Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayirli gunler .

Cukulam sen nasil oldun iycemisin ?

canım tşk ederim daha iyiyim ama hala öksürük ve burun akıntısı devam ediyor. yaz gribi çok fena ya :2:

günaydınnn çok şiş hissediyorum kendimi

üzülme masum arada ben de hissediyorum öyle..bu hafta hasta oldum mesela çok su içemedi çok spor yapamadım ben de iyi hissetmiyorum. su içmeyi bırakma

anaaaa kız demekki 20 yıl geçince o da unutuluyor heee .. inş alabildin gönlünü adamın :26:

Kızlar imdattttttt düğmesine basıyorum yetişin 😯😯😯

Gevşeme başladı bende 😦

evet genelde ben de diyete başladıktan 2-3 hafta sonra bu hallere düşerim. işte herşeyin daha da düzeleceği veya kötü olacağı noktadasın.inat edersen sen kazanırsın. vazgeçersen kiloların.. yapma!

canımm gözün aydın. çok abartma ne yersen ye ama miktara dikkat

süper bir haber bu

çok geçmiş olsun

çok tşk ederim nazcım

selam takımcım,
öncelikle hepimizin kandili mubarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bugün biraz daha iyiyim. hapşurma ve geniz akıntım kaldı bir tek. ağzımın hiç tadı yok su içmek midemi bulandırıyor ve spor da yapamıyorum halsizlikten. yediklerime dikkat etsem de sanırım bu hafta kilo veremem. bakalım görücez yarın..
takımı durgun görüyorum sanki, bana mı öyle geliyor yoksa? aman kızlar motivasyonumuz bozulmasın. emeklerimiz boşa gitmesin.
bugün tüm halsizliğime rağmen Allah nasip kısmet ederse Eyüp Sultan a gidicem,kardeşim ve bir arkadaşımla birlikte. hepimiz için dua edicem.
yarın görüşürüz artık...

selam cnm ben taa iki hafta önce grip olmuştum halaöksürük geçmedi çok fena
seninde kandilin mübarek olsun cnm
evet ya takım çok sessizzz:26::26:

selam cnm ben taa iki hafta önce grip olmuştum halaöksürük geçmedi çok fena
seninde kandilin mübarek olsun cnm
evet ya takım çok sessizzz:26::26:

Zaman zaman böyle sessizlikler oluyor, insan hep aynı şeyi yapmaktan, her akşam yediğinin içtiğinin hesabını vermktn yorulabilir sıkılabilir. Hep dediğimz gibi önemli olan istikrar. Arada kaçsak bile sorumluluğumuzu bilmek önemli masumcum
Sana da geçmiş olsun :)

Tekrar gecmis olsun çikom

Kandilimiz mübarek olsun hepimizin dualarinizde benide unutmayın

Ben hep buralardayim yaz yaz nlatacak bişiy kalmadı anlatılacak şeyler can sıkıcı haberlerdn görursunuz zaten

Diyet hayatim basarılı gidiyor ramazna kadarda hız kesmyi düşünmüyorum

Merhaba kızlar...

BErat kandiliniz mubarek olsun . Hayirlara vesile olur insallah .
Saol aebenim seninde mübarek olsun
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin en kısa sürede inşallah
niye böyle oluyor mustang cım ya,
nasıl yapsakki senii düzene koymak için :26::26:
Bilmiyorum masumum direniyorum. Pastalar börekler he etrafımda gözümün ucunda dönüyor yemesem bile bir çatal alıyorum drencim azalıyor.atlatmam lazım
Aynen canım zor dönemdeyim ama atlatmak lazım ve gerçekten direniorum pes etmek asla istemiyorum ZAten çok zor kilo veriyorum kilo veremeyince de daha çok moralim bozuluyor

Seninde mübarek olsun canım
evet çok haklısın takımda da durgunluk var sanırım buda beni etkiliyor etkilendikçede uzak kalıyorum tam bir kısır döngü aline geliyor.

Bugün ki menümü yazayım , Aebenim seni dikkate alarak protein katmaya çalıştım bakalım becerdim mi.
Ben yoğurttan nefret ederim zorlayarak yemeye çalıştım

Sabah
Yarım muz ile 2 kaşık yoğurtu ezerek yedim

kahve

öğlen
1 katı yumurta az peynir yedim bi dilim ekmekle

okuldan geldim kurt gibi açım şaşırdım ne yesem diye bime girdim meyveli yoğurt aldım küçük boy danone gibi onu yedim şimdide.
Akşamada allah kerim . Güveç yapıcam etli patlıcanlı yanına salata azda ondan yerim sanırım .

Çok zorlanıyorum çok çikolata pasta tutkusu bastırmaya başladı gerçekten resmen savaş halindeyim . gidip eliyorum a yumulacam pastaya yada başaracam

buraya gelmemek diyetin bozuldugu anlamına gelmiyor tabikide

Mustangım bu bir süreç.. Geçecek inan. Bazen bana da geliyor o iştah, hep aynı iştahta olmak mümkün değil. Canın ne isterse ye, pasta çikolata.. Ama tadımlık ye. Bari miktardan ötürü az kaçamak yapmış ol...

Kütahyacım sen zaten harika gidiyorsun. İstikrarlısn maşallah. Hasta olmayaydım bu hafta ben de iyi sonuç alırdım.. Bakalım :)

Akşam yemeğini ye canım. Pek bişi yememişsn çünkü. Gündüz çok kısma ki akşam gözün dönmesin

bugün menün iyi daha öncekilere göre
sabah evde kahvaltı yapmıyorsun snaırım , artık okullar tatil evde kahvaltını yapsan yemekeirn yanına salata filan ekslesen daha iyi olur sanki..
hep geçiştiriyorsun o yüzdende açlık krizleri filan yaşıyor olabilirisin

Allah hayırlı şifalar versin inş. Bugunun hürmetine

Son düzenleme:

yulaf kepeginden ekmek
1 yumurta
peynir
5 zeytin

ara
1 sütlü kahve

öglen
bir tane but
ayran

akşam
1 kase tarçınlı yogurt

ara: acıkırsma süt veya ayran içerim

25 dk twester yapıcam
3 lt su
2 yeşil çay

Selam ben geldimmm .

Aaaa kizlar noluyordunuz kendinize gelin bakimmmm .. Daha durun yeni basladik :)

Mehalim menunu cokkkkk begendim yildizli bes :))
Banum seninkide oyle .Afiyet olsun .

Nazlim yavrucaga gecmis olsun . Allahim sifasini versin insallah ..

Cukulam iyiliste kilo sonraki haftada olur balim .

Mersak kiz ne ettin gelmemissinde bugun :)))
Cukulam yok canim 20 senede olsa unutulmuyor sen mersaya bakma :)))

Reyhan abla sen nerelerdesin ?

Kalisimi hayal edebiliyorum :))) makinznin basinda titkir tikir . Masallah . Kalis sultan senin eli kepceli bir foton kalmis aklimda :)))

Ben kacar is yapiyorum azcik . Dun gece uyuyamadim , neler oldu neler merak edin sonra yazarim hahayy ...

Bedis maksrnan pardon salatan guzel olmus afiyet olsun . Bende o salatanin ton versiyonlusunu yedim :))

Bedisim haberlere hic bakmiyorum desem (onceki olaylarda haber takip etmekten piskolojim bozulmustu . Artik esim bakarken bakiyorum . Zaten tv de izleyen biri degilim .. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bicak ustunde ulkemiz ((

Kahvaltı beş yıldız on numara
Öğlen sankim az geçiştirilmiş mi bilemedim ama güzel protein olmuş
Akşam için o yoğurt yetecekse bişi demem
Su spor on numara aferim denetmenime

Bende tavsiyenize uydum güveçten salata ile yedim harika oldu.
40 dk yürüyüş 10 dk masaj tamamladım
suyumda 2 L oldu daha ne olsun

Bu sporun nimetlerini yakında göreceksin

Kahvaltım 12 gibi 2 dilim cavdarli ekmek peynir zeytin domates
Öglen 16;30 bana öglen bi kase yagsiz kepekli makarna salata karisimi
Aksam 1 elma
Bol su 1 yesilcay 1 saat yurudum bugunluk bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…