Kızlar imdattttttt düğmesine basıyorum yetişin 😯😯😯
Gevşeme başladı bende 😦
Hayirli gunler .
Cukulam sen nasil oldun iycemisin ?
günaydınnn çok şiş hissediyorum kendimi
İyi akşamlar kızlar sormayın bu gün evlenme yıldönümümüzmüş ve ben unutmuşum tam 20 yıl. Evde biraz kriz çıktı o yüzden. Bu saate kadar yeme düzenim gayet iyiydi ama bu saatten sonra nolur bilmiyorum .diyetim bozulur diye yemeğede gitmedim benimki çok kızgın o yüzden. Belkide gideriz bilmiyorum bu günü en az zararla kapatmaya çalışacam😕
Kızlar imdattttttt düğmesine basıyorum yetişin 😯😯😯
Gevşeme başladı bende 😦
kızlar pazara anacımla baban geliyormuş:119::119:
biz senede bir kaç kez gideriz ama onlar ancak 1 kere falan gelebiliyorlar .... sanırım 1 hafta kadar kalırlar, babamın burda işleri var ...
diyet adına kötü oldu yahu . sporada gidememneyse bakalım onlar gelsinde 1 haftada kilo vermeden geçsin bakalım
Kızlar gunaydın güzel bir haberle geldim 78 olmuşum hatta 77 kusür ama uyukaldim spora gidemedim aksam evde bisiklet binerim ziplarim falan artik ben geezmeye gidiyorum birazdan bir elma yedim ordada en az zararla atlatmaya calisicam söz öpüldünüz
çok geçmiş olsun
selam takımcım,
öncelikle hepimizin kandili mubarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bugün biraz daha iyiyim. hapşurma ve geniz akıntım kaldı bir tek. ağzımın hiç tadı yok su içmek midemi bulandırıyor ve spor da yapamıyorum halsizlikten. yediklerime dikkat etsem de sanırım bu hafta kilo veremem. bakalım görücez yarın..
takımı durgun görüyorum sanki, bana mı öyle geliyor yoksa? aman kızlar motivasyonumuz bozulmasın. emeklerimiz boşa gitmesin.
bugün tüm halsizliğime rağmen Allah nasip kısmet ederse Eyüp Sultan a gidicem,kardeşim ve bir arkadaşımla birlikte. hepimiz için dua edicem.
yarın görüşürüz artık...
selam cnm ben taa iki hafta önce grip olmuştum halaöksürük geçmedi çok fena
seninde kandilin mübarek olsun cnm
evet ya takım çok sessizzz:26::26:
Tekrar gecmis olsun çikomZaman zaman böyle sessizlikler oluyor, insan hep aynı şeyi yapmaktan, her akşam yediğinin içtiğinin hesabını vermktn yorulabilir sıkılabilir. Hep dediğimz gibi önemli olan istikrar. Arada kaçsak bile sorumluluğumuzu bilmek önemli masumcum
Sana da geçmiş olsun :)
Saol aebenim seninde mübarek olsunBErat kandiliniz mubarek olsun . Hayirlara vesile olur insallah .
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin en kısa sürede inşallahiyi günler kandiliniz mübarek olsun . bugün pek iyi değilim uğrayamasam kusura bakmayın . arkadaşımın bebeği ameliyat olacak ve riskli bir ameliyat İNŞALLAH hayırlısıyla atlatır kuzum bu mübarek günde rabbim onu annesine bağışlasın ( babasına demiyorum çünkü hödük ameliyata girmeden oğlunu bile görmeye gitmedi yada uykusundan feragat edemeyip geç kaldı )
Bilmiyorum masumum direniyorum. Pastalar börekler he etrafımda gözümün ucunda dönüyor yemesem bile bir çatal alıyorum drencim azalıyor.atlatmam lazımniye böyle oluyor mustang cım ya,
nasıl yapsakki senii düzene koymak için :26::26:
Aynen canım zor dönemdeyim ama atlatmak lazım ve gerçekten direniorum pes etmek asla istemiyorum ZAten çok zor kilo veriyorum kilo veremeyince de daha çok moralim bozuluyorcanım tşk ederim daha iyiyim ama hala öksürük ve burun akıntısı devam ediyor. yaz gribi çok fena ya :2:
evet genelde ben de diyete başladıktan 2-3 hafta sonra bu hallere düşerim. işte herşeyin daha da düzeleceği veya kötü olacağı noktadasın.inat edersen sen kazanırsın. vazgeçersen kiloların.. yapma!
:[/SIZE][/B]
selam takımcım,
öncelikle hepimizin kandili mubarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
bugün biraz daha iyiyim. hapşurma ve geniz akıntım kaldı bir tek. ağzımın hiç tadı yok su içmek midemi bulandırıyor ve spor da yapamıyorum halsizlikten. yediklerime dikkat etsem de sanırım bu hafta kilo veremem. bakalım görücez yarın..
takımı durgun görüyorum sanki, bana mı öyle geliyor yoksa? aman kızlar motivasyonumuz bozulmasın. emeklerimiz boşa gitmesin.
bugün tüm halsizliğime rağmen Allah nasip kısmet ederse Eyüp Sultan a gidicem,kardeşim ve bir arkadaşımla birlikte. hepimiz için dua edicem.
yarın görüşürüz artık...
Zaman zaman böyle sessizlikler oluyor, insan hep aynı şeyi yapmaktan, her akşam yediğinin içtiğinin hesabını vermktn yorulabilir sıkılabilir. Hep dediğimz gibi önemli olan istikrar. Arada kaçsak bile sorumluluğumuzu bilmek önemli masumcum
Sana da geçmiş olsun :)
Bugün ki menümü yazayım , Aebenim seni dikkate alarak protein katmaya çalıştım bakalım becerdim mi.
Ben yoğurttan nefret ederim zorlayarak yemeye çalıştım
Sabah
Yarım muz ile 2 kaşık yoğurtu ezerek yedim
kahve
öğlen
1 katı yumurta az peynir yedim bi dilim ekmekle
okuldan geldim kurt gibi açım şaşırdım ne yesem diye bime girdim meyveli yoğurt aldım küçük boy danone gibi onu yedim şimdide.
Akşamada allah kerim . Güveç yapıcam etli patlıcanlı yanına salata azda ondan yerim sanırım .
Çok zorlanıyorum çok çikolata pasta tutkusu bastırmaya başladı gerçekten resmen savaş halindeyim . gidip eliyorum a yumulacam pastaya yada başaracam
Bugün ki menümü yazayım , Aebenim seni dikkate alarak protein katmaya çalıştım bakalım becerdim mi.
Ben yoğurttan nefret ederim zorlayarak yemeye çalıştım
Sabah
Yarım muz ile 2 kaşık yoğurtu ezerek yedim
kahve
öğlen
1 katı yumurta az peynir yedim bi dilim ekmekle
okuldan geldim kurt gibi açım şaşırdım ne yesem diye bime girdim meyveli yoğurt aldım küçük boy danone gibi onu yedim şimdide.
Akşamada allah kerim . Güveç yapıcam etli patlıcanlı yanına salata azda ondan yerim sanırım .
Çok zorlanıyorum çok çikolata pasta tutkusu bastırmaya başladı gerçekten resmen savaş halindeyim . gidip eliyorum a yumulacam pastaya yada başaracam
Allah hayırlı şifalar versin inş. Bugunun hürmetineiyi günler kandiliniz mübarek olsun . bugün pek iyi değilim uğrayamasam kusura bakmayın . arkadaşımın bebeği ameliyat olacak ve riskli bir ameliyat İNŞALLAH hayırlısıyla atlatır kuzum bu mübarek günde rabbim onu annesine bağışlasın ( babasına demiyorum çünkü hödük ameliyata girmeden oğlunu bile görmeye gitmedi yada uykusundan feragat edemeyip geç kaldı )
yulaf kepeginden ekmek
1 yumurta
peynir
5 zeytin
ara
1 sütlü kahve
öglen
bir tane but
ayran
akşam
1 kase tarçınlı yogurt
ara: acıkırsma süt veya ayran içerim
25 dk twester yapıcam
3 lt su
2 yeşil çay
Bu sporun nimetlerini yakında göreceksinKahvaltı beş yıldız on numara
Öğlen sankim az geçiştirilmiş mi bilemedim ama güzel protein olmuş
Akşam için o yoğurt yetecekse bişi demem
Su spor on numara aferim denetmenime
Bende tavsiyenize uydum güveçten salata ile yedim harika oldu.
40 dk yürüyüş 10 dk masaj tamamladım
suyumda 2 L oldu daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?