Günaydın kızlar.
Aebenim çok geçmiş olsun umarım ciddi bişi çıkmaz. Bencede hergün yapma sporu ve hafta birgün daha doygun beslenilmeli ))
Gunaydin , iyi pazarlar ..
Ben sabahlari niye uyuyamiyorum yahu ......pazar iste yat sicak yatakta :))
Kalisim benim bobrekdeki sorun bademcik iltihabindan kaynaklaniyor olabilir . Onu arastiracaklar canim ona gore bir yol izlizcez . Kesin olmamakla birlikte bdemcik iltihabindan sonra bobreklere inen vucudun kendi urettigi bisi bobreklerde birikiyor . Bagisiklik sistemide onu tehlike gorup bobrege saldiriyor ve zarar veriyor . Benim bobrekteki hastalik bu yani .
Bugun evdeyim spor yapmaya niyetim yok :) yogun spor yaptigim icin hergun yapip bunyeyi buna alistirmak istemiyorum .. Hos disardada his yuruyus havasi yok(
Evde yapilmis ekmek gibisi yok kallisim. Ben yillardir keyifle yapiyorum hic is olarak görmüyorum. Eksimaya yapiyorum arada birde nohut mayasi deniyecegim..
Gecmis olsun aebenim Allah Beterinden korusun canim..
Ya benim yürümem lazim. Ama bugün pazar alisverise gidemem heryer kapali. Birde sehir kayniyor sicaktan 37 derece
Ormanda yürüsem iyide yalniz tirsiyorum. Yine yakinlarda dolasayim. Dünn bizimkilerle dolasirken Ceylan ve tilki gördük. Iyice korktum.ya ayida varsa ne bileyim baska hayvan Yada offfff az dolanip geliyorum
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Benimkide eski kol saati sevdasinda ebayden hic tecruben yok gg dan bulduk aldik hatta burayada actin konu yok simdilik erkege hediye almak cok zorBilmemki canim nelerden hoslanir. Hobileri nedir.benimki eskiye asiktir antika sever. Ben simdiden ona Saat ariyorum ebayden.
Hani su dolap Gibi iki metrelik saatler Varya hani Altindan agirliklar zincirlerle ayarlayip kuruluyor. Uygun birsey bulursam alacagim Gerci subata daha cok var.yenileri cok pahalida edlen düsme olursa cok Uygun alinabiliyor. Birkac tane buldum cok uzaktaydi postaya vermiyorlar
Millet ben almanyada böyle sicak görmedim icime fenalik geldi. Karli bir dagbasi özlüyorum su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?