Çikom oluyor bazen dün gece kıvrandım sabah 6 oldu uyuyamadim acliktan inat ettim yok bak unutmustum ben onu hani seytan dedi hasla yarim paket makarna oderece yarim dilim ekmek peynir iki lkma karpuz yedim yattım aşagı devamlikik için ben çözümüm şu hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak biraz gevseyecek belki ama diyet bitmeyecek boyle yasamayi goze almaliyiz ve tabi spor hic cikmayacak hayatimizdan istedigimiz kiloya gelince ki daha once yaptim hep diyeti hem sporu biraktim 2 yillik emegim bikac ayda uctu gitti ve bu motivasyonu saglamak karar vermek 3 yil surdu omrumun 3 yili daha şisko gecti alisveris yapmadan giyinemeden vee artik 30 yasima geliyorum zaman geciyor bekleyecek vakit yok durum bu
Sakin kendini zorlama ben kışin spor yaptigim dönem dizimi çok agrıttim kalıcı olur diye korktum geçti şimdi hiç kasmiyorum o kadar ee ayda 6 kilo gitti demekki canimiz yanacak kkadar abartmaya gerek yokmus spor isini
Ben polikistik över hastasıyım helede kilo alınca aylarca regl olmam ancak ilaçla o da malum daha çok şişiriyor ama bu sabah tartıda 79,5 gördüm çok mutluyum
Tavsiyenize uyup kendimi zorlayıp daha çok protein yemeye başladım sanırım bunun etkisi ve böyle oldukça daha çok gaza geliyorum
Iyiki varsınız
Canımın içi hoşgeldin evine ve tekrar aramıza. Sen yazmayınca eksik hissediyorum kendi adıma...selaaam herkese
aksam evime dondum, sabah gozumu actim kayitlara gittim. simdi kendimi eve attim. daha da bir suru evrak hazirlamam gerek..
sabah arti ciktim cumaya kadar telafi edicem insallah..
simdi eve, bavullara ve yemege girismem lazim sonra buradayim insallah..
umarim herkes iyidir..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oğluşunun doğumgününü kutlarım nazcım. Güzel bir hafta olur inşgünaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH yorucu bir haftasonunun ardından yine işe gelmek kötüdün oğlumun doğum gününü kutladık çok keyifli ve yorucuylu
Hadi bakalım mersam cumaya kadar dikkat edelim, listeleri altüst edelimGünaydın ve iyi hafta sonlari takimcim. Bende bol hasarlı bir hafta sonundan sonra bu gün diyet modundayım inşaallah. Sabah yumurtamı ve peynirimi yarım dilimde tam buğday ekmeğimi yiyerek güne başladım . Görüşmek üzere☺
2 kuru pastadan hiçbişicik olmaz bak keyfine iyi gidiyosun maşallahgünaydın geçmişi okuyamadımmmm
az hasarlı bir hafta sonu geçiridm iki tane kuru pasta yedim ctesi gece 12 de onun dışınd aherşey yolunda igtti su ve yeşil çay içemeidm ama sporumuda yaptım..
Gunaydin takimim .
Guzel vede yorucu bir hafta sonum oldu . Annemer geldi . Kizimin ilk sinavi gecti .
Diyet gumledi hafta sonu , su an baskule cikmaya korkuyorum , elim yuzum sisti sabah demek baya su toplamisim tatli yedigim icin . Bugun diyetmoduna donmem lazim artilar yerlesmeden . Bu hafta insallah arti vermem ...
Durum bu bende sik gelemem bilginize , hepinizi optum ...
Kutom dediginde cok haklisin uzun soluklu diyetler kacamakli olmali ve dur demeyi bilmeliyiz .
Aynen şuan ben de öyle yapıyorum kütoşum, bırakmıyorum peşini. Dün kepek ekmeği biraz kaçırdım. Çok açtım, başka şeyler kaçırmaktansa kepek ekmeği fazla yedim. Napiym.. Ama hayatımız boyunca böyle olacak bu anladım ben. Kilo almaya meyilli insanlarız, bırakınca anında alıyoruz... Resmen seninle aynı duygular içindeyz. 84 doğumluyum, ömrümün en güzel yılları kilolu geçti. Kimse umrumda değil ama o istediklerimi giyinemedim ya en çok da o koydu. Kararlıyım yeni yaşıma kilolu girmicem !
Spor öyle bişey ki, bırakırsan olmaz, kilo vermen yavaşlar hatta durur ama abartmaya da gerek yok. Bunu bana bir spor hocası söylemişti. Siz sporcu değilsiniz metabolizmanızı canlı tutun yeter demiştizorlamıyorm kendimi ağrı sızı bişi olmazsa 1 saate tamamlıyorum. Olursa bırakıyorm
Pko zor hastalık anladım canım. Ama karbonhidratı sınırladığında pko ile bile verirsin ki sen de test etmişsn.. Süper
Canımın içi hoşgeldin evine ve tekrar aramıza. Sen yazmayınca eksik hissediyorum kendi adıma...
Artı çıkarsa çıksın halledemeyeceğin iş mi senin
Oğluşunun doğumgününü kutlarım nazcım. Güzel bir hafta olur inş
hoşgeldin teve ahh ahhh o süt olsun onu ye bunu ye yokmu ben test ettim onayladım bende hiç bir şekilde işe yaramadı yediklerim kilo olarak geri döndüler süt falanda olmadıoğlumu sadece 8,5 ay emzirebildim .1 aylıkken mama takviyesine başladık sütüm yetmediği için
Aksam yemeklerinizi fazlami kacirdiniz naptiniz bi gelin bi menu verin yenile yenile bisiy yok
Benim menum söyle
Oglen yarim dilim tamb. Ekmek 2 zeytin peynir
Aksam bol salata ayran azarr azar karpuz barbunya
Simdi 1 kayisi 1 sade soda bol su 1 saat spor yarim saat disarda yurudum
Pişssstt napiyosunuz nerdesiniz :26:
Gayet yerinde keske bende becerebilsemMenümü de yazayım:
Kahvaltıyı geç yaptım: 2 yumurta 1 zeytin 2 dlm salam biraz peynir 3 dilim ekmek
İkindi: meyveli yulaf ve yoğurt
Akşam : (birazdan yicem) tavuk göğüs, salata, 4-5 kaşık taze fasulye
Gece: az yulaf ve yoğurt veyaa sdc süt olur
Su:2 lt ye tamamlarım
Spor 50 dk yürüyüş
Uyurkene yapilamiyoki bu kahvalti denen meret bu duzelmiis halim yoksa sabaha kadar oturur 3 e kadar uyur aksam 6 u gibi kahvalti yapardim bunada şukur be çikomKahvaltı nerde bacım ? Kahvaltısız asla ! Öğlen dediğin kahvaltı heral ?
Gayet yerinde keske bende becerebilsem
Uyurkene yapilamiyoki bu kahvalti denen meret bu duzelmiis halim yoksa sabaha kadar oturur 3 e kadar uyur aksam 6 u gibi kahvalti yapardim bunada şukur be çikom
Ya bu celiskiyi yaşiyorum normal insan gibi uyumuyorum ve uyanmiyorum ama ısrarla 7 den sonra yemiyorrumHahahahh kız ben de öyleym kütoş ama ona göre düzenliyorm. Kahvaltı kaçta kalkarsan o saatte kahvaltıdır yani. Ama öğleyi ya da en azından akşamı atlamıcaksın. Yani öğün sayına dikkat et kuzum. Bu kadar az yemeye alışırsan normale döndüğün an kg alırsın... Mesela kahvaltı 3 teyse 6-7 gibi öğlen, 10 gibi akşam yap. Zaten 2 den 3 den evvel yatmadığın için 10 da yemen zarar vermicektr
hakkaten nerde bu milletValla canım çok az yiyosun buna bi çare bul ben bilmem ... :)
Yahu bu millet nerde ?????
hakkaten nerde bu millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?