Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Huuu kimse yokmuuuuu takım niye bomboş toparlanın bakimmm. Sizi boş bıraktım hepiniz kaçtınız dimiii ☺ birazdan menümüde yazarım. Eve geldim ama şimdi tenis hocası gelecek onunla görüşmem ve arkasından toplantım var. Sonrada fırsat kalirsa kallisim için yürüycem dün söz vermiştim.kızlar kortlarda fırtına gibi esecemmm .hülya avşar bile yanimdan geçemez artıkkk.💃🏃

DEli bu ya Ay mersam mini etekli düşündüm br an seni kortlarda canım sen ne iş yapıyordun tam olarak. MErsinden bizde yazlık almak istiyoruz sen neresindeydin . hele bi aydınlat beni bakim

bugun gelemedim af edin .... yarın dışarı çıkmazsam gelirim inşallah ...
şimdide eşimin pastasından 2 çatal turtıkladım ....

bediş makarnada yenmiş ohh afiyet olsun kilonda gitmiş ya bişi demeyim Artikın
HULLADA KİM MERSAM SEN DURURKEN

canım çok geçmiş olsun gördüğüm duyduğum bir çok kişi hasta yine havadan mikrop bulaşıyor dikkat edin..

yediklerinde hiç abartı bir şey yok ki gece de yesen canını üzme sakın az yemişsin zaten tebrik ediyorum canım

bende bugün ne yedim yazayım iki satır zaten
sabah geç bir kahvaltı 1.5 yumurta peynir domates 2 dilim ekmek şekersiz çay. 3 zeytin..

akşam saat 5 gibi tavuk nuggetlı salata....

çalışmaktan ve hareketsizlikten acıkmıyorumda ..hareketsizim diyorum ama yine 5 bin adımı geçtim..dışarı çıktım bir ara..

inanıyorum mersam..yapacaksın ..canın istersede alasını yaparsın sende biliyorsun ..kocayı mocayı umursama
ben şimdi iş güç derken kimseye bakamıyorum yemeğede öyle ama şurda iki haftadan az zamanım var asıl o zaman başlayacak benim de zayıflama maratonum..

bugun gelemedim af edin .... yarın dışarı çıkmazsam gelirim inşallah ...
şimdide eşimin pastasından 2 çatal turtıkladım ....
sağlıklı yıllar olsun aebenim ... hediyenide hallettin galiba...

ya sana sabahmı gecemi spor komleksi için bir şeyler yazdıydım gözümden kaçırdıysam kusura bakma

bijoda bugün istanbula gidecekti

diğer arkadaşlarım sizi öpüyorum ...ben dönmeden mezun olup gitmeyin hee

Son düzenleme:
Aebenim kızma kızma ben büyüdüm artık diyetim sabote etmiycm kararlıyım

Kallis hadi bitsin su işlerde gel artık

Hadi size. Şimdidn gunaydin malum benyetisemiyorum o saatlere

Ben ışığı kapatır çıkarım.Anaktörler koltuğun altında

Kallisim bu senin için dün sana söz vermiştim. Yine 35 dakika 103 kalori ve 3.40 km yol yaptımmm. Ben 1 saatte bu kaloriyi yakiyordum insan üstü bir efor gösterdim tabi kendimce dün ve bu gün 💃🏃💃🏃👍

Eklentiler

• $1402435874606.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22
Bu gün yaptıklarımida yazimde yatimm
Sabah light sütle nesfit
Öğlen közlenmiş patlıcanla yoğurt. Yarım dilim normal ekmek.
Akşam 2 ısırık kek o da arabada sonrada peynir. Hepsi bu kadarrr.

Kallis hadi bitsin su işlerde gel artık

Hadi size. Şimdidn gunaydin malum benyetisemiyorum o saatlere

Ben ışığı kapatır çıkarım.Anaktörler koltuğun altında
hah ... günaydın
inşallah gelicem canım az kaldı iki ufacık haftasonu sonra yayılıcam pc başına

canım tebrik ederim ayrıca teşekkür ederim tabiki öpüyorum..

Sabah light sütle nesfit
maşallah bak isteyince oluyor..ben çok yaşadığım için seni anlıyorum ama inadına başarmalıyız...
bir hafta sonra desteğe gelicem söz benimde ihtiyacım olacak

Tüm arkadaşlarıma günaydın.
naz
masum kütahya en başta olmak üzere çünkü bu arkadaşlarıma kaç günlerdir yazdıklarını okumama rağmen cevap veremedim
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum... ben kaç gündür hazır kahvaltıya konuyordum bugün kızlara ben hazırlıyayım onları da kaldırayım....

Günaydınnnnn hepinize kızlar işe gitmeden bir uğruyim dedim.
Naz canım menünü okudum bu arada harikasın sporda çok iyi seni denetliycek bişey bulamıyorumki.
Çikolatam sanada geçmiş olsun canım . Ben atlattım sıra size geldi.Kendine iyi bak

Valla harikasın canım gördüğüm kadarı ile dengelide besleniyorsun daha ne diyim ki
Spor var mı

akşam eve gidince 20 dk twesten sahpe yaptım hatta 25 dk
sabahta 2ml leisle yaptım...

gün içinde herşeyden yemeye çalışıyorum
bu ara ekmek fazl yemiyorum daha çok dukancılaırn ekmeginden yapıyorum
ama bugün yoktu akşam yapmaya üşnendim o yzüden 1 dlm tb ekmegi yedim

ddaha iyi sanki menün öncekilere göre

günaydın herkeseee

kalist cim sanada günaydınn kolay gelsinn
aben ablam enişteye mutlu yıllarr

mersa seni biraz daha iyi gördüm sankii
es tenis kortlarındaaaa

Sabah light sütle nesfit
günaydın mersa menün gayet güzel canım . kendinide toparlamışsın süper . tenis kortlarında salına salına yürüyeceksin İNŞALLAH
günaydın kaliste

çok teşekkür ederim mersa elimden geldiğince menülerime dikkat ediyorum sporda bu ay son artık iftar sontası dışarı çıkar yürürüm yada 3 gün anneme giderim koşu bandını kullanmaya

günaydın banu evet dün işyerindeki yemek bana uyuyordu akşamada salata yapıp yedim

kütom çok sağol canım . önceden olsa kaçamağın devamı kesin gelirdi ama artık sanki bir şey olmamış gibi devam ediyorum diyete. senide tebrik ederim süpersin canım sende bu azim varken kilolar korksun senden

Kallisim çok az yemişsin gerçekten. Ama iştah yoksa bişi yapılamıyor. Sporun da iyi 5 bin adım iyi bir rakam

Hastayım demekten hiç hoşlanmam ama hastayım canlar. Ağzım burnum dolu zor nefes alıyorum . Pek katılamıyorm iyileşiym gelicem ...

Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok tşk ederim... Okudm ama tek tek cvplayamadm...

Selamlar biryerden digerine kosup duruyorum sicaklarda cabasi. Stop... Sali günü evime gidiyorum.. Stopp hepinizi öpüyorum stoppp

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…