Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen şuan ben de öyle yapıyorum kütoşum, bırakmıyorum peşini. Dün kepek ekmeği biraz kaçırdım. Çok açtım, başka şeyler kaçırmaktansa kepek ekmeği fazla yedim. Napiym.. Ama hayatımız boyunca böyle olacak bu anladım ben. Kilo almaya meyilli insanlarız, bırakınca anında alıyoruz... Resmen seninle aynı duygular içindeyz. 84 doğumluyum, ömrümün en güzel yılları kilolu geçti. Kimse umrumda değil ama o istediklerimi giyinemedim ya en çok da o koydu. Kararlıyım yeni yaşıma kilolu girmicem !

Spor öyle bişey ki, bırakırsan olmaz, kilo vermen yavaşlar hatta durur ama abartmaya da gerek yok. Bunu bana bir spor hocası söylemişti. Siz sporcu değilsiniz metabolizmanızı canlı tutun yeter demişti zorlamıyorm kendimi ağrı sızı bişi olmazsa 1 saate tamamlıyorum. Olursa bırakıyorm

Pko zor hastalık anladım canım. Ama karbonhidratı sınırladığında pko ile bile verirsin ki sen de test etmişsn.. Süper

Canımın içi hoşgeldin evine ve tekrar aramıza. Sen yazmayınca eksik hissediyorum kendi adıma...
Artı çıkarsa çıksın halledemeyeceğin iş mi senin

günaydınlar hepimiz için hayırlı bir hafta olsun İNŞALLAH yorucu bir haftasonunun ardından yine işe gelmek kötü dün oğlumun doğum gününü kutladık çok keyifli ve yorucuylu
Oğluşunun doğumgününü kutlarım nazcım. Güzel bir hafta olur inş

Hadi bakalım mersam cumaya kadar dikkat edelim, listeleri altüst edelim iyi haftalar canım
günaydın geçmişi okuyamadımmmm
az hasarlı bir hafta sonu geçiridm iki tane kuru pasta yedim ctesi gece 12 de onun dışınd aherşey yolunda igtti su ve yeşil çay içemeidm ama sporumuda yaptım..
2 kuru pastadan hiçbişicik olmaz bak keyfine iyi gidiyosun maşallah

Diyet gümlemez. Kütoşun dediği gibi ve seninle daha evvelden de konuştğmz gibi arada molalar olur ama bak bugün hepimiz devam ediyoruz aebenim. Bırakmadıkça sorun yok

Evet kızlar ben de hesap vereyim sonra işlerime bakayım...

Öncelikle dün gece 3 kadeh şarap içtim.. Kafam bozuktu, odamda tek başıma içtim ve uyudum. Yanında bişi yemedim. Sık yaptığım bişi değildir içmeyi sevmem ama dün böyle oldu...
Haftasonu ve hatta bu hafta , nezleyle mi alakalı bilmem, ben çok açlık hissettim ve kepek ekmeğini her zamankinden fazla yedim. Kaçamak sayılabilecek birşey yemedim ama dediğim gibi karbonhidrat miktarım fazlaydı. Suyu da çok içmedim.
Cumaya kadar inş iştahım da düzelirse elimden geleni yapıcam...

sağol canım çok teşekkür ederim .amin İNŞALLAH

Kaçırdığın kepek ekmek olsun çikolatam peşini bırakmamamış pes etmemene inan çok sevindim böyle devam arada krizler gelip gidicek yapacak bişi yok hayat böle

Hoş bulduk canım evet önerilen herşeyi denemek ve bile bile kilo almak..analık böyle bişey.Çok iyi ben 5 ay sağarak verdim beni 1 hafta emdi,sonra emmedi.
Buna da şükür.5aydan sonra iyice azaldı,kaşık kaşık veriyorum az da olsa.

Aksam yemeklerinizi fazlami kacirdiniz naptiniz bi gelin bi menu verin yenile yenile bisiy yok
Benim menum söyle
Oglen yarim dilim tamb. Ekmek 2 zeytin peynir
Aksam bol salata ayran azarr azar karpuz barbunya
Simdi 1 kayisi 1 sade soda bol su 1 saat spor yarim saat disarda yurudum

Menümü de yazayım:

Kahvaltıyı geç yaptım: 2 yumurta 1 zeytin 2 dlm salam biraz peynir 3 dilim ekmek

İkindi: meyveli yulaf ve yoğurt

Akşam : (birazdan yicem) tavuk göğüs, salata, 4-5 kaşık taze fasulye

Gece: az yulaf ve yoğurt veyaa sdc süt olur

Su:2 lt ye tamamlarım
Spor 50 dk yürüyüş

Kahvaltı nerde bacım ? Kahvaltısız asla ! Öğlen dediğin kahvaltı heral ?

Gayet yerinde keske bende becerebilsem

Kahvaltı nerde bacım ? Kahvaltısız asla ! Öğlen dediğin kahvaltı heral ?
Uyurkene yapilamiyoki bu kahvalti denen meret bu duzelmiis halim yoksa sabaha kadar oturur 3 e kadar uyur aksam 6 u gibi kahvalti yapardim bunada şukur be çikom

Gayet yerinde keske bende becerebilsem

Uyurkene yapilamiyoki bu kahvalti denen meret bu duzelmiis halim yoksa sabaha kadar oturur 3 e kadar uyur aksam 6 u gibi kahvalti yapardim bunada şukur be çikom

Hahahahh kız ben de öyleym kütoş ama ona göre düzenliyorm. Kahvaltı kaçta kalkarsan o saatte kahvaltıdır yani. Ama öğleyi ya da en azından akşamı atlamıcaksın. Yani öğün sayına dikkat et kuzum. Bu kadar az yemeye alışırsan normale döndüğün an kg alırsın... Mesela kahvaltı 3 teyse 6-7 gibi öğlen, 10 gibi akşam yap. Zaten 2 den 3 den evvel yatmadığın için 10 da yemen zarar vermicektr

Ya bu celiskiyi yaşiyorum normal insan gibi uyumuyorum ve uyanmiyorum ama ısrarla 7 den sonra yemiyorrum
Genelde 3 gini en erken uyuyorum tee o kadar saat kivransamda yemiyorum aslinda spordan gelince yiyebilirim 3 4 gibi ama esimlede yemek hemen ustune olacak napsakki:26:

günaydınlar herkese bende dünkü raporumu vereyim hemen

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin

öğlen
taze fasülye
cacık

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran

dün spora gidemedim bugün telafi ederim artık

günaydınnnn çok yorgun ve uyuşuıugum sert bir kahve yaptım umarım kendime gelirim
dünki menüm iyiydi ama akşam anneme gimtiştim ora sarma, karpuz bir iki lokma ekmek ve çeyrek simitle olanlar oldu(
neyse napalım yola devam diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…