Günaydın arkadaşlar
Mersam bıkmak pes etmek yok , sorunlar olabilir ve bu sorunlar hep olacak ama bizler de hep olacağız yakanı bırakmaya niyetimiz yok ))
Bijo kendine neler alıyon acaba )) bak şimdi merak ettim
Evet yeni ve güzel bir güne başladık aynen kallisim sabah nesfitimi yedim sanırım öğlende nesfit yiyecem çümkü aşçımız işi bıraktı gıcık müd yrd yüzünden
Son bir hafta okulun bitmesine nasıl mutluyum anlatamam kızmayın ama kurtuluyorum diye sevinçliyim )))
[sıze=2]benden de günaydınlaaar ve iyi haftalar sevgili takımcım
Sanırım hafiften grip oldum. Hapşırıyorum ve burnum akıyor şimdilik. Inş devamı gelmez. Ama gelse de farketmez ben bugün de yürüyüşümü ve diyetimi uygulayacağım.
Her sabah tartılıyorum, bu sabah 400 gr fazla çıktım. Umarım sudur veya şişkinlik.
Neyse ne.. Haftalarca veremesem bile bu sefer bırakmıcam...[/sıze]
bijom hayırdır yaaa
masumcum var ya sen çok dikkat etmişsin süper olmuşta arkadaşına ne gıcığın vardı o kadar zehirledinhem makarna hem patates hem sigara böreği üstelik tatlısıyla beraber
Ne güzel bir ortamdayız aman ye ne olacak sen boyle guzelsin yalanlarindan uzak en onemlisi ortak bir amacı olan topluluk hepimiz motivasyonumuzu yitirebiliriz ama dedigin gibi beraberce çözümde buluruz
Pisman olacak birsey yok yarın yeni birgün mutlu gecen birgun yaamissin gerisi önemli değil
İyi dinlenmeler canım bende haftasonu oturmaktan yıldım yoruldum hasta gibiydik ama tam degil mutsuz gibiyim oda degil sıkıcı, yorgunda degilim dincte ayarlarım bozuldu
Tebrikler kacamaksiz haftasonu icin inş hepimiz bu hafta güzl sonuç aliriz
günaydın mersa bu hafta seninle eşleşmişiz ne güzel ben haftasonu internete giremiyorum malesef evde internet yok
benimde haftasonu çok yoğun geçti . oğluşun bu hafta doğum günü var . asıl doğum günümüz perşembe ama kandil olduğu için biz pazar günü kutlayacağız . cumartesi kardeşimle sabahın bir köründe eminönüne gittik doğum günü için hediyeliklerimizi aldık. sonra eve git evi sil süpür toparla derkan akşam oldu . oğluşun halası ve babaannesi doğum günü yaptılar ( daha çok kendi komşuları için ) sonra oraya gittik akşam 02:00 dı yattık . pazar günüde kuzenin nişanı vardı oraya gittik şuanda uykusuzluktan bayılabilirim haftasonu çok bişey yemedim ama monti amcamada çok uygun değildi .
yarışta varmış bu hafta mersa biz 1.olacağız İNŞALLAH
aslında arkadaşımda yemedi çünkü zayıflama ürünü kullanıyor mama gibi sabah akşam
öglend eistedigini yiyor. oda kızını getirmişti ama kızı çok sorunlu yemek olayınd ahep onları yiyiorr bend eçocuklara degşiklik olsun diye öyle yaptım
tatlıda bildiigmiz mozaik pastaydı zaten.. ha arkadaşım banada çok ısrar etti şu mamayı dene bi başla diyede valla hiççç
niyetim yokk öyle şeylere ,
tesbitin çok iyiydi amaa
saol cnm ben bu hafta iyi sonuç almak istiyorum ya 4 haftadır aynı yerdeyimm
naz ben fotolaır gördüm facede dedim heralde bu haftaydı , niye öyle ayrı ayrı yapıldıki bu dogumgünüü :26::26::26:
benimd ekuzneimin nişanı vardı aynı duyguaları paylaşıyorum yorgunluk ve bayılma uykusuzluk konusund abu hafta uzun sürecek anlaşılan
elibse ayakkabı vs mustangcım resssmen eziyet.. ben alışverişi tesadüf görüp alma olaraktan seviyorum. böyle birşeyler almak zorunda olmayı hiç sevmiyorum. gez toz dene eziyet valla.. daha da bitmediBijo kendine neler alıyon acaba )) bak şimdi merak ettim
ablam nerlerdesin yahu özletme kendini... sana da mutlu haftalarGünaydinnn kızlarrr yeni hafta yeni umutlar ☺hepimize güzel bir hafta olsun .hepinizi kocaman öpüyorum uğrarim ara ara byyy😀
geçmiş olsun çikolatacım, aynen pes etmek yok... karbonat içeli bir gram eksik çıkamadım ama ben de pes etmiyorumsanırım hafiften grip oldum. hapşırıyorum ve burnum akıyor şimdilik. inş devamı gelmez. ama gelse de farketmez ben bugün de yürüyüşümü ve diyetimi uygulayacağım.
Gunayyydinnn .
Hayirli haftalar olsun insaalh hepimize . Okullar bitti bizimkiler icin o yuzden erken kalkma iside bitti ev ahaline :) .
Telden girdim alibti yapamadim . Aklimda kalanlar ;
Cukulam bol C vitamini al balim iyce hasta olma gecmis olsun .
Mehalim sevinmekte haklisin cancazim ya ben evde 3 deneyle bas edemiyom sen ne yapiyon allah bilir :)) iyi tatliler simdiden.
Bijom dugun icin alisveristeymissin ay cocuklada pek zordur alisveris kolaygelsin ...
Nazlim oglusun yeni yasi kutlu olsun . İlkizlermi senin oglan ..allah kolaylik versin :))
Banum brovoo. Kacamaksiz gecirmissin hafta sonunu tebrikler ...
Mersam. Kalisim ne guzel yazmis inan hepimiz ayni duygudayiz . Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icinn :)
Kutom yahu oglanida uykucu yaptin 3 de kalkilirmi obooo ..afiyetolsun .artik spor yapma zamanin gelmedimiiiiiii !
Yaristayiz bu hafta..:))
Ablam seninde tayli yanaklarindan optum :))
Atladigim varsa affola simdilik benden bu kadar . Evi halledeyim disari cikacam tumgun evde oturmak. Beni bozar arkadasss:)))))
Gunayyydinnn .
Hayirli haftalar olsun insaalh hepimize . Okullar bitti bizimkiler icin o yuzden erken kalkma iside bitti ev ahaline :) .
Telden girdim alibti yapamadim . Aklimda kalanlar ;
Cukulam bol C vitamini al balim iyce hasta olma gecmis olsun .
Mehalim sevinmekte haklisin cancazim ya ben evde 3 deneyle bas edemiyom sen ne yapiyon allah bilir :)) iyi tatliler simdiden.
Bijom dugun icin alisveristeymissin ay cocuklada pek zordur alisveris kolaygelsin ...
Nazlim oglusun yeni yasi kutlu olsun . İlkizlermi senin oglan ..allah kolaylik versin :))
Banum brovoo. Kacamaksiz gecirmissin hafta sonunu tebrikler ...
Mersam. Kalisim ne guzel yazmis inan hepimiz ayni duygudayiz . Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icinn :)
Kutom yahu oglanida uykucu yaptin 3 de kalkilirmi obooo ..afiyetolsun .artik spor yapma zamanin gelmedimiiiiiii !
Yaristayiz bu hafta..:))
Ablam seninde tayli yanaklarindan optum :))
Atladigim varsa affola simdilik benden bu kadar . Evi halledeyim disari cikacam tumgun evde oturmak. Beni bozar arkadasss:)))))
günaydın takımım
aslında tünaydın. yorgunluktan 1 e dogru yattım ve 6 bucukta kalktım.. su hafta bitseydi
neyse az mola verdim, ütü mütü valiz toplamak derken az sonra yemeğimi yapıp dışarı atıcam kendimi.. hem de toprakla off kallisim gelip sana mı bıraksam bugün, bahçede oynardı. hayvanları da çok sever anası gibi değildir. gül gibi geçinirdiniz
ben hala aynı veya hafif artıda çıkıyorum. karbonattan iyice şüphelenmeye başladım. birkaç gün daha deneyeyim bakayım...
saol abla, sana ne sorucaktım ben gidecegin kompleks türközündemi:26::26::26::26:
karbonatlı su şişiriyormu diyorsun yani?
bende haiff hissediyorum kendimi ,aksi gibi bir kaç gün daha takipte kal bakalımm
Bijom karbonhidrat kilo verdirmiyor olabilir sana ,
Banum bijom karbonhisrat dedi galima karbonatli su degilde . Benmi yanlis okudum acaba .?
Yok banum turkozun degil gitigim yer .
Besevler de yenimahalede. "'Ala"aile kompleksi
Selamlarrr
Bugün herhalde Dünden birkac derece daha sicak. Odada durmanin imkani yok ben ormandaki o suda yürüme havuzuna gidiyorum. Ögle yemegini meyveyle gecistirdim. Benim yiyebilecegim birsey yoktu. Aksam yerim Hadin ben kactim pofffffff
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Şifa olsun çikom bende spordan geldim şimdi
Sıcak iyidir abla iştah keser çok su içirir ama zor tabi ya ne güzel bir yerdesin sen havuz orman falan masal gibi geliyor bana
Yulaf kepegini bazlamasini denemedim ama yulaf ezmwsi cok severim gercekten uzun sure tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?