Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yulaf kepegini bazlamasini denemedim ama yulaf ezmwsi cok severim gercekten uzun sure tok tutuyor

Masum sni alintiliyodum guya neyse cikoma saglik olsun

kime niyet, kime kısmet
benim yedigim yulaf ezmesi degilde dukancılaırn yedigi yulaf kepegi varya ondan ekmek yapıyorum..
yulaf ezmesinide müslinin içine katmıştım ofisten çıkmadan yiyorum..

Yok çikolatam yazmadım kafam çok karışık ya şu sıra
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen bir tabak sebzeli makarna yoğurt
Akşam bir kase kiraz

Bugünde yazayım
Sabahın köründe nesfit
Öğlen kahvaltı
Akşam tom balıklı salata yapıcam

Ama hiç spor yapamıyorum benimde insülin direnci var spor yapmadam diyetin alasını yapsam kg inmez..ama çok yoğunum ve spor aletinin bile üzerinde kumaşlar elyaflarr off off ne siz sorun ne ben diyiö..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasılsınız hatunlar ...

nasıl yağmur yagdı gene .. akşam üstü kesilsede yürümeye çıksam

bugunki menüm ....

sabah 10.00 kahvaltı .
yulaf ezmesi ,süt ,. peynir ..

13.00
1 kş yogurt

15.00
1tb.bol yeşilikli patates salatası .
çoçuklara kumpir yaptımda kendimede salata düştu

17.00
2 kare çuku ...

ilerleyen satlerde meyve olablir hiç bişi olmazsa 2 lokma peynir yerim olmadı ...

spor. 30 dk yürümüştüm öylen .. akşam tekrar yürrsem yazarım ...
suda çok olmadı daha 1....1.5 ancak. içerim ama ...

kahvaltı
peynir
domates salatalık
dukan ekmegi

ara
10 erik
sütlü kahve

öglen
ton balıklı salata
zero

akşam
4-5 kaşık yogurt
2 kaşık müsli

2yeşilçay
2lt su

spor bu hafta böyle olsun kalişim haftaya telafi edersin sen
menülerinde güzel afiyet olsun
aliş nasıl onun diyeti nası gidiyor .. gelmiyor hiç yazmıyor küstürdükmü yavrucagı ne

Keşke öyle bir şey yapsan..ablaları bayılırlar zaten yan evde biliyorsun nerdeyse onunla aynı zamanda doğan bir oğlanımız var tam karşımdada iki oğlan yine yaşıtlar..ahhh ahhh gelebilse hatta bir kaç gün kalsa sende dinlensen...
Sabahki mesajını görmüştüm aynen benimde alışveriş eziyet gelir tesadüf görüp beğenirsem alırım ...allah yardımcın olsun bijom zor iş...

kahvaltı
peynir
domates salatalık
dukan ekmegi

ara
10 erik
sütlü kahve

öglen
ton balıklı salata
zero

akşam
4-5 kaşık yogurt
2 kaşık müsli

2yeşilçay
2lt su

afiyet olsun banu ... menün güzel görünüyor . cola hariç . hafta sonuda kaçamak yok ohhh gitsin bu hafta kilolar

spor işini ne yaptın ?

afiyet olsun banu ... menün güzel görünüyor . cola hariç . hafta sonuda kaçamak yok ohhh gitsin bu hafta kilolar

spor işini ne yaptın ?

haftda 3 gün leisle yapıyorum abla ama artırcam malum yaz yaklaştı akşamlarıda twesten shape diye bir alet var ya onu kullanıcma step ibi iç bacak ve bel bölgesine iyi geliyor..

kola da zero idi ton balıgını kola olmadan yiyemiyorum abla ben .

sabah ile öglen arasında ara yapıp ögleni geç yiyorumm çok rahat oldu bu yöntem
ama müslinin içinde kuruyemiş ve meyve oldugu için kahvenin yanında ne yesme diye zorlanıyorum:26::26:

Canım inan ki bunu laf olsun diye yazmadım..bende bu tip sorunlar yaşadığım için anlamaya çabalıyorum seni..
Mesela sana koçluk yapabiliriz yani özel...bu tip bir şey geldi aklıma..
İstediğin saatlerde sana yemen gerekeni yazabiriz yada sen yardım istediğinde imdat çağrısı atabilirsşn whatsaptan halledebiliriz bu konuyu...karşına tatlımı geldi ne yapıcam diye anlık haber ver veya kocanamı kızdın yemekmi istedin bunlara çözüm bulalım...bugün sana bacım yarın bana :)....sadece bir buçuk hafta çare olamam kşmseye ayın 21 mi ne pazar gününe denk geliyo o günden sonra anlık yardım edebilirim...

Arkadaşlar hepinizi okuyorum ama özür dileyerek alıntı yapamıyorum az daha idare etmenizi rica edeceğim çok çalışıyorum çokkkkk....

valla kallisim ne iyi olurmuş. sen gene de bu teklifini unutma. eskişehir'e gezmeye geldiğimde girişte sana bırakır çıkışta alırım olmadı alışverişin çoğunu hallettim bir tek ayakkabı kaldı onu da ist bıraktım ne yağmurdan ne toprktan gezebiliyorum. evde de işlerim var üstelik..
yaptıklarından ara sıra buraya da koy da gözümüz gönlümüz açılsın... çekilişte yolladığın kırmızı kutu hala yatakodamda aynamın önünde. kaç yıldır her baktığımda seni anarım

ben de herkesi okuyorum ama hakatten bakıyorum kalkıyorum bakıyorum başka bişey yapıyorum. pazartesinden itibaren hem diyet açısından hemi de forumla ilgilenmek açısından burdayım..

Anacım maşallah ne çok yazmışsınız herkesi okudum ama telden hala çoklu alıntı yapamıyorum ))

Aklımda denetmenimin yaptığı leisse mi ne o kaldı o Neki ))

Bugun hemen topladım kendimi menümü yazayım aklımdayken

Sabah
Nesfit

Kahve

Öğlen
Nesfit yine
2 lokum
1tane mercimek köfte kızlar getirmiş dayanamadım ))

Akşam

2 katı yumurta
Azcık peynir
3 dilim karpuz dilim dediysem kocaman olandan değil

1.5 L su almıştır
40 dk yürüyüş
5 dk totoma 5 dk karnıma masaj hani şu yürüme bandında olan masajlardan

O kadar işte

selam sevgili takımımın hem yüreği hem fiziği incecik narin hatunları elimden geldiği kadar yazılanları okumaya çalıştım ama inanınki çokkk yoğunum. 4 tane genel kurul hazırlıyorum ve hepsi bu ay ve temmuz ayında . tek tek cevap yazamadım ama akşam fırsat bulursam yazacam.
naz denetmenim akşam raporumuda yazar seninkinide incelerimde bana motivasyon olsun diyemi seninle eşleştirdi bijom bilmiyorum o ne öyle kilon 65 mi hayalimde bile görmiyceğim bir kilo.

akşam görüşmek üzereeee

İyi akşamlar kızlar
Bugün hiç iştahım yok menu tuhaf
16:30. 2 yumurtalı mantarlı omlet peynir domates 1 dilim ekmek zorla yedim ben vejetaryanlıga geri dönüyorum galiba
Akşamda meyve yada ayran falan içerim artık
Spora gittim kendimi zorladım hastayim gibi birde ac 1 saat kalabildim 45 dakika yürüdüm 15 dakika kol çalıştırdim bugunluk boyleydi benim işler

bediş bune kuzum tek ögünle durulurmu .kiloda verilmez böyle :26:
aç aç sporamı gittin
bundan sonra söz ver bakim sakın aç gitme spora

kolaygelsin mersam

afiyet olsun mahalim
havalar soguyunca karpuzu unuttum ben dolapta yiyesim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…