Huuu kimse yokmuuuuu takım niye bomboş toparlanın bakimmm. Sizi boş bıraktım hepiniz kaçtınız dimiii ☺ birazdan menümüde yazarım. Eve geldim ama şimdi tenis hocası gelecek onunla görüşmem ve arkasından toplantım var. Sonrada fırsat kalirsa kallisim için yürüycem dün söz vermiştim.kızlar kortlarda fırtına gibi esecemmm .hülya avşar bile yanimdan geçemez artıkkk.💃🏃
bediş makarnada yenmiş ohh afiyet olsunBAna gelir isek
Çooook yoruldum ptt de işim vardi ordan arkadasa hediye almaya ordan kargo teslim almaya oradan market dön dolas ust gecit ler merdivenler spora gitmedim ama daha beter olsum birde bi sıcak aynı zamanda yagmur atıştırıyor bu aralar buralar sıkıntılı görmussunuzdur tv de bi çıkayım dedim hemde bizimki yasaklamadanMENÜ:
Sabah meyveli (yarim elma,yarim muz bikac çilek )2 kasik yulaf süt
Aralarda 2 diyet püskevit 3 5 kuruyemis 1 çeri domtis
Akşam çok güzeldi mmmhhh bir kase yagsiz domatesli k.makarna ohbe sonunda yedim yarım dilim cordon blue bolemi yazıliyordomates salatalık azcık ayran yorgunum mutluyum tarti sabah 78 e yakın cikti yarin 78 i yakalarsak sizle bulusalı5 kilo postalamış oluyorum
Huuu kimse yokmuuuuu takım niye bomboş toparlanın bakimmm. Sizi boş bıraktım hepiniz kaçtınız dimiii ☺ birazdan menümüde yazarım. Eve geldim ama şimdi tenis hocası gelecek onunla görüşmem ve arkasından toplantım var. Sonrada fırsat kalirsa kallisim için yürüycem dün söz vermiştim.kızlar kortlarda fırtına gibi esecemmm .hülya avşar bile yanimdan geçemez artıkkk.💃🏃
canım çok geçmiş olsun gördüğüm duyduğum bir çok kişi hasta yine havadan mikrop bulaşıyor dikkat edin..Kızlar bayağı hastayım.. Hapşırıp duruyorum ses de gitti..
Dünli menümü yazayım önce:
Kahvaltı: 2 yumurta haşlama, peynir, 1 dilim tam buğday ekm, 2 zeytin, domates salatalk
Ara(öğle) bir kase müsli yoğurt karışım
Ara: bir zero cola
Akşam: tavuklu salata
Gece : evde kebap vardı, sadece 2 tane közlenmiş patlıcan ve bir adet köftesini yedim. Gece yememem lazımdı biliyorum ama bunları yedikten 3 saat sonra uyudum. Beraberinde biraz da karpuz yedim.
Dün spor yaptım biliosunz fotodan.
Suyu çok içemedim.
inanıyorum mersam..yapacaksın ..canın istersede alasını yaparsın sende biliyorsun ..kocayı mocayı umursamaHuuu kimse yokmuuuuu takım niye bomboş toparlanın bakimmm. Sizi boş bıraktım hepiniz kaçtınız dimiii ☺ birazdan menümüde yazarım. Eve geldim ama şimdi tenis hocası gelecek onunla görüşmem ve arkasından toplantım var. Sonrada fırsat kalirsa kallisim için yürüycem dün söz vermiştim.kızlar kortlarda fırtına gibi esecemmm .hülya avşar bile yanimdan geçemez artıkkk.����
sağlıklı yıllar olsun aebenim ... hediyenide hallettin galiba...bugun gelemedim af edin .... yarın dışarı çıkmazsam gelirim inşallah ...
şimdide eşimin pastasından 2 çatal turtıkladım ....
hah ... günaydınKallis hadi bitsin su işlerde gel artık
Hadi size. Şimdidn gunaydin malum benyetisemiyorum o saatlere
Ben ışığı kapatır çıkarım.Anaktörler koltuğun altında
Kallisim bu senin için dün sana söz vermiştim. Yine 35 dakika 103 kalori ve 3.40 km yol yaptımmm. Ben 1 saatte bu kaloriyi yakiyordum insan üstü bir efor gösterdim tabi kendimce dün ve bu gün 💃🏃💃🏃👍
maşallahBu gün yaptıklarımida yazimde yatimm
Sabah light sütle nesfit
Öğlen közlenmiş patlıcanla yoğurt. Yarım dilim normal ekmek.
Akşam 2 ısırık kek o da arabada sonrada peynir. Hepsi bu kadarrr.
Valla harikasın canım gördüğüm kadarı ile dengelide besleniyorsun daha ne diyim ki
Spor var mı
Bende menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
1 kahve
1 kurabiye
Öğlen
1 yumurta
1 üçgen peynir
3 sunta
Eve gelince bişi yemedim
Akşam
Patlıcan salata ve köfte yaptım onları yiyecem
1.5 L su
40 dk yürüyüş
10 dk masaj
günaydın mersa menün gayet güzel canım . kendinide toparlamışsın süper . tenis kortlarında salına salına yürüyeceksin İNŞALLAHBu gün yaptıklarımida yazimde yatimm
Sabah light sütle nesfit
Öğlen közlenmiş patlıcanla yoğurt. Yarım dilim normal ekmek.
Akşam 2 ısırık kek o da arabada sonrada peynir. Hepsi bu kadarrr.
günaydın kalisteTüm arkadaşlarıma günaydın.
naz
masum kütahya en başta olmak üzere çünkü bu arkadaşlarıma kaç günlerdir yazdıklarını okumama rağmen cevap veremedim
hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum... ben kaç gündür hazır kahvaltıya konuyordum bugün kızlara ben hazırlıyayım onları da kaldırayım....
Günaydınnnnn hepinize kızlar işe gitmeden bir uğruyim dedim.
Naz canım menünü okudum bu arada harikasın sporda çok iyi seni denetliycek bişey bulamıyorumki.
Çikolatam sanada geçmiş olsun canım . Ben atlattım sıra size geldi.Kendine iyi bak
Sağlık olsun nazlım bişiy olmaz işteeeee spora gitmeyince insan daha kolay kaçamak yapıyor
Geçmiş olsun çikom Allah şifa versin geç uyuyunca insan çok açıkıyor bende zor tutuyorum geceleri kendimi gündüz insan aramıyor çok fazla
Burası harika olmuş hezamanki gibi
Sende harika bir gecirmissin diyet adına
Menu güzel sporada basladin bu aralar daha ne olsun zayıflamamak için bir neden kalmadı
canım çok geçmiş olsun gördüğüm duyduğum bir çok kişi hasta yine havadan mikrop bulaşıyor dikkat edin..
yediklerinde hiç abartı bir şey yok ki gece de yesen canını üzme sakın az yemişsin zaten tebrik ediyorum canım
bende bugün ne yedim yazayım iki satır zaten
sabah geç bir kahvaltı 1.5 yumurta peynir domates 2 dilim ekmek şekersiz çay. 3 zeytin..
akşam saat 5 gibi tavuk nuggetlı salata....
çalışmaktan ve hareketsizlikten acıkmıyorumda ..hareketsizim diyorum ama yine 5 bin adımı geçtim..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?