Kızlar gunaydın güzel bir haberle geldim 78 olmuşum hatta 77 kusür ama uyukaldim spora gidemedim aksam evde bisiklet binerim ziplarim falan artik ben geezmeye gidiyorum birazdan bir elma yedim ordada en az zararla atlatmaya calisicam söz öpüldünüz
Hastayım demekten hiç hoşlanmam ama hastayım canlar. Ağzım burnum dolu zor nefes alıyorum . Pek katılamıyorm iyileşiym gelicem ...
Geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok tşk ederim... Okudm ama tek tek cvplayamadm...
tebrik ederim canım sipe
rsin hedefe az kaldı sanırım
Yogurt jambon peynirle olurmu yumurta ve et midem almıyor benimYarın saf perşembe yapıyormuyuz??
Yogurt jambon peynirle olurmu yumurta ve et midem almıyor benim
Eski bir vejeteryan ne kadar yiyebilirse iste yemesem daha iyiolur, bende hiç et yemiyorumm çok nadir köfte yerim..
yumurta yiyorum ama
tavukta mı yemiyorsun
Eski bir vejeteryan ne kadar yiyebilirse iste yemesem daha iyi
Bu benim cadı denetmenim beni denetliyor mu yoksa ben mi göremiyorum
aa denetliyorum ya, okumadın sanırsam dün yazdım menüleirn düzeliyor dedimm ..
ama okullar kapanıcka bu hafta daha da düzelir diye düşünüyorumm:26:
Göremedim canım telden giriyorum )))
Okul kapanınca benim menüm tepe taklak olur yeme düEnim alt üst olur aksine )))
bijom hayırlı ugurlu olsun canım kınanızaksama kina var buyrun gelin 😊
hic okuyamadim sizi, simdi kuafor sirasi beklerken yazayim dedim.. pazartesi gunu burdayim kismetse ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bol mamalı günü atlattım bir kase yogurt digerlerinden birer lokma tadımlık
Kızlar gunaydın güzel bir haberle geldim 78 olmuşum hatta 77 kusür ama uyukaldim spora gidemedim aksam evde bisiklet binerim ziplarim falan artik ben geezmeye gidiyorum birazdan bir elma yedim ordada en az zararla atlatmaya calisicam söz öpüldünüz
benum malum ben sırf pro yapamam böbreklerden dolayı .. geçen hafta sana faydası olmuymuduki ?Yarın saf perşembe yapıyormuyuz??
bencede bediş 70 şi süşün .. sonraa koruma everesi burdan gitmek yokSaol nazlım az kaldı evt am 70 ede hayır demem ramazana kadar aynen devam ramazanda ne olur ilmiyorum ondansonrada daha fazla yiyerek sporaeevam edicem ya koruma olur yada az az vermeye devam bakica gorucez artik
mersam menün biraz az olmuş ama doyduysan sorun yokBu gün yaptıklarımida yazimde yatimm
Sabah light sütle nesfit
Öğlen közlenmiş patlıcanla yoğurt. Yarım dilim normal ekmek.
Akşam 2 ısırık kek o da arabada sonrada peynir. Hepsi bu kadarrr.
canım çok geçmiş olsun gördüğüm duyduğum bir çok kişi hasta yine havadan mikrop bulaşıyor dikkat edin..
yediklerinde hiç abartı bir şey yok ki gece de yesen canını üzme sakın az yemişsin zaten tebrik ediyorum canım
bende bugün ne yedim yazayım iki satır zaten
sabah geç bir kahvaltı 1.5 yumurta peynir domates 2 dilim ekmek şekersiz çay. 3 zeytin..
akşam saat 5 gibi tavuk nuggetlı salata....
çalışmaktan ve hareketsizlikten acıkmıyorumda ..hareketsizim diyorum ama yine 5 bin adımı geçtim..dışarı çıktım bir ara..
inanıyorum mersam..yapacaksın ..canın istersede alasını yaparsın sende biliyorsun ..kocayı mocayı umursama
ben şimdi iş güç derken kimseye bakamıyorum yemeğede öyle ama şurda iki haftadan az zamanım var asıl o zaman başlayacak benim de zayıflama maratonum..
sağlıklı yıllar olsun aebenim ... hediyenide hallettin galiba...
ya sana sabahmı gecemi spor komleksi için bir şeyler yazdıydım gözümden kaçırdıysam kusura bakma
bijoda bugün istanbula gidecekti
diğer arkadaşlarım sizi öpüyorum ...ben dönmeden mezun olup gitmeyin hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?