Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herseyin hayirlisi özlettin kendini ama

günaydınnn

geçen hafta:66.9
bu hafta :68.0
+1100
Sıkma canını olur böyle bendw dun fena artıdaydin aksam yulafla gecistirdim dun cok su ictim bugun duzeldi tartı

Hayirli cumalar .

Gelemedim kizlar kusuruma bakmayin .
Dun esimin dayisi vefat etti hastaydi yatiyordu kac aydir illet hastaliktan memlekete gitmistik .

Annemlerde var biliyorsunuz .
Henuz tartilmadim . Sizler iyisiniz insaallah .
Başınız saolsun aebenim bu tür hastalıktan vefat edenler manevi şehit sayılirmiş inş Allah rahmet etsin

Kilom 68.6 ..... Gecen haftaya gore 1 kilo artim var . Normaldir diyet yok cunki menulerimde :))
Ben senin yerinede verdim bişiy olmaz

Kilom aynı arkadaşlar.. 91.00
Almamakta kardir biz giblere ama malum gunlerimiz yaklasti ondanda olabilir sabır devam

Pardon ya 80,8

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Tebrikler ablacım

misafirim var, akşamüstü gelip listeleri yaparım bayanlar
not: bu hafta dökülmüşüz
Ellerine saglık haftaya toplariniz artik

kütahya tebrikler cnm çok iyi vermişsin, dukan diyetine mi başlıycaksın?

Bu ara çok okudum uzman oldum diyebilirim ramazan sonrası için planlama yapıyorum ben yasaklaradayanırım sıkıntı olmazda biliyorsun benim durumu yumurta zorla yerim tavuk blki balik elimi sürmem kırmizi et çok zor aslında heve ettim dukana ama ....mantıkli düşününcede verebiliyorum böylede ne gerek var diyorum sanirim karatay daha uygun eşimde pwk meraklı saglıkli beslenme olaylarina yok elazigdan bal ki ben sevmem yoresel peynir tereyagi koy yumurta giresundan fındık manda yogurdu bulup bulup geliyor beyaz ekmek yemez omurluk degisiklikler lazım sanırım karatay olacak o agır basıyor

aeben ( 67,6 ) / 68,6 / -1,0 / -1,48% )
bijoux ( 72,1 ) / 73,8 / -1,7 / -2,36% )
chocolategirl ( 91,0 ) / 91,0 / 0,0 / 0,00% ) kilosu sabit
cocostar ( 60,0 ) / 60,0 / 0,0 / 0,00% ) kilosu sabit - geri dönmek üzere ayrıldı
kalliste ( 101,5 ) / 101,5 / 0,0 / 0,00% ) kilosu sabit
naz ( 66,5 ) / 65,5 / 1,0 / 1,50% )
masumm ( 66,9 ) / 68,0 / -1,1 / -1,64% )
mersa ( 87,5 ) / 88,5 / -1,0 / -1,14% )
mustang ( 80,2 ) / 79,6 / 0,6 / 0,75% )
reyhanxx54 ( 81,6 ) / 80,8 / 0,8 / 0,98% )

7.TAKIM ORTALAMA: -0,34

Son düzenleme:
ben bugünkü raporumu vereyim

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
fırında tavuk
ayran

ara
1 adet şeftali

akşam
2 adet salatalık
1 kutu ayran

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat aerobic step

Menum pek bisi yemedim ama
3 te evden cikarken dolabin onunda 2 zeytin bi lokma peynir attim agzima 1 tane de pirinc patlagi
Ara su su su
Aksama nefis bi yemek pisiriyorumkendime bulgurlu kabak yanina cacik salata tursu var mmmmhhh

Su simdiden 3 u gecmistir dsarda baya bir yurudum ama gecr bisiklette binerim ....

Merhabalar
6 sene once genc bir kizken 2. Takim ve kk sayesinde 30 kilo vermistim

Evlendim, hamile kaldim kaybettim, bi daha hamilr kaldim ikizlerim olacakti yine kaybettim kurtaj oldum ve yine hamile kaldim bu sefer Rabbim izin verdi dunyalar guzeli kizimi dogurdum.
Vucudum, beynim, ruhum yiprandi haliyle...

Eski bene ihtiyacim var, vermem gereken cok kilom var...

Burasi sayesinde basaririm yine diyorum , araniza alirsaniz beni...

Tayinciyiz, suan tasinma asamasindayiz temmuz itibari ile batidan doguya gidiyoruz, tam oturtamasam da bi yerdem baslamak lazim...

Bana da yer var mi acaba bu yolda yaninizda...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoş geldin canim hatirliyorum sanki seni bende 6. Takimdaydim o zamanlar
Allah kızına. Saglikli hayirli bir ömür versin ben genelde buralardayim destekcin olmak isterim kaptani iz sana bilgi verir uarin
Bu arada yolculuk nereden nereye bizde sark gorevindeyiz yarı ettik hatta çok şükür

Cok tesekkur ederim ilginiz icin
Takimlara bir goz gezdirdim
Yazismasak.da tanidik simalar oldugunu gorunce buraya gelmek istedim
Rabbim cumlemizin evlatlarina omur versin insallah

Suan edirnedeyiz sarkimiz mus
Hayirlisiyla bitirip memlekete doneriz insallah
Masallah siz yarilamissiniz ne mutlu darisi basima
Siz neredesiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Töbe töbe ne oldu kızlar bizeböyle sanırım hepiniz benim gibisiniz. Bişiler yazmak çizmek içimizden mi gelmiyor acaba. Burada paylaşımım olmuyr ama diyeti bırakmış değilim zaten hastalık nedeni ile de canımda bişi istemiyor az yiyorum . Diyete son hız devam . Pazartsi Ankaraya gidicem inşallah arkadaşların yanına bol bol gezicez
Aydasu sende hgdn aramıza

Selam kızlar...

Morali bozuk olan bendim siz nerdesiniz ya? Niye kimse yazmıyor...

Ben 2 gün kendimde değildim yazdım buraya ama bir iki kişi dışında kimse görmedi sanırım.

Acil toparlanmamız lazım böyle olmaz!

Aydasu hoşgeldin..

Ben senin başarı hikayeni hatırlıyorum çok iyiydi.. Çok imrenmiştim valla...Yine yaparsın inşallah..

Şimdi bakma bir kç gündr böyleyiz ama düzelir gelir herkes.. Takipte kal..

Evet yaa kimse gelmiyor
Benim işler yolunda

Sabah 2 dilim ekmek kahvalti iste bildigin
Oglen dısardaydik tum israrlara ragmen yemedim tabi yedigim 2 suntanin bu kararimda etkisi buyuk saolsun
Aksam 8 de geldik eve kavun karpuz peynir zeytin domtes salatalik yogurt falan böyle gecistirdik su abartili her kosedem bi sise aldim spor bilmemki kac saat cok fena ama

Günün olayı artık anne pardesusu modellerinden secmek zorunda degildim istedigim begendigim modelleri aldım

Eeee sizler neler yaptiniz bakalım

Merhaba kizlar .

Herkesde bir durgunluk sanirim vede yogunluk .
Bugunki sinavida atlattik ilk sinavimiz gibi orta seker diyelim :)) .
Mersam siz ne yaptiniz ? Yatinda son sinavimiz var ...

Annemlerle dolu dolu gunler grcoriyorum :))).
Hafta ortadina kadarda burdalar ...
Mehalim ankaraya gelecekmissin ne zamana kadar ankaradasin ?

Cukulam gel bi opem :)) niye moralin bozuk bi tanem ...

Bedis tebrik ederim ruzgar gibi gidiyorsun masallah .

Bu hafta takim olrak dokulmusuz :)) canimiz saggolsun .

Annemler gidene kadar cok yogunum kizlar dugunler vs ust uste geldi .
Kalisim okuyamadim satislarin iyi gecmistir insallah ...
Hepinizi kocaman operim yeni arkadaslarda hos gelmisler .

Hos geldin cikom daha iyisindir inş.

Dun yazdiklarina yorum yapmak istemedin biz cani sıkılinca iştahi kesilen sanşlılardan degiluz dimi anliyorum seni şunu demek istedim sadece o konuda uzgunsun tamam ama birde kilolar içinde uzulmek zorunda degilsin daha onca basardik yine basaririz bu mutluluk elimizde

Aebenim hos geldin yazini goren cennetlik gez gez bakalim arada cocuklari kaldir oc den bi selam ediver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…