Yulaf kepegini bazlamasini denemedim ama yulaf ezmwsi cok severim gercekten uzun sure tok tutuyor
Masum sni alintiliyodum guya neyse cikoma saglik olsun
Selam kızlar,
Mersam arada moralimiz bozulabilir diyetimiz de bozulabilir. Takılmıyoruz önemli olan sürekliliktir. Şöyle düşünelim; 2 gün bozdun diyelim. 2 gün sonra dönersen haftanın diğer kalan 5 gününü kurtarırsın ama dönmezsen kilo alırsın. Vazgeçmezsek, veremesek bile koruruz canım. Yarın yeni bir gün !
Bijom çok yorulmuş, düğün bitene kadar böyle olacak sanırsam.
Mustangcım yemiş içmiş pişman değil o da güzelmiş :)
Kallisim bugünkü menüyü ben mi göremedim sen mi yazmadın.. Neyse ben de yazmıcam. Bugün pazar.
Yarın görüşürüz bebişlerim
spor bu hafta böyle olsun kalişim haftaya telafi edersin senYok çikolatam yazmadım kafam çok karışık ya şu sıra
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen bir tabak sebzeli makarna yoğurt
Akşam bir kase kiraz
Bugünde yazayım
Sabahın köründe nesfit
Öğlen kahvaltı
Akşam tom balıklı salata yapıcam
Ama hiç spor yapamıyorum benimde insülin direnci var spor yapmadam diyetin alasını yapsam kg inmez..ama çok yoğunum ve spor aletinin bile üzerinde kumaşlar elyaflarr off off ne siz sorun ne ben diyiö..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Keşke öyle bir şey yapsan..ablaları bayılırlar zaten yan evde biliyorsun nerdeyse onunla aynı zamanda doğan bir oğlanımız var tam karşımdada iki oğlan yine yaşıtlar..ahhh ahhh gelebilse hatta bir kaç gün kalsa sende dinlensen...günaydın takımım
aslında tünaydın. yorgunluktan 1 e dogru yattım ve 6 bucukta kalktım.. su hafta bitseydi
neyse az mola verdim, ütü mütü valiz toplamak derken az sonra yemeğimi yapıp dışarı atıcam kendimi.. hem de toprakla off kallisim gelip sana mı bıraksam bugün, bahçede oynardı. hayvanları da çok sever anası gibi değildir. gül gibi geçinirdiniz
..
kahvaltı
peynir
domates salatalık
dukan ekmegi
ara
10 erik
sütlü kahve
öglen
ton balıklı salata
zero
akşam
4-5 kaşık yogurt
2 kaşık müsli
2yeşilçay
2lt su
afiyet olsun banu ... menün güzel görünüyor . cola hariç . hafta sonuda kaçamak yok ohhh gitsin bu hafta kilolar
spor işini ne yaptın ?
Canım çokk teşekkür ederim arkadaşım şu yazdığın yazı bile bana o kadar büyük destekki anlatamam. Evet cozuttum evde bazı sorunlar vardı her zamanki gibi eşimle ama bu gün toparladım iyiyim. Evde sorun olunca bende diyet felan kalmıyor. Ama şu ne yapabiliriz sözün varya benim için inanılmaz bir söz. Harikasınız sizden gerçekten çok güç alıyorum. Ben normal hayatımdada sorun yaşadığımda kendime dönerim içe kapanırım. Bide size karşı olan sorumluluğumu yerine getirememem beni çok üzdü .ama elimden geleni yapacam siz benden bıkmadıkça bende çabalıycam. İyiki varsın hepinizi çokk seviyorum ☺
Eşleştiğim arkadaşım naz sendende çok özür dilerim hiç verimli olamadım ama söz silkeleniyorum ve geliyorummmm😄😃😀😊☺
Arkadaşlar hepinizi okuyorum ama özür dileyerek alıntı yapamıyorum az daha idare etmenizi rica edeceğim çok çalışıyorum çokkkkk....
Keşke öyle bir şey yapsan..ablaları bayılırlar zaten yan evde biliyorsun nerdeyse onunla aynı zamanda doğan bir oğlanımız var tam karşımdada iki oğlan yine yaşıtlar..ahhh ahhh gelebilse hatta bir kaç gün kalsa sende dinlensen...
Sabahki mesajını görmüştüm aynen benimde alışveriş eziyet gelir tesadüf görüp beğenirsem alırım ...allah yardımcın olsun bijom zor iş...
İyi akşamlar kızlar
Bugün hiç iştahım yok menu tuhaf
16:30. 2 yumurtalı mantarlı omlet peynir domates 1 dilim ekmek zorla yedim ben vejetaryanlıga geri dönüyorum galiba
Akşamda meyve yada ayran falan içerim artık
Spora gittim kendimi zorladım hastayim gibi birde ac 1 saat kalabildim 45 dakika yürüdüm 15 dakika kol çalıştırdim bugunluk boyleydi benim işler
kolaygelsin mersamselam sevgili takımımın hem yüreği hem fiziği incecik narin hatunları elimden geldiği kadar yazılanları okumaya çalıştım ama inanınki çokkk yoğunum. 4 tane genel kurul hazırlıyorum ve hepsi bu ay ve temmuz ayında . tek tek cevap yazamadım ama akşam fırsat bulursam yazacam.
naz denetmenim akşam raporumuda yazar seninkinide incelerimde bana motivasyon olsun diyemi seninle eşleştirdi bijom bilmiyorum o ne öyle kilon 65 mi hayalimde bile görmiyceğim bir kilo.
akşam görüşmek üzereeee
Anacım maşallah ne çok yazmışsınız herkesi okudum ama telden hala çoklu alıntı yapamıyorum ))
Aklımda denetmenimin yaptığı leisse mi ne o kaldı o Neki ))
Bugun hemen topladım kendimi menümü yazayım aklımdayken
Sabah
Nesfit
Kahve
Öğlen
Nesfit yine
2 lokum
1tane mercimek köfte kızlar getirmiş dayanamadım ))
Akşam
2 katı yumurta
Azcık peynir
3 dilim karpuz dilim dediysem kocaman olandan değil
1.5 L su almıştır
40 dk yürüyüş
5 dk totoma 5 dk karnıma masaj hani şu yürüme bandında olan masajlardan
O kadar işte
Bi 3 dilim karpuz yedim geberiyorum midemden ya ((( bile bile lades ettik yaf hazmı zor hep ağrıtır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?