Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar.
Aebenim çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz. Bencede hergün yapma sporu ve hafta birgün daha doygun beslenilmeli ))

Bu gun, O gun o zaman mehalim :)))

.. Saggol cancazim hastalik ciddi be mehalim ama simdi direkden dondum diyelim :) hamdolsun . Bobregin kucuk bir kismi artik calismiyor . Ama saglam taraf oraninda isini goruyor . Simdiden sonra ilerlerletmemek lazim cabamiz o yuzden . Bu seviyede giderse zaten sorun yok .Tam sebebide bilinmedigi icin bu bademcik konusunu deseliyoruz iste .
Rabbim beterinden korusun . Tum hasta kullarina ya sifasini versin yada sabrini . Amin .

Heyyy takimim nerdesiniz bakim ?

Senin disin nasil oldu mehall ?
Mersada kivraniyordu o nasil olduki , yazmiyoda hic yahu .

Evde yapilmis ekmek gibisi yok kallisim. Ben yillardir keyifle yapiyorum hic is olarak görmüyorum. Eksimaya yapiyorum arada birde nohut mayasi deniyecegim..
Gecmis olsun aebenim Allah Beterinden korusun canim..
Ya benim yürümem lazim. Ama bugün pazar alisverise gidemem heryer kapali. Birde sehir kayniyor sicaktan 37 derece
Ormanda yürüsem iyide yalniz tirsiyorum. Yine yakinlarda dolasayim. Dünn bizimkilerle dolasirken Ceylan ve tilki gördük. Iyice korktum.ya ayida varsa ne bileyim baska hayvan Yada offfff az dolanip geliyorum

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Aebenim çok geçmiş olsun. İlginç bir rahatsızlık bu ama tedavisi yok mu? Yani ilacı filan?

Hergün spor olmaz zaten canım. Gün aşırı yapmak lazım esasen. Ben boş oldukça yapıyorum ama ben zaten seviyorum yani kilom var ama yaklaşık 10 yıldır spor yapıyorum. Tabi düzenli olamadı hiçbir zaman :)

Boşver yürüme ablam kurtlar ayılar yemesin seni şimdi hahahahhaahhaha çok kötüyüm dimi :)

Selam 7. Takımın çıtırları ve de güzel pazarlar...

Evdeyim ben de şimdi ama çıkıcaz kardeşimle akşama doğru, avm ye gidicez. Arkadaşımızın doğumgünü ona hediye alıcaz. Benim de eksiklerim var, almam gereken. Anlayacağınız gitti paracıklar :)
Yemenize içmenize dikkat edin ey millet.. Pazar diye cozutmayın :) cumayı ve vereceğiniz kiloları düşünün. Ben kardeşimin yaptığı mis gibi çikolata soslu keki reddettim bile ( şokoldu :) )
Öptüm hepinizi

İyi gezmeler cukulam .
Bravo sana demek redettin . senin kilo isi bitti demek oluyor bu malum redetmek isi kafada bitirmek demektir:))

Canim sporu bende severim surekli olmadasa hayatimdadir hep . İlginctir yorgunlugumu alir :)

Canim tedevisi yok bu hastaligin . Kortizol var ama oda tedavi edici deyil ilerlemeyi onleyici diyeyim . Onuda kullanmadan bilemiyorsun iyimi gelecek yoksa etki eymeyrcekmi . Sukur kortzoldan simdilik yirttim :))

Kizlar 2 gun sonra esimin dogum gunu tiyo istiyorum ne alsam adama .

Reyhan ablam o sicagi buraya gondersen olmazmi :)) usuyorum , dunki sauna bile kemiklerimi isitmadi
Abla bant yokmu onda bari yurusen ?

Biryigin yazmistim kayboldu.((
Ormanda biraz yürüyüp bir suda yürüme havuzuna rastladim. Varis ayak siskinlikleri icin birebir. Bir iki DEFA Icinde yürüdüm sonra sehre dogru yürüdüm. Üzüm baglari var oraya döndüm. Cok ama cok yokus ciktim nefesim kesilcek sandim. Neyse bugünkü yürüyüse hallettim.

Bilmemki canim nelerden hoslanir. Hobileri nedir.benimki eskiye asiktir antika sever. Ben simdiden ona Saat ariyorum ebayden.
Hani su dolap Gibi iki metrelik saatler Varya hani Altindan agirliklar zincirlerle ayarlayip kuruluyor. Uygun birsey bulursam alacagim Gerci subata daha cok var.yenileri cok pahalida edlen düsme olursa cok Uygun alinabiliyor. Birkac tane buldum cok uzaktaydi postaya vermiyorlar

Kitapmi okur, parfümmü Ister, yeni bir Kol saati istermi,Sigara iciyormu güzel bir cakmak.

Benimkide eski kol saati sevdasinda ebayden hic tecruben yok gg dan bulduk aldik hatta burayada actin konu yok simdilik erkege hediye almak cok zor

Yaaa bu telefon mesaj işi beni hasta etti kendi mesajlarımı göremedim yine..
Bugün hiç gelemedim çok işim vardı önce arkadaşım ve benim kızlarla bi kahve içmeye çıktık hemde bi ablam var benim fal bakar onu çağırdık fal baktırdık :)
Eve dönüğümden beride toprak sebze meyve uğraşıyorum işte anca bitti bir sürü çilek fidesi büyütmüştüm onları ektim seraya...
Şimdi yemek hazırlıycam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Millet ben almanyada böyle sicak görmedim icime fenalik geldi. Karli bir dagbasi özlüyorum su an

Abla ne guzel yurumussun yokus cikmak duz yurumrkden katkat fazla kl. Yaktirir ..
Senin hediyen cok guzrl orjinal bisiymis abla harika ... Ya abla benim adam nasil diyim biraz secici . Onun takacagi satlerede benim butcem yetmez acikcasi . Parfum gecen yil almistim . Sigara vs kulanmaz yesilayci :)) aklima sey gelmisti . Kendisi gencken tekfando hocasiydi bayada madalyasi vardi onlari guzelce cerceve yaptirayim ofisine taksin ani olur demistim ama evde 2 tanesi var gerisini sordum ofis tasinirken kaybetmisler ( gravat gomlek . Cuzdan .almakda istemiyorum .
Bir gul alip sabah yastiginin ustune koysam bir notla o uyanmadan :)) basitmi olurki ?

Kalisim ne guzel imrendim sana toprakla ugrasmissin .

Millet ben almanyada böyle sicak görmedim icime fenalik geldi. Karli bir dagbasi özlüyorum su an

Evet abla oyleymis esimde munih' deydi orasi burdan baya sicakmis . Turkiyeye Gel abla usursun su an burda :))

Bugunki menumude yazayim
Ben pek begenmedim ama pek diyet menusu olmadi .

Sabah 10 da
2dl ekmek .biber ve az patat kizartma. Domates sosla .peynir .

13.00
2kayisi .1 biskövit :))))

15.15
Et sote 3 dl ekmekle .yr. Br. Ayran ...

18.00
1kare cuku .

Spor yok su az ...

Bugun diyet icin duragan gundu . Arada diyetsiz boyle gunler yapmali dimi. Mehalll :)))

Niye basit olsun aebenim bencede cokhos bir düsünce. Yürekten gelme bir hediye

Bende bugün sanki sadece salata yedim biraz peynir iki dilim ekmek bir Nektarine bir elma

Poffff Hala günes batmadi. Odam firin Gibi. Günes batsin dus alip rahatliyayim. Simdi dus almanin hic faydasi yok aninda vicik vicik oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…