam okuyamadım ama bakıyorum bazı arkadaşlar birincilik hayalleri kuruyorlar. Kallisim sultanım ve bu haftaki eşim de yardım istemiş. Evet sevgili hayalperest arkadaşlar ; AVUCUNUZU YALARSINIZ birinci biz olacağız hahahahahhaahahha

Ablacım ben uyandım da sen niye hergün spor yapıosun ki böyle aaaaa hiç gerek yok keyfine dinlenmene bak. Ye iç ohhh hahahahahah

Kallisim sultanım süpersin. Bu hafta en çok biz kg vercez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…