naz cumaya kadar toparlarsın cnm , bugün aten spor vardır
birazda dikkat ettinmi toparlarsınn
evet banu spor var akşama . çok şükür ki eskiden olduğu gibi devamını getirmiyorum bugün normal beslenmeye devam
Yok çikolatam yazmadım kafam çok karışık ya şu sıra
Sabah klasik kahvaltı
Öğlen bir tabak sebzeli makarna yoğurt
Akşam bir kase kiraz
Bugünde yazayım
Sabahın köründe nesfit
Öğlen kahvaltı
Akşam tom balıklı salata yapıcam
Ama hiç spor yapamıyorum benimde insülin direnci var spor yapmadam diyetin alasını yapsam kg inmez..ama çok yoğunum ve spor aletinin bile üzerinde kumaşlar elyaflarr off off ne siz sorun ne ben diyiö..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bayağı hastayım.. Hapşırıp duruyorum ses de gitti..
Dünli menümü yazayım önce:
Kahvaltı: 2 yumurta haşlama, peynir, 1 dilim tam buğday ekm, 2 zeytin, domates salatalk
Ara(öğle) bir kase müsli yoğurt karışım
Ara: bir zero cola
Akşam: tavuklu salata
Gece : evde kebap vardı, sadece 2 tane közlenmiş patlıcan ve bir adet köftesini yedim. Gece yememem lazımdı biliyorum ama bunları yedikten 3 saat sonra uyudum. Beraberinde biraz da karpuz yedim.
Dün spor yaptım biliosunz fotodan.
Suyu çok içemedim.
Arkadaşlar herkese tek tek yazamıyorum ama okuyorum menülerinizi. Arada yapılan tatlı kaçamakları görüyorum. Sık sık yapılmıyorsa bunlara takılmayın. Hep diyoruz biz uzun bir yola çıktık. Acelemiz yok. Yavaş yavaş verelim birdaha da almayalım inş.. Dediğim gibi baya nezleym yatıcam Allah a emanet olun
çok geçmiş olsun bol bol dinlen ve c vitamini tüketmeye çalış
geçmiş olsunnn, havalar herkesi hasta etti ya
Önemli olan yoğunluk içerisinde yediklerine dikkat etmek. Artık hepimizin çook uzun zamandır oluşturduğu bir diyet geçmişi var. Neyi yiyip neyi yemememiz gerektiğni biliyoruz. Çok yoğun da olsak önümüze gelen şeylerde seçim yapmamız bile yetecektir canım.
Ciddi belirgin bir kg vermek istiyosan spora zaman ayırman lazım kallisim. Haftada 3 saat tamamdır. Yediklerin bence tamamdır
dukan ekmek
peynir
zeytin
dom-salatalık
kırmızı biber
ara
sütlü mistik çay
yarım kk peynir
öglen
tavuklı patlıcan yemegi
ayran
akşam
7 kaşık yogurt
2 ymk müsli
2 yeşil çay
3 lt su
1 sade nescafe
günaydınlar herkese biraz geç kaldım az işim vardı onları toparladım . dünkü menüme gelirsek akşama kadar herşey çok güzeldi ama akşam yandı bitti kül oldu
sabah
2 dilim ekmek
domates
salatalık
beyaz peynir
öğlen
1 tabak taze fasülye
cacık
ara
1 adet salatalık
akşam
3 dilim baklava
dün sporada gidemedim sağolsun eşim ve eniştem pazar günü evin altını üstüne getirmişler evde olmamazı fırsat bilip gidip evi topladım yemek yapmakta gelmedi içimden hüpleti verdim baklavalarıda
Geçmiş olsun çikom Allah şifa versin geç uyuyunca insan çok açıkıyor bende zor tutuyorum geceleri kendimi gündüz insan aramıyor çok fazlaKızlar bayağı hastayım.. Hapşırıp duruyorum ses de gitti..
Dünli menümü yazayım önce:
Kahvaltı: 2 yumurta haşlama, peynir, 1 dilim tam buğday ekm, 2 zeytin, domates salatalk
Ara(öğle) bir kase müsli yoğurt karışım
Ara: bir zero cola
Akşam: tavuklu salata
Gece : evde kebap vardı, sadece 2 tane közlenmiş patlıcan ve bir adet köftesini yedim. Gece yememem lazımdı biliyorum ama bunları yedikten 3 saat sonra uyudum. Beraberinde biraz da karpuz yedim.
Dün spor yaptım biliosunz fotodan.
Suyu çok içemedim.
Burası harika olmuş hezamanki gibibugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin
öğlen
et sote
ayran
ara
3 adet kuru incir
akşam
peynirli göbek salata
spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş
1 saat plates
Sende harika bir gecirmissin diyet adına
dukan ekmek
peynir
zeytin
dom-salatalık
kırmızı biber
ara
sütlü mistik çay
yarım kk peynir
öglen
tavuklı patlıcan yemegi
ayran
akşam
7 kaşık yogurt
2 ymk müsli
2 yeşil çay
3 lt su
1 sade nescafe
Menu güzel sporada basladin bu aralar daha ne olsun zayıflamamak için bir neden kalmadıBende menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 kahve
1 kurabiye
Öğlen
1 yumurta
1 üçgen peynir
3 sunta
Eve gelince bişi yemedim
Akşam
Patlıcan salata ve köfte yaptım onları yiyecem
1.5 L su
40 dk yürüyüş
10 dk masaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?