Sıkı diyet+ sıkı spor kırarsın inş bende hedefi 70 e cekeyim ramazandan sonra dukan testi yaptim idealim 69.5 muşkütahyalım sen nasıl verdin 1 haftada bu kadar kiloyu..
benim bazen haftada gram oynamıyor bile...
75 i kıramadım
Sıkı diyet+ sıkı spor kırarsın inş bende hedefi 70 e cekeyim ramazandan sonra dukan testi yaptim idealim 69.5 muş
Herseyin hayirlisi özlettin kendini amaarkadaşlar merhaba...
kaç gündür bakamadım kusuruma bakmayın acısını çıkarıcam inşallah...
bugün yeğenimi ve ablamı yolladım akşamüzeri çıktılar yola ..onları aramaktan gelemedim buraya ..ablamın kolu kırılmıştı iki ay önce ve yeni iyileşti ehh araba kullanırken zorlanıyor aklım hep onlarda kaldı neyseki sağ salim gitmişler..
benim biliyorsunuz yarın festivalim var ama istanbul yağmurlu ... haber bekliyorum ertelensin diye...nasıl yapıcam bilmiyorum... moralim pek yerinde değil..eşimin işyerinde grev var ve eşim gelemeyebilir....şimdi toplanmaya başlıyacağım yine bakalım kısmet olursa sabah çıkarız yola olmazsada kısmet diyelim ne diyelim... öpüyorum hepinizi...
Sıkma canını olur böyle bendw dun fena artıdaydin aksam yulafla gecistirdim dun cok su ictim bugun duzeldi tartıgünaydınnn
geçen hafta:66.9
bu hafta :68.0
+1100
Başınız saolsun aebenim bu tür hastalıktan vefat edenler manevi şehit sayılirmiş inş Allah rahmet etsinHayirli cumalar .
Gelemedim kizlar kusuruma bakmayin .
Dun esimin dayisi vefat etti hastaydi yatiyordu kac aydir illet hastaliktanmemlekete gitmistik .
Annemlerde var biliyorsunuz .
Henuz tartilmadim . Sizler iyisiniz insaallah .
Ben senin yerinede verdim bişiy olmazKilom 68.6 ..... Gecen haftaya gore 1 kilo artim var . Normaldir diyet yok cunki menulerimde :))
Almamakta kardir biz giblere ama malum gunlerimiz yaklasti ondanda olabilir sabır devamKilom aynı arkadaşlar.. 91.00
Tebrikler ablacımPardon ya 80,8
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Ellerine saglık haftaya toplariniz artikmisafirim var, akşamüstü gelip listeleri yaparım bayanlar
not: bu hafta dökülmüşüz
kütahya tebrikler cnm çok iyi vermişsin, dukan diyetine mi başlıycaksın?
Gunaydinnn
Gecen hafta 77
Şimdi 75.5
Hoş geldin canim hatirliyorum sanki seni bende 6. Takimdaydim o zamanlarMerhabalar
6 sene once genc bir kizken 2. Takim ve kk sayesinde 30 kilo vermistim
Evlendim, hamile kaldim kaybettim, bi daha hamilr kaldim ikizlerim olacakti yine kaybettim kurtaj oldum ve yine hamile kaldim bu sefer Rabbim izin verdi dunyalar guzeli kizimi dogurdum.
Vucudum, beynim, ruhum yiprandi haliyle...
Eski bene ihtiyacim var, vermem gereken cok kilom var...
Burasi sayesinde basaririm yine diyorum , araniza alirsaniz beni...
Tayinciyiz, suan tasinma asamasindayiz temmuz itibari ile batidan doguya gidiyoruz, tam oturtamasam da bi yerdem baslamak lazim...
Bana da yer var mi acaba bu yolda yaninizda...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ederim ilginiz icin
Takimlara bir goz gezdirdim
Yazismasak.da tanidik simalar oldugunu gorunce buraya gelmek istedim
Rabbim cumlemizin evlatlarina omur versin insallah
Suan edirnedeyiz sarkimiz mus
Hayirlisiyla bitirip memlekete doneriz insallah
Masallah siz yarilamissiniz ne mutlu darisi basima
Siz neredesiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet yaa kimse gelmiyorTöbe töbe ne oldu kızlar bizeböyle sanırım hepiniz benim gibisiniz. Bişiler yazmak çizmek içimizden mi gelmiyor acaba. Burada paylaşımım olmuyr ama diyeti bırakmış değilim zaten hastalık nedeni ile de canımda bişi istemiyor az yiyorum . Diyete son hız devam . Pazartsi Ankaraya gidicem inşallah arkadaşların yanına bol bol gezicez
Aydasu sende hgdn aramıza
Selam kızlar...
Morali bozuk olan bendim siz nerdesiniz ya? Niye kimse yazmıyor...
Ben 2 gün kendimde değildim yazdım buraya ama bir iki kişi dışında kimse görmedi sanırım.
Acil toparlanmamız lazım böyle olmaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?