Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Abla bir tek çerez yiyeydim iyiydi. İçki içtim valla dün gece fena dağıttım instagramdan görmüşsündr videolarımı. Neyse ben telafi edicem. Bu sabah aynı kiloda çıktım zaten. Sen rahat ol birinci biziz bu hafta

Ben yokken hep süper muhabbetler dönüyor vallahi kıskanırım bak!!!! Filmler diziler.. Benim dizim bitiyor valla muhteşem yüzyıl. Son bölümünü dün izledim ağlamaktan öldüm.. Şehzade bayazıd a
Mersam üzülmüş kilo veremediği için. Canım demedik mi bu yol uzun ve zorlu. Yavaş olsun nolcak ki,illa ki sen hedefine ulaşacaksın çünkü sen doğuştan şanslısın. Sen inatçı bir koçsun mersam ! :)
Bijom bugün dışarlarda. Kız bana bak elbise aldın mı kendine naptın merak ettim. Bu arada artı çıkmana takılma kuşum , kadınız şişkinlik olur su toplarız bitmez bizim derdimz. E verecek kilon da çok değil o yüzden yavaş gidebilir takılma
Reyhan ablam hızlı bir dönüş yapmış :) bi iddalar bi hayaller. Görüşücez :)
Bilgisayar yok evde. Tel dende fazla geçmişe gidemedim.
Mustangım komik hatunum, aebenim, kütahyacım,nazcım hepinizi öpüyorum :)

Şu anda misafirlikteyim 3 haftadır yemediğim pastalardan yedim ama hepsi yarım porsiyon bunu daha evelde demiştim sizi yasaklarım yoktur falan porsiyonu yarıya düşürür yada ısırımlık alırım diye ve akşamada bişi yok yemem inşallah ))

Bana bak kız çikolata ağzını burnunu döverim senin hahahaha 😀😀😀
Açlık grevine giricem anasını satım

Menümü yazayım kallisim sultanımın dikkatine :

Geç Kahvaltı: 2 küçük tost(kaşarlı) 3 zeytin çay

Ara: erik (7-8 adet)

Akşam : 1 kase domates çorba, 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata

Gece : ayran içerim veya meyveli yulaflı yoğurt yerim

Spor: 60 dk yürüyüş
Suyu da 2 lt ye tamamlarım

Cikolata cik cik e bakin hele ne havalara girmis..
Sen cuma sabahi görürsün bakalim.
Degilmi bijom?????? Bak sana güvenip atip tutuyorum burda ona göre hehe

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

iyi geceler

nasıl bir gündüü sabah 10 30 evden çıkmıştımya .inanın yeni uzandım
sabah dr. çıktım ordan salona ordan kzımla alış verişe eve gel misafir gelsin . 2 tencere yaprak sar 1 kioda yufkadan sıgara böregi yeni gittiler ... uzanıp size bakıyorum ....
bademcikler gitmiş benim .tahlller verdin bakalım ne olcak .. böbreklerle ilgili oldugundan . sonuçda bademciklerimi aldırabilirim :26:

sonrasında salona efem . koşo bandı yüzme soguna üçlüsü yapıldı efem ... akşama kadar kaç saat yürüdüm kaç adım attım bilmem artık .. pehhh sizmi birincci olcaksınız şu hasta halimde
sonra elticim aradı akşama geliyoruz diye .. eltin 2 torununa bakıyor biri .6. biri 7. yaşında . babaları başkasıyla evlendi aneneride baba evinde :26: o çoçukların ikisinde pknik leri varmış .. eltimde genç sayılmaz yazık .. yaprak vede sıgara böregi yap demişler onun aklınada ben gelmişim . .ç
sizler ne yaptınız bakım ...

kütooo ne yaptın koşu bandının tepesine çıktınmı

Geçmis olsun yat dinlen artık bu ara hep yoğunluk herkeste
Esim evde gitmedim spora yarında gitmem gene evde
Azcık hasta olmusuz uyuz uyuz oturuyoruz işte menume gelirsek

Öglen 2 dilim k.ekmek peynir zeytin salça
Ara 1avuc leblebi yesil cay soda
Aksam 2 kase bugdaylı yoğurt çorbası
Şimdi yine soda

uzun bir alıntı olcak gözlükler takılsın ..

öyle mi diyorsun, karbona devam yani

geçmiş olsun aebenim...
ooh iltifatlar alıyorsun demek.. iyi ki toplamışım herkesi, derdimize deva bulmaya başladık
ALLAH razı olsun kimin aklıan geldiyse bizide buraya çagırdıysa

bijom saglıklı vede uzun soluklu kilo vermek için karbon şart canım ..ama sen bunu kendi bunyene göre ayarlaya bilirsin

Gecmis olsun aeben

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
sağğol ablam Allah razı olsun
Ablacım ben uyandım da sen niye hergün spor yapıosun ki böyle aaaaa hiç gerek yok keyfine dinlenmene bak. Ye iç ohhh hahahahahah
BAK BAK ÇUKULAMA HELE
OOOO rakiplerimizden biri elenmiş bile

Eki Görüntüle 1148754

60 dk
5.13 mt
459 cal(bence 370 cal)

Pardon? Birinci mi olcaktınız?
Yav he he :)
Haahhahahaajajajj
ya çukulam senin yürüme bandı sana kıyak yapıyor haksızlık bu yahuu

çukulam menün hep karbon olmuş be güzelim :26:

bedişim hadı yorgunsun sporun yok anladım.. ama az evvel çukuya dedim hep karbon yemişşin diye ama senin menün ondanda karbon dolu olmuşşş

Aebenim valla okurken yoruldum ben .
Bugun ben çozuttum yalan yok. YArına Allah kerim
mehalim inan bende çok yoruldum ya . o yogunlukda eşimede cevap verememişim vatsapdan adan aşk niye cevap yazmıyon diye nerdeyse küsecek .. şükür yarın geliyo . özledim ya gıcık adamı

mehalim üzülme olur arada bencede olmalı yasak yok benim diyetimdede

bugunki menüm ....

1 kş. zencefilli kestane balı (bogazım için )

kahvaltı 9.00
2 dl tb . ekmek .
peynir .az omlet.
dom. bib. maydonoz ..

13.30 mecburen bu oldu inanın salonun kabımde yedim .
2 hurma .10 fındık ..

15.00
ızgara balıkla ekmek arası .salata ..
aslında doymadım .bi yarım ekmek daha yerdim .. çok uzun aç kalınca doymuyorum ..
kızımdan utandım .yok anne daha neler doygunluk gelir birazdan didi ..

20 . eltimin ısrarıyla 2 çig yaprak batırma

30 dk bantda yürüme . normal yürümenin saatini bilmiyorum
15. dk pilates ... 1 saat havuz .. (sosislede olsa yüzüyorum )

2lt de su ...

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım...bir an önce sağlıkla sonuca ulaşırsın inşallah alınacakmı tedavimi edilecek...
etrafındakilerin dikkatini çekiyorsa bu iş olmuş demektir..şimdi salonunda tadını aldın dahada hızlı ilerleyecek inşallah arkadaşım...

Kepek ekmegimi oluyor o yaptigi kallisim birde Maya ve tuz var Icinde sanirim. Ya bende ekmek pisirme hastaligi varda ille sorarim
reyhan ablacım kepek ekmeği olmadı...iki kaşık zeytin yağ..tuz ..maya..bir bardak un...iki bardak yulaf kepeği ve ayran ekledim...ilk kez yaptım kafadan uydurdum ama kızlar yarın yine istiyorlar çok güzel oldu...

aynen çikolatam hayallerde arkadaşlar senin koşu bantı yeter zaten 1. olmana ..ben pek yapamıyorum bir hafta daha uzadı spor hayallerim ama haftada iki kez söz..

gördüm şekerim gördümde geçtiğimiz haftanın ödülü de geç boşver...
bu haftada güzel geçecek inşallah..

üç hafta yemedin çok zaman oldu ... şaka yapıyorum telafi edersin canım illaki...

Eki Görüntüle 1148754

60 dk
5.13 mt
459 cal(bence 370 cal)

Pardon? Birinci mi olcaktınız?
Yav he he :)
Haahhahahaajajajj
koş çikolatam koş kim tutar seni...

Aebenim valla okurken yoruldum ben .
Bugun ben çozuttum yalan yok. YArına Allah kerim
amin

Allah kavuştursun diyelim arkadaşım geçmiş bile sayılı gün amannn bizimkide çabucak geldi az daha duraydı biraz daha güzel toplanacaktım neyse bakalım

geç kalkıp geç yiyince ben de ancak akşama doğru zorlayarak yiyebiliyorum bir şeyler bu yüzden anlıyorum şu yemek yerine erik olma durumunu...afiyet olsun şekerim...
akşam öğünündede ekmek yok pilav fazla değil yine olmuştur benim için

bende sabah detaylı ve uzun süren bir kahvaltı..
2 dilim yulaf ekmeği..beyaz peynir... 2 çay kaşığı bal...4-5 badem... bir ceviz içi... 6-7 yaban mersini..şekersiz çay.... domates....

öğlen bir dilim pizza

akşam
5-6 ızgara köfte bir dilim ekmek ve sadece söğüş domates...

Kallisim çok yememişsn lakin protein hiç yok. Protein hem daha uzun süre tok tutar hem yağ yakımına yardımcı.. Hiçbişey yapamazsan ayran yoğurt filan takıl

Gunaydin , iyi pazarlar ..

Ben sabahlari niye uyuyamiyorum yahu ......pazar iste yat sicak yatakta :))

Kalisim benim bobrekdeki sorun bademcik iltihabindan kaynaklaniyor olabilir . Onu arastiracaklar canim ona gore bir yol izlizcez . Kesin olmamakla birlikte bdemcik iltihabindan sonra bobreklere inen vucudun kendi urettigi bisi bobreklerde birikiyor . Bagisiklik sistemide onu tehlike gorup bobrege saldiriyor ve zarar veriyor . Benim bobrekteki hastalik bu yani .

Bugun evdeyim spor yapmaya niyetim yok :) yogun spor yaptigim icin hergun yapip bunyeyi buna alistirmak istemiyorum .. Hos disardada his yuruyus havasi yok (

Günaydın kızlar.
Aebenim çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz. Bencede hergün yapma sporu ve hafta birgün daha doygun beslenilmeli ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…