Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kallisim çok yememişsn lakin protein hiç yok. Protein hem daha uzun süre tok tutar hem yağ yakımına yardımcı.. Hiçbişey yapamazsan ayran yoğurt filan takıl

kızz dikkatinden mi kaçtı köfte yedim ya protein yok demişsin .......
ama dediğin gibi süt ürünleri yok evet....birde unutmuşum bir kase kirazım vardı ...

evet ekmeği elde yapmak çok güzel...bir gün fırından alırken aleyna adamın biri tüm ekmekleri elleyip yokladığını gördü ve o günden beri evde yapıyoruz..
zeytinyağ mutlaka oyuyorum hepsine..henüz fazla tecrübe edinemedim hala deneme aşamalarındayım...değişik tarife rastlarsam veririm abla..

ben ormanı özledim valla istanbulda çok güzel orman içindeydim on yıldır kupkuru eskişehirdeyiz hiç orman yok hiç yeşillik yok bundan nefret ediyorum

Boşver yürüme ablam kurtlar ayılar yemesin seni şimdi hahahahhaahhaha çok kötüyüm dimi :)

Millet ben almanyada böyle sicak görmedim icime fenalik geldi. Karli bir dagbasi özlüyorum su an

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Poffff Hala günes batmadi. Odam firin Gibi. Günes batsin dus alip rahatliyayim. Simdi dus almanin hic faydasi yok aninda vicik vicik oluyo insan

çok şaşırıyorum şu an..hep sizin orayı soğuk ve yağmurlu biliriz ya... bize şu tarih itibari ile sıcak filan gelmedi....mevsimlerde acaip bir değişkenlik sözkonusu... türkiyenin her yanında aralıksız yağmur yağıyor...
biz şu anda kaloriferi yaksak olacak o derece yani...

aebenim hediye hakkında bir fikir veremiyeceğim çok üzgünüm..eşimin hediye kültürü yok hediye almaz biz aldığımızdada bizim istediğimiz beğeni ve ilgiyi belli etmez ....üzgünüm...

mersam nerdesin yine kaçamak yapıyorsun da buraya gelmiyorsun..kendini suçlu hissettiğinde bunu yaptığını sen söyledin çünkü bu yüzden ısrarla yazdım

adapte olamıyorsan bizden başka bir şey istiyorsan başka türlü bir destek yani söylemen yeterli canım yeterki nasıl çözeceğimizi bulalım hep beraber...bu gün sen kaçamaklara engel olamazsın üç gün sonra ben çözümsüz bir yeme krizi yaşayabilirim... nasıl engelleyeceğimizi bulmaya çalışalım...

Selam kızlar çok güzel bir gün geçirdim ama yediklerimi yazmıcam çümkü resmen cozuttum ama pişmanlık hissetmiyorum 😻
Yarın derhal toparlıyorum şüpheniz olmasın
Aebenim eşin yap boz severse ikinizin fotosunu yapboz yaptrıabilirsin . Özel koleksiyon yaptığı bişi varsa ondan alabilirsin benimkisi tesbih sever ama çok özel olacak )) kalem olabilir mesela işini bilmiyorum ama üzerinde adı yazılı ))

şu an size yorgunluktan sürünerek yazıyorum..
bijo bitti kalmadı yok..
allahtan çok düzensiz yese de zararlı bişey yemedi..
geceleri yorgunluktan uyuyamasa da yarın dinç kalkıp yazabilir inşallah....
kısmet..

selammmmm iyi gelerr efemmm hafta sonu giremedim hiç çok yogun geçti
dn arkadaşım vardı , akşamda annemlere gittim ordan kuzneimin nişanına eve 8 de geldim
şimdi oturup aglıycma nerdeys eyarın iş var diye

hafta sonum iyi geçti iç kaçamak yokk dün arkadaşıma
patates kızartma, sigara böregi,makarna, ve tatlı yapmıştım
ben salata ve peynir yedim 2 dlm ekmekle

bugünde kaçamak yok sadece su ve yeşil çay içmedim
haftalar sonra bu haftada kilo verecegimi hissediyorum
yani 1. lik bizim olcak

yarın için ton balıklı salatamı,meyveimi sütümü hazırladımm

bende okadar yorgunum ki , bu gece 24 sat sürse keşke

Masumcum harikasın bende derhal yarın veriyorum ayarı kendime

bijom hayırdır yaaa

masumcum var ya sen çok dikkat etmişsin süper olmuşta arkadaşına ne gıcığın vardı o kadar zehirledin hem makarna hem patates hem sigara böreği üstelik tatlısıyla beraber

Canım çokk teşekkür ederim arkadaşım şu yazdığın yazı bile bana o kadar büyük destekki anlatamam. Evet cozuttum evde bazı sorunlar vardı her zamanki gibi eşimle ama bu gün toparladım iyiyim. Evde sorun olunca bende diyet felan kalmıyor. Ama şu ne yapabiliriz sözün varya benim için inanılmaz bir söz. Harikasınız sizden gerçekten çok güç alıyorum. Ben normal hayatımdada sorun yaşadığımda kendime dönerim içe kapanırım. Bide size karşı olan sorumluluğumu yerine getirememem beni çok üzdü .ama elimden geleni yapacam siz benden bıkmadıkça bende çabalıycam. İyiki varsın hepinizi çokk seviyorum ☺
Eşleştiğim arkadaşım naz sendende çok özür dilerim hiç verimli olamadım ama söz silkeleniyorum ve geliyorummmm😄😃😀😊☺

Mersa geliyor juhhhuuuuu
Aslanim benim iste böyle dagitsada toparlanmasini bilir

Ah bijom äh sen niye kendini bukadar hirpaliyorsun canim ya?
Bir temizlik yapiyorsun yatak döseklik olacak Kadar yoruluyorsun
Bugün ne yaptin yine bu Hale Geldin kimbilir.
Bu Ara diyet yapiyorsun kendine aci sakinlige rahata ihtiyacin var
Sabaha dinlenms kalkarsin insallah kiyamam ya

kallis ve reyhan ablam bitanesiniz :)
dugun alisverisi.. 2 gundur gezme tozma bi de toprak derken valla surunuyorum..
yarin gidicektim istanbul'a ama yok sali gidicem.. yarin bile bir suru isim var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel bir ortamdayız aman ye ne olacak sen boyle guzelsin yalanlarindan uzak en onemlisi ortak bir amacı olan topluluk hepimiz motivasyonumuzu yitirebiliriz ama dedigin gibi beraberce çözümde buluruz

Pisman olacak birsey yok yarın yeni birgün mutlu gecen birgun yaamissin gerisi önemli değil

İyi dinlenmeler canım bende haftasonu oturmaktan yıldım yoruldum hasta gibiydik ama tam degil mutsuz gibiyim oda degil sıkıcı, yorgunda degilim dincte ayarlarım bozuldu

Tebrikler kacamaksiz haftasonu icin inş hepimiz bu hafta güzl sonuç aliriz

Mersa geliyor juhhhuuuuu
Aslanim benim iste böyle dagitsada toparlanmasini bilir

Menumu yazayim
Sabah
Öglen
İkindi 3 te uyandık kahvalti nesfit süt
Ara karısik meyve
Akşam 19:30 biraz çorba haslanmıs patates mantar közleme miemiz rahatsızdı
2 soda 2 yesilcay az su spor yok

Selam kızlar,

Mersam arada moralimiz bozulabilir diyetimiz de bozulabilir. Takılmıyoruz önemli olan sürekliliktir. Şöyle düşünelim; 2 gün bozdun diyelim. 2 gün sonra dönersen haftanın diğer kalan 5 gününü kurtarırsın ama dönmezsen kilo alırsın. Vazgeçmezsek, veremesek bile koruruz canım. Yarın yeni bir gün !

Bijom çok yorulmuş, düğün bitene kadar böyle olacak sanırsam.

Mustangcım yemiş içmiş pişman değil o da güzelmiş :)

Kallisim bugünkü menüyü ben mi göremedim sen mi yazmadın.. Neyse ben de yazmıcam. Bugün pazar. Aynen bijom gibi düzensiz yedim ama yanlış ve çok kalorili bişey yemedim. Sadece hafta içindn biraz daha fazla yedim. Olsun. Spor da yapamadım. Yarın tamgaz devam inş... Bu arada annem bana bakıp bakıp gülümsüyor çünkü göbüşüm inmeye başladı hafiften. Bugün akşam bir işe gittim 1 saatliğine. Bir arkadaş beni görürgörmez 10 kg vermiş muamelesi yaptı bana :) o yüzden devam

Yarın görüşürüz bebişlerim

Günaydın arkadaşlar

Mersam bıkmak pes etmek yok , sorunlar olabilir ve bu sorunlar hep olacak ama bizler de hep olacağız yakanı bırakmaya niyetimiz yok ))

Bijo kendine neler alıyon acaba )) bak şimdi merak ettim

Evet yeni ve güzel bir güne başladık aynen kallisim sabah nesfitimi yedim sanırım öğlende nesfit yiyecem çümkü aşçımız işi bıraktı gıcık müd yrd yüzünden
Son bir hafta okulun bitmesine nasıl mutluyum anlatamam kızmayın ama kurtuluyorum diye sevinçliyim )))

Günaydinnn kızlarrr yeni hafta yeni umutlar ☺hepimize güzel bir hafta olsun .hepinizi kocaman öpüyorum uğrarim ara ara byyy😀

benden de günaydınlaaar ve iyi haftalar sevgili takımcım

sanırım hafiften grip oldum. hapşırıyorum ve burnum akıyor şimdilik. inş devamı gelmez. ama gelse de farketmez ben bugün de yürüyüşümü ve diyetimi uygulayacağım.
her sabah tartılıyorum, bu sabah 400 gr fazla çıktım. umarım sudur veya şişkinlik.
neyse ne.. haftalarca veremesem bile bu sefer bırakmıcam...

günaydın mersa bu hafta seninle eşleşmişiz ne güzel ben haftasonu internete giremiyorum malesef evde internet yok

benimde haftasonu çok yoğun geçti . oğluşun bu hafta doğum günü var . asıl doğum günümüz perşembe ama kandil olduğu için biz pazar günü kutlayacağız . cumartesi kardeşimle sabahın bir köründe eminönüne gittik doğum günü için hediyeliklerimizi aldık. sonra eve git evi sil süpür toparla derkan akşam oldu . oğluşun halası ve babaannesi doğum günü yaptılar ( daha çok kendi komşuları için ) sonra oraya gittik akşam 02:00 dı yattık . pazar günüde kuzenin nişanı vardı oraya gittik şuanda uykusuzluktan bayılabilirim haftasonu çok bişey yemedim ama monti amcamada çok uygun değildi .

yarışta varmış bu hafta mersa biz 1.olacağız İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…