Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Veee yarımsaat önce salatamın içini kısırla zenginleştirip yemek olayını noktaladım.
Ama kahveyi hakettim di mi kızlar:)

Veee yarımsaat önce salatamın içini kısırla zenginleştirip yemek olayını noktaladım.
Ben geldim

Güzel bir aksam yemegi olmus afiyet olsun turk kahvesi sekersiz tabi metobolizma hizlandiriyomus tavsiye ediliyor ben normalde 3 sekerli severim tek sekerli ictim bitane dun eee 1 aydir 0 seker takilinca fena gelmedi

Menum
Gece 2:30 bir kase yulaf süt
Akşam mercimek corba barbunyq pilaki cacik bikacar kasik yarim dilim tambugday ekmek bikac parca karpuz bol bol su ligt limonata

Ben geldim

Güzel bir aksam yemegi olmus afiyet olsun turk kahvesi sekersiz tabi metobolizma hizlandiriyomus tavsiye ediliyor ben normalde 3 sekerli severim tek sekerli ictim bitane dun eee 1 aydir 0 seker takilinca fena gelmedi

Afiyet olsun canım,ben 10 senedir çayımda şeker kullnmıyorum kahveye 1 tane.....evet hızlandorıyormuş bir de karanfilli su.
Ben de oğlanı yatırcam birazdan Soner i dinliyorum oğluşla
Sayfa haftasonu tatilinde kimsecikler yok:)

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar ne var ne yok kızlar biz bu günki sınavı atlattık yarın bide haftaya pazar günü girecek ondan sonrada bekliycez bakalım hayirlısıyla.
Aebenim canim Allahım senin çocuğununda emeklerini boşa çıkarmasın. İnşallah haklarında hayırlısı ne ise o olsun. Yarın tüm sınava girecek çocuklarimızın Allah yardımcısı olsun.
Bu sefer yazdıklarım gitmesin. Ben genelde telden giriyorum burda yanlış bir yeremi basıyorum bilmiyorum kaç kez oldu. Dün 2 gunluk menümü yazdım yok kayboldu gitti😯

Teve takima hoş geldin. Burası çok guzel aile gibiyiz bazen kızarız bazen kapris yapariz. Bazen birbirimizin eksiğini telafi ederiz. Takima hemen uyum sağlıycağini düşünüyorum.tekrar hoş geldinnn ☺

Başarılar kizlariniza hayırlısi olur inş.
Gondermeden yazdiklarini kopyala cikmassa tekrar gonderirsin bende meraktan catlamam

Kötü haber,saat 9.30 da eşimin süpriziüzerine ciğer yedim.Ama yaptığı diğer süprizi yarına bıraktım.
Resmen bana engel sabotaj yapıyor kızlar hemen durum değerlendirmesi yapalım.Mesela eli doluysa eve almayayım

Kocası diyetini sabote eden kadinlar kulubune hos geldin hepimizin basinda var ben aldirmiyorum tee 2 hafta once dondurma aldi hala durur dolapta

İyi geceler hepinize...ancak soluk almaya oturdum inanırmısınız...herşeyim hazır nihayet...arabayı bile doldurduk sabaha iş kalmasın dedik...
Sabah 7 gibi çıkar allahın izniyle 9 gibi orda oluruz...ne olur şans dileyin ellerim boş geleyim bu kadar emeğim boşa çıkmasın...
Yarın fırsat bulamamda pazartesi ancak bakabilirim hoşkalın arkadaşlar....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım mutlu sonnnn yaptıklarin harika görunuyor hepsi tukenecek eminim

kallisim sultanım inşallah bir tane bile kalmaz elinde,hepsi satılır... dua edicem Allah ım emeklerini boşa çıkarmaz göreceksin

mersam inşallah bu emeklerin karşılığı fazlasıyla alır çocuğun, mutluluktan ağlarsınız inşallah

pazar günüde kızımın sınavı var .. akşamada anacım gelecek... sık giremezsem merak etmeyin .. bakalım diyeti nasıl yapacam

aebenim inşallah senin kızın da çok iyi sonuç alır emeklerinin karşılığını görür.

geceleri çok zor tutuyorum kendimi. 1 haftadır iştahım çok açık. inşallah böyle devam edebilirim kallisim

selam takımcım ve de iyi pazarlar.
dün çok yoğun bir gündü. hiç giremedim siteye...
kızlar iştahım çok açık. oysa ki alışmıştım az yemeye. hala kaçamak yapmadım dikkatliym ama her an yapacak gibi açım. nasıl olacak bilmem...
sürekliliği nasıl sağlarım,en az 5-6 ay bozmamam lazım ki bişeye değsin. yediğimde, o yaptığm diyet de spor da boşa gidecek yazık
neyse bakalım. akşama menümü yazarım. siz de yorum yapın kallisim yok bugün..

teve hoşgeldin,inşallah sen de memnun kalırsın ortamımızdan

kütahyam takibimdesin zaten biliosun bu işi sen.

herkese sevgiler

Çikolatam geçen haftaki benim Halim hatırlarsın atlattım şükür aman canım bana söylediklerini düşün boşa gitmesin emeklerin gözünü sevem YA SEN KAZANACAKSIN YA DA KİLOLARIN !!!

Harika bir pazar hava mükemmel bugun arkadaşlarla kahvaltıya gittik ırmak kenarına normal bir kahvaltı yaptım abartmadan sabah tartıldığımda 80 kg gördüm birde regl olsam daha süper olacak 2 ay oldu ilaca başladım artık oda ödem yapacak ama olsun bu kiloları vericem inşalah .

Neden olamıyorsun Mustang tabi ki ödem yapar olamayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…