Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam takımcım,
kabus gibi birkaç gün geçirdim. hatamı hatırladıkça hala üzülüyorum ama zaman gerçekten herşeyin ilacı. zamanla en ağır acı bile hafifliyor. hayırlısı böyleymiş deyip susuyorum napiym...
dün kendime çok kızdım... evdeydim , ev ahalisine yemek yapayım dedim. taze fasulye, pirinç pilavı ve salata yaptım. cts gece karar vermiştim,pazardan itibaren tekrar dikkat edeceğime. aaa bir baktım pilav yiyorum dün. 3,5,6 derken nerdeyse bir tabak pilav yedim ne yaptığımı farkettiğimde sanki balyozla birisi kafama vurdu bir an "noldu hayallerine, noldu azmine? hani bu sefer başaracaktın,hani bu sefer sana kilonu konuşan herkesi alt edecektin.hani sonbaharda istediğin kıyafetleri giyecektin,noldu şimdi yedin de noldu"..resmen içimde biri bana bunları söyledi. bir de oturdum bunun için ağladım. hiç ağlayamayan ben 3 gündür sular seller gibi ağlıyordum dedim bu da aradan çıksın. bir de oturdum iştahıma kilolarıma ağladım...

bugün uyandım bir bardak suyumu içtim ve yarım saat yürüdüm koşu bandında. şimdi de yulaf yoğurt yiyorum. geri döndüm. 3-4 gün yedim. yiyen ben değildim, ruhumdu.incinen kalbimdi. her zamanki gibi işte... açlıkla yemedim hiç ben. ama bu sefer o ruhumu susturmasını bilicem. söz size... lütfen gelin artık, beni yalnız bırakmayın

günaydın canım rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH belkide karşına daha iyi bir şey çıkacaktır

canım ya üzme kendini . dün süt kızımın doğum günü vardı oraya gittik bende dün azar azarda olsa cız şeylerden yedim ama bugün hiç bir şey olmamış gibi devam ettim . eğer bunu başarabilirsek kilolarımız korksun bizden

RAMAZAN AYI İÇİN ÖNERİ

şimdi.. ramazanda ben bu şekilde beslenmeyi düşünüyorum...

kısaca, sahurda protein ağırlıklı beslenip, karbonhidratı iftara bırakmayı düşünüyorum. neden mi ?
sahurda yiyip yatacağız. ağır bir mideyle yatarsak ne yaparsak yapalım kilo alırız. dolayısıyla sahuru

1 ya da 2 haşlama yumurta(tok tutyor)
3-4 kaşık yulaf ve yoğurt(tok tutuyor)
peynir,az tuzlu
1 dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık biber
şekersiz çay ve su

not: inanın bol bol yediğimiz o ekmekler bunlardan daha hızlı sindiriliyor ve kilo aldığımzla kalıyoruz.

iftarda ;
su ve 1 kepçe çorba içip masadan kalkıyoruz.
kan şekerimiz 1 saatte normal seviyeye gelecek çünkü.
1 saat sonra:
ne yemek yapılmışsa yiyin lakin miktara ve yağ içeriğine dikkat edin. yemeğinizi siz yapıyorsanız az yağlı yaptığınız takdirde gönül rahatlığıyla yiyin gitsin. örneğin; makarna pilav 4 kaşığı geçmesin. yanında sebze yemeği yiyin dilediğinz kadar. et veya tavuk varsa ondan da yağda pişirilmemişse yiyin sıkıntı yok. cacık kurtarıcınız oluyor. nane tok tutuyor. bol naneli cacık yiyin. ekmek de 2 dilim tam buğday olabilir.

iftardan 2-3 saat sonra ; ne kadar da dikkatli yeseniz uyku çökecek. muhakkak kalkın ve en az yarım saat belirlediğinz bir sporu yapın. zor olacak belki ama yapmazsak yakamayız. spor sonrası kendinize 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf ile meyve salatası yapın ve üzerine bol tarçın serpin. alın size tatlı.

bol suyu ihmal etmeyin.

not: bir diyetisyen listesiydi. kağıdı bulamadığm için kendim yazdım arkadaşlar. bana mantıklı geliyor, uygulamayı deneyeceğim mutlaka...

günaydın canım rabbim hakımızda hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH belkide karşına daha iyi bir şey çıkacaktır

nazcım çok tşkler ben de öyle düşünüyorum. daha iyisi olur belki benim için, bakalım...

aynen , dönüş süresini ne kadar uzatırsak o kadar kötü. yediğimz içtiğimz o masada kalmalı ve biz devam etmeliyz...

Merhaba arkadaşlar..

nihayet aranıza dönüyorum ...

sabaha karşı saat 4 ü geçiyordu eve vardığımızda... çok yorucu bir kaç gün oldu bizim için ..kafam bozuk vücudum yorgun...
bir kaç gün içinde yavaştan ev temizliği toparlaması yaparken bir yandanda diyetime başlarım sanırım... kaç gündür hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim ...yolculuklardan ve stant başında durmaktan ayaklarım şiş bacaklarım aşırı ödemli.. üç aydır hastalanamıyordum tam festival öncesi oldu ve nasıl iğrenç yoğun geçirdiğimi tahmin bile edemezsiniz.. günümün yarısı wclerde geçti çok kötüydü... halimi anlatamam..aşırı baş ağrısıyla uyandım zaten uyanmakta değil kedinin köpeğin zoruyla kalktım hayvanlarda özlemiş bunalmışlar tabiki ...bir kaç saattir onlarla zaman geçirdim ve bu saate dek sadece bahçemi yıkadım temizledim... kızımın kalkmasını bekliyorum şimdi bir kahve içicem belki kafam yerine gelir..
birazdan pazara çıkmak niyetindeyim biraz sebze alıp günü kurtarayım bari bir an önce diyetime dönmeliyim..
kendimi toparladıkça geçen haftadan başlayıp alıntı yapıp yazarım hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun sultanım.. merak ediyorum bir kere daha sormuştm ama yoğunluktan göremedin belki.. bu yorgunluğuna eziyete değdi mi bari? satışların nasıl ?

Şaka yaptım yaw çileli diyet yolumda yalnız kalmıstim bak bugün geldiniz şukür
Bijom ne sıkıntın vardı ise gelmiş gecmis olsun inş

bol kıaçamaklıı , yemeli , iradesiz hafta sonuna elvada
sizleree merhabaaaa

aglancak halime güler oldum , umudum yok valla benim kendimden artık.

olmaz olma zbu iş olamaz diye şarkı söyleyesim var
olurrr olurrrr bal gibi olurrrrrr

tebrik ederimmmm tartilan mutlu inmek harika birsey

Oyy ben tombullarin yaninda kaybederim hep bikac seye dikkat edersen sikinti olmaz disarda yerken ekmek lavas yeme icecek hakkini ayran yada zeronsec tatliya hicc gerek yok

Canım cikm dedigim gibi bir üzüntüm varken 2 etme demistim kilolara üzülmek yok basarıcaz ya evdekilerde saglikli beslensin yapsana bulgur pilavi kepeklisinden biraz uyanik olmak lazım ben ramazandan sonra mutfagi tamamen omurluk bir degisiklige ugraticam kararliyim

Olay bu nazım ben kısın kilo verdigimde gittigim ortamda tabagimda ne varsa yemistim hem millete laf anlatmadim hemde evde yapmadigim yemedigim seyleri hazir yapilmis ve bir porsiyon tukettim gayette verebilmistim

kallisim gecmis olsun hepsini kenara birakiyorum çok canım çekti benimde kedim kopegim olsunnn beni ozlesin uyandirmak icin gozlerimi yalasin saclarimi cekistirsin hatta sarilip uyuyalim

cikoalat noldu kiz hayrolsun ama ne olduysa hayirlisi olmustur malesef uzulmek bisey getirmiyor sadece goturuyor :/

ya kallisim basina neler gelmis hay allah bu yagmurlar cogu organizasyonu bozdu malesef. dun aksam acik hava dugunundeydik ama donduk donduk hele abiyeliler titredi resmen... insallah zararini baska sekilde telafi edebilirsin..
orada ramazan standlari kurulmuyor mu? burda var iyi de kar ediyor katilanlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay o yazdigin ramazan seysi hic bana gore degil cikolatim... o kadar saat ac kalip da 1 kase corba icicem ve masadan kalkicam oyle mi :)))))) kendi adima kirmizi kar yagarsa belki

Son düzenleme:

Bende gullac yemek istiyorum bananeeeeee

Dunku menumu yazayim hadi naz yaptim gecti
Sabah yulaf süt
Oglen 3 etsiz cigkofte 1 cay bardagi ayran
Ara gerek yoktu ama yalnizdim can sikintisina pirinc patlagi 1 tek bikacta diyet biskuvi zero
Aksam yogurt tavuk gogsu salata

Spor salonuna gidemiyorum malum gun icinde 45 dakika civari birde uyumadan saat 3 4 bbile olsa 15 20 dakika bisiklet biniyorum camlar acik uyuyorum sirtim feci tutuldu ama sabrediyorum zor oluyor bisiklet binmesi

Veee bugun 75 i gordum ustelik tamda malum gunler gelmek uzere 1 hafta soonra kendimi 73 te goruyorum

Merhabalar yeniden
Yediklerimi paylasayim diyorum ama haftaya tasiniyoruz ve bi sure net baglatana kadar uzak kalmis olucam
Yarim yamalak da olsun istemiyorum ama bilemedim

Chocolate
Ramazan menusu mantikli gayet
Cok dikkat etmek lazim
Hatta bazen ramazandan oyle gozum korkuyor ki almayim da vermesem de olur yeterki kazasiz atlatayim diyorum

Iki yildir yani evlendigimden beri oruc tutamadim, ilk yil dusuklerden gecen yilda dogumdan
Ama bu sene sahalardayim insallah

Merhabalar cancagizlar .

Anemler bir kacgun saha bendeler ...

Diyet yok malum ( onumuzde ramazan ne ederik bilmem :)

Mehalim baskul gun gun iniyor ne guzell ..devamini dilerim canim .. Anemler sen burdayken giderse gorusmek isterim canim ya .

Cukulam bijoma katiliyorum iftarda benimde gozum doner bi cprba icipde kalkabilsek keske :) .

Kalisim hos geldin . Baya zorluk cekmissin . Canim 2.iyi gecmedide birinci nasildi satis acisindan ???.

Mersaaaa nirdesin ????

Banum hafta sonu grne cozutulmus ( bugun nasilsin ?

Bedis sportmenim benim :) kiz yakinda benim kilomda olacan :)))) ben hala pinekliyom :)))

Nazlisim sen bitirdin bu isi balim mucuks .

Reyhan abla huuuuu nerdesin ?

Ayda su canim yaz ciz burya nw zaman araliginda olusa olsun :))

Yok kütom ben kararlı biriyimdir cık dedim mi yenilmem tombişlerime zaten arkadaşı tembihledim az evel protein ağırlıklı yap kızım yemekleri diye ))) ne arsızım demi

bugün iyiym abla şimdiye kadar bir kaçak yok

Aeben
Tesekkur ediyorum yazayim o zaman kar kardir degil mi

Kutahya
Masallah okudugum kadariyla cok azimlisiniz
Ben doymam mesela sizin yediklerinizle
Yetiyor mu size?

Bu arada benden buyukleriniz vardir
Kimlere abla diyorum

Ben 27 yasindayim ay hatta 28 e cok az kaldi
Acimasiz zaman

canım senin yaptığın diyette aynen dukan gibiymiş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…