Bende menumu vereyim 2 ogun olacak yine ama gec uyandim ciko kizma 3 ogun dun yaptim senin icin
Oglen 1 yumurtayla jambonlu peynirli omler 1 cay bardagi ayran ( yumurta bana gore degil)
Ara soda
Aksam esime sehriyeli yesil mercimek yaptim normal yagli salcali ondan yiyeyim diyorum bir kase yanina salata ayran alirim bole olacak
Su fazla abartili ictim hava çok fena sicak klimayida acamiyorum kuslar yuva yapmis sporda 45 dakika bisiklet bindim aksam esim soz verdi aksamlari basi agrimazsa ,donmesse stresli yorgun olmassa ki pek olmuyornasip yuruyuse cikicaz bu sozu alali 10 gun oldu 1 defa gerceklesti daha
Sıcaklardan galiba herkeste aynı sikayetler var dikkat et kendine sakin bosverme bi verdik basarıcaz hepnbirlikteMerhaba arkadaşlar
Hepinizden özellikle de masum arkadaşımdan çok özür diliyorum paylaşım da bulanamadığım gibi masum a olan sorumluluğumu da yerine getiremedim neden derseniZ ben de bilmiyorum bir uyuşukluk var ve bu saatlere kadar da dışarda oluyorum hep diyetim de kopmadım şükür yürüyüşümü de yapıyorum
Hepinizi çok öpüyorum
Cikom kolay gelsin kimsenin canini sıkmasına izin verme sen izin vermessen kimse bunu başaramaz .Selam arkadaşlar..
Şuan tekirdağ malkaradaym. Akşam 2000 kişilik bir sünnet düğününde sahne alacağım. Yememe dikkat ediyorum rapor veremesem de. Bugünlerde biraz canım sıkkın. Birileri canımı sıktı yazamadm dün de bugün de...
Şimdi hazırlanmam gerek. Yarın görüşürz...
Günaydın kızlarr utanarak geliyorum ama benide azcık daha idare edin. 20 gün daha böyleyim ondan sonra rahatim inşallah. Bende mustang gibi naz dan çok özür diliyorum. Onu çok yanlız bıraktım. Elimden geldiğince uğramaya çalışacam.
günaydınnn
gece uyanıp yeme ataklaırm yine baş göteriyor ya 35 tane kiraz yemişim gece
glifor kullanmam gerekiyor sanırım yin e dr gidip test yaptırmam lazımm
geceki kiraz dışında menüm gayet iyiyfi
akşam 30 dk spor aleitmi kullandım
sabah 2 mil leisle yaptım
mustang cım en kısa zamanda toparlanıp gelmen dilegiyle
günaydın banu . aman sakın gece yemelerine kapılma biran önce git bir doktora
Gecmiş olsun evet ben nobetci diyetciyim bugunlerde gorusuruzSelamlarr
Haftasonu kütahyadan baska Kimseler yok. Burda bugün tatil Coluk Cocuk evde ben cok bakamadim bu hafta buraya kusura bakmayin.klinikten ciktim sali günü. Hersey istedigim Gibi Hersey Yolunda cok sükür.
Bijom yarin salliyacakmiyiz burayi yoksa haftayami?
Kallisim insallah islerin Yolunda gitmistir.
Sabaha Kilo bildirimi. Görüsürüz canlar
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Gecmis olsun sanada canim yürüyüs yapabilirsen süper olur"üsenme ,erteleme,vazgecme."demişlerya bizlere denmiş sanki .bugün de hastanelerdeydim şükür kötü bir şey yok tahlil vs işleri.. diyetime de dikkat edemedim.
ramazana da 1 hafta kaldı ondan sonra da 1 aydan fazla senelik izin, napıcam hiç bilmiyorum. galiba anca toprak eylülde okula başlayınca düzenim oturacak.. toprağın okulu burdan 2-3 km falan.. servise yazdırmadım çünkü havalar bozuluncaya kadar arabayı almadan otobüsle götürüp yürüyerek geri dönmeyi düşünüyorum. her gün o kadar yürüsem dal gibi olurum valla.. ama buna daha çok var tabii..
ramazanda açlıktan gözüm dönmese güzel kilo vericem de ahhh ne olacak bilmiyorum..
reyhan ablacım bu hafta ekside cıkıcam ben büyük ihtimal. daha istanbulu telafi edemedim :18:
ama haftaya dersen seninleyim
Cıkom yapmaaBen öldüm ... Beni unutun ....
Tam 5 yıldır formasyon almaya çalışıyorum. Bu sene dersaneye gittim, birsürü para verdim. Garanti olsun artık alabileyim diye.. Aşırı zor bir sınavdan 78 aldım ki bu çok iyi . Bu puanla kesin yerleşirdim.. Eylüldeolur sandım başvurular, meğer mayısın son haftası başlamış haz 3 de bitmiş.
Başvuruyu kaçırdım !
Takip etmediğim için tüm emeklerimi çöpe attım !!!
Normalde herşeyde bir hayır vardır derim ama bu sefer diyemiyorum. Aralıksız 2 saattir ağlıyorum.... Herşey bitti !
Cıkom yapmaasende diyorsun bak normalde hayirlisi derim diye Rabbimizin en hoşlanmadigi seylerden biri neymis biliyormusun
Kullarim her işlerinde benden hayirlisini diler ama sonunda verdiğim hükme razı gelmezler....
Eminim daha güzel bir yol çizıleceği içindir laf olsun diye sağlık olsun deriz ya öyle değil ciddi manada düşün bir tek ölüme çare yok ağlamayı bıraksahip olamadiklarina aglayarak sahip olduklarına şükürsüzlük etme Dunyada gulmesek ne olur ins ahirette aglamayız ki farkında yaşarsak müminlere dünyada cennet hadi bi silkelen
Ben öldüm ... Beni unutun ....
Tam 5 yıldır formasyon almaya çalışıyorum. Bu sene dersaneye gittim, birsürü para verdim. Garanti olsun artık alabileyim diye.. Aşırı zor bir sınavdan 78 aldım ki bu çok iyi . Bu puanla kesin yerleşirdim.. Eylüldeolur sandım başvurular, meğer mayısın son haftası başlamış haz 3 de bitmiş.
Başvuruyu kaçırdım !
Takip etmediğim için tüm emeklerimi çöpe attım !!!
Normalde herşeyde bir hayır vardır derim ama bu sefer diyemiyorum. Aralıksız 2 saattir ağlıyorum.... Herşey bitti !
Cıkom yapmaasende diyorsun bak normalde hayirlisi derim diye Rabbimizin en hoşlanmadigi seylerden biri neymis biliyormusun
Kullarim her işlerinde benden hayirlisini diler ama sonunda verdiğim hükme razı gelmezler....
Eminim daha güzel bir yol çizıleceği içindir laf olsun diye sağlık olsun deriz ya öyle değil ciddi manada düşün bir tek ölüme çare yok ağlamayı bıraksahip olamadiklarina aglayarak sahip olduklarına şükürsüzlük etme Dunyada gulmesek ne olur ins ahirette aglamayız ki farkında yaşarsak müminlere dünyada cennet hadi bi silkelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?