Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa yazdıklarim gitti yine reyhan alam kütahya uykunuzmu kaçtı sizinde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa yazdıklarim gitti yine reyhan alam kütahya uykunuzmu kaçtı sizinde.

Ya şu yqzdıklarim silindi diyoeunuzya nasil merak ediyorum
Yok benim uykum sabaha dogru geliyor dogdugumdan beri istikrarliyim bu konuda

Ya şu yqzdıklarim silindi diyoeunuzya nasil merak ediyorum
Yok benim uykum sabaha dogru geliyor dogdugumdan beri istikrarliyim bu konuda

Aslında silinmediğine karar verdim ben :) sadece yazıldığı anda sıralı mesaj gibi çıkmıyor sonradan görebiliyor yazan kişi...

Neyse....
Silinen mesajlar donan bilgisayarlar...az önce yine akşam başıma gelen aynen tekrarladı...
Tek tek yazabildiğim kadar bakıcam...

Öncelikle günaydın hepinize...güzel hafta sonları olsun inşallah..

Maşallah mersam çok güzel vermişsin yinede peki sen niçin kendini bunaltıp duruyorsun anlamadım..

Kızın için başarılar canım ama heyecan yapıp çocuğuda heyecanlandırmayın..sakin olun...herşey olacağına varıyor sonuçta...bu konuda az gevşek davranmak çocuğuda rahatlatıyor..

Aralar araya kaynamasin accık olmamış onlar plank ne olaki?
..

ara az mı olmuş demek istedin kütocum anlayamadım
faced ebir program var 3 tane hareket plan, mekik ve leg lous diye bri program
hergün sayıları artıyor onu yapıyorum

43 yıl önce gelinmi geldinnn abowww
evet ben küçük olarak seni es geçmişim ayıp bana vallai
ankara ege mahallesinde yim ben

sınavda başarılar, güzel bri akşam geçirmişisniz ne güzelll, kilon içinde tebrikler

Çikolatım....bunu çok tuttum desem :)
Cidden sevdim bu menünü tebrik ederim...
Çalışırken geç yemelerinin etkisinide atıyorsundur diye tahmin ediyorum...

Masumcum günaydın...

Benim pazarteside ablam ve yeğenim geliyor..sağlık turizmi yapıyorum onlara....
haftayada son festivalim var...off offf sormayın gitsin..

Şşmdi kahvaltımı yapıp işime oturayım bugün fena yoğunum..yine fotorağlandırma ve paketleme işi var...

kolay gelsin kalisss ,bende kalkayım bir sürü işim var mutfak dolapları ve buzdolbı temzilenicek
kiler ve vestiyer düzenlencek
alışveirşe gidilcek , bunu belki atlarım araba yok bugün evle market arası baya va4 zor oluyor çocuklarla

yulaf keegindne krep yapıp kahvaltımı yaptım
kaçamaksız hafta sonları olsun inş

günaydın güzel hatunlarla dolu takımım

banum menünde kütonunda dedigi gibi aralar sırtarmış dün izin gün olsun . ben,m gibi
çok tatlısın abala ya
oh bari yıldönüm güme gitmemiş

mersam yavruna rabbım zihin açıklıgı versin rabbım emeklerini boşa çıkarmasın tüm yavrularımızın..
benim kızımın ilk sınavı yarım MF.ci benim kız . haftayada 2 gün sınavı var .. rabbım hepsinin gönlündekini versin inşalah ... şu anda sınava yeni başladı kuzucun allah yardımcızı osun
:26c azizligine ugramışşsın kalişim sultanım .. bir an evvel format atırman gertek sanırım :26:
günaydınlarrrr herkese
sporlu ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum..
banum bende tam sana bunu yazacaktım ... geçen hafta sonu kaçamak yapmadın verdin kiloları . anladın sen

Kolaygele kalişim .. gözün aydın bu arada seninde misafirler geliyormuş

mehalim misafirleri ne yaptın yatılımı yoksa

b arad kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesin haftaya gider ....

aa vermeyenler dedim nazlım aklıma geldi .. nazlım canım artık diyetde kartlaştık baskülün artı çıkmasının birsüre sebebi olabilir bunu sende çok iyi biliyorsun . o yüzden takılmadıgınada eminim no problem yola devam

kızlar yogun bir gün beni bekliyor öylene bir mevlüt var ana gitmem lazım .. akşamada sünnet dügünü var ona gidecez eşimle .. araya spor komleksini sıkıştırayım diyorum ama bakalım

pazar günüde kızımın sınavı var .. akşamada anacım gelecek... sık giremezsem merak etmeyin .. bakalım diyeti nasıl yapacam

Günaydinlar..
Kizlar listenin son Halini hatirliyamiyorum ben. Bijom falan naapti hic bilmiyorum.
Analizde yok biseyler eksik bu hafta (
Aeben sagol gülüm hepiniz tatlisiniz cok uyumlu güzel bir gurup olduk..tingir mingir kilolari savuyoruz basimizdan. Bazilarida paldir küldür savuyor ama illede gruba girmem diyor :)
Mersacigim gördünmü bir iki gün Icinde nasil degistin toparlandin. Masallah cok sevindim senin icin. Senin kizina aebenim kizina, bugün Sinav stressi yasiyan her yavruya allahim zihin acikligi versin emekleri zayi umutlari yok olmasin. Tam Kandil duasi Gibi oldu.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

ablaa kızına zihin açıklığı verssin alah. onunla brilikte tüm sınava giren çocuklarımıza
kalbinden geçen ye rolur inşş büyük kız dimi bu geçen yıl istedigi yer olmamıştı snaırım ben mi öyle hatırlıyorum:26::26::26:

evet abla dün biraz izin yaptım ben ama bugün kaldıgım yerden devam diyorum
acaip bir şişlik var üzeirmde ve cidden kaçamak yapmayınca kilo veriyorum artık yok pko muş yok cart mış curtmuş yok artık
biraz önce 3 mil leislemide yaptımmdiger hareketleirmide yapayım akşamda 30 dk twester yaparımm

biraz çocukları dışarı çıkartayımm

Ya bu Leslie dalgasi nedir? Bir link rica etsem
Klinigin karsisinda yüksek bir dag var Onun tepesinde bir kilise var inat ettim oraya ciktim bugün. Manzara muhtesemdi. Ama kilise kücüktü pek güzel degildi. Ama ben adimlarimi tamamlamis oldum. Sehre indim alisverise yaptim. Bir acma bahcesinden kiraz topluyordu Ondan kiraz Satin Aldim geldim. Dedim iki üc kalori yaktin. Hemen kirazla arayi kapatacaksin. Baktim netten
1 Kilo kirazda 630 kalori var hicde cok degilmis elmada kavundada var okadar. Gelip yarisini hüplettim.
Napalim mustangcigim haftaya insallah bende evimde olurum kismetse.sende analiz yaparsin bizde keyifleniriz. cok kötüyüm ya

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Dün alıp bugün değiştirdiğim dijital tartı aynen bozuk çıktı.Bu dijital tartılar mı böyledir anlamadım.
Tartılıyorum 74.50 çıkıyo,10 dak sonra tekrar çıkıyorum 75 çıkıyo evdekiler de aynen oğlum çıkıyo 58 2 saat sonra yavrum 2 kilo vermiş
yiyerek:)
Bu sabah azıcık peynir,2 zeytin iri ama,2 galete
Arada yarım dilim kek
Öğlen makarna yoğurtlu 1 tabak
Su,1 bardak şekersiz çay....
Birazdan salata yapacağım hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…