Bijom eger bana cektiyse (nerden cekecekse) şu dugun bitsinde kurtulssa diyodur ben hic gelemiyorum kalabalık falanSen de amma gezginci çıktık be aebenimGez gez
Bijom ne heyecanlıdır şimdi senin oralar akşam atarsınız göbeciklri be ya ))
ben ne yedim
sabah
nesfit
kahve
öğle
makarna 1 porsiyon
1 simir ayran
kuru nesfit atıştırdım acccık
ne açım ne tokum ben yaa
suyumda tamam yürümedim henüz.
tartıda gram oynama yok yine ya( 44:
anacım başta dimedimmi zaten benim kilo verememem bu gezmelerden diyeSen de amma gezginci çıktık be aebenimGez gez
Bijom ne heyecanlıdır şimdi senin oralar akşam atarsınız göbeciklri be ya ))
ben ne yedim
sabah
nesfit
kahve
öğle
makarna 1 porsiyon
1 simir ayran
kuru nesfit atıştırdım acccık
ne açım ne tokum ben yaa
suyumda tamam yürümedim henüz.
tartıda gram oynama yok yine ya( 44:
Oyy oyyy spr yaptım biskiletimi cikardim uzun zaman sonra 400 kalori 52 dakika yaptim
Menu
Sabah 1 elma
Oglen 1 kase yogurt bikac lokma hamur isi
Aksam yok simdilik bu saatten sonra meyve sut yeter
Su cok ictim 1 yesil cay
Edit:aksam yemegi yiyorum 1 salatalik tuzlu tuzlu miss..1 portakal 1kivi 1 cay bardagi ligt süt
anacım başta dimedimmi zaten benim kilo verememem bu gezmelerden diye
mehalim kusruma bakma. yahu bu menü baştan aşagı karbon .... nasıl baskül oynasın daa
afiyet olsun parknerimbisiklet çıkmış ortaya
bende meyve yedim şimdi .menüme ek ....
mehalim öylende olmasa sabah akşam sebzeye salataya vs giriş migdene dokunmayanından . süt yogurt yumurta eklemeye çalış ...canım protein bana pek yaramıyor bunu hem denedim hemde kan grubuma görede pek sağlıklı değil. benim bol bol sebze tüketmem gerek oda şartlardan dolaı zor oluyor en azından öğlen için
sağğolasın cancazımAebenim gözün aydın bu arada . bol bol güzel vakit geçirin emi
Kızlar imdattttttt düğmesine basıyorum yetişin 😯😯😯
Gevşeme başladı bende 😦
İyi akşamlar kızlar sormayın bu gün evlenme yıldönümümüzmüş ve ben unutmuşum tam 20 yıl. Evde biraz kriz çıktı o yüzden. Bu saate kadar yeme düzenim gayet iyiydi ama bu saatten sonra nolur bilmiyorum .diyetim bozulur diye yemeğede gitmedim benimki çok kızgın o yüzden. Belkide gideriz bilmiyorum bu günü en az zararla kapatmaya çalışacam😕
Hayirli gunler .
Kalisim kolygelsin canim ....
Banum niye sis hissediyorsun hayirdir reglmi yakin ?
Mehal dun sos verdin , nedir durumun sabah yazmamissinda . Toparlanin kizlar birbirimizden guc alicaz burda ne diye variz .
Mersam dun gece nasildi :)))
Cukulam sen nasil oldun iycemisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?