Aeben
Tesekkur ediyorum yazayim o zaman kar kardir degil mi
Kutahya
Masallah okudugum kadariyla cok azimlisiniz
Ben doymam mesela sizin yediklerinizle
Yetiyor mu size?
Bu arada benden buyukleriniz vardir
Kimlere abla diyorum
Ben 27 yasindayim ay hatta 28 e cok az kaldi
Acimasiz zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana apla diyebilirsin 29 yasindayim hatta 30 mu acaba 11 yillik evliyim yarismaya diyarbakirdan katiliyem haaaAeben
Tesekkur ediyorum yazayim o zaman kar kardir degil mi
Kutahya
Masallah okudugum kadariyla cok azimlisiniz
Ben doymam mesela sizin yediklerinizle
Yetiyor mu size?
Bu arada benden buyukleriniz vardir
Kimlere abla diyorum
Ben 27 yasindayim ay hatta 28 e cok az kaldi
Acimasiz zaman
canım senin yaptığın diyette aynen dukan gibiymiş:26:
Canim menun harika cok vermemn gereken klon varsa boyle olmali ileride azaltacak bisiler olsun ben abarttim duraklamaya girdigimde tek sansim fazla spor yapmak olcak ama ramazandaki gevseme sonrasi icin faydali olacak benim acimdanBugunku menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalik biber
Bol peynir
Sekersiz yesil cay
Ogle
1 paket special k feslegenli kraker
1 bardak ayran
Aksam
1 kase tarhana corbasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak zeytinyagli taze fasulye yemegi
Yogurt,salata
Spor
30 dakika tempolu yuruyus
Su
3 litre
Dukan olsa yulaf ezmesi yassak kepek olacak cigkifte olmazdi pirinc citiri olmazdi puskevit olmazdı hayvansal urunlerle hic aram yok yogurt yumurta dahil sırf diyetim adina zevk almadan yiyorum hele yumurta benimi yiyor benmi onu bilmiyorum ama u bir gercekki protein aciktirmiyor
Canim menun harika cok vermemn gereken klon varsa boyle olmali ileride azaltacak bisiler olsun ben abarttim duraklamaya girdigimde tek sansim fazla spor yapmak olcak ama ramazandaki gevseme sonrasi icin faydali olacak benim acimdandiye dusunuyorum
Merhabalar cancagizlar .
Anemler bir kacgun saha bendeler ...
Diyet yok malum( onumuzde ramazan ne ederik bilmem :)
Mehalim baskul gun gun iniyor ne guzell ..devamini dilerim canim .. Anemler sen burdayken giderse gorusmek isterim canim ya .
Cukulam bijoma katiliyorum iftarda benimde gozum doner bi cprba icipde kalkabilsek keske :) .
Kalisim hos geldin . Baya zorluk cekmissin . Canim 2.iyi gecmedide birinci nasildi satis acisindan ???.
Mersaaaa nirdesin ????
Banum hafta sonu grne cozutulmus( bugun nasilsin ?
Bedis sportmenim benim :) kiz yakinda benim kilomda olacan :)))) ben hala pinekliyom :)))
Nazlisim sen bitirdin bu isi balim mucuks .
Reyhan abla huuuuu nerdesin ?
Ayda su canim yaz ciz burya nw zaman araliginda olusa olsun :))
Hadi bakalim zafer senin olsunYok kütom ben kararlı biriyimdir cık dedim mi yenilmem tombişlerime zaten arkadaşı tembihledim az evel protein ağırlıklı yap kızım yemekleri diye ))) ne arsızım demi
yav kutahya hakat kac yasindasin kafam karistibu arada yasadigim sehirle sohbet ediyor gibi oluyorum acayip bi durum hahahah
sıkıntımdan dolayi yazdiklarina tesekkurler.. hayirlisiyla ya ben onu cozucem ya da o beni..
menuyu aksam yazayim...
Şaka yaptım yaw çileli diyet yolumda yalnız kalmıstim bak bugün geldiniz şukür
Canım cikm dedigim gibi bir üzüntüm varken 2 etme demistim kilolara üzülmek yok basarıcaz ya evdekilerde saglikli beslensin yapsana bulgur pilavi kepeklisinden biraz uyanik olmak lazım ben ramazandan sonra mutfagi tamamen omurluk bir degisiklige ugraticamkararliyim
ay o yazdigin ramazan seysi hic bana gore degil cikolatim... o kadar saat ac kalip da 1 kase corba icicem ve masadan kalkicam oyle mi :)))))) kendi adima kirmizi kar yagarsa belki
Bende gullac yemek istiyorum bananeeeeee
Merhabalar yeniden
Yediklerimi paylasayim diyorum ama haftaya tasiniyoruz ve bi sure net baglatana kadar uzak kalmis olucam
Yarim yamalak da olsun istemiyorum ama bilemedim
Chocolate
Ramazan menusu mantikli gayet
Cok dikkat etmek lazim
Hatta bazen ramazandan oyle gozum korkuyor ki almayim da vermesem de olur yeterki kazasiz atlatayim diyorum
Iki yildir yani evlendigimden beri oruc tutamadim, ilk yil dusuklerden gecen yilda dogumdan
Ama bu sene sahalardayim insallah
Merhabalar cancagizlar .
Cukulam bijoma katiliyorum iftarda benimde gozum doner bi cprba icipde kalkabilsek keske :) .
)
Bugunku menum
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurta
5 zeytin
Domates salatalik biber
Bol peynir
Sekersiz yesil cay
Ogle
1 paket special k feslegenli kraker
1 bardak ayran
Aksam
1 kase tarhana corbasi
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak zeytinyagli taze fasulye yemegi
Yogurt,salata
Spor
30 dakika tempolu yuruyus
Su
3 litre
Eki Görüntüle 1166386
Sizi karabuğdayla tanıştırmak istiyorum müsadenizle... Bugün aldım ve öğlen yemeği niyetine yiyorm. Bilirsinz belki şeyda coşkun ile ünlü oldu bu karabuğday. Asıl adı "greçka" ve çok faydalı bir karbonhidrat imiş. 1 elma rendeleyin, 3 kaşık karabuğdayı 10-15 dk haşlayıp süzün karıştrn elmayla üzerine de tarçın. Tadı süper değil ama kötü de değil kanımca. Tok tutucu ve kan şekerini dengeleyici zayıflamaya yardımcı... Araştırn kızlar
Eki Görüntüle 1166386
Sizi karabuğdayla tanıştırmak istiyorum müsadenizle... Bugün aldım ve öğlen yemeği niyetine yiyorm. Bilirsinz belki şeyda coşkun ile ünlü oldu bu karabuğday. Asıl adı "greçka" ve çok faydalı bir karbonhidrat imiş. 1 elma rendeleyin, 3 kaşık karabuğdayı 10-15 dk haşlayıp süzün karıştrn elmayla üzerine de tarçın. Tadı süper değil ama kötü de değil kanımca. Tok tutucu ve kan şekerini dengeleyici zayıflamaya yardımcı... Araştırn kızlar
Kız o bayagı meshur kaç seferdim alayım dedim almadım burda topigide vardı tek yönlu onla besleniyolar şok diyet detox tarzı yapiyolardi ama pilav yerinw tuketmekte fayda var
yogurtla karıştırınca daha güzel gidiyor, elmalı ve tarçınlı yiyemedim ben .
2 gün yaptım bir dahada denemedim çünkü kilo aldım
arada bu şekilde tek öğün, perşembeleri de bir hafta sırf protein diğer hafta 3 öğün bundan tüketilebilir. vücut farklılık istiyor çünkü. yeni bitirdim. tokluğuyla ilgili yazıcam bu akşam size
Hadi bakalım
Ben acıkmıyorum artık hic sadece soguk icecek yada dondurma karpuz falan istiyorum o benim meshur dondurma duruyor hala 31 mayistan beri aklima geldi yohhh dedim kavun keseyim dedim yohhhh sekerli vişne suyuna baktım aman oda sekerlihüzünlü ve gururlu bir sekilde soguk su iciyorum
Hedef bugun itibariyle tamam 75 cok uzak bir hayaldi ama insanogluyuz doyumsuzuz malesef simdi gozumu 68 e diktim hatta 67 olsun söyle 30 kilo verdim ben yeeeaaa dize gezineyimhelal kız sana ! bana böyle şeyler yaz iştebir hedef koy kendine ve o hedefe gelince bir öğlen vakti ye o dondurmayı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?