Dün alıp bugün değiştirdiğim dijital tartı aynen bozuk çıktı.Bu dijital tartılar mı böyledir anlamadım.
Tartılıyorum 74.50 çıkıyo,10 dak sonra tekrar çıkıyorum 75 çıkıyo evdekiler de aynen oğlum çıkıyo 58 2 saat sonra yavrum 2 kilo vermiş
yiyerek:)
Bu sabah azıcık peynir,2 zeytin iri ama,2 galete
Arada yarım dilim kek
Öğlen makarna yoğurtlu 1 tabak
Su,1 bardak şekersiz çay....
Birazdan salata yapacağım hepsi bu.
Ben geldimVeee yarımsaat önce salatamın içini kısırla zenginleştirip yemek olayını noktaladım.
Ama kahveyi hakettim di mi kızlar:)
Ben geldim
Güzel bir aksam yemegi olmus afiyet olsun turk kahvesi sekersiz tabi metobolizma hizlandiriyomus tavsiye ediliyor ben normalde 3 sekerli severimtek sekerli ictim bitane dun eee 1 aydir 0 seker takilinca fena gelmedi
Afiyet olsun canım,ben 10 senedir çayımda şeker kullnmıyorum kahveye 1 tane.....evet hızlandorıyormuş bir de karanfilli su.
Ben de oğlanı yatırcam birazdan Soner i dinliyorum oğluşla
Sayfa haftasonu tatilinde kimsecikler yok:)
Teve takima hoş geldin. Burası çok guzel aile gibiyiz bazen kızarız bazen kapris yapariz. Bazen birbirimizin eksiğini telafi ederiz. Takima hemen uyum sağlıycağini düşünüyorum.tekrar hoş geldinnn ☺
İyi akşamlar ne var ne yok kızlar biz bu günki sınavı atlattık yarın bide haftaya pazar günü girecek ondan sonrada bekliycez bakalım hayirlısıyla.
Aebenim canim Allahım senin çocuğununda emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah haklarında hayırlısı ne ise o olsun. Yarın tüm sınava girecek çocuklarimızın Allah yardımcısı olsun.
Bu sefer yazdıklarım gitmesin. Ben genelde telden giriyorum burda yanlış bir yeremi basıyorum bilmiyorum kaç kez oldu. Dün 2 gunluk menümü yazdım yok kayboldu gitti😯
Veee yarımsaat önce salatamın içini kısırla zenginleştirip yemek olayını noktaladım.
Ama kahveyi hakettim di mi kızlar:)
Kocası diyetini sabote eden kadinlar kulubune hos geldin hepimizin basinda var ben aldirmiyorum tee 2 hafta once dondurma aldi hala durur dolaptaKötü haber,saat 9.30 da eşimin süpriziüzerine ciğer yedim.Ama yaptığı diğer süprizi yarına bıraktım.
Resmen bana engel sabotaj yapıyor kızlar hemen durum değerlendirmesi yapalım.Mesela eli doluysa eve almayayım
Hadi bakalım mutlu sonnnn yaptıklarin harika görunuyor hepsi tukenecek eminimİyi geceler hepinize...ancak soluk almaya oturdum inanırmısınız...herşeyim hazır nihayet...arabayı bile doldurduk sabaha iş kalmasın dedik...
Sabah 7 gibi çıkar allahın izniyle 9 gibi orda oluruz...ne olur şans dileyin ellerim boş geleyim bu kadar emeğim boşa çıkmasın...
Yarın fırsat bulamamda pazartesi ancak bakabilirim hoşkalın arkadaşlar....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eneee kimse gelmemişki
İyi geceler hepinize...ancak soluk almaya oturdum inanırmısınız...herşeyim hazır nihayet...arabayı bile doldurduk sabaha iş kalmasın dedik...
Sabah 7 gibi çıkar allahın izniyle 9 gibi orda oluruz...ne olur şans dileyin ellerim boş geleyim bu kadar emeğim boşa çıkmasın...
Yarın fırsat bulamamda pazartesi ancak bakabilirim hoşkalın arkadaşlar....
İyi akşamlar ne var ne yok kızlar biz bu günki sınavı atlattık yarın bide haftaya pazar günü girecek ondan sonrada bekliycez bakalım hayirlısıyla.
Aebenim canim Allahım senin çocuğununda emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah haklarında hayırlısı ne ise o olsun. Yarın tüm sınava girecek çocuklarimızın Allah yardımcısı olsun.
Bu sefer yazdıklarım gitmesin. Ben genelde telden giriyorum burda yanlış bir yeremi basıyorum bilmiyorum kaç kez oldu. Dün 2 gunluk menümü yazdım yok kayboldu gitti😯
pazar günüde kızımın sınavı var .. akşamada anacım gelecek... sık giremezsem merak etmeyin .. bakalım diyeti nasıl yapacam
Çikolatım....bunu çok tuttum desem :)
Cidden sevdim bu menünü tebrik ederim...
Çalışırken geç yemelerinin etkisinide atıyorsundur diye tahmin ediyorum...
Harika bir pazar hava mükemmel bugun arkadaşlarla kahvaltıya gittik ırmak kenarına normal bir kahvaltı yaptım abartmadan sabah tartıldığımda 80 kg gördüm birde regl olsam daha süper olacak 2 ay oldu ilaca başladım artık oda ödem yapacak ama olsun bu kiloları vericem inşalah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?