Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok kötü hissettim kendimi. Dogru diyorsun aeben. Ama ben hic ögrenmedim bu isi. Sayfasina bile güncelliyemiyorum

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
ablam hepimiz bilmesekte takımın çogu yapabilir kalişim böyle durumlarda kendini zorluyor bende ona üzülüyorum :26:
Ben hiç yapmadım bu işi aebenim. Bilsem ben hallederdim vallahi... Üzüldüm şimdi

çukulam inan bende exel kulanamıyorum o yüzden hesaba cesaret edemiyorum .... çünki exselden çıkmayınca liste hatalı olabiliyor ..ama paylaşım alanını okuyalım sık sık özelikle cumaları karışıklıklar olabiliyor takımlar ceza alabiliyorlar
kalişim sultanım listeyi önce takıma kopyalasak .. burda kontrol ettikden sonra paylaşım alanına hepimizde kopyalaya biliriz ...

ayrıca bizimde kardes takımız olmalı yahu

kalişim paylaşım alanına not düşmüş saggolsun leydilayn halletmiş ..

anladıgım kadarıyla yarın öyelene kadar takım sonuçları hazırlama zamanı var . bizim zamanımızda o akşam açıklanıyordu buda demek oluyorki biz tarih olmuşuz

yanliş görmediysem abla 6. olmuşuz...

Son düzenleme:
2 gitti ablacım

bediş takıma hiçç faydan olmuyo kızzz ne güzel 2 kilo .... hem daha 70 hatta 6'lı rakam görecen
haftaya listeye yazalım seni hiçççç ititraz istemezzükkk
bu arda tebrikler

ha bide takım içi yarış ne olduuuu parknerim ve biz dereceye girdikmi???

hoşgeldin teve .. inşallah hedefine kavuşursun ....

kekçi diyelim sana izleyecegin yol sana kalmış canım saglıklı olsun yeter

ben kaçtı pc ye talip var:))

Son düzenleme:
Derece yapmisizdir bencede ben iste bu sebepten listeye girmek istemiyorum anlamam hesap kitap isindin suclu hissediyorum kendimi üzüluyorum

Dedimya mahcup oluyorum listeye girince 75 hayaldi gecen sene az kaldi simdi 70 e göz kirpmaya basladim ama 6 lilar dersen ben hic gormedim onlari 13 yasimda bi gozumu actimki 88 kiloyum ve 40 gunde 73 olmustum ondan sonra en fazla 70 gordum evlilik telasinda hakkaten ben ne zaman 60 oldum acaba ilkokul 5 te falandir galiba

tamam bedişim sana 6'lı rakamı görmeden burdan gitmek yok

tamam bedişim sana 6'lı rakamı görmeden burdan gitmek yok
Nasil olur acaba simdiden kimsenin gozu alisik degilya yeter diyorlar benimkinide biliyosun kemik kemik oldun diyor bakalim ramazanda almadan atlatirsamm once bir 70 e zorlayalim

Canım çok özür dilerim akşama misafirim var sabah beri temizlik pasta yapıyorum şimdide kaçamak baltım telden (( yardımcı olamadım özür

Ay canım yaa niye özür dilersin ki...ben kontrol edecek kimse yok diye düşündüm müsaitsen bakarsın demiştim kendimce..acelesi olan bişey değildi..üç hafta oldu sonuç satırında bir hata yapıyoruz neyi yanlış yapıyoruz anlamış değilim..bilgisayarım virüslü bakıma gidecek bu yüzden excel yüklenmiyor ..neyse sorun yok...

Birazdan gelicem inşallah mesajlar bakmaya o zaman yazıcam...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşekkür ederim hoşbulduk evet bu şekilde zayıflayacağımı umuyorum ama bakalım:)...senin yediklerini yesem bebeğime kim bakar,yığılır kalırım kesin

kahvaltı
1 paket zeytinli büskivi(135 kalori )
peynir,zeytin
domaes, salatalık 1 dlm sucuk

ara
sütlü kahva
3 kare çikolta bitter

öglen
1 tabak tavuklu patlıcan
ayran

akşam
2 ymk müsli
yogurt

ara
3 sogan halkası
3-5 patates:26::26::26:

30 dk twester(895 adım)
plank çalışması 3. gün

tevee
haşimato vasrsa cidden vermek zor oluyor, ama hem haşimato var hemd ekek börek yiyerek veriyorsan maşalahı var bünyenin
hemen uçar gider inşş kilocuklarrr

reyhannn mrb bzi iç tanışmadık ama herkes abla diyor bende abla diyim sana
ankaradan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

kütahya iki kilo süper vermişsin maşalahhh

aben abla ben hiç bilimiyorum liste vs yapmayı :26::26::26::26:

mustang analizler için gelmiştim , ygounsun snaırım kolay gelsin

İşimi bitirip uzandım açtım bilgisayarıda adam gibi okuyup yazcam hesapta...bir dondu öyle kaldı..kapadım kapağını sinirden..
Yatıyorum arkadaşlar çok yorgunum dışarı çıkfığımda ve az miktarda evde yürüdüğüm 7 bin adımı geçti..ayaklarımın üstüne basamıyorum nasul bir yorgunluk..öpüyorum hepinizi..alıntılar sabaha inşallah.ç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aralar araya kaynamasin accık olmamış onlar plank ne olaki?

Hic sevmem kesilen baglanti kitlenen pc saglik olsun yat dinlen boşver

Bijoo bitmedimi dugun yaw

Merhaba Masum niye tanismadik hep es gectik birbirimizi ? Ne ayip degilmi? Ama sonucta farkettikya önemli olanda o. ) Saka ediyorum canim. Tabiki abla diyebilirsin istersen Mustang Annem der hep Ankaranin neresi? Ben ankaraya gelin gittim 43 Yil evvel Allah Allah Tarih Gibi kadinim hehe ben almanyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum

Dinlen kallisim günler torbaya girmediya.
Bijo göbek atiyo.
Mustang Misafir agirliyo.
Hadin bizde yatalim kizlar bugün analiz falan gelmez. Iyi geceler

Dinlen kallisim günler torbaya girmediya.
Bijo göbek atiyo.
Mustang Misafir agirliyo.
Hadin bizde yatalim kizlar bugün analiz falan gelmez. Iyi geceler

Tamam hadi Allah rahatlık vversin yarın yani bugün çok pis uyumayı düşünüyorum sesim çıkmassa merak etmeyin

İyi geceler anca bu saatte gelebildim. Sabah kızımın sınavı var dua edin. Allahım kimsenin emeğini boşa göndermesin. O yüzden bide benim unuttuğum evlilik yıldönümünü kutlamak bide bebeğime moral olması için yemeğe gittik 1 kadehte şarap içtim ama çok güzel bir akşamdı. Yaptıklarım için hiç pişman değilim . 1 kiloda vermişim ohh sefam olsun. Kızlar 6.50 oldu verdiğim kilo 2 aydır. ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…