selam takımcım ve de iyi pazarlar.
dün çok yoğun bir gündü. hiç giremedim siteye...
kızlar iştahım çok açık. oysa ki alışmıştım az yemeye. hala kaçamak yapmadım dikkatliym ama her an yapacak gibi açım. nasıl olacak bilmem...
sürekliliği nasıl sağlarım,en az 5-6 ay bozmamam lazım ki bişeye değsin. yediğimde, o yaptığm diyet de spor da boşa gidecek yazık
neyse bakalım. akşama menümü yazarım. siz de yorum yapın kallisim yok bugün..
teve hoşgeldin,inşallah sen de memnun kalırsın ortamımızdan
kütahyam takibimdesin zaten biliosun bu işi sen.
herkese sevgiler
Kızlar şu anda kayınvalidemlerdeyiz görümcem beni gördü ve ilk söylediği kilo almışsın sabırrrrrrr😲
Çikom oluyor bazen dün gece kıvrandım sabah 6 oldu uyuyamadim acliktan inat ettim yok bak unutmustum ben onu hani seytan dedi hasla yarim paket makarna oderece yarim dilim ekmek peynir iki lkma karpuz yedim yattım aşagı devamlikik için ben çözümüm şu hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak biraz gevseyecek belki ama diyet bitmeyecek boyle yasamayi goze almaliyiz ve tabi spor hic cikmayacak hayatimizdan istedigimiz kiloya gelince ki daha once yaptim hep diyeti hem sporu biraktim 2 yillik emegim bikac ayda uctu gitti ve bu motivasyonu saglamak karar vermek 3 yil surdu omrumun 3 yili daha şisko gecti alisveris yapmadan giyinemeden vee artik 30 yasima geliyorum zaman geciyor bekleyecek vakit yok durum buselam takımcım ve de iyi pazarlar.
dün çok yoğun bir gündü. hiç giremedim siteye...
kızlar iştahım çok açık. oysa ki alışmıştım az yemeye. hala kaçamak yapmadım dikkatliym ama her an yapacak gibi açım. nasıl olacak bilmem...
sürekliliği nasıl sağlarım,en az 5-6 ay bozmamam lazım ki bişeye değsin. yediğimde, o yaptığm diyet de spor da boşa gidecek yazık
neyse bakalım. akşama menümü yazarım. siz de yorum yapın kallisim yok bugün..
teve hoşgeldin,inşallah sen de memnun kalırsın ortamımızdan
kütahyam takibimdesin zaten biliosun bu işi sen.
herkese sevgiler
Çikolatam geçen haftaki benim Halim hatırlarsın atlattım şükür aman canım bana söylediklerini düşün boşa gitmesin emeklerin gözünü sevem YA SEN KAZANACAKSIN YA DA KİLOLARIN !!!
Sakin kendini zorlama ben kışin spor yaptigim dönem dizimi çok agrıttim kalıcı olur diye korktum geçti şimdi hiç kasmiyorum o kadar ee ayda 6 kilo gitti demekki canimiz yanacak kkadar abartmaya gerek yokmus spor isiniEki Görüntüle 1157703
Bugün 35 dk yürüyebildm. Bazen sağ ayak bileğimde bir ağrı başlıyor,bugün de öyle oldu.. Bu kdr devam edebildm..
O zaman tezzz. Zayıflamissin dedirtile hadi bakalımKızlar şu anda kayınvalidemlerdeyiz görümcem beni gördü ve ilk söylediği kilo almışsın sabırrrrrrr😲
Ya benim basıma gelmedi bilmiyorumda genel gozlemim hamilelik kilosu emzirmeyle kkaybedilmeye programlı vucut ne ediyosa şu süt olsun ye olayından kaynaklaniyo dogrumuyumHayatım o da birşey mi tam 3 aylıktım doğum yapalı ablacığım bana kilolu olduğumu söyledi,hadi ya cidden mi,sanki
bebek doğurmuş gibi miyim abloşum demeliydim niye demedim ki olmazzzzzzz evine gelene hürmet esastır:)Hürmeten yani.........
Kİ 92kilodan 78 kiloya inmiştim o zaman 3 ayda 14 kilo başarı bence.Süt artırımı için içtik hoşafları,maltları anca 74 e inebildim.
İnşallah sen de o güzel duyguyu yaşadığında anlayacaksın aslında kilolar senin umrunda olmuyor,nedense başkalarının umrunda oluyor:)Çikom oluyor bazen dün gece kıvrandım sabah 6 oldu uyuyamadim acliktan inat ettim yok bak unutmustum ben onu hani seytan dedi hasla yarim paket makarna oderece yarim dilim ekmek peynir iki lkma karpuz yedim yattım aşagı devamlikik için ben çözümüm şu hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak biraz gevseyecek belki ama diyet bitmeyecek boyle yasamayi goze almaliyiz ve tabi spor hic cikmayacak hayatimizdan istedigimiz kiloya gelince ki daha once yaptim hep diyeti hem sporu biraktim 2 yillik emegim bikac ayda uctu gitti ve bu motivasyonu saglamak karar vermek 3 yil surdu omrumun 3 yili daha şisko gecti alisveris yapmadan giyinemeden vee artik 30 yasima geliyorum zaman geciyor bekleyecek vakit yok durum bu
Sakin kendini zorlama ben kışin spor yaptigim dönem dizimi çok agrıttim kalıcı olur diye korktum geçti şimdi hiç kasmiyorum o kadar ee ayda 6 kilo gitti demekki canimiz yanacak kkadar abartmaya gerek yokmus spor isini
O zaman tezzz. Zayıflamissin dedirtile hadi bakalım
Ya benim basıma gelmedi bilmiyorumda genel gozlemim hamilelik kilosu emzirmeyle kkaybedilmeye programlı vucut ne ediyosa şu süt olsun ye olayından kaynaklaniyo dogrumuyum
Ben polikistik över hastasıyım helede kilo alınca aylarca regl olmam ancak ilaçla o da malum daha çok şişiriyor ama bu sabah tartıda 79,5 gördüm çok mutluyum
Tavsiyenize uyup kendimi zorlayıp daha çok protein yemeye başladım sanırım bunun etkisi ve böyle oldukça daha çok gaza geliyorum
Iyiki varsınız
Günaydın ve iyi hafta sonlari takimcim. Bende bol hasarlı bir hafta sonundan sonra bu gün diyet modundayım inşaallah. Sabah yumurtamı ve peynirimi yarım dilimde tam buğday ekmeğimi yiyerek güne başladım . Görüşmek üzere☺
selaaam herkese
aksam evime dondum, sabah gozumu actim kayitlara gittim. simdi kendimi eve attim. daha da bir suru evrak hazirlamam gerek..
sabah arti ciktim cumaya kadar telafi edicem insallah..
simdi eve, bavullara ve yemege girismem lazim sonra buradayim insallah..
umarim herkes iyidir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin takimim .
Guzel vede yorucu bir hafta sonum oldu . Annemer geldi . Kizimin ilk sinavi gecti .
Diyet gumledi hafta sonu , su an baskule cikmaya korkuyorum , elim yuzum sisti sabah demek baya su toplamisim tatli yedigim icin . Bugun diyetmoduna donmem lazim artilar yerlesmeden . Bu hafta insallah arti vermem ...
Durum bu bende sik gelemem bilginize , hepinizi optum ...
Kutom dediginde cok haklisin uzun soluklu diyetler kacamakli olmali ve dur demeyi bilmeliyiz .
Ben polikistik över hastasıyım helede kilo alınca aylarca regl olmam ancak ilaçla o da malum daha çok şişiriyor ama bu sabah tartıda 79,5 gördüm çok mutluyum
Tavsiyenize uyup kendimi zorlayıp daha çok protein yemeye başladım sanırım bunun etkisi ve böyle oldukça daha çok gaza geliyorum
Iyiki varsınız
selaaam herkese
aksam evime dondum, sabah gozumu actim kayitlara gittim. simdi kendimi eve attim. daha da bir suru evrak hazirlamam gerek..
sabah arti ciktim cumaya kadar telafi edicem insallah..
simdi eve, bavullara ve yemege girismem lazim sonra buradayim insallah..
umarim herkes iyidir..
günaydın , ekmek az degilmi mersa bence en az 2 dlm yemelisin
hoşgeldin evine, kolay gelsin
günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH yorucu bir haftasonunun ardından yine işe gelmek kötüdün oğlumun doğum gününü kutladık çok keyifli ve yorucuylu
İnşallah sen de o güzel duyguyu yaşadığında anlayacaksın aslında kilolar senin umrunda olmuyor,nedense başkalarının umrunda oluyor:)
Emzirme sırasında enerji kaybı çok oluyo zayıflatıyo ama tatlı şeyler çok tüketerek bu imkansız.Yalnış burada süt olsun diye tatlı şeylere değil
sıvı şeylere ihtiyaç var.Analık içgüdüsüyle bunu kaçırıyorsun hadi bunu da deneyim sütüm çok olsun,amaç bu işte.
Günaydın canlarım..
Çok ama çok yorgunum...
Bir gece hiç yatmadım bu gecede geç yatınca ve o yorgunlukla sürekli ayakta kakınca perişan oldum dünde çok sıcaktı...anca kalkabildik kızlarla...
Şimdi ablam istanbuldan yola çıktı kızıyla ve bizim evi ev haline getirmemiz gerek...çok zor işler bunlar offff...öpüyorum sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?