ya dün öyle bi mesaj attım buraya ondan bodoslama tabiri kullandım:)
Uvvvv ben eski diyetçilerdenim ama kesinlikle hızlı verenlerden değilim
HIzlı 10 kilo verdiğimde kısa süre sonra hepsini geri almıştım
Taktik değiştirip uzun vadede kilo verdim 12 kg önce 6 ayda 8 kilo.
Gerisi sonra geldi ve sabitledim.7 sene korudum hiç zorlanmadan hem de.
Aktiftim ama.
Şimdi 9 ay önce doğum yaptım çoğuna by by dedim kalan için buradayım:
Koydum elimi taşın altına de hadi dedim.
İddaalıyım çünkü kararlıyım.Ama tekrar ediyorum öyle uçuk rakamlar beklemeyin benden.
sende bu motivasyon varken veririrsin , bend eçok hızlı kilo verenlerden degilim cnm
az az gidiyor benimdeee
Hgdin teve )) ne güzel bir enejın var şahsen beni olumlu etkiledin )))
Ne güzel arkadaşım çok sevindim böyle düşünmene,hadi hep beraber devammmmm
Arkadaşım merhaba..takımda paylaşım yapmaya devam et üye açığımız var fakat gelenler çabuk kaybolduğu için bir yada iki haftalık paylaşımına bakmak için deneme süresi koyduk..ben varım dersen seviniriz...seni tanımak isteriz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mustangım eve henüz gidiyorum ben paylaşım alanına bildirim yaptım ama yine bir hata yapmışım sen hem benim bildirimimi hem benden sonra düzelten arkadaşımı bir kontrol edip durumu buraya yazarmsın..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hos geldin hayirli olsun bakalim kek borek yiyerek verebiiyosan çok şanslisin benim menulere bi bak ben ancak oyle verebiliyorum haa yetmiyor ustune sporda yapmam gerekiyorMerhaba,tamam ben şuan netteyim ama herzaman olmuyo arada girewbiliyorum,çoğunlukla cepten zor olsa da giriyorum.
Bu şartlarda inşallah sizlerleyim.Henüz bir hazırlığım yok metabolizma hızlandırıcı çayımı yarın hazırlayıp içeceğim.
Karanfilli su içeceğim 2 litrelik suda hazırlayıp.
Yarın sabah tartılacağım bugün tartımın bozuk olduğunu farkettim akşama alıyorum tartı.Silahlarım bunlar.
Arada tabi ki ev yapımı kurabiyeler,börekler,kekeler yiyeceğim ve yazacağım buraya.Daha önce de bu şekilde vermiştim çünkü.
Menu iyi olmus bugun cikom bugun yarin iyice iyilesince sporada baslarsin sonra kim tutar seniBugünkü menüm.. Kallisimin dikkatine ;
Kahvaltı: 1 kase çok az meyveli yulaf,3-4 kaşık yoğurt
Ara:türk kahvesi
Öğle: tavuklu salata ayran
Ara: 1 avuç yer fıstığı
Akşam: taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek yerim (geç yicem gece çalışıorm)
Gece: meyve yerim
Su 1,5 lt
Spor: arkadaşımla avm deydk baya yürüdük yoruldm. Spor yapamıcam
Bu hafta kacinci olduk? Nerde kaldi analiz mustangcigim?
Simdi diyeceksiniz hesap sormayami Geldin. Yok be Saka ediyorum maksat muhabbet
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Abla baksana avm ye gitmus daha iyi demekki bugünCikolata iyilestinmi canim?
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
İyi aksamlar ...
Kalisim sultanim canim biz bir takimiz ve burdaki arkadaslarin bir cogu gecmiste kaptanlik yapti . Sorumlulugu vede cuma telasini bilirler .. Madem cok dar zamanin var neden not dusmedin((
Mehal, nazli da listeyi hazirlarlardi bijom ve sen olmasamda . Zamanindada kaptan va yardimcisine yuklenen bu sorumlulugu hsksiz bulurdum . Simdide boyle dusunuyorum ....
Sunuda tum takim arkadaslarima belirtmek isterim paylasim alaninida okusunlar ozellikle cumalari biz bir takimiz tum sorumluluguyla ....
Burda olmadigim vede yardim edemedigim icinde uzuldum(( 2 haftadir listelerde hatamiz oluyor demezlermi bu takimda kaptandan baska kimse yokmu ? ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?