Ya şu yqzdıklarim silindi diyoeunuzya nasil merak ediyorumYaa yazdıklarim gitti yine reyhan alam kütahya uykunuzmu kaçtı sizinde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya şu yqzdıklarim silindi diyoeunuzya nasil merak ediyorum
Yok benim uykum sabaha dogru geliyor dogdugumdan beri istikrarliyim bu konuda
İyi geceler anca bu saatte gelebildim. Sabah kızımın sınavı var dua edin. Allahım kimsenin emeğini boşa göndermesin. O yüzden bide benim unuttuğum evlilik yıldönümünü kutlamak bide bebeğime moral olması için yemeğe gittik 1 kadehte şarap içtim ama çok güzel bir akşamdı. Yaptıklarım için hiç pişman değilim . 1 kiloda vermişim ohh sefam olsun. Kızlar 6.50 oldu verdiğim kilo 2 aydır. ☺
Tamamhadi Allah rahatlık vversin yarın yani bugün çok pis uyumayı düşünüyorum sesim çıkmassa merak etmeyin
..Aralar araya kaynamasin accık olmamış onlar plank ne olaki?
Merhaba Masum niye tanismadik hep es gectik birbirimizi ? Ne ayip degilmi? Ama sonucta farkettikya önemli olanda o.) Saka ediyorum canim. Tabiki abla diyebilirsin istersen Mustang Annem der hep Ankaranin neresi? Ben ankaraya gelin gittim 43 Yil evvel Allah Allah Tarih Gibi kadinim hehe ben almanyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
İyi geceler anca bu saatte gelebildim. Sabah kızımın sınavı var dua edin. Allahım kimsenin emeğini boşa göndermesin. O yüzden bide benim unuttuğum evlilik yıldönümünü kutlamak bide bebeğime moral olması için yemeğe gittik 1 kadehte şarap içtim ama çok güzel bir akşamdı. Yaptıklarım için hiç pişman değilim . 1 kiloda vermişim ohh sefam olsun. Kızlar 6.50 oldu verdiğim kilo 2 aydır. ☺
Bugünkü menüm.. Kallisimin dikkatine ;
Kahvaltı: 1 kase çok az meyveli yulaf,3-4 kaşık yoğurt
Ara:türk kahvesi
Öğle: tavuklu salata ayran
Ara: 1 avuç yer fıstığı
Akşam: taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek yerim (geç yicem gece çalışıorm)
Gece: meyve yerim
Su 1,5 lt
Spor: arkadaşımla avm deydk baya yürüdük yoruldm. Spor yapamıcam
banum menünde kütonunda dedigi gibi aralar sırtarmış
kahvaltı
1 paket zeytinli büskivi(135 kalori )
peynir,zeytin
domaes, salatalık 1 dlm sucuk
ara
sütlü kahva
3 kare çikolta bitter
öglen
1 tabak tavuklu patlıcan
ayran
akşam
2 ymk müsli
yogurt
ara
3 sogan halkası
3-5 patates:26::26::26:
30 dk twester(895 adım)
plank çalışması 3. gün
çok tatlısın abala yaMerhaba Masum niye tanismadik hep es gectik birbirimizi ? Ne ayip degilmi? Ama sonucta farkettikya önemli olanda o.) Saka ediyorum canim. Tabiki abla diyebilirsin istersen Mustang Annem der hep Ankaranin neresi? Ben ankaraya gelin gittim 43 Yil evvel Allah Allah Tarih Gibi kadinim hehe ben almanyadan katiliyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
oh bari yıldönüm güme gitmemişİyi geceler anca bu saatte gelebildim. Sabah kızımın sınavı var dua edin. Allahım kimsenin emeğini boşa göndermesin. O yüzden bide benim unuttuğum evlilik yıldönümünü kutlamak bide bebeğime moral olması için yemeğe gittik 1 kadehte şarap içtim ama çok güzel bir akşamdı. Yaptıklarım için hiç pişman değilim . 1 kiloda vermişim ohh sefam olsun. Kızlar 6.50 oldu verdiğim kilo 2 aydır. ☺
:26Aslında silinmediğine karar verdim ben :) sadece yazıldığı anda sıralı mesaj gibi çıkmıyor sonradan görebiliyor yazan kişi...
Neyse....
Silinen mesajlar donan bilgisayarlar...az önce yine akşam başıma gelen aynen tekrarladı...
Tek tek yazabildiğim kadar bakıcam...
Öncelikle günaydın hepinize...güzel hafta sonları olsun inşallah..
banum bende tam sana bunu yazacaktım ... geçen hafta sonu kaçamak yapmadın verdin kiloları . anladın sengünaydınlarrrr herkese
sporlu ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum..
Masumcum günaydın...
Benim pazarteside ablam ve yeğenim geliyor..sağlık turizmi yapıyorum onlara....
haftayada son festivalim var...off offf sormayın gitsin..
Şşmdi kahvaltımı yapıp işime oturayım bugün fena yoğunum..yine fotorağlandırma ve paketleme işi var...
günaydın güzel hatunlarla dolu takımım
banum menünde kütonunda dedigi gibi aralar sırtarmışdün izin gün olsun . ben,m gibi
çok tatlısın abala ya
oh bari yıldönüm güme gitmemiş
mersam yavruna rabbım zihin açıklıgı versinrabbım emeklerini boşa çıkarmasın tüm yavrularımızın..
benim kızımın ilk sınavı yarım MF.ci benim kız . haftayada 2 gün sınavı var .. rabbım hepsinin gönlündekini versin inşalah ... şu anda sınava yeni başladı kuzucun allah yardımcızı osun
:26c azizligine ugramışşsın kalişim sultanım .. bir an evvel format atırman gertek sanırım :26:
banum bende tam sana bunu yazacaktım ... geçen hafta sonu kaçamak yapmadın verdin kiloları . anladın sen
Leisle ne çatlayım mı meraktan ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?