Afiyet olsun nazlım kuruyemislerden kalorili diye kaciyorum ama diyetlerde cok var faydalı yaglar içerdikleri icinmi kullaniliyorgünaydınlar herkese bende dünkü raporumu vereyim hemen
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin
öğlen
taze fasülye
cacık
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran
dün spora gidemedim bugün telafi ederim artık
Aksam yemegi bu kadarsa çokta bısiy olmamis macumcum be sıkma canını benimde canim kahve cekti bak iceyim bitane bendegünaydınnnn çok yorgun ve uyuşuıugum sert bir kahve yaptım umarım kendime gelirim
dünki menüm iyiydi ama akşam anneme gimtiştim ora sarma, karpuz bir iki lokma ekmek ve çeyrek simitle olanlar oldu(
neyse napalım yola devam diyoruz
Bijo işler kolay geldin kayıt falan işe başlayacaktın onlami ilgili hayirli olsun eee dügün nasil gecti bakalımherkese merhaba
şimdi girdim eve sabahtan beri oraya buraya koşturdum ve sonunda kayıt işini hallettim. eylül'de başlayacağız inşallah..
dünkü raporumu vereyim
sabah: 1 dilim ekmek, 1 ice tea (evden cıkmadan aceleyle)
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 tabak taze fasulye
akşam: 1 tabak bulgur pilavı
suyu az içtim dün..
dün işerimin birazını hallettim, bugün de kalanını halledersem eski düzenime döneceğim inşallah..
Afiyet olsun nazlım kuruyemislerden kalorili diye kaciyorum ama diyetlerde cok var faydalı yaglar içerdikleri icinmi kullaniliyor
Aksam yemegi bu kadarsa çokta bısiy olmamis macumcum be sıkma canını benimde canim kahve cekti bak iceyim bitane bende
Bijo işler kolay geldin kayıt falan işe başlayacaktın onlami ilgili hayirli olsun eee dügün nasil gecti bakalım
günaydınlar herkese bende dünkü raporumu vereyim hemen
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
yeşil zeytin
öğlen
taze fasülye
cacık
akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu ayran
dün spora gidemedim bugün telafi ederim artık
Naz cım teş ederim dün cepten yazdım sanmıştım ama başarılı olamamışım
Dün benim de menüm de taza fasulye vardı.
Ben spor yapmıyorum çünkü evde genel spor halindeyim babyimle
Bakalım bugün menümüz nasıl olacak!!!İyi şanslar arkadaşlar.Bu arada incelmelerim başladı.
Afiyet olsun nazlım kuruyemislerden kalorili diye kaciyorum ama diyetlerde cok var faydalı yaglar içerdikleri icinmi kullaniliyor
Aksam yemegi bu kadarsa çokta bısiy olmamis macumcum be sıkma canını benimde canim kahve cekti bak iceyim bitane bende
Bijo işler kolay geldin kayıt falan işe başlayacaktın onlami ilgili hayirli olsun eee dügün nasil gecti bakalım
İyi gunler hatunlar .
Mesajlarini okuyorum ama yorum yapamiyorum .. Firsat olmuyor .
Mersam benim kiz
MF ci oldugundan bizde matematik onem tasiyor canim .. Pazar gunki mat . Sinavi cok iyi deyemiz ama idare ederdi diyelim ,bu hafta sonuda iki sinavimiz var . Seninnkuzunda girecek onlara sanirim . Allah kaklarinsa hayirlisi neyse o olsun insallah ..
Kalisim ablanlar gelmis .. Satislar insallah undugundanda iyi gecmistir .
kütom ben kuruyemişleri özellikle çiğ olarak tüketiyorum canım hatta karatay diyetinde ekmek yerine öğünlerde kuruyemiş tüketiyorlar . çiğ kuruyemişin çok zararlı olduğunu düşünmüyorum ben
Nerdesiniz gelmesseniz bi damacana kola içerim 2paket makarna yerim bakın 7. Takim silkelen kendine gel bu size son uyarım
başarılı olmuşsun teve geçmişte mesajın var . ben çalıştığım için oğluşumu sadece akşamları görebiliyorum evde olsaydım bende spor halinde olurdum sürekli . ben spor salonuna gidiyorum üyeliğimin bitmesine 2 hafta kadar kaldı sonrasında iftardan sonra dışarda yürümeyi düşünüyorum :)
Bende arada bi kepekli makarna yiyorum yagsizkıss makarna deme... yıl oldu yemeyeli galiba
tadı nasıldı ki acep... unuttum valla...
Yokkkk o yalan benim us taraf gayet heybetin koruyor yalan söylüyorrrsuunn seni seviyorum da deeEn guzel spor yuruyus haytım.takcan kulaklıgı pat pat yurucen.esıt zayıflıyosun.her bolge çalısıyo
Bende arada bi kepekli makarna yiyorum yagsizbit pazarını buraya tasıdım gel gel sende gel sen kaç kilo verdin nasıl verdin anlat bakalım
Yokkkk o yalan benim us taraf gayet heybetin koruyor yalan söylüyorrrsuunn seni seviyorum da dee
Benimde kilom orantilidir ama zayiflatinca alttaraf gidiyor daha çok dukan zor bana proteinle aram yok 75 di hayalim benimde boydan kurtariyo benim o kilolar ama 70 olsam super olacak sende 65 olmaya hazirlanyürüme konusunda haklısın ama kilo vücuda eşit dağılmışsa.... yok eşit değilse, direk sorunlu bölgeleri çalıştırmak lazım...
ah canımmmmm... benim kilo vermem yılı buldu yılııııı:2:
uzuuuunnn bir dukan m
aceram var benim ama sağolsun dukan amca 17 kilo verdirdi bana....
kaçamak yapmasam şimdi 65 kiloda cilloptum valla.... kendi m.. anyaklığımdam 75 de takılıp kaldım işte
Benimde kilom orantilidir ama zayiflatinca alttaraf gidiyor daha çok duken zor bana proteinle aram yok 75 di hayalim benimde boydan kurtariyo benim o kilolar ama 70 olsam super olacak 65 olmaya hazirlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?