Kallisim çok yememişsn lakin protein hiç yok. Protein hem daha uzun süre tok tutar hem yağ yakımına yardımcı.. Hiçbişey yapamazsan ayran yoğurt filan takıl
evet ekmeği elde yapmak çok güzel...bir gün fırından alırken aleyna adamın biri tüm ekmekleri elleyip yokladığını gördü ve o günden beri evde yapıyoruz..Evde yapilmis ekmek gibisi yok kallisim. Ben yillardir keyifle yapiyorum hic is olarak görmüyorum. Eksimaya yapiyorum arada birde nohut mayasi deniyecegim..
Gecmis olsun aebenim Allah Beterinden korusun canim..
Ya benim yürümem lazim. Ama bugün pazar alisverise gidemem heryer kapali. Birde sehir kayniyor sicaktan 37 derece
Ormanda yürüsem iyide yalniz tirsiyorum. Yine yakinlarda dolasayim. Dünn bizimkilerle dolasirken Ceylan ve tilki gördük. Iyice korktum.ya ayida varsa ne bileyim baska hayvan Yada offfff az dolanip geliyorum
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Boşver yürüme ablam kurtlar ayılar yemesin seni şimdi hahahahhaahhaha çok kötüyüm dimi :)
Millet ben almanyada böyle sicak görmedim icime fenalik geldi. Karli bir dagbasi özlüyorum su an
çok şaşırıyorum şu an..hep sizin orayı soğuk ve yağmurlu biliriz ya... bize şu tarih itibari ile sıcak filan gelmedi....mevsimlerde acaip bir değişkenlik sözkonusu... türkiyenin her yanında aralıksız yağmur yağıyor...Poffff Hala günes batmadi. Odam firin Gibi. Günes batsin dus alip rahatliyayim. Simdi dus almanin hic faydasi yok aninda vicik vicik oluyo insan
şu an size yorgunluktan sürünerek yazıyorum..
bijo bitti kalmadı yok..
allahtan çok düzensiz yese de zararlı bişey yemedi..
geceleri yorgunluktan uyuyamasa da yarın dinç kalkıp yazabilir inşallah....
kısmet..
selammmmm iyi gelerr efemmm hafta sonu giremedim hiç çok yogun geçti
dn arkadaşım vardı , akşamda annemlere gittim ordan kuzneimin nişanına eve 8 de geldim
şimdi oturup aglıycma nerdeys eyarın iş var diye
hafta sonum iyi geçti iç kaçamak yokk dün arkadaşıma
patates kızartma, sigara böregi,makarna, ve tatlı yapmıştım
ben salata ve peynir yedim 2 dlm ekmekle
bugünde kaçamak yok sadece su ve yeşil çay içmedim
haftalar sonra bu haftada kilo verecegimi hissediyorum
yani 1. lik bizim olcak
yarın için ton balıklı salatamı,meyveimi sütümü hazırladımm
bijom hayırdır yaaaşu an size yorgunluktan sürünerek yazıyorum..
bijo bitti kalmadı yok..
kısmet..
masumcum var ya sen çok dikkat etmişsin süper olmuşta arkadaşına ne gıcığın vardı o kadar zehirledinselammmmm iyi gelerr efemmm hafta sonu giremedim hiç çok yogun geçti
dn arkadaşım vardı , akşamda annemlere gittim ordan kuzneimin nişanına eve 8 de geldim
mersam nerdesinyine kaçamak yapıyorsun da buraya gelmiyorsun..kendini suçlu hissettiğinde bunu yaptığını sen söyledin çünkü bu yüzden ısrarla yazdım
adapte olamıyorsan bizden başka bir şey istiyorsan başka türlü bir destek yani söylemen yeterli canım yeterki nasıl çözeceğimizi bulalım hep beraber...bu gün sen kaçamaklara engel olamazsın üç gün sonra ben çözümsüz bir yeme krizi yaşayabilirim...nasıl engelleyeceğimizi bulmaya çalışalım...
şu an size yorgunluktan sürünerek yazıyorum..
bijo bitti kalmadı yok..
kısmet..
Ne güzel bir ortamdayız aman ye ne olacak sen boyle guzelsin yalanlarindan uzak en onemlisi ortak bir amacı olan topluluk hepimiz motivasyonumuzu yitirebiliriz ama dedigin gibi beraberce çözümde buluruzmersam nerdesinyine kaçamak yapıyorsun da buraya gelmiyorsun..kendini suçlu hissettiğinde bunu yaptığını sen söyledin çünkü bu yüzden ısrarla yazdım
adapte olamıyorsan bizden başka bir şey istiyorsan başka türlü bir destek yani söylemen yeterli canım yeterki nasıl çözeceğimizi bulalım hep beraber...bu gün sen kaçamaklara engel olamazsın üç gün sonra ben çözümsüz bir yeme krizi yaşayabilirim...nasıl engelleyeceğimizi bulmaya çalışalım...
Pisman olacak birsey yok yarın yeni birgün mutlu gecen birgun yaamissin gerisi önemli değilSelam kızlar çok güzel bir gün geçirdim ama yediklerimi yazmıcam çümkü resmen cozuttum ama pişmanlık hissetmiyorum 😻
Yarın derhal toparlıyorum şüpheniz olmasın
Aebenim eşin yap boz severse ikinizin fotosunu yapboz yaptrıabilirsin . Özel koleksiyon yaptığı bişi varsa ondan alabilirsin benimkisi tesbih sever ama çok özel olacak )) kalem olabilir mesela işini bilmiyorum ama üzerinde adı yazılı ))
İyi dinlenmeler canım bende haftasonu oturmaktan yıldım yoruldum hasta gibiydik ama tam degil mutsuz gibiyim oda degil sıkıcı, yorgunda degilim dincte ayarlarım bozulduşu an size yorgunluktan sürünerek yazıyorum..
bijo bitti kalmadı yok..
kısmet..
Tebrikler kacamaksiz haftasonu icin inş hepimiz bu hafta güzl sonuç alirizselammmmm iyi gelerr efemmm hafta sonu giremedim hiç çok yogun geçti
bugünde kaçamak yok sadece su ve yeşil çay içmedim
haftalar sonra bu haftada kilo verecegimi hissediyorum
yani 1. lik bizim olcak
yarın için ton balıklı salatamı,meyveimi sütümü hazırladımm
Canım çokk teşekkür ederim arkadaşım şu yazdığın yazı bile bana o kadar büyük destekki anlatamam. Evet cozuttum evde bazı sorunlar vardı her zamanki gibi eşimle ama bu gün toparladım iyiyim. Evde sorun olunca bende diyet felan kalmıyor. Ama şu ne yapabiliriz sözün varya benim için inanılmaz bir söz. Harikasınız sizden gerçekten çok güç alıyorum. Ben normal hayatımdada sorun yaşadığımda kendime dönerim içe kapanırım. Bide size karşı olan sorumluluğumu yerine getirememem beni çok üzdü .ama elimden geleni yapacam siz benden bıkmadıkça bende çabalıycam. İyiki varsın hepinizi çokk seviyorum ☺
Eşleştiğim arkadaşım naz sendende çok özür dilerim hiç verimli olamadım ama söz silkeleniyorum ve geliyorummmm😄😃😀😊☺
Mersa geliyor juhhhuuuuu
Aslanim benim iste böyle dagitsada toparlanmasini bilir
Kızlar napiyosunuz benim eşim nerdeee millet eşleşmiş çifleşmiş bizde bişey yok ben eşimide çok tanımiyorum naz nerdesin anacım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?