Sorma aebenim hele dışarda yersem neyin dokunacağı asla belli olmuyor bu nedenle dışardan pek yenemeye çalışıyorum aman buna da hamd olsun napacan
Tanrim bu sicaklar beni benden Aldi. Günes batti Hala kavruluyor ortalik ücüncü dusumu alacagim az serinlerse.bugün yürümek cok ezdi beni canim cikti bitene Kadar son bini Odada atladim zipladim. Sabah bir dilim ekmek iki dilim peynir domates yesillik yedim. Öglen bir elma bir Nektarine. Aksam biraz peynirli salata bir dilim kapkara ekmek
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Annem Allah seni inandırsın doğalgazı dün kapadım bugun baddaniye ile oturuyorum ısınamadık bi türlü bizde
Canım inan ki bunu laf olsun diye yazmadım..bende bu tip sorunlar yaşadığım için anlamaya çabalıyorum seni..
Mesela sana koçluk yapabiliriz yani özel...bu tip bir şey geldi aklıma..
İstediğin saatlerde sana yemen gerekeni yazabiriz yada sen yardım istediğinde imdat çağrısı atabilirsşn whatsaptan halledebiliriz bu konuyu...karşına tatlımı geldi ne yapıcam diye anlık haber ver veya kocanamı kızdın yemekmi istedin bunlara çözüm bulalım...bugün sana bacım yarın bana :)....sadece bir buçuk hafta çare olamam kşmseye ayın 21 mi ne pazar gününe denk geliyo o günden sonra anlık yardım edebilirim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy ben yaşlanıyormuyum ne bugün kendime yemek için hiç bir şey getirmemişim . ara öğün yapayım dedim baktım meyve yok eee getirmezsem evden nasıl olucak bende salatalık kemiri verdim
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz. Harikasinız kizlarrr😊Gunayyydinnn .
Hayirli haftalar olsun insaalh hepimize . Okullar bitti bizimkiler icin o yuzden erken kalkma iside bitti ev ahaline :) .
Telden girdim alibti yapamadim . Aklimda kalanlar ;
Cukulam bol C vitamini al balim iyce hasta olma gecmis olsun .
Mehalim sevinmekte haklisin cancazim ya ben evde 3 deneyle bas edemiyom sen ne yapiyon allah bilir :)) iyi tatliler simdiden.
Bijom dugun icin alisveristeymissin ay cocuklada pek zordur alisveris kolaygelsin ...
Nazlim oglusun yeni yasi kutlu olsun . İlkizlermi senin oglan ..allah kolaylik versin :))
Banum brovoo. Kacamaksiz gecirmissin hafta sonunu tebrikler ...
Mersam. Kalisim ne guzel yazmis inan hepimiz ayni duygudayiz . Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz icinn :)
Kutom yahu oglanida uykucu yaptin 3 de kalkilirmi obooo ..afiyetolsun .artik spor yapma zamanin gelmedimiiiiiii !
Yaristayiz bu hafta..:))
Ablam seninde tayli yanaklarindan optum :))
Atladigim varsa affola simdilik benden bu kadar . Evi halledeyim disari cikacam tumgun evde oturmak. Beni bozar arkadasss:)))))
Eki Görüntüle 1150921
60 dk
5 km
Tamamlanmıştr[/QUOTE
Çukulatam seni kıskanmaya başladim . Sen benden once eriyp akacan. Bravo sana👍
Selam kızlar,
Mersam arada moralimiz bozulabilir diyetimiz de bozulabilir. Takılmıyoruz önemli olan sürekliliktir. Şöyle düşünelim; 2 gün bozdun diyelim. 2 gün sonra dönersen haftanın diğer kalan 5 gününü kurtarırsın ama dönmezsen kilo alırsın. Vazgeçmezsek, veremesek bile koruruz canım. Yarın yeni bir gün !
Bijom çok yorulmuş, düğün bitene kadar böyle olacak sanırsam.
Mustangcım yemiş içmiş pişman değil o da güzelmiş :)
Kallisim bugünkü menüyü ben mi göremedim sen mi yazmadın.. Neyse ben de yazmıcam. Bugün pazar. Aynen bijom gibi düzensiz yedim ama yanlış ve çok kalorili bişey yemedim. Sadece hafta içindn biraz daha fazla yedim. Olsun. Spor da yapamadım. Yarın tamgaz devam inş... Bu arada annem bana bakıp bakıp gülümsüyor çünkü göbüşüm inmeye başladı hafiften. Bugün akşam bir işe gittim 1 saatliğine. Bir arkadaş beni görürgörmez 10 kg vermiş muamelesi yaptı bana :) o yüzden devam
Yarın görüşürüz bebişlerim
Evet yola devammm☺
Günaydın arkadaşlar
Mersam bıkmak pes etmek yok , sorunlar olabilir ve bu sorunlar hep olacak ama bizler de hep olacağız yakanı bırakmaya niyetimiz yok ))
Bijo kendine neler alıyon acaba )) bak şimdi merak ettim
Evet yeni ve güzel bir güne başladık aynen kallisim sabah nesfitimi yedim sanırım öğlende nesfit yiyecem çümkü aşçımız işi bıraktı gıcık müd yrd yüzünden
Son bir hafta okulun bitmesine nasıl mutluyum anlatamam kızmayın ama kurtuluyorum diye sevinçliyim )))
Sakin birakmayin . Hepinizi ayrı ayŕı seviyorum iyiki varsıniz☺
günaydın mersa bu hafta seninle eşleşmişiz ne güzel ben haftasonu internete giremiyorum malesef evde internet yok
benimde haftasonu çok yoğun geçti . oğluşun bu hafta doğum günü var . asıl doğum günümüz perşembe ama kandil olduğu için biz pazar günü kutlayacağız . cumartesi kardeşimle sabahın bir köründe eminönüne gittik doğum günü için hediyeliklerimizi aldık. sonra eve git evi sil süpür toparla derkan akşam oldu . oğluşun halası ve babaannesi doğum günü yaptılar ( daha çok kendi komşuları için ) sonra oraya gittik akşam 02:00 dı yattık . pazar günüde kuzenin nişanı vardı oraya gittik şuanda uykusuzluktan bayılabilirim haftasonu çok bişey yemedim ama monti amcamada çok uygun değildi .
yarışta varmış bu hafta mersa biz 1.olacağız İNŞALLAH
Oğlusuna nice uzun guzel yillar dilerim. Asilacaz naz . Ağustosta düğün var şurda ne kaldı. İnşallah istanbulda düğün şöyle bir zayiflasam minileri giysem fotoları çekip buraya atsam . Ayyy ne hayal kurdum . 43 yaşinda kadinim bide mini giyecem diyorum halaaa😜
Tanrim bu sicaklar beni benden Aldi. Günes batti Hala kavruluyor ortalik ücüncü dusumu alacagim az serinlerse.bugün yürümek cok ezdi beni canim cikti bitene Kadar son bini Odada atladim zipladim. Sabah bir dilim ekmek iki dilim peynir domates yesillik yedim. Öglen bir elma bir Nektarine. Aksam biraz peynirli salata bir dilim kapkara ekmek
Su an bu saatte 34 derece normalmi bu?
aebenim gazetedemi internettemi rastlamıştım burası bürokratların alındığı spor komleksi değil mi senin eşinin görevide bu tip bir şeymi... üyeliğide yıllık yüz lira diye kalmış aklımda doğrumu yaaaBijom karbonhidrat kilo verdirmiyor olabilir sana ,
Banum bijom karbonhisrat dedi galima karbonatli su degilde . Benmi yanlis okudum acaba .?
Yok banum turkozun degil gitigim yer .
Besevler de yenimahalede. "'Ala"aile kompleksi
evin yerini biliyorsun bijom parkın ordan sal aşağı geçerkenvalla kallisim ne iyi olurmuş. sen gene de bu teklifini unutma. eskişehir'e gezmeye geldiğimde girişte sana bırakır çıkışta alırım olmadıalışverişin çoğunu hallettim bir tek ayakkabı kaldı onu da ist bıraktım ne yağmurdan ne toprktan gezebiliyorum. evde de işlerim var üstelik..
yaptıklarından ara sıra buraya da koy da gözümüz gönlümüz açılsın... çekilişte yolladığın kırmızı kutu hala yatakodamda aynamın önünde. kaç yıldır her baktığımda seni anarım
ben de herkesi okuyorum ama hakatten bakıyorum kalkıyorum bakıyorum başka bişey yapıyorum. pazartesinden itibaren hem diyet açısından hemi de forumla ilgilenmek açısından burdayım..
abla o sıcakta lütfen bu kadar eziyet etme kendine bak tansiyonun filan etkilenir on bin yapmada her gün olmaz zaten niçin bu kadar eziyet ediyorsun lütfen kg verecepim diye sağlığını tehlikeye atma en azından şu kötü sıcaklarda yapma..Tanrim bu sicaklar beni benden Aldi. Günes batti Hala kavruluyor ortalik ücüncü dusumu alacagim az serinlerse.bugün yürümek cok ezdi beni canim cikti bitene Kadar son bini Odada atladim zipladim. Sabah bir dilim ekmek iki dilim peynir domates yesillik yedim. Öglen bir elma bir Nektarine. Aksam biraz peynirli salata bir dilim kapkara ekmek
bizimde aynı yaa şuan polar battaniyelerin altındayızAnnem Allah seni inandırsın doğalgazı dün kapadım bugun baddaniye ile oturuyorum ısınamadık bi türlü bizde
çok çok çok fazla lütfen kendini çok hırpalama...Su an bu saatte 34 derece normalmi bu?
mersam dondurma miktarın gayet az karpuzda çok kötü değil bana kalırsa... sabah ve öğlen akşam öğünlerinde iyi olmuş... ama dondurma yani kaçamak yapacaksan saatini erken tutmaya bak..Off tekrar yaziyorum menümü
Sabah: nesfit diyet sütle
Öğlen: 2 kaşik bulgur pilavı patlicanli tavuk.
Akşam:2 kaşik yağsiz makarna üzerine bol yoğurt. Tavuk.
Ne yazikki akşam kaçamaği 2 kaşik dondurma ve karpuz . Arkadaşlar şeker ihtiyacımı engelleyemiyorum. Bu kadarinında çok olmadiğını düşünüyorum. Suyu bol içtim ama spor yok.
Nazzz nerdesin senin menünü göremedimm
Çukulatam bu senin için beni sen gaza getirdin gece kulübü ışıklı yürüme bandinla. Ya bundan sonra yaptiğimiz sporlari görüntülü veya göruntüsuz paylaşalım . O afilli koşu bandi beni çok motive etti. Şu anda su içindeyim ama ilk işim size yazmak.35 dakika 3.5 km ve 100 calori 💃🏃
aebenim gazetedemi internettemi rastlamıştım burası bürokratların alındığı spor komleksi değil mi senin eşinin görevide bu tip bir şeymi... üyeliğide yıllık yüz lira diye kalmış aklımda doğrumu yaaa
evin yerini biliyorsun bijom parkın ordan sal aşağı geçerken
havalar ısınsında masal şatosuna gelin gezin.. akvaryumda açıldı şahane parklarımız var hemde bizim evin 500 mt ilerisine yorulduğunda bırak tek başına gezher zaman...
festivaller bitsin atarım fotolar
abla o sıcakta lütfen bu kadar eziyet etme kendine bak tansiyonun filan etkilenir on bin yapmada her gün olmaz zaten niçin bu kadar eziyet ediyorsun lütfen kg verecepim diye sağlığını tehlikeye atma en azından şu kötü sıcaklarda yapma..
birde senin şu yürüme havuzu nasıl bişey anlatsana
bizimde aynı yaa şuan polar battaniyelerin altındayızve donuyorum..
çok çok çok fazla lütfen kendini çok hırpalama...
mersam dondurma miktarın gayet az karpuzda çok kötü değil bana kalırsa... sabah ve öğlen akşam öğünlerinde iyi olmuş... ama dondurma yani kaçamak yapacaksan saatini erken tutmaya bak..
kromu düzenli kullanmaya başladınmı..eğer kullanıyorsan etki etmiyorsa markasını değiştir kaç yıl önce bende kullandım bir tanesi hiç etki etmemişti gnc kullanmıştım ne tatlı ne makarna ne kola hiç bir şey istemiyordu canım..her gün kaçamak yapamazsın bunu bir şekilde düzene sokmalıyız ....sokmalısın :13:
tebrik ediyorum mersam... şimdilik haftada iki yada üç kez bile yapsan bak ne kadar işe yarayacaktır emin ol... sonra beşer dakika arttırırsın... en azından kaçamakları atarsın vücudundan
benim yerimede yap sadece iki haftasonra sizi geçicem
Günaydın kızlar dünden beri midem çok ağrıyor ce bulanıyor (( keyifsizşm
günaydınn,
hiç keyfim yok benimde, havalardan dolayıı
mustang
cnm lesile evde spor yaptıran bir abla
noldu kızlar sizeee. havalar çok kötü alışılmadık bir durum şu anda inanılmaz basık bir hava var burda. bence havalarında etkisi var . mustang canım geçmiş olsun. üşüttünmü acaba dikkat et. masumm o leslie bacıyı bende çok iyi tanıyorumm bir ara çok sık görüşürdükkk
günaydın mersa istedikten sonra yapılyacak bişey değil mersa ben doğumdan önce zaten 7 kilo kadaralmıştım üzerine bide doğum kiloları gelince hiç kurtulamayacağımı sanıyordum diyete başlayıp başlayıp bırakıyordum sonra aeben ablaya söz verdim hergün menülerimi yazacağıma dair ve kafamda bitirdim öncelikle sonra spora yazıldım diyeti desteklemek için 4,5 ay gibi bir sürede şuanda olduğum kiloya ulaştım yeterki isteyelim biz kadınların yapamayacağı bişey yok.selam sevgili takımımın hem yüreği hem fiziği incecik narin hatunları elimden geldiği kadar yazılanları okumaya çalıştım ama inanınki çokkk yoğunum. 4 tane genel kurul hazırlıyorum ve hepsi bu ay ve temmuz ayında . tek tek cevap yazamadım ama akşam fırsat bulursam yazacam.
naz denetmenim akşam raporumuda yazar seninkinide incelerimde bana motivasyon olsun diyemi seninle eşleştirdi bijom bilmiyorum o ne öyle kilon 65 mi hayalimde bile görmiyceğim bir kilo.
akşam görüşmek üzereeee
Harikasin yaa arkadaşım ne diyim diycek söz bulamiyorum. Bir defa resmini bile görmediğim ama yillardir tanidigim her gecen gün kendime daha yakin hissettiğim arkadaşım çokkk teşekkür ederim. Hemen whatsapa ekliycem. Yaaa bide şu gül yüzünü bir göstersen seni çokk merak ediyorummmmm👸
Yaşlaniyormusun kac yasindasinkiii . Ben is yerinde ara öğün hiç aramiyorumda akşam evde kontrolden çikiyorum bazen.
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içiniz. Harikasinız kizlarrr😊
ben 33 yaşındayım mersa . çok unutkanlık başladı sanırım b12 eksikliği var bende .sağol canım ağustos ayında benimde erkek kardeşimin düğünü var. zayıflayalımda beraber giyelim minileriEki Görüntüle 1150921
60 dk
5 km
Tamamlanmıştr[/QUOTE
Çukulatam seni kıskanmaya başladim . Sen benden once eriyp akacan. Bravo sana👍
Evet yola devammm☺
Sakin birakmayin . Hepinizi ayrı ayŕı seviyorum iyiki varsıniz☺
Oğlusuna nice uzun guzel yillar dilerim. Asilacaz naz . Ağustosta düğün var şurda ne kaldı. İnşallah istanbulda düğün şöyle bir zayiflasam minileri giysem fotoları çekip buraya atsam . Ayyy ne hayal kurdum . 43 yaşinda kadinim bide mini giyecem diyorum halaaa😜
Off tekrar yaziyorum menümü
Sabah: nesfit diyet sütle
Öğlen: 2 kaşik bulgur pilavı patlicanli tavuk.
Akşam:2 kaşik yağsiz makarna üzerine bol yoğurt. Tavuk.
Ne yazikki akşam kaçamaği 2 kaşik dondurma ve karpuz . Arkadaşlar şeker ihtiyacımı engelleyemiyorum. Bu kadarinında çok olmadiğını düşünüyorum. Suyu bol içtim ama spor yok.
Nazzz nerdesin senin menünü göremedimm
menün gayet güzel mersa akşamki dondurma ve karbuzda fazla değil ama saat olarak geç değilde erken bir saatte yenebilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?