Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım sağol hoşbulduk bazen olur arada iştah artması bi sonraki öğüne dikkat edersin ve hemen bi kaç hareket edersin kaçamaklarında.
Ben böyle yapıyordum işe yarıyordu.Su iç bolbol.Çok katı olmamak da insanın sinirlerini bozr arkadaşlar,bugün lugano kornet yedim.
Ama küçük algidaya göre ve külahını yemedim.

Mustangım elimden geleni yapıyorum. İnş değişir bu iştahım.. Niye regl olamıyorsun sen bu hep oluyor mu, arada mı oluyor?

Teve cim ben de aynen öyle yapıyorum. Beni yulaf ezmesi kurtarıyor esasen. Yoğurtla karıştırp yemeyi seviyorum. Tok da tutuyor ama.. İştah bayağı açık bu hafta bakalım

Kızlar şu anda kayınvalidemlerdeyiz görümcem beni gördü ve ilk söylediği kilo almışsın sabırrrrrrr😲

Hayatım o da birşey mi tam 3 aylıktım doğum yapalı ablacığım bana kilolu olduğumu söyledi,hadi ya cidden mi,sanki
bebek doğurmuş gibi miyim abloşum demeliydim niye demedim ki olmazzzzzzz evine gelene hürmet esastır:)Hürmeten yani.........
Kİ 92kilodan 78 kiloya inmiştim o zaman 3 ayda 14 kilo başarı bence.Süt artırımı için içtik hoşafları,maltları anca 74 e inebildim.

Menumu vereyim önce
Sabah 1 dilim ekmek klasik kahvalti
Oglen bir dilim dondurma ice tea
Aksam kofte ayran corbasi salata 2 3 parca lavaş
Lavaslar disinda cok sorun yok gibi
Sabah kahvalti sonrasi disari cikmayi karar vermistik misafir alarmi caldi oysa iki yilda 3. Gezmemiz olacakti neyse iyi tarafı yarim saatte evi cirlop yaptim oluyomus yaptim oldu sonra arkadaslar bizi birakti bi gezdik bi gezdik 4 5 saat acaip yoruldum kıymetini bilin oraların gezin bol bol ne güzelmiş yaa işte böyle

Çikom oluyor bazen dün gece kıvrandım sabah 6 oldu uyuyamadim acliktan inat ettim yok bak unutmustum ben onu hani seytan dedi hasla yarim paket makarna oderece yarim dilim ekmek peynir iki lkma karpuz yedim yattım aşagı devamlikik için ben çözümüm şu hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak biraz gevseyecek belki ama diyet bitmeyecek boyle yasamayi goze almaliyiz ve tabi spor hic cikmayacak hayatimizdan istedigimiz kiloya gelince ki daha once yaptim hep diyeti hem sporu biraktim 2 yillik emegim bikac ayda uctu gitti ve bu motivasyonu saglamak karar vermek 3 yil surdu omrumun 3 yili daha şisko gecti alisveris yapmadan giyinemeden vee artik 30 yasima geliyorum zaman geciyor bekleyecek vakit yok durum bu

Çikolatam geçen haftaki benim Halim hatırlarsın atlattım şükür aman canım bana söylediklerini düşün boşa gitmesin emeklerin gözünü sevem YA SEN KAZANACAKSIN YA DA KİLOLARIN !!!

Eki Görüntüle 1157703

Bugün 35 dk yürüyebildm. Bazen sağ ayak bileğimde bir ağrı başlıyor,bugün de öyle oldu.. Bu kdr devam edebildm..
Sakin kendini zorlama ben kışin spor yaptigim dönem dizimi çok agrıttim kalıcı olur diye korktum geçti şimdi hiç kasmiyorum o kadar ee ayda 6 kilo gitti demekki canimiz yanacak kkadar abartmaya gerek yokmus spor isini

Kızlar şu anda kayınvalidemlerdeyiz görümcem beni gördü ve ilk söylediği kilo almışsın sabırrrrrrr😲
O zaman tezzz. Zayıflamissin dedirtile hadi bakalım

Ya benim basıma gelmedi bilmiyorumda genel gozlemim hamilelik kilosu emzirmeyle kkaybedilmeye programlı vucut ne ediyosa şu süt olsun ye olayından kaynaklaniyo dogrumuyum

Gunaydin takimim .
Guzel vede yorucu bir hafta sonum oldu . Annemer geldi . Kizimin ilk sinavi gecti .

Diyet gumledi hafta sonu , su an baskule cikmaya korkuyorum , elim yuzum sisti sabah demek baya su toplamisim tatli yedigim icin . Bugun diyetmoduna donmem lazim artilar yerlesmeden . Bu hafta insallah arti vermem ...
Durum bu bende sik gelemem bilginize , hepinizi optum ...

Kutom dediginde cok haklisin uzun soluklu diyetler kacamakli olmali ve dur demeyi bilmeliyiz .

İnşallah sen de o güzel duyguyu yaşadığında anlayacaksın aslında kilolar senin umrunda olmuyor,nedense başkalarının umrunda oluyor:)
Emzirme sırasında enerji kaybı çok oluyo zayıflatıyo ama tatlı şeyler çok tüketerek bu imkansız.Yalnış burada süt olsun diye tatlı şeylere değil
sıvı şeylere ihtiyaç var.Analık içgüdüsüyle bunu kaçırıyorsun hadi bunu da deneyim sütüm çok olsun,amaç bu işte.

günaydın geçmişi okuyamadımmmm
az hasarlı bir hafta sonu geçiridm iki tane kuru pasta yedim ctesi gece 12 de onun dışınd aherşey yolunda igtti su ve yeşil çay içemeidm ama sporumuda yaptım..

Günaydın ve iyi hafta sonlari takimcim. Bende bol hasarlı bir hafta sonundan sonra bu gün diyet modundayım inşaallah. Sabah yumurtamı ve peynirimi yarım dilimde tam buğday ekmeğimi yiyerek güne başladım . Görüşmek üzere☺

Ben polikistik över hastasıyım helede kilo alınca aylarca regl olmam ancak ilaçla o da malum daha çok şişiriyor ama bu sabah tartıda 79,5 gördüm çok mutluyum
Tavsiyenize uyup kendimi zorlayıp daha çok protein yemeye başladım sanırım bunun etkisi ve böyle oldukça daha çok gaza geliyorum
Iyiki varsınız

selaaam herkese
aksam evime dondum, sabah gozumu actim kayitlara gittim. simdi kendimi eve attim. daha da bir suru evrak hazirlamam gerek..
sabah arti ciktim cumaya kadar telafi edicem insallah..
simdi eve, bavullara ve yemege girismem lazim sonra buradayim insallah..
umarim herkes iyidir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mustang bende pko hastasıyım ne berbat bişiy çok iyi biliyirm
metformin kullanıyormusun zira hem şekerin düzene koyar hemd ezayıflatır bana yazmıştı dr önceden ama ozaman zayıflamak gibi bir düşüncem yoktu tabi
habire yiyordum ama dikkat eidp bu ilacı içen arkadaşlarıdma çok zayıflamıştı ..

birde civanperçemi diye bir ot var biliyorsundur beli onu içtim ben 6 ay boyunca ve 75 in altına düşünce düzeldi reglilerimm..

ama geçen haziranda 64 iken ocakta 74 e çıktım ve reglim 17 gün gecikti
yani pko ve kilo kısır döngü gibi kilo artıkça pko artıyor pko arttıkça kilo artıyor

günaydın , ekmek az degilmi mersa bence en az 2 dlm yemelisin

hoşgeldin evine, kolay gelsin

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH yorucu bir haftasonunun ardından yine işe gelmek kötü dün oğlumun doğum gününü kutladık çok keyifli ve yorucuylu

Aebenim benim kızımda 2 gün girdi ama 2. Sınavdan umutsuxuz mat. Geometri. Hayırlisı bakalım.

Mustang benimde kızımda var aynı dert ama doktorlar kilo verdiği takdirde her şey yoluna girecek diyolar.

Hoş geldin bijomm düğünü yaptıniz hayirli uğurlu olsun. Bende artidayim tahminim.

günaydın , ekmek az degilmi mersa bence en az 2 dlm yemelisin

hoşgeldin evine, kolay gelsin

Benim genel düzenim bu gun içinde onu telafi ediyorum zaten.

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH yorucu bir haftasonunun ardından yine işe gelmek kötü dün oğlumun doğum gününü kutladık çok keyifli ve yorucuylu

Günaydın canim bende yataktan çok zor çıktım pazartesileri kötü yaaa

hoşgeldin teve ahh ahhh o süt olsun onu ye bunu ye yokmu ben test ettim onayladım bende hiç bir şekilde işe yaramadı yediklerim kilo olarak geri döndüler süt falanda olmadı oğlumu sadece 8,5 ay emzirebildim .1 aylıkken mama takviyesine başladık sütüm yetmediği için

Günaydın canlarım..
Çok ama çok yorgunum...
Bir gece hiç yatmadım bu gecede geç yatınca ve o yorgunlukla sürekli ayakta kakınca perişan oldum dünde çok sıcaktı...anca kalkabildik kızlarla...
Şimdi ablam istanbuldan yola çıktı kızıyla ve bizim evi ev haline getirmemiz gerek...çok zor işler bunlar offff...öpüyorum sizi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kallisim en azından sonucu yazsaydın. Satışlar nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…