2 gitti ablacımKütahya sende güzel besleniyorsun masallah.
Nekadar gitti bu hafta?
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
ablam hepimiz bilmesekte takımın çogu yapabilir kalişim böyle durumlarda kendini zorluyor bende ona üzülüyorum :26:Cok kötü hissettim kendimi. Dogru diyorsun aeben. Ama ben hic ögrenmedim bu isi. Sayfasina bile güncelliyemiyorum
Ben hiç yapmadım bu işi aebenim. Bilsem ben hallederdim vallahi... Üzüldüm şimdi
2 gitti ablacım
ya dün öyle bi mesaj attım buraya ondan bodoslama tabiri kullandım:)
Uvvvv ben eski diyetçilerdenim ama kesinlikle hızlı verenlerden değilim
HIzlı 10 kilo verdiğimde kısa süre sonra hepsini geri almıştım
Taktik değiştirip uzun vadede kilo verdim 12 kg önce 6 ayda 8 kilo.
Gerisi sonra geldi ve sabitledim.7 sene korudum hiç zorlanmadan hem de.
Aktiftim ama.
Şimdi 9 ay önce doğum yaptım çoğuna by by dedim kalan için buradayım:
Koydum elimi taşın altına de hadi dedim.
İddaalıyım çünkü kararlıyım.Ama tekrar ediyorum öyle uçuk rakamlar beklemeyin benden.
Derece yapmisizdir bencede ben iste bu sebepten listeye girmek istemiyorum anlamam hesap kitap isindin suclu hissediyorum kendimi üzüluyorumablam hepimiz bilmesekte takımın çogu yapabilir kalişim böyle durumlarda kendini zorluyor bende ona üzülüyorum :26:
çukulam inan bende exel kulanamıyorum o yüzden hesaba cesaret edemiyorum .... çünki exselden çıkmayınca liste hatalı olabiliyor ..ama paylaşım alanını okuyalım sık sık özelikle cumaları karışıklıklar olabiliyor takımlar ceza alabiliyorlar
kalişim sultanım listeyi önce takıma kopyalasak .. burda kontrol ettikden sonra paylaşım alanına hepimizde kopyalaya biliriz ...
ayrıca bizimde kardes takımız olmalı yahu
kalişim paylaşım alanına not düşmüş saggolsun leydilayn halletmiş ..
anladıgım kadarıyla yarın öyelene kadar takım sonuçları hazırlama zamanı var . bizim zamanımızda o akşam açıklanıyordubuda demek oluyorki biz tarih olmuşuz
Dedimya mahcup oluyorum listeye girince 75 hayaldi gecen sene az kaldi simdi 70 e göz kirpmaya basladim ama 6 lilar dersen ben hic gormedim onlari 13 yasimda bi gozumu actimki 88 kiloyum ve 40 gunde 73 olmustum ondan sonra en fazla 70 gordum evlilik telasinda hakkaten ben ne zaman 60 oldum acababediş takıma hiçç faydan olmuyo kızzz ne güzel 2 kilo .... hem daha 70 hatta 6'lı rakam görecen
haftaya listeye yazalım seni hiçççç ititraz istemezzükkk
bu arda tebrikler
ha bide takım içi yarış ne olduuuu parknerim ve biz dereceye girdikmi???
Dedimya mahcup oluyorum listeye girince 75 hayaldi gecen sene az kaldi simdi 70 e göz kirpmaya basladim ama 6 lilar dersen ben hic gormedim onlari 13 yasimda bi gozumu actimki 88 kiloyum ve 40 gunde 73 olmustum ondan sonra en fazla 70 gordum evlilik telasinda hakkaten ben ne zaman 60 oldum acabailkokul 5 te falandir galiba
ablam hepimiz bilmesekte takımın çogu yapabilir kalişim böyle durumlarda kendini zorluyor bende ona üzülüyorum :26:
çukulam inan bende exel kulanamıyorum o yüzden hesaba cesaret edemiyorum .... çünki exselden çıkmayınca liste hatalı olabiliyor ..ama paylaşım alanını okuyalım sık sık özelikle cumaları karışıklıklar olabiliyor takımlar ceza alabiliyorlar
kalişim sultanım listeyi önce takıma kopyalasak .. burda kontrol ettikden sonra paylaşım alanına hepimizde kopyalaya biliriz ...
ayrıca bizimde kardes takımız olmalı yahu
kalişim paylaşım alanına not düşmüş saggolsun leydilayn halletmiş ..
anladıgım kadarıyla yarın öyelene kadar takım sonuçları hazırlama zamanı var . bizim zamanımızda o akşam açıklanıyordubuda demek oluyorki biz tarih olmuşuz
yanliş görmediysem abla 6. olmuşuz...
bediş takıma hiçç faydan olmuyo kızzz ne güzel 2 kilo .... hem daha 70 hatta 6'lı rakam görecen
haftaya listeye yazalım seni hiçççç ititraz istemezzükkk
bu arda tebrikler
ha bide takım içi yarış ne olduuuu parknerim ve biz dereceye girdikmi???
Nasil olur acaba simdiden kimsenin gozu alisik degilya yeter diyorlar benimkinide biliyosun kemik kemik oldun diyor bakalim ramazanda almadan atlatirsamm once bir 70 e zorlayalimtamam bedişim sana 6'lı rakamı görmeden burdan gitmek yok
Canım çok özür dilerim akşama misafirim var sabah beri temizlik pasta yapıyorum şimdide kaçamak baltım telden (( yardımcı olamadım özür
Hos geldin hayirli olsun bakalim kek borek yiyerek verebiiyosan çok şanslisin benim menulere bi bak ben ancak oyle verebiliyorum haa yetmiyor ustune sporda yapmam gerekiyor
teşekkür ederim hoşbulduk evet bu şekilde zayıflayacağımı umuyorum ama bakalım:)................
Menu iyi olmus bugun cikom bugun yarin iyice iyilesince sporada baslarsin sonra kim tutar seni
Mustangiin anazini merakla bekliyorum bende
Abla baksana avm ye gitmus daha iyi demekki bugün
hoşgeldin teve .. inşallah hedefine kavuşursun ....
kekçi diyelim sanaizleyecegin yol sana kalmış canım saglıklı olsun yeter
ben kaçtı pc ye talip var:))
kahvaltı
1 paket zeytinli büskivi(135 kalori )
peynir,zeytin
domaes, salatalık 1 dlm sucuk
ara
sütlü kahva
3 kare çikolta bitter
öglen
1 tabak tavuklu patlıcan
ayran
akşam
2 ymk müsli
yogurt
ara
3 sogan halkası
3-5 patates:26::26::26:
30 dk twester(895 adım)
plank çalışması 3. gün
İşimi bitirip uzandım açtım bilgisayarıda adam gibi okuyup yazcam hesapta...bir dondu öyle kaldı..kapadım kapağını sinirden..
Yatıyorum arkadaşlar çok yorgunum dışarı çıkfığımda ve az miktarda evde yürüdüğüm 7 bin adımı geçti..ayaklarımın üstüne basamıyorum nasul bir yorgunluk..öpüyorum hepinizi..alıntılar sabaha inşallah.ç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tevee
haşimato vasrsa cidden vermek zor oluyor, ama hem haşimato var hemd ekek börek yiyerek veriyorsan maşalahı var bünyenin
hemen uçar gider inşş kilocuklarrr
reyhannn mrb bzi iç tanışmadık ama herkes abla diyor bende abla diyim sana
ankaradan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kütahya iki kilo süper vermişsin maşalahhh
aben abla ben hiç bilimiyorum liste vs yapmayı :26::26::26::26:
mustang analizler için gelmiştim , ygounsun snaırım kolay gelsin
TamamDinlen kallisim günler torbaya girmediya.
Bijo göbek atiyo.
Mustang Misafir agirliyo.
Hadin bizde yatalim kizlar bugün analiz falan gelmez. Iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?