Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımsın.. 3 öğün senin için daha iyi olacak. Geç uyanmana kızamam çünkü ben de böyleyim

Sıcaklardan galiba herkeste aynı sikayetler var dikkat et kendine sakin bosverme bi verdik basarıcaz hepnbirlikte

Cikom kolay gelsin kimsenin canini sıkmasına izin verme sen izin vermessen kimse bunu başaramaz .

Günaydın kızlarr utanarak geliyorum ama benide azcık daha idare edin. 20 gün daha böyleyim ondan sonra rahatim inşallah. Bende mustang gibi naz dan çok özür diliyorum. Onu çok yanlız bıraktım. Elimden geldiğince uğramaya çalışacam.

günaydınnn

gece uyanıp yeme ataklaırm yine baş göteriyor ya 35 tane kiraz yemişim gece
glifor kullanmam gerekiyor sanırım yin e dr gidip test yaptırmam lazımm
geceki kiraz dışında menüm gayet iyiyfi
akşam 30 dk spor aleitmi kullandım
sabah 2 mil leisle yaptım

mustang cım en kısa zamanda toparlanıp gelmen dilegiyle

günaydın mersa hiç sorun değil canım özür dilenecek bişeyde yok işler bittikten sonra daha sık gelirsin . bende dünkü raporumu vereyim

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
fırında köfte
salata

akşam
1 avuç çiğ fındık

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobic step

günaydın banu . aman sakın gece yemelerine kapılma biran önce git bir doktora

günaydın banu . aman sakın gece yemelerine kapılma biran önce git bir doktora

gidicem naz elimd eolan birşey degil ya kalkıyorum yiyorum bunlar bana çocuklar dogduktan sonra oldu
aniden cnm biiyler istiyor gece
şekerle ilgili bri orun snaırım
bir ara yine gitmişitim dr glifor verdi kullandım iyi gelmişti

Selamlarr
Haftasonu kütahyadan baska Kimseler yok. Burda bugün tatil Coluk Cocuk evde ben cok bakamadim bu hafta buraya kusura bakmayin.klinikten ciktim sali günü. Hersey istedigim Gibi Hersey Yolunda cok sükür.
Bijom yarin salliyacakmiyiz burayi yoksa haftayami?
Kallisim insallah islerin Yolunda gitmistir.
Sabaha Kilo bildirimi. Görüsürüz canlar

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

bugün de hastanelerdeydim şükür kötü bir şey yok tahlil vs işleri.. diyetime de dikkat edemedim.
ramazana da 1 hafta kaldı ondan sonra da 1 aydan fazla senelik izin, napıcam hiç bilmiyorum. galiba anca toprak eylülde okula başlayınca düzenim oturacak.. toprağın okulu burdan 2-3 km falan.. servise yazdırmadım çünkü havalar bozuluncaya kadar arabayı almadan otobüsle götürüp yürüyerek geri dönmeyi düşünüyorum. her gün o kadar yürüsem dal gibi olurum valla.. ama buna daha çok var tabii..
ramazanda açlıktan gözüm dönmese güzel kilo vericem de ahhh ne olacak bilmiyorum..

reyhan ablacım bu hafta ekside cıkıcam ben büyük ihtimal. daha istanbulu telafi edemedim :18:
ama haftaya dersen seninleyim

Gecmiş olsun evet ben nobetci diyetciyim bugunlerde gorusuruz

Gecmis olsun sanada canim yürüyüs yapabilirsen süper olur"üsenme ,erteleme,vazgecme."demişlerya bizlere denmiş sanki .
ramazanda bende alirim kesin gullac yeter ....napalim sonra devam ederiz

Oyy bi sıcak bi sıcak buralar oyle boyle degil
Bugun erken uyandim sıcaktan uyunmuyoki
Sabah 2 dikim ekmek azcik labne domates biber salatalik
Öglen cıtır marul üstune bi kasik yogurt 4 pilic kofte azcik kavun karpuz
Aksam karar vermedim henuz az bulgurlu bol isotlu nar eksili kısır var aklımda ayanla yeter
Son bikac gunde az miktarda olsa meyve yiyorum sanirim kilo vermeyi durduruyor supheleniyorum bu yaz eve giren ikinci karpuz yazıkbana yaa
Çok su içtim 50 dakika bisiklet cevirdim hergun 1 bitki cayi 1 sade soda aliskanlik oldu artik bugun benden haberler böyle

Ben öldüm ... Beni unutun ....

Tam 5 yıldır formasyon almaya çalışıyorum. Bu sene dersaneye gittim, birsürü para verdim. Garanti olsun artık alabileyim diye.. Aşırı zor bir sınavdan 78 aldım ki bu çok iyi . Bu puanla kesin yerleşirdim.. Eylüldeolur sandım başvurular, meğer mayısın son haftası başlamış haz 3 de bitmiş.

Başvuruyu kaçırdım !

Takip etmediğim için tüm emeklerimi çöpe attım !!!

Normalde herşeyde bir hayır vardır derim ama bu sefer diyemiyorum. Aralıksız 2 saattir ağlıyorum.... Herşey bitti !

Cıkom yapmaa sende diyorsun bak normalde hayirlisi derim diye Rabbimizin en hoşlanmadigi seylerden biri neymis biliyormusun

Kullarim her işlerinde benden hayirlisini diler ama sonunda verdiğim hükme razı gelmezler....

Eminim daha güzel bir yol çizıleceği içindir laf olsun diye sağlık olsun deriz ya öyle değil ciddi manada düşün bir tek ölüme çare yok ağlamayı bırak sahip olamadiklarina aglayarak sahip olduklarına şükürsüzlük etme Dunyada gulmesek ne olur ins ahirette aglamayız ki farkında yaşarsak müminlere dünyada cennet hadi bi silkelen

Çok doğrusun haklısın da... Lakin ben yaptım benim ihmalim.. Ösym nin sitesini takip etmedim, eylülde açarlar sandım sanki öyle birşey söylenmiş gibi ! Kızgınlığım kendime hala ağlıyorum

Bu ihmalim Rabbim öyle istediği için mi oldu? O istese bir şekilde görür müydüm? Birkaç kez aklıma geldi girip bakmadım ihtimal vermedim, tüm bunlar Rabbimn isteği miydi???

gelip bir bakınayım dedim tam nefes almaya vakit bulmuştum ki bunu gördüm çok üzüldüm aslında ama bazen senin hakkında daha hayırlısı olacağı için ters gider olmayacağı tutar..üzülme canım benim..

benim kızımı daha önceki yarıştığımızda biliyorsunuz yetenek sınavlarına giriyordu çok istedi mimar sinana gireyim dedi.. bir kez tren geç gitti sınava geç kaldı bir kez taksi yanlış kampüse götürdü geç kaldı..takside telefonunu düşürdü salya sümük beni arıyor anne şöyle oldu böyle oldu diye..
aynı sınavı 3 kez aksilikler yüzünden kazanamadı... hep dedim ..sana söylediğim şeyleri konuştuk hep..bazen ne kadar zorlasanda olamıyor...
Allah karşına çok sevineceğin başka şeyler çıkarsın inşallah canım..

aklın yolu birdir demişler değil mi kütom

arkadaşlar merhaba...
kaç gündür bakamadım kusuruma bakmayın acısını çıkarıcam inşallah...
bugün yeğenimi ve ablamı yolladım akşamüzeri çıktılar yola ..onları aramaktan gelemedim buraya ..ablamın kolu kırılmıştı iki ay önce ve yeni iyileşti ehh araba kullanırken zorlanıyor aklım hep onlarda kaldı neyseki sağ salim gitmişler..

benim biliyorsunuz yarın festivalim var ama istanbul yağmurlu ... haber bekliyorum ertelensin diye...nasıl yapıcam bilmiyorum... moralim pek yerinde değil..eşimin işyerinde grev var ve eşim gelemeyebilir....şimdi toplanmaya başlıyacağım yine bakalım kısmet olursa sabah çıkarız yola olmazsada kısmet diyelim ne diyelim... öpüyorum hepinizi...

günaydınlar vede hayırlı cumalar ilk kilo bildirimi benden gelsin

geçen hafta : 66,5 kg
bu hafta : 65,5 kg
giden 1,0 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…