Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugunku menum
Sabah

2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalik biber
Bol peynir
Sekersiz yesil cay

Ogle

1 paket special k feslegenli kraker
1 bardak ayran

Aksam

1 kase tarhana corbasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak zeytinyagli taze fasulye yemegi
Yogurt,salata

Spor
30 dakika tempolu yuruyus
Su
3 litre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aydasu hoşgeldin bende takımda yeni sayılırım abla dediğim aeben abla var bide reyhan abla var herkes abla diyor kendisine bende 33 yaşıma basıcam 2 hafta sonra

Naz tesekkur ederim
Demi bileyim de ona gore yazayim dedim
Sende hosgeldin o zaman arkadasim

Bana apla diyebilirsin 29 yasindayim hatta 30 mu acaba 11 yillik evliyim yarismaya diyarbakirdan katiliyem haaa
Ayy bende ramazanda vermek kenara dursun almasam yeter modundayim
Ben normalde tee aksam kahval5i ediyorum (du) manyak gibi kola icerdim eskisinden cok yediklerim hatta zorla yiyorum eskiden vejeteryandim gunde bi tencerw makarna sise sise kolayla omur gecirdim duzeltim sukur

canım senin yaptığın diyette aynen dukan gibiymiş:26:

Dukan olsa yulaf ezmesi yassak kepek olacak cigkifte olmazdi pirinc citiri olmazdi puskevit olmazdı hayvansal urunlerle hic aram yok yogurt yumurta dahil sırf diyetim adina zevk almadan yiyorum hele yumurta benimi yiyor benmi onu bilmiyorum ama u bir gercekki protein aciktirmiyor
Canim menun harika cok vermemn gereken klon varsa boyle olmali ileride azaltacak bisiler olsun ben abarttim duraklamaya girdigimde tek sansim fazla spor yapmak olcak ama ramazandaki gevseme sonrasi icin faydali olacak benim acimdan diye dusunuyorum

aydasu topige hoşgeldin bana abla demene gerek yokk zira 18 den yeni gün aldım
30 yaşındayım cnm bende..
bu arada menün ne kadar düzenli afiyet olsun

canım yulaf kepeği tüketemeyenler, yulaf ezmesi yiyor dukanda da...
bizde de köfte var... içinde ekmek olmayacak...
çiğköfteyi dukan usulü yapanlar vardı... ben denemedim...

pirinç çıtırı ve bisküvi yok, o doğru.... ama çok yaklaşmış yani.... bol protein...

Hay agzin bal yisin aebenim (mecazrn tabisi) hedefi 70 e degil 68 e cekicem inş ben hayatimda hic esimden daha düşük kiloda olmadi o suan 74 su sicaklardan adam erimezse bir ilk olacak buu istiyorum
Yok kütom ben kararlı biriyimdir cık dedim mi yenilmem tombişlerime zaten arkadaşı tembihledim az evel protein ağırlıklı yap kızım yemekleri diye ))) ne arsızım demi
Hadi bakalim zafer senin olsun

yav kutahya hakat kac yasindasin kafam karisti bu arada yasadigim sehirle sohbet ediyor gibi oluyorum acayip bi durum hahahah

sıkıntımdan dolayi yazdiklarina tesekkurler.. hayirlisiyla ya ben onu cozucem ya da o beni..

menuyu aksam yazayim...

84 kasim dogumluyum ksima kadar 29 diyimm nolurrrrrr
Hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim cekemeyecegimiz yük vermesin konusmak istersen bizler buradayız bazen baskasinin bakıs acisindan bakmakta fayda olur

balkonumu duzenledim temizledim sebzelerim sicaga dayanamıyor benim sadık yarim kaktüslerim

Sizi karabuğdayla tanıştırmak istiyorum müsadenizle... Bugün aldım ve öğlen yemeği niyetine yiyorm. Bilirsinz belki şeyda coşkun ile ünlü oldu bu karabuğday. Asıl adı "greçka" ve çok faydalı bir karbonhidrat imiş. 1 elma rendeleyin, 3 kaşık karabuğdayı 10-15 dk haşlayıp süzün karıştrn elmayla üzerine de tarçın. Tadı süper değil ama kötü de değil kanımca. Tok tutucu ve kan şekerini dengeleyici zayıflamaya yardımcı... Araştırn kızlar

bana bu kiloları verdirene kadar bir yere gidemezsin kütoşşş bak aynı yaştaymışız da :) ben nisanda doğduğm için 30 oldum amaaaa

sen mi söylüyorsun bunu? en dayanıklımız olarak şaşırdım vallah.. sen de ara vermeden yap o zaman, iyi diyet ama

Bende gullac yemek istiyorum bananeeeeee

sen daha evvel bu işi halletmişsin biliyorsun sana anlatırken bile utanabilirim. yine yaparsın ramazandan da korkma burda birlikte halledicez inşallah

Merhabalar cancagizlar .

Cukulam bijoma katiliyorum iftarda benimde gozum doner bi cprba icipde kalkabilsek keske :) .
)

siz de ara vermeden yaparsınz aebenim.. diyetisyenden o tavsiyeler

ben çok beğendim bu menüyü.. kilon kaç şuan aydacım sakıncası yoksa?

Kız o bayagı meshur kaç seferdim alayım dedim almadım burda topigide vardı tek yönlu onla besleniyolar şok diyet detox tarzı yapiyolardi ama pilav yerinw tuketmekte fayda var

yogurtla karıştırınca daha güzel gidiyor, elmalı ve tarçınlı yiyemedim ben .
2 gün yaptım bir dahada denemedim çünkü kilo aldım

Kız o bayagı meshur kaç seferdim alayım dedim almadım burda topigide vardı tek yönlu onla besleniyolar şok diyet detox tarzı yapiyolardi ama pilav yerinw tuketmekte fayda var

arada bu şekilde tek öğün, perşembeleri de bir hafta sırf protein diğer hafta 3 öğün bundan tüketilebilir. vücut farklılık istiyor çünkü. yeni bitirdim. tokluğuyla ilgili yazıcam bu akşam size

Hadi bakalım
Ben acıkmıyorum artık hic sadece soguk icecek yada dondurma karpuz falan istiyorum o benim meshur dondurma duruyor hala 31 mayistan beri aklima geldi yohhh dedim kavun keseyim dedim yohhhh sekerli vişne suyuna baktım aman oda sekerli hüzünlü ve gururlu bir sekilde soguk su iciyorum

Son düzenleme:

helal kız sana ! bana böyle şeyler yaz işte bir hedef koy kendine ve o hedefe gelince bir öğlen vakti ye o dondurmayı bence

helal kız sana ! bana böyle şeyler yaz işte bir hedef koy kendine ve o hedefe gelince bir öğlen vakti ye o dondurmayı bence
Hedef bugun itibariyle tamam 75 cok uzak bir hayaldi ama insanogluyuz doyumsuzuz malesef simdi gozumu 68 e diktim hatta 67 olsun söyle 30 kilo verdim ben yeeeaaa dize gezineyim
kacamak hakkimi ramazana sakliyorum biliyomusunuz ben 7. Takima gireli sadece birkez dondurma yedim oda misafir vardı cok samimi degiliz ayip olmasin diye oglen yemegi niyetine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…