çikolatam aslında çok gibi gözüküyor sende saçma demişsin ama değil..fazla olan sadece gece yiyeceğin çerez geldi bana...sporunu düzenli yapacaksan hiç söz konusu değil bu yediklerin..
çikolatam gözünü seveyim çok iddialar dönüyor bak tozunu attıracağız filan..bende sıkayım kim attırıyor tozunu görsünler
ben son bir kaç dışarı çıktığımda öyle abartı değil marketti faturaydı filan desek en az 4-5 bin oluyor... evde hiç hareket yapmadan dikiş makinesi başında oturuyorum çoğunlukla biliyorsunuz..ama evde olduğum zamanlarda bile en az 3 bin oluyor.. 10 yapamadım hiç reyhan ablaya hayranım bu konuda...
bizimde sevgilerimizle canım benim süper olmuş yine gönlüne sağlık...
aynen bıraktığınız yerdeyim ama bu hafta inşallah ite kaka tukaka diyeyim belki ilerlerim kız gaz veriyo senin bu analizler..
dereceye girenleri tebrik ederim
Bana bak kız çikolata ağzını burnunu döverim senin hahahaha 😀😀😀
Açlık grevine giricem anasını satım
Geçmis olsun yat dinlen artık bu ara hep yoğunluk herkesteiyi geceler
nasıl bir gündüüsabah 10 30 evden çıkmıştımya .inanın yeni uzandım
sabah dr. çıktım ordan salona ordan kzımla alış verişe eve gel misafir gelsin . 2 tencere yaprak sar 1 kioda yufkadan sıgara böregi yeni gittiler ... uzanıp size bakıyorum ....
bademcikler gitmiş benim .tahlller verdin bakalım ne olcak .. böbreklerle ilgili oldugundan . sonuçda bademciklerimi aldırabilirim :26:
sonrasında salona efem . koşo bandı yüzme soguna üçlüsü yapıldı efem ... akşama kadar kaç saat yürüdüm kaç adım attım bilmem artık .. pehhh sizmi birincci olcaksınızşu hasta halimde
sonra elticim aradı akşama geliyoruz diye .. eltin 2 torununa bakıyor biri .6. biri 7. yaşında . babaları başkasıyla evlendi aneneride baba evinde :26: o çoçukların ikisinde pknik leri varmış .. eltimde genç sayılmaz yazık .. yaprak vede sıgara böregi yap demişler onun aklınada ben gelmişim . .ç
sizler ne yaptınız bakım ...
kütooo ne yaptın koşu bandının tepesine çıktınmı
ALLAH razı olsun kimin aklıan geldiyse bizide buraya çagırdıysaöyle mi diyorsun, karbona devam yani
geçmiş olsun aebenim...
ooh iltifatlar alıyorsun demek.. iyi ki toplamışım herkesi, derdimize deva bulmaya başladık
sağğol ablam Allah razı olsunGecmis olsun aeben
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
BAK BAK ÇUKULAMA HELEAblacım ben uyandım da sen niye hergün spor yapıosun ki böyle aaaaa hiç gerek yok keyfine dinlenmene bak. Ye iç ohhh hahahahahah
OOOO rakiplerimizden biri elenmiş bileŞu anda misafirlikteyim 3 haftadır yemediğim pastalardan yedim ama hepsi yarım porsiyon bunu daha evelde demiştim sizi yasaklarım yoktur falan porsiyonu yarıya düşürür yada ısırımlık alırım diye ve akşamada bişi yok yemem inşallah ))
ya çukulam senin yürüme bandı sana kıyak yapıyor haksızlık bu yahuuEki Görüntüle 1148754
60 dk
5.13 mt
459 cal(bence 370 cal)
Pardon? Birinci mi olcaktınız?
Yav he he :)
Haahhahahaajajajj
çukulam menün hep karbon olmuş be güzelim :26:Menümü yazayım kallisim sultanımın dikkatine :
Geç Kahvaltı: 2 küçük tost(kaşarlı) 3 zeytin çay
Ara: erik (7-8 adet)
Akşam : 1 kase domates çorba, 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata
Gece : ayran içerim veya meyveli yulaflı yoğurt yerim
Spor: 60 dk yürüyüş
Suyu da 2 lt ye tamamlarım
Ay dimi maşaAllah hamarat bu hatunAebenim valla okurken yoruldum ben .
Bugun ben çozuttum yalan yok. YArına Allah kerim
Geçmis olsun yat dinlen artık bu ara hep yoğunluk herkeste
Esim evde gitmedim spora yarında gitmem gene evde
Azcık hasta olmusuz uyuz uyuz oturuyoruz işte menume gelirsek
Öglen 2 dilim k.ekmek peynir zeytin salça
Ara 1avuc leblebi yesil cay soda
Aksam 2 kase bugdaylı yoğurt çorbası
Şimdi yine soda
mehalim inan bende çok yoruldum ya . o yogunlukda eşimede cevap verememişim vatsapdan adan aşk niye cevap yazmıyon diye nerdeyse küsecekAebenim valla okurken yoruldum ben .
geçmiş olsun canım...bir an önce sağlıkla sonuca ulaşırsın inşallah alınacakmı tedavimi edilecek...12yedr.dan randovu aldin ust genzim litihaplandi sanirim . Bogazima inmasin . Bobrekler icinda bogazima baktirmam lazimdi onuda halledeyim bari . Ondan sonrada salona gecerim.
Olculerim incelmeye baslamis :))) cevremdende kilomu verdin laflari duyulmaya basladi oh be dunya varmis :))
reyhan ablacım kepek ekmeği olmadı...iki kaşık zeytin yağ..tuz ..maya..bir bardak un...iki bardak yulaf kepeği ve ayran ekledim...ilk kez yaptım kafadan uydurdum ama kızlar yarın yine istiyorlar çok güzel oldu...Kepek ekmegimi oluyor o yaptigi kallisim birde Maya ve tuz var Icinde sanirim. Ya bende ekmek pisirme hastaligi varda ille sorarim
aynen çikolatam hayallerde arkadaşlar senin koşu bantı yeter zaten 1. olmana ..ben pek yapamıyorum bir hafta daha uzadı spor hayallerim ama haftada iki kez söz..Geçmişi tam okuyamadım ama bakıyorum bazı arkadaşlar birincilik hayalleri kuruyorlar. Kallisim sultanım ve bu haftaki eşim de yardım istemiş. Evet sevgili hayalperest arkadaşlar ; AVUCUNUZU YALARSINIZ birinci biz olacağız hahahahahhaahahha
gördüm şekerim gördümde geçtiğimiz haftanın ödülü de geç boşver...Abla bir tek çerez yiyeydim iyiydi. İçki içtimvalla dün gece fena dağıttım instagramdan görmüşsündr videolarımı. Neyse ben telafi edicem. Bu sabah aynı kiloda çıktım zaten. Sen rahat ol birinci biziz bu hafta
Şu anda misafirlikteyim 3 haftadır yemediğim pastalardan yedim ama hepsi yarım porsiyon bunu daha evelde demiştim sizi yasaklarım yoktur falan porsiyonu yarıya düşürür yada ısırımlık alırım diye ve akşamada bişi yok yemem inşallah ))
Eki Görüntüle 1148754
60 dk
5.13 mt
459 cal(bence 370 cal)
Pardon? Birinci mi olcaktınız?
Yav he he :)
Haahhahahaajajajj
aminAebenim valla okurken yoruldum ben .
Allah kavuştursun diyelim arkadaşım geçmiş bile sayılı gün amannn bizimkide çabucak geldimehalim inan bende çok yoruldum ya . o yogunlukda eşimede cevap verememişim vatsapdan adan aşk niye cevap yazmıyon diye nerdeyse küsecek.. şükür yarın geliyo . özledim ya gıcık adamı
mehalim üzülme olur arada bencede olmalı yasak yok benim diyetimdede
geç kalkıp geç yiyince ben de ancak akşama doğru zorlayarak yiyebiliyorum bir şeyler bu yüzden anlıyorum şu yemek yerine erik olma durumunu...afiyet olsun şekerim...Menümü yazayım kallisim sultanımın dikkatine :
Geç Kahvaltı: 2 küçük tost(kaşarlı) 3 zeytin çay
Ara: erik (7-8 adet)
Akşam : 1 kase domates çorba, 3-4 kaşık bulgur pilavı, salata
Gece : ayran içerim veya meyveli yulaflı yoğurt yerim
Spor: 60 dk yürüyüş
Suyu da 2 lt ye tamamlarım
geç kalkıp geç yiyince ben de ancak akşama doğru zorlayarak yiyebiliyorum bir şeyler bu yüzden anlıyorum şu yemek yerine erik olma durumunu...afiyet olsun şekerim...
akşam öğünündede ekmek yok pilav fazla değil yine olmuştur benim için
bende sabah detaylı ve uzun süren bir kahvaltı..
2 dilim yulaf ekmeği..beyaz peynir... 2 çay kaşığı bal...4-5 badem... bir ceviz içi... 6-7 yaban mersini..şekersiz çay.... domates....
öğlen bir dilim pizza
akşam
5-6 ızgara köfte bir dilim ekmek ve sadece söğüş domates...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?