Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sütü çok severdim ama hastalandıktan beri mideme gaz yapıyor tavuk pek hoşlanmam eti severim ama ağır geliyor

kimyon güzel gaz alıyor , içine bir tutam kimyon atsan olabilirmi bilmiyorum:26:

et ben yemiyoum ama seviyorsan, etli sebze yemekleir yapabilrisn
kıymalı yumurta
yumurtalı menemen
peynirli salata
köfte
peynirli omlet
bunlar altarnatif olabilir yumurta her zman kurtarıcı oluyor diyette..

yogurt ekleyebilrisn menülerine yogurtta güzel bir protein kaynagıdır

arkadaşlar benim dışarıda işlerim var atölyemdeki ürünleri toparlıyacağım bir kaç yere uğrayıp döneceğim kaç saat sürer bilmem ama saat 6 olmadan geleceğim merak etmeyin geç kaldım diye bildirimi kim yapacak diye telaşa düşmeyin aman diyimmm

geç geldim geciktim mi acaba
oğlanın karne töreni vardı oradaydım geç geldim işyerime
iki haftadır 500 gr da olsa verip 61'den 60'a düşmüştüm ama bu hafta takıldım
şu anki kilom 60, gelen giden yok yani

Son düzenleme:

Naz sana bayağı şaşırdım. Çok iyi bir sonuç bekliyordum nasıl böyle oldu acaba.. Bişeyi yanlış yapıyor olabilir misn...

Naz sana bayağı şaşırdım. Çok iyi bir sonuç bekliyordum nasıl böyle oldu acaba.. Bişeyi yanlış yapıyor olabilir misn...

bende anlamadım canım ya sabah tartıyı görünce gözler pörtlrdi resmen . su tutmuş olabilir vucudum benim ara ara oluyor böyle yarın tartılsam kesin farklı bir sonuçla karşılaşıcam onun için fazla takılmamaya çalışıyorum

hayirli cumalar kizlar çok isim var kalabalik burasi 77 net gordum sabah gecenin 3 ünde 2 tost yedigim halede nazlı vucudun ya su tutmustur yada kas oranin artiyordum bu iyi biseyki bendede oldu kısin spora cok yuklendigimde bunsuz ben bir hicim ya kafam calismiyor sacmalamadim inş. özel. Mesaj atarken kendi kendime attim mesela burdan yazayim ben n ptt de isim vardi pazartesiye kaldi artik​

Merhabalar topiğiniz hayırlı olsun dün bodoslama atlar gibi oldum şimdi beni de aranıza alımısınız alem diyet görsün inşallah:)Başarılar hepinize.

Merhabalar topiğiniz hayırlı olsun dün bodoslama atlar gibi oldum şimdi beni de aranıza alımısınız alem diyet görsün inşallah:)Başarılar hepinize.

hoşgeldinnnn teve , daha önce bu topiktemiydin
bol eksile rolsun inşşş

ben önceden buradasın sanmıştım iyi madem:)
sıkı bir diyetçisin desene ppek bi iddalı gördüm senii

ya dün öyle bi mesaj attım buraya ondan bodoslama tabiri kullandım:)
Uvvvv ben eski diyetçilerdenim ama kesinlikle hızlı verenlerden değilim
HIzlı 10 kilo verdiğimde kısa süre sonra hepsini geri almıştım
Taktik değiştirip uzun vadede kilo verdim 12 kg önce 6 ayda 8 kilo.
Gerisi sonra geldi ve sabitledim.7 sene korudum hiç zorlanmadan hem de.
Aktiftim ama.
Şimdi 9 ay önce doğum yaptım çoğuna by by dedim kalan için buradayım:
Koydum elimi taşın altına de hadi dedim.
İddaalıyım çünkü kararlıyım.Ama tekrar ediyorum öyle uçuk rakamlar beklemeyin benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…