Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sende bu motivasyon varken veririrsin , bend eçok hızlı kilo verenlerden degilim cnm
az az gidiyor benimdeee

sende bu motivasyon varken veririrsin , bend eçok hızlı kilo verenlerden degilim cnm
az az gidiyor benimdeee

En güzeli yavaştan vermek.Bende haşimato var bu sefer bakalım nasıl olcak gidişadım.
Triodim az çalışıyor yani.
Bu sabah 1 dilim kekle baladım
3 saat sonra hafif kahvaltı,şekersiz çay
öğlen 1 tabak kıymalı fasulye,1 dilim ekmek,yarım kase ev yoğurdu
Azönce yani saat akşam 6.00 da 1 kalın kek ev keki
...................

Ne güzel arkadaşım çok sevindim böyle düşünmene,hadi hep beraber devammmmm

Arkadaşım merhaba..takımda paylaşım yapmaya devam et üye açığımız var fakat gelenler çabuk kaybolduğu için bir yada iki haftalık paylaşımına bakmak için deneme süresi koyduk..ben varım dersen seviniriz...seni tanımak isteriz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mustangım eve henüz gidiyorum ben paylaşım alanına bildirim yaptım ama yine bir hata yapmışım sen hem benim bildirimimi hem benden sonra düzelten arkadaşımı bir kontrol edip durumu buraya yazarmsın..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,tamam ben şuan netteyim ama herzaman olmuyo arada girewbiliyorum,çoğunlukla cepten zor olsa da giriyorum.
Bu şartlarda inşallah sizlerleyim.Henüz bir hazırlığım yok metabolizma hızlandırıcı çayımı yarın hazırlayıp içeceğim.
Karanfilli su içeceğim 2 litrelik suda hazırlayıp.
Yarın sabah tartılacağım bugün tartımın bozuk olduğunu farkettim akşama alıyorum tartı.Silahlarım bunlar.
Arada tabi ki ev yapımı kurabiyeler,börekler,kekeler yiyeceğim ve yazacağım buraya.Daha önce de bu şekilde vermiştim çünkü.

Bugünkü menüm.. Kallisimin dikkatine ;

Kahvaltı: 1 kase çok az meyveli yulaf,3-4 kaşık yoğurt

Ara:türk kahvesi

Öğle: tavuklu salata ayran

Ara: 1 avuç yer fıstığı

Akşam: taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek yerim (geç yicem gece çalışıorm)

Gece: meyve yerim

Su 1,5 lt
Spor: arkadaşımla avm deydk baya yürüdük yoruldm. Spor yapamıcam

Canım çok özür dilerim akşama misafirim var sabah beri temizlik pasta yapıyorum şimdide kaçamak baltım telden (( yardımcı olamadım özür

Bu hafta kacinci olduk? Nerde kaldi analiz mustangcigim?
Simdi diyeceksiniz hesap sormayami Geldin. Yok be Saka ediyorum maksat muhabbet

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Hos geldin hayirli olsun bakalim kek borek yiyerek verebiiyosan çok şanslisin benim menulere bi bak ben ancak oyle verebiliyorum haa yetmiyor ustune sporda yapmam gerekiyor

Menu iyi olmus bugun cikom bugun yarin iyice iyilesince sporada baslarsin sonra kim tutar seni

Bu hafta kacinci olduk? Nerde kaldi analiz mustangcigim?
Simdi diyeceksiniz hesap sormayami Geldin. Yok be Saka ediyorum maksat muhabbet

Mustangiin anazini merakla bekliyorum bende

Cikolata iyilestinmi canim?

Abla baksana avm ye gitmus daha iyi demekki bugün

İyi aksamlar ...

Kalisim sultanim canim biz bir takimiz ve burdaki arkadaslarin bir cogu gecmiste kaptanlik yapti . Sorumlulugu vede cuma telasini bilirler .. Madem cok dar zamanin var neden not dusmedin ((
Mehal, nazli da listeyi hazirlarlardi bijom ve sen olmasamda . Zamanindada kaptan va yardimcisine yuklenen bu sorumlulugu hsksiz bulurdum . Simdide boyle dusunuyorum ....

Sunuda tum takim arkadaslarima belirtmek isterim paylasim alaninida okusunlar ozellikle cumalari biz bir takimiz tum sorumluluguyla ....

Burda olmadigim vede yardim edemedigim icinde uzuldum (( 2 haftadir listelerde hatamiz oluyor demezlermi bu takimda kaptandan baska kimse yokmu ? ....

Menum
Akşam bir litre su bir kutu zero bikac kasik yagsiz mercimek corba bikac kasik cacik az salata 2 nugget tost makinasinda kizartilmis yagsiz bikac lokma tambugday ekmek iste boyle soor tatildi bugün yuruyerek biyere gittim geldim ama yakındı gece iyi hissedersem bisiklet binerim belkim

İyiyim reyhan ablam. Genzim hala akıntılı ama ayaktayım şükür. Sağolasın

Kütahyacım sporsuz olmuyo vallahi, su ve sporu aksatmıcan. Bakalım bu hafta daha çok dikkat edicem

Cok kötü hissettim kendimi. Dogru diyorsun aeben. Ama ben hic ögrenmedim bu isi. Sayfasina bile güncelliyemiyorum

Ben hiç yapmadım bu işi aebenim. Bilsem ben hallederdim vallahi... Üzüldüm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…