Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aklımdan gitmeden ...
kızlar hediye önerileriniz gerçekden çok güzeldi teşekkür ederim ..

Bijom eger bana cektiyse (nerden cekecekse) şu dugun bitsinde kurtulssa diyodur ben hic gelemiyorum kalabalık falan

Mustang cım 3 vakte kadar seni bir aclik krizi bekliyor makarna nesfit simit biraz salata falan ye bari ayranla

anacım başta dimedimmi zaten benim kilo verememem bu gezmelerden diye

mehalim kusruma bakma. yahu bu menü baştan aşagı karbon .... nasıl baskül oynasın daa

Oyy oyyy spr yaptım biskiletimi cikardim uzun zaman sonra 400 kalori 52 dakika yaptim
Menu
Sabah 1 elma
Oglen 1 kase yogurt bikac lokma hamur isi
Aksam yok simdilik bu saatten sonra meyve sut yeter
Su cok ictim 1 yesil cay
Edit:aksam yemegi yiyorum 1 salatalik tuzlu tuzlu miss..1 portakal 1kivi 1 cay bardagi ligt süt

Son düzenleme:

afiyet olsun parknerim bisiklet çıkmış ortaya
bende meyve yedim şimdi .menüme ek ....

kızlar pazara anacımla baban geliyormuş:119::119:
biz senede bir kaç kez gideriz ama onlar ancak 1 kere falan gelebiliyorlar .... sanırım 1 hafta kadar kalırlar, babamın burda işleri var ...

diyet adına kötü oldu yahu . sporada gidemem neyse bakalım onlar gelsinde 1 haftada kilo vermeden geçsin bakalım

anacım başta dimedimmi zaten benim kilo verememem bu gezmelerden diye

mehalim kusruma bakma. yahu bu menü baştan aşagı karbon .... nasıl baskül oynasın daa

canım protein bana pek yaramıyor bunu hem denedim hemde kan grubuma görede pek sağlıklı değil. benim bol bol sebze tüketmem gerek oda şartlardan dolaı zor oluyor en azından öğlen için

afiyet olsun parknerim bisiklet çıkmış ortaya

bende meyve yedim şimdi .menüme ek ....

Hea cikarttim sonunda kiviyle portakalin yarilarini birine kakaladım zorla icim elvermedi cok geldi gozume adam istemem dedikce çemkirdim yeee şunlari cınım aaa vitamin olsun zırt pırt hasta oluyosun sonra

Son düzenleme:
canım protein bana pek yaramıyor bunu hem denedim hemde kan grubuma görede pek sağlıklı değil. benim bol bol sebze tüketmem gerek oda şartlardan dolaı zor oluyor en azından öğlen için
mehalim öylende olmasa sabah akşam sebzeye salataya vs giriş migdene dokunmayanından . süt yogurt yumurta eklemeye çalış ...
kan gurubun nedir mehalim bunu bende incelemiştim zamanında banada mantıklı gelmişti .. ben 0 rım etcilim yane vede sebze .. ekmek çok çışş bana .....

Aebenim gözün aydın bu arada . bol bol güzel vakit geçirin emi
sağğolasın cancazım
, hayat dedigin nedir geçti gidiyor bugun varlar yarın yok ( allah gecinden versin ) uzakdayız her zaman göremiyoruz .. hal hatır etsekde görmek yanlarında olmak başka tabi :26:

İyi akşamlar kızlar sormayın bu gün evlenme yıldönümümüzmüş ve ben unutmuşum tam 20 yıl. Evde biraz kriz çıktı o yüzden. Bu saate kadar yeme düzenim gayet iyiydi ama bu saatten sonra nolur bilmiyorum .diyetim bozulur diye yemeğede gitmedim benimki çok kızgın o yüzden. Belkide gideriz bilmiyorum bu günü en az zararla kapatmaya çalışacam😕

Kızlar imdattttttt düğmesine basıyorum yetişin 😯😯😯

Gevşeme başladı bende 😦

Mehalim gecmi kaldim ?
Canim diyetde en zayif oldugumuz haftalar bunlar bir gevsedinmi toparlamasi zor olur . Lutfen kacamak yerine daha siki saril diyetine baskul elbet inecek ;(
En azindan kacamagin arkasini getirme !!!

:))) yil donumunuz hemde 20 . Yil tebrikler mersam . Kiz adam hakli milletin erkegi unutur sizde sen unutmussun bide adam hadi kutlayalim diye yemege gidelim demis . Daha ne etsin . Yemisim diyetini :)))) git tadini cikar be mersam :))
Gecen sene 9.aydaydi bizimde 20.yilimiz :)) biz sizden eskiyiz yani :)))

Günaydınlar..
Mesajlarınızı okuyamadım bugün bir kahve arası molası verip okuyayım bari..

Ama
Mersamın yıldönümünü unuttuğunu gördüm töbe töbee kıss :)

Aebeniminde anne babacığı geliyor olsun varsın diyete ara ver nolacak yeter ki onlar sağlıkla gidip gelsinler..

Yoruldum arkadaşlar ama az işim kaldı sadece ev öyle kötü oldu ki dağınıkkkk her yerde poşetler kanepelerin üst bölümlerinde yastıklarrr...ay bi ara foto atayımda gülün azcık...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli gunler .

Kalisim kolygelsin canim ....

Banum niye sis hissediyorsun hayirdir reglmi yakin ?

Mehal dun sos verdin , nedir durumun sabah yazmamissinda . Toparlanin kizlar birbirimizden guc alicaz burda ne diye variz .

Mersam dun gece nasildi :)))

Cukulam sen nasil oldun iycemisin ?

bilmiyorum ki abla ya
bugünde protein yapıyorum bakalım yarın 66 ları görebilirim umaırm ucundna kyısından bunca emegime
akşam giidp yaptım twest birde mekik çektim

iyi günler kandiliniz mübarek olsun . bugün pek iyi değilim uğrayamasam kusura bakmayın . arkadaşımın bebeği ameliyat olacak ve riskli bir ameliyat İNŞALLAH hayırlısıyla atlatır kuzum bu mübarek günde rabbim onu annesine bağışlasın ( babasına demiyorum çünkü hödük ameliyata girmeden oğlunu bile görmeye gitmedi yada uykusundan feragat edemeyip geç kaldı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…