ayyyy cok sevindim geldigine sıkıldim yalnizliktan daha okumadim nw yazdinKızlar selam yazdıklarinizın bir kısmını okudum ama cevap yazamiyorum tek tek eve gireli daha yarim saat oldu. Çokk yoruluyorum bu günlerde sporda yapamıyorum diyetede çok asilamıyorum ama yonede dikkat ediyorum. Temuuz 15 e kadar ben böyleyim 4 tane genel kurulum var korkunc 1 ay var önümde 2 si çok buyuk genel kurullar. Hesap kitap kafayı yedim. Bide personel sıkıntım var. Kimi işe alsam kısmeti açılıyor. Part time çalışan lazim bana geliyolar tam aylık iş buluyolar. offf kafayi yiycem . Napsam apartmanların temizliğinidemi yapsamkiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok iş olayı askıda daha. oğlumu ana okuluna kayıt ettirdim. eylülde başlayacak inşallah..Bijo işler kolay geldin kayıt falan işe başlayacaktın onlami ilgili hayirli olsun eee dügün nasil gecti bakalım
ablacım ben geleyim sana. büro işi mi lazım hiç sorun değil, temizlik işi mi lazım hallederiz (kakılmıştan hallice) sen yeter ki sıkılmaKızlar selam yazdıklarinizın bir kısmını okudum ama cevap yazamiyorum tek tek eve gireli daha yarim saat oldu. Çokk yoruluyorum bu günlerde sporda yapamıyorum diyetede çok asilamıyorum ama yonede dikkat ediyorum. Temuuz 15 e kadar ben böyleyim 4 tane genel kurulum var korkunc 1 ay var önümde 2 si çok buyuk genel kurullar. Hesap kitap kafayı yedim. Bide personel sıkıntım var. Kimi işe alsam kısmeti açılıyor. Part time çalışan lazim bana geliyolar tam aylık iş buluyolar. offf kafayi yiycem . Napsam apartmanların temizliğinidemi yapsamkiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet olsunlorlu yanık omlet yiyorummm
kimseler yok bugün . nedense bir uyuşukluk var üzerimde sürekli uyuyayım modundayım :)
Bnde oyleydim bugun 14:00 kadar uyuyunca geçti
sporumu yaptim sodami iciyorum
Kizlar sade sodaya azicik ramazan serbeti ekleyince harika oluyor az kalori ve lezzetli benim gibi asitli icecek fanatiklerine masum bi gönul eyleme
Evett çalışinca zor tabi yegenim de dertleniyor gecen saglikci evlen evinin hanimi ol diyorum ben gibi uyursun üstüme ziplayacak 1400 kilometredenben işteyim uyuma şansım hiç yok akşam spora gidince açılırım artık :) hiç denemedim ramazan şerbetini
Lor tok tutuyo bence insanin midesine oturuyorselamlar efenim bugün acıkmaıdm çok garip valla
sabah 1 tane dukan krep içine lor ve 1 bardak yagsız süt içmiştim
öglende 2 yanık yumurta lorlu , 5 zeytin
acaba yumurtalar yanık oldugu içinmi tok tuttu ki
bird ene diycektim size, hehe şimdi ben ara ögün olarak sütlü kahve içiyordum
yaa tarçına tıyordum süte ama malumunuz yaz geldi artık bayıyor sıcka süt bend esoguk süte kahve atıyorum iyi oluyormuş yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?