Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kütahyam acayip değişiyorum moralim bozulunca.. Elimde olmuyor resmen herşeye kahrettim bu iki günde, yedim de yedim. Ama çok haklısın, kilo aldıkça daha mutsuz oluyorum. Biliyorsun normalde disiplinli olabiliyorum . Bu sefer kısa kestim bu işi, bu akşamdan itibaren kalktım ayağa.

Çok azimlisin hayranım sana ... Geniş pardüsölerden kurtulmana çok sevindim.. :)

Aebenim kötü şeyler oldu. Aylardır çalışıp didindiğim sınavdan 78 aldım ve puanla formasyona başvuracaktım. Başvurular eylülde sandım meğer 3 haziranda bitmiş. Emeklerime yazık oldu. Çok ağladım

Mustang tesekkur ederim
Kaptaniniz kim, kiminle irtibata gecmem gerekiyir acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Chololategirl, merhaba
Coook yillar once konularini okumuslugum yuregini sevmisligim vardir sizin...

Belki bos gelecek ama gercekten bir hayir vardir bunda da
Allah baska bir lutuf gonderir ins emeklerinize binaen...

Mustang tesekkur ederim
Kaptaniniz kim, kiminle irtibata gecmem gerekiyir acaba?
P

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaptanimiz bijoux canim
Biraz paylasimda bulun sonra devamlilik saglanirsa takima girersiniz deniliyor normalde bugunlerdw hepimiz sessisiz gececek ama sen yaz takimdaymis gibi mesala bugunki menunde neler vardi?

Chololategirl, merhaba

Ne güzel tanıyoruz bir şekilde birbirimizi... Beraber zayıflarız bu sefer de belki, kimbilir

Chololategirl, merhaba

Bu arada çok tşk ederim tesellin için, ben de öyle diyorum artık. Hayırlısı böyleymiş ...

Cukulam aydasuyunda dedigi gibi bundada bir hayir vardir .

Bu arada kizlar a kanalda haberllerde un. Sinavi icin bugun roportajim cikmis :))

arkadaşlar merhaba..herkes iyidir umarım..
çikolatım nasıl oldun merak ediyorum ama hiç mesajları okuyamıyorum...eve dönünce inşallah..

benim istanbul festivalim yağmur sayesinde tam bir fiyasko oldu... rezil olduk ani bastıran yağmur yüzünden hem ürünlerim hem çocuklar perişan oldu..kısmet diyelim ne yapalım ....bu akşam evime dönücem inşallah...yarından itibaren yazmaya okumaya ve ara verdiğim diyetime devam edicem arkadaşlar... hepinizi öpüyorum hoşkalın..

Canım gecmis olsun

Noliyi da , kusmeler falan :)))

İyi aksamlar .

Benim yogunluk bildiginiz gibi :)

Mehalim ne zamana kadar ankaradasin bacim ?

Kalisim hayirlisi bakalim baska yerden satis gelir inssllah .

Cukulam icin cizz etmistir anlaya biliyorum ( ama sana zamani unuttiraninda bir hikmeti vardir elbet .

günaydınn
neden yoktum yazmiyim yazdıkça hatırlamiyim...
geldim burdayım berbat geçen 3 gün her açıdan ve allaha şükür yarınlar oluyor

şimdi çikolatam sen demiştin galiba ramazan listem var diye? ya da kimde ramazan listesi varsa bi yazıversin hayrına

geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım..

bol kıaçamaklıı , yemeli , iradesiz hafta sonuna elvada
sizleree merhabaaaa

aglancak halime güler oldum , umudum yok valla benim kendimden artık.

olmaz olma zbu iş olamaz diye şarkı söyleyesim var

Yahu durun bune umutsuzluk masumum bunu kabul etmiyorum kendimden umudum yok ne demek her zaman başlangıçlar ve umutlar vardır hemen bir U dönüşü oldu bitti
Ben sonunda regl oldum 2 ay sonunda ve sabah tartıda 78.6 yıda gördüm mutluyum çok düzenli ve dikkatli değil yemem ama sizin tavsiyelerinizle daha çok protein tüketmeye çalışıyorum nezleden dolayı canım pekde bişi istemiyor .
Bugun Ankara yolcusuyum tombiş yemeği çok seven iki arkadaşımla kalıcam bakalım kim kimi yenecek )))) ama Ankara'da çok gezmek ve yürümeye güveniyorum ))) kocaman öpüldünüz

Menu yazmiyirum bugün küstüm

ben de küsmüştüm kimse yok gelmiyor diye motivasyonum iyice düşmüştü ama benim kilom fazla küsme lüksüm de yok...
ayrıca beni motive ediyor kararlılığın seni hergün görmek istiyorum kütoşum

Cukulam icin cizz etmistir anlaya biliyorum ( ama sana zamani unuttiraninda bir hikmeti vardir elbet .

en son öyle dedim artık aebenim,hayırlısı böyleymiş

zeynoooooo sana küsüm.. başıma neler geldi haberin yok. hiç bakmıyorsun geçmişe
yazıcam ben birazdan bir ramazan listesi...

bol kıaçamaklıı , yemeli , iradesiz hafta sonuna elvada
sizleree merhabaaaa

aglancak halime güler oldum , umudum yok valla benim kendimden artık.

olmaz olma zbu iş olamaz diye şarkı söyleyesim var

umut kesmek yok masumcum, bazen cozutsak da hemen dönmemiz lazım... ipin ucunu komple bıraktğmz için aldık bu kiloları

canım çok sevindim bu kiloyu görmene, demek ki karbonhidratı sınırlı tüketsen olacak bu iş

günaydınlar hayırlı haftalar olsun hepimiz için bugün oğluşu 1 yaş kontrolleri için doktora götürdüm onun için işe geç geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…