Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınlar herkese biraz geç kaldım az işim vardı onları toparladım . dünkü menüme gelirsek akşama kadar herşey çok güzeldi ama akşam yandı bitti kül oldu

sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
beyaz peynir

öğlen
1 tabak taze fasülye
cacık

ara
1 adet salatalık

akşam
3 dilim baklava

dün sporada gidemedim sağolsun eşim ve eniştem pazar günü evin altını üstüne getirmişler evde olmamazı fırsat bilip gidip evi topladım yemek yapmakta gelmedi içimden hüpleti verdim baklavalarıda

naz cumaya kadar toparlarsın cnm , bugün aten spor vardır
birazda dikkat ettinmi toparlarsınn

evet banu spor var akşama . çok şükür ki eskiden olduğu gibi devamını getirmiyorum bugün normal beslenmeye devam

evet cnm önemli oland ao eskiden bend ebi bozdumsa tamam sonu gelmezdi
ama artık yedigm orda kalıyor ertesigün yeniden devam ediyorum bişiy olmamış gibi

Kızlar bayağı hastayım.. Hapşırıp duruyorum ses de gitti..

Dünli menümü yazayım önce:

Kahvaltı: 2 yumurta haşlama, peynir, 1 dilim tam buğday ekm, 2 zeytin, domates salatalk

Ara(öğle) bir kase müsli yoğurt karışım

Ara: bir zero cola

Akşam: tavuklu salata

Gece : evde kebap vardı, sadece 2 tane közlenmiş patlıcan ve bir adet köftesini yedim. Gece yememem lazımdı biliyorum ama bunları yedikten 3 saat sonra uyudum. Beraberinde biraz da karpuz yedim.

Dün spor yaptım biliosunz fotodan.

Suyu çok içemedim.

Önemli olan yoğunluk içerisinde yediklerine dikkat etmek. Artık hepimizin çook uzun zamandır oluşturduğu bir diyet geçmişi var. Neyi yiyip neyi yemememiz gerektiğni biliyoruz. Çok yoğun da olsak önümüze gelen şeylerde seçim yapmamız bile yetecektir canım.
Ciddi belirgin bir kg vermek istiyosan spora zaman ayırman lazım kallisim. Haftada 3 saat tamamdır. Yediklerin bence tamamdır

Arkadaşlar herkese tek tek yazamıyorum ama okuyorum menülerinizi. Arada yapılan tatlı kaçamakları görüyorum. Sık sık yapılmıyorsa bunlara takılmayın. Hep diyoruz biz uzun bir yola çıktık. Acelemiz yok. Yavaş yavaş verelim birdaha da almayalım inş.. Dediğim gibi baya nezleym yatıcam Allah a emanet olun

çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve c vitamini tüketmeye çalış

geçmiş olsunnn, havalar herkesi hasta etti ya

Çikolatam tabiki vermeyi istiyorum ama benim yoğunluğum aylarca süren bir durum değil senede iki kez gerçekleşen festivaller ve sadece iki üç hafta öncesinden kesinleşiyor katılıp katılmayacağım...bu yüzden bir kaç hafta nefes almadan çalışıyorum iş biriktiriyorum işte haziranın 22-23 gibi en son yoğunluğum ve takip eden gün boşa çıkıyorum sonra keyfe keder çalışıyorum....bu zamana dek sporu erteliyorum sonrası tabiki yapıcam sporsuz kg veremiyorum ben...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar .
Sabah esimle cikmistim , sonrada salona gectim . Yeni geldim eve . Telden giriyorum mesajlariniza pc den girince bakayim .

Cukulam gecmis olsun sifayi kapmissin

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
et sote
ayran

ara
3 adet kuru incir

akşam
peynirli göbek salata

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş
1 saat plates

dukan ekmek
peynir
zeytin
dom-salatalık
kırmızı biber

ara
sütlü mistik çay
yarım kk peynir

öglen
tavuklı patlıcan yemegi
ayran

akşam
7 kaşık yogurt
2 ymk müsli

2 yeşil çay
3 lt su
1 sade nescafe

Valla harikasın canım gördüğüm kadarı ile dengelide besleniyorsun daha ne diyim ki
Spor var mı

Bende menümü yazayım

Sabah
1 yumurta

1 kahve
1 kurabiye

Öğlen
1 yumurta
1 üçgen peynir
3 sunta

Eve gelince bişi yemedim

Akşam
Patlıcan salata ve köfte yaptım onları yiyecem

1.5 L su
40 dk yürüyüş
10 dk masaj

Sağlık olsun nazlım bişiy olmaz işteeeee spora gitmeyince insan daha kolay kaçamak yapıyor

Geçmiş olsun çikom Allah şifa versin geç uyuyunca insan çok açıkıyor bende zor tutuyorum geceleri kendimi gündüz insan aramıyor çok fazla

Burası harika olmuş hezamanki gibi

Sende harika bir gecirmissin diyet adına

Menu güzel sporada basladin bu aralar daha ne olsun zayıflamamak için bir neden kalmadı

BAna gelir isek
Çooook yoruldum ptt de işim vardi ordan arkadasa hediye almaya ordan kargo teslim almaya oradan market dön dolas ust gecit ler merdivenler spora gitmedim ama daha beter olsum birde bi sıcak aynı zamanda yagmur atıştırıyor bu aralar buralar sıkıntılı görmussunuzdur tv de bi çıkayım dedim hemde bizimki yasaklamadan MENÜ:
Sabah meyveli (yarim elma,yarim muz bikac çilek )2 kasik yulaf süt

Aralarda 2 diyet püskevit 3 5 kuruyemis 1 çeri domtis

Akşam çok güzeldi mmmhhh bir kase yagsiz domatesli k.makarna ohbe sonunda yedim yarım dilim cordon blue bolemi yazıliyor domates salatalık azcık ayran yorgunum mutluyum tarti sabah 78 e yakın cikti yarin 78 i yakalarsak sizle bulusalı5 kilo postalamış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…