Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar sadece selam verip çıkıyorum .daha şimdi ofisten çıktım. Yazdıklarınıxa azıcık göz attım. Diyet süper gidiyor. Hepinizi öptüm. Telgraf çeker gibi yazmışım .hadin byyyy

Ya aeben burdayim canim. Klinikteki son günlerin stressini yasiyorum sali günü evime dönüyorum kismetse..
Birde sicaklarin stressi tabiki. Iki gündür yürüyemedim kesildim sicaklardan. Ama diyetim cok iyi gidiyor. Yalniz bugün elim ayagim sis Gibi sumu topladim ne..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Kizlar yarin sabah evden erken cikicam kizimin sinav yerine bakmaya gidicez ... Oyleden sonrada arkadas bulusmamiz var .. Belki gelemem aksama kadar ..

Bugunki menum

Sabah
yulaf sut .azpeynir .

Ara 1 hurma .

İkindi .
Tonlu salata . 2 sigara boregi .azkarpuz...

Az evvrlde esime yaptigim tavukdan 2lokma aldim .

1saatte yuruyus.
2.5ltsu.

İyi akşamlar herkese... gün içinde gelicem dedimde ne mümkün arada sadece mesaj baktım o kadar...

çikolatam benim alişte hastalandı zor durdurduk valla bu telaşın yanında amannn..sende atlat çabucak inşallah..

aebenim sen yarın akşama dek gelemeyebilirim demişsin ama kilo bildirimi var unutma..ahh o kepçeli fotoyu hatırladım kazen alişle bana önlük yollamıştı beraber elimizde kepçelerle foto çekip koymuştuk buraya..

ya arkadaşlar ortalık sessiz filan diyorsunuz hepimizin yoğunluğu bir araya geldi hepimiz atlatıp döneriz bir an önce inşallah...iş toplantılar düğünler karne hazırlıkları vs vs...
hepimiz atlatsak şu yoğunluğu hayırlısıyla..şahsen yazamıyorum yeterince takip edemiyorum diye üzülüyorum ...

çikolatam yediklermi denetleyecek halin yok ama kaç gündür sabah kahvaltı akşam içinde mutlaka protein olan salata....

sadece bu akşam eşim gelince dedim bir dışarı çıkalım otura otura perişan olduk ...çıktık dolaştık biraz alışveriş vs... yemek faslınıda pizzayı sever eşim ben ve aliş salata ve yanında birer dilim pizza yiyerek atlattık..

hepinizin kandili mübarek olsun....hayırlara vesile olsun inşallah arkadaşlar...hayırlı kandiller diliyorum...

Hayirli cumalar . Vede gunaydinnnnn .
Yok kalisim unutmam , menu yazamamdiye sey ettimdi :)))

Bu hafta 1 ayi geride biraktik (aylik analizleri bekliyoruz mehalim )
70.6.hatta71'le basladigim maratonuma 67.6'devam ediyorum :))gitti 4 kilocuk :))devami diger aylara dasemde onumuzdeki ay 2kiloyada raziyim yane ( malum ramazan) iste durumlar bu bende arkadaslar .

Gecen hafta ;68.3
Bu hafta. .67.6
Giden 700 gr .

*** 7. TAKIM 365. ETAP ***

aeben ( 68,3 / 67.6 / )
bijoux ( 72,1 / )
chocolategirl ( 90,8 / )
cocostar ( 60,0 / )
kalliste ( 101,9 / 101.5 )
naz ( 65,8 / )
masumm ( 67,5 / )
mersa ( 88,5 / )
mustang ( 80,3 / )
reyhanxx54 ( 82,8 )

Kalisim sporsuz 400 gr hicde fena degil canim tebrikler ...
Yanlis hesap bagdatdan doner :)) 4 kilo degil yahu 3 kilo verdim bu ay 4 nerden cikti :)))) allah soyletmistir belkide :))))
İnsallah bu hafta herkesin yuzu gulmustur baskulde diyip kaciyorum . Gununuz aydin olsun .

Günaydin takimim..
Kilo bildirimi bugün nerdesiniz?
Neyse ben acilisi yapayim.
81,6 spora gidiyorum öptüm hepinizi

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

geçen hafta:67.5
bu hafta:66.9
giden :600

onca sporuma ve dikkatime karşı az gitmiş

günaydınlar vede hayırlı cumalar .

kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta : 65,8 kg
bu hafta : 66.5
gelen : +700 gr

nasıl oldu anlamadım ya yediklerim ortada günde 1 saat 45 dk spor yapıyorum bu durumda sabit bile çıkılır ama ben kilo almış gözüküyorum

dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
yoğurtlu karışık kızartma ( fırında, patlıcan, kabak ,biber )

ara
1 adet şeftali

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat plates

cnm but kalçalı butlar oluyor hani ondan yani baya doyuruyor 11tanesi
akşama eve gince 3-5 badem 1 kutu ayran içtim spordan önce
akşam yediigne iyi yapmışsın cnmm

Kahvaltım 12 gibi 2 dilim cavdarli ekmek peynir zeytin domates
Öglen 16;30 bana öglen bi kase yagsiz kepekli makarna salata karisimi
Aksam 1 elma
Bol su 1 yesilcay 1 saat yurudum bugunluk bu kadar

az degilmi bu menü:26::26:

Kızlar sadece selam verip çıkıyorum .daha şimdi ofisten çıktım. Yazdıklarınıxa azıcık göz attım. Diyet süper gidiyor. Hepinizi öptüm. Telgraf çeker gibi yazmışım .hadin byyyy

kolay gelsin , toparlanmana sevindimm

aben abla menün çok güzel şu yulafı herkes tatsız bulsada ben sütle birlikte yemeyi çok eviyorumm

maşalah abla iyi gitmiş kilon
4 kilo içinde tebriklerr

80.2 ancak 100 gr gitmiş (((

ee ama normal degilmi mustangcımm bol karbonşlu geçiridn günleirn çogunu

geld eisnir olma yaa neden böyel oldu ki(

Bu karbon protein işine bi çare bulmalıyım protein midemi çok rahatsız ediyor karbonla daha rahatım ama bu seferde kilo veremiyorum nasıl yapacam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…