Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma aebenim hele dışarda yersem neyin dokunacağı asla belli olmuyor bu nedenle dışardan pek yenemeye çalışıyorum aman buna da hamd olsun napacan

Sorma aebenim hele dışarda yersem neyin dokunacağı asla belli olmuyor bu nedenle dışardan pek yenemeye çalışıyorum aman buna da hamd olsun napacan

öyle tabi mehal . rabbım başka dert vermesin . bogazımızı tutacaz her türlü

Tanrim bu sicaklar beni benden Aldi. Günes batti Hala kavruluyor ortalik ücüncü dusumu alacagim az serinlerse.bugün yürümek cok ezdi beni canim cikti bitene Kadar son bini Odada atladim zipladim. Sabah bir dilim ekmek iki dilim peynir domates yesillik yedim. Öglen bir elma bir Nektarine. Aksam biraz peynirli salata bir dilim kapkara ekmek

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Annem Allah seni inandırsın doğalgazı dün kapadım bugun baddaniye ile oturuyorum ısınamadık bi türlü bizde

Annem Allah seni inandırsın doğalgazı dün kapadım bugun baddaniye ile oturuyorum ısınamadık bi türlü bizde

Canim nedir bu anlamadim ya ben sicagi türkiyede bile sevmem. Burda nefret ettim. Bogucu bir sicak dal kipirdamiyor ne yapacagini bilemiyor insan. Soguga karsi alir bir battaniye oturursun iyi giyinirsin falan fisman sicagin inanki caresi yok

Harikasin yaa arkadaşım ne diyim diycek söz bulamiyorum. Bir defa resmini bile görmediğim ama yillardir tanidigim her gecen gün kendime daha yakin hissettiğim arkadaşım çokkk teşekkür ederim. Hemen whatsapa ekliycem. Yaaa bide şu gül yüzünü bir göstersen seni çokk merak ediyorummmmm👸

ayyy ben yaşlanıyormuyum ne bugün kendime yemek için hiç bir şey getirmemişim . ara öğün yapayım dedim baktım meyve yok eee getirmezsem evden nasıl olucak bende salatalık kemiri verdim

Yaşlaniyormusun kac yasindasinkiii . Ben is yerinde ara öğün hiç aramiyorumda akşam evde kontrolden çikiyorum bazen.

Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz. Harikasinız kizlarrr😊

Su an bu saatte 34 derece normalmi bu?

Ayy reyhan ablam bu nasil anormal bir durum .almanyadaki arkadaşlarım hep yağmurdan ve soguktan şikayet ederlerdi. Burasıda hala çok sicak değil hatta serin bile. Geceleri soğuk. Keşke böyle gitse sıcağı hiç sevmiyorummm:)))

Off tekrar yaziyorum menümü
Sabah: nesfit diyet sütle
Öğlen: 2 kaşik bulgur pilavı patlicanli tavuk.
Akşam:2 kaşik yağsiz makarna üzerine bol yoğurt. Tavuk.
Ne yazikki akşam kaçamaği 2 kaşik dondurma ve karpuz . Arkadaşlar şeker ihtiyacımı engelleyemiyorum. Bu kadarinında çok olmadiğını düşünüyorum. Suyu bol içtim ama spor yok.

Nazzz nerdesin senin menünü göremedimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çukulatam bu senin için beni sen gaza getirdin gece kulübü ışıklı yürüme bandinla. Ya bundan sonra yaptiğimiz sporlari görüntülü veya göruntüsuz paylaşalım . O afilli koşu bandi beni çok motive etti. Şu anda su içindeyim ama ilk işim size yazmak.35 dakika 3.5 km ve 100 calori 💃🏃

Eklentiler

• $1402348791785.webp
    9 KB · Görüntüleme: 36
Bijom karbonhidrat kilo verdirmiyor olabilir sana ,
Banum bijom karbonhisrat dedi galima karbonatli su degilde . Benmi yanlis okudum acaba .?

Yok banum turkozun degil gitigim yer .
Besevler de yenimahalede. "'Ala"aile kompleksi
aebenim gazetedemi internettemi rastlamıştım burası bürokratların alındığı spor komleksi değil mi senin eşinin görevide bu tip bir şeymi... üyeliğide yıllık yüz lira diye kalmış aklımda doğrumu yaaa

evin yerini biliyorsun bijom parkın ordan sal aşağı geçerken

havalar ısınsında masal şatosuna gelin gezin.. akvaryumda açıldı şahane parklarımız var hemde bizim evin 500 mt ilerisine yorulduğunda bırak tek başına gez her zaman...
festivaller bitsin atarım fotolar

abla o sıcakta lütfen bu kadar eziyet etme kendine bak tansiyonun filan etkilenir on bin yapmada her gün olmaz zaten niçin bu kadar eziyet ediyorsun lütfen kg verecepim diye sağlığını tehlikeye atma en azından şu kötü sıcaklarda yapma..
birde senin şu yürüme havuzu nasıl bişey anlatsana

bizimde aynı yaa şuan polar battaniyelerin altındayız ve donuyorum..

Su an bu saatte 34 derece normalmi bu?

çok çok çok fazla lütfen kendini çok hırpalama...

mersam dondurma miktarın gayet az karpuzda çok kötü değil bana kalırsa... sabah ve öğlen akşam öğünlerinde iyi olmuş... ama dondurma yani kaçamak yapacaksan saatini erken tutmaya bak..
kromu düzenli kullanmaya başladınmı..eğer kullanıyorsan etki etmiyorsa markasını değiştir kaç yıl önce bende kullandım bir tanesi hiç etki etmemişti gnc kullanmıştım ne tatlı ne makarna ne kola hiç bir şey istemiyordu canım.. her gün kaçamak yapamazsın bunu bir şekilde düzene sokmalıyız ....sokmalısın :13:

tebrik ediyorum mersam... şimdilik haftada iki yada üç kez bile yapsan bak ne kadar işe yarayacaktır emin ol... sonra beşer dakika arttırırsın... en azından kaçamakları atarsın vücudundan

benim yerimede yap sadece iki hafta sonra sizi geçicem

Kalisim solgar marka benimki ve sanki hiç etkisi olmadı gibi olmazsa bide gnc denerim. Bende kola delisiyim ama 2 gündür içmiyorum. Yaa makarnayı canım istemedi eve geldim yemek yoktu hazirda benimkide makarna istedi en azindan yağsiz yoğurtlu kurtardim.

Yediklerimide erittim öyle yatıyorummm. Söz yarinda senin için yürüycem inşaallah :))

günaydınn,

hiç keyfim yok benimde, havalardan dolayıı

mustang
cnm lesile evde spor yaptıran bir abla

Günaydın kızlar dünden beri midem çok ağrıyor ce bulanıyor (( keyifsizşm

günaydınn,

hiç keyfim yok benimde, havalardan dolayıı

mustang
cnm lesile evde spor yaptıran bir abla

noldu kızlar sizeee. havalar çok kötü alışılmadık bir durum şu anda inanılmaz basık bir hava var burda. bence havalarında etkisi var . mustang canım geçmiş olsun. üşüttünmü acaba dikkat et. masumm o leslie bacıyı bende çok iyi tanıyorumm bir ara çok sık görüşürdükkk

benimki kesinlikle havalardan ya sabah güneşli, akşam yagmurlu birde akşam yemek filan yaptım
işim geç bitti derken dinlenemedim tabi ,
lesileyi ben haftada 3 gün yapıyorum ama artırmam laızm bayrama kadar sıkılaşmak için en azındna bacaklarımın toparlnması lazım
bird ebir alet var evde onu kullanıcam.. günlük 20 dk
ama günler 48 saat ols ayine yetmez herald eya

günaydın mersa istedikten sonra yapılyacak bişey değil mersa ben doğumdan önce zaten 7 kilo kadaralmıştım üzerine bide doğum kiloları gelince hiç kurtulamayacağımı sanıyordum diyete başlayıp başlayıp bırakıyordum sonra aeben ablaya söz verdim hergün menülerimi yazacağıma dair ve kafamda bitirdim öncelikle sonra spora yazıldım diyeti desteklemek için 4,5 ay gibi bir sürede şuanda olduğum kiloya ulaştım yeterki isteyelim biz kadınların yapamayacağı bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…