Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menu
Sabah yulaf sut
Öglen 1yumurta yogurt 5 sunta ekmek yoktu
Aksam 1 kase haslanmis yesil mercimek mor lahana kuru sogan dogradim azcik ketcap tuz guzeldi bitiremedim bi ara misafir geldi zero ictim bol su spor tamam daha nolsun bugun basariliydi

Kızlar selam yazdıklarinizın bir kısmını okudum ama cevap yazamiyorum tek tek eve gireli daha yarim saat oldu. Çokk yoruluyorum bu günlerde sporda yapamıyorum diyetede çok asilamıyorum ama yonede dikkat ediyorum. Temuuz 15 e kadar ben böyleyim 4 tane genel kurulum var korkunc 1 ay var önümde 2 si çok buyuk genel kurullar. Hesap kitap kafayı yedim. Bide personel sıkıntım var. Kimi işe alsam kısmeti açılıyor. Part time çalışan lazim bana geliyolar tam aylık iş buluyolar. offf kafayi yiycem . Napsam apartmanların temizliğinidemi yapsamkiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyyy cok sevindim geldigine sıkıldim yalnizliktan daha okumadim nw yazdin

Okudum Allah kolaylıklar versin sana zormuş

Son düzenleme:
günaydınnn

kahvaltı hazırlayamaım evde zira geç kalktıgım için
ççok uykusuzluk çekiyorum ya günlerdir geç yatıyorum bugün eve gidip
spor yapıp erkenden zıbarmayı diliyorum

Bijo işler kolay geldin kayıt falan işe başlayacaktın onlami ilgili hayirli olsun eee dügün nasil gecti bakalım
yok iş olayı askıda daha. oğlumu ana okuluna kayıt ettirdim. eylülde başlayacak inşallah..
düğün çooook yorucuydu

ablacım ben geleyim sana. büro işi mi lazım hiç sorun değil, temizlik işi mi lazım hallederiz (kakılmıştan hallice) sen yeter ki sıkılma

Son düzenleme:
günaydın
anca normal düzenime oturdum hem ev hem diyet..
düğün beni çok yordu ayak tabanlarım daha bugün geçti, kaç gündür deli gibi uyudum püff allahtan 2 kardeşim de evlendi başka da yok
sabahtan beri toprakla uğraşıyorum 1 haftadır ağzına bişey sürmüyor.. hasta olsa anlicam o da değil.. bu sabah çıldırttı en sonunda, küsüştük oturuyoruz

günaydın herkese dünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
etli patlıcan yemeği
ayran

ara
2 adet küçük nektari

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

spor 45 dk koşu bandında yürüyüş 20 dk bisiklet çevirme dün nedense plates yoktu bende diğer aletlerde çalışmayı pek sevmiyorum onun için bu kadarcık yapıp çıktım spor salonundan

kimseler yok bugün . nedense bir uyuşukluk var üzerimde sürekli uyuyayım modundayım :)

kimseler yok bugün . nedense bir uyuşukluk var üzerimde sürekli uyuyayım modundayım :)

Bnde oyleydim bugun 14:00 kadar uyuyunca geçti
sporumu yaptim sodami iciyorum

Kizlar sade sodaya azicik ramazan serbeti ekleyince harika oluyor az kalori ve lezzetli benim gibi asitli icecek fanatiklerine masum bi gönul eyleme

Son düzenleme:
Bnde oyleydim bugun 14:00 kadar uyuyunca geçti
sporumu yaptim sodami iciyorum

Kizlar sade sodaya azicik ramazan serbeti ekleyince harika oluyor az kalori ve lezzetli benim gibi asitli icecek fanatiklerine masum bi gönul eyleme

ben işteyim uyuma şansım hiç yok akşam spora gidince açılırım artık :) hiç denemedim ramazan şerbetini

ben işteyim uyuma şansım hiç yok akşam spora gidince açılırım artık :) hiç denemedim ramazan şerbetini
Evett çalışinca zor tabi yegenim de dertleniyor gecen saglikci evlen evinin hanimi ol diyorum ben gibi uyursun üstüme ziplayacak 1400 kilometreden nw diyim yani baska cozüm yok

Ramazan serbetine bayilirdim ben normalde bu ara 0 sefer takiliyoruzya cok baydi kalorisi çok bisı yemiyoruz diyoruz bazen oyle gizli kaloriler varki neyse iyi oldu bole sade sodayla

selamlar efenim bugün acıkmaıdm çok garip valla
sabah 1 tane dukan krep içine lor ve 1 bardak yagsız süt içmiştim
öglende 2 yanık yumurta lorlu , 5 zeytin

acaba yumurtalar yanık oldugu içinmi tok tuttu ki

bird ene diycektim size, hehe şimdi ben ara ögün olarak sütlü kahve içiyordum
yaa tarçına tıyordum süte ama malumunuz yaz geldi artık bayıyor sıcka süt bend esoguk süte kahve atıyorum iyi oluyormuş yahu

Lor tok tutuyo bence insanin midesine oturuyor
Soguk kahve severim bende is yerinde blndır yoktur gerci icine bikac buz atip blandirdan gecirince harika olur

Bende menumu vereyim 2 ogun olacak yine ama gec uyandim ciko kizma 3 ogun dun yaptim senin icin
Oglen 1 yumurtayla jambonlu peynirli omler 1 cay bardagi ayran ( yumurta bana gore degil)

Ara soda

Aksam esime sehriyeli yesil mercimek yaptim normal yagli salcali ondan yiyeyim diyorum bir kase yanina salata ayran alirim bole olacak
Su fazla abartili ictim hava çok fena sicak klimayida acamiyorum kuslar yuva yapmis sporda 45 dakika bisiklet bindim aksam esim soz verdi aksamlari basi agrimazsa ,donmesse stresli yorgun olmassa ki pek olmuyor nasip yuruyuse cikicaz bu sozu alali 10 gun oldu 1 defa gerceklesti daha

Merhaba arkadaşlar

Hepinizden özellikle de masum arkadaşımdan çok özür diliyorum paylaşım da bulanamadığım gibi masum a olan sorumluluğumu da yerine getiremedim neden derseniZ ben de bilmiyorum bir uyuşukluk var ve bu saatlere kadar da dışarda oluyorum hep diyetim de kopmadım şükür yürüyüşümü de yapıyorum
Hepinizi çok öpüyorum

Selam arkadaşlar..

Şuan tekirdağ malkaradaym. Akşam 2000 kişilik bir sünnet düğününde sahne alacağım. Yememe dikkat ediyorum rapor veremesem de. Bugünlerde biraz canım sıkkın. Birileri canımı sıktı yazamadm dün de bugün de...
Şimdi hazırlanmam gerek. Yarın görüşürz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…