Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin kimselere vermesin.. şimdilik bende kalsın bakalım akıl almak istersem burdan güzel yer mi var teşekkürler
hahay kendime gülüyorum valla sen benden küçükmüşsün baya bak şimdi ben seni kallisim yaşlarında sanıyordum yani benden 3-4 yaş büyük falan

hem adını hem görüntüsünü sevmedim ama bişeyini sevdim seni motive ediyor gibi..
yav çaklıtım dayanıklılığımı en iyi sen bilirsin de bütün gün hatta akşam neredeyse 9 a kadar aç kalıp da eşinle iftar masasına oturunca sanmıyorum ki kimse yapabilsin o dediğini. haa yapsak süper tabi ama zaten öyle birisi olsak zayıflama grubunda işimiz ne

Cep telefonundan alinti olmuyor mu acep
Oy ben mi bulamadim yoksa

Benim aksam yemeginde degisiklik oldu

1 tabak zeytinyagli fasulye
4 yemek kasigi sarimsakli yogurtlu makarna
1 tabak salata

Kutahya evet kilom cok fazla oldugu icin vucudumu kusturmeden kirmadan yapmak zorundayim
Bebem 11 aylik gecen ay kendi kendini sutten kesti
Ben de o sekilde basladim
Artik...

Masumum aramizda pek yas farki yokmus, kutahya seninle de, masallah kac yillik evliymissin, bizim henuz 3 yil oldu eveliyatiyla birlikte 13 sene

Cikolata, estagfirullah canim asil utanan benim nerden nereye geldim, ama sunu biliyorum takim beni motive eder

Evlendikten sonra gurbete gelmem, yalnizlik, esimin isi dolayisiyla calisma saatleri, arkasindan dusukler dogum emzirme sonrasi az olan.sutumu artirma calismalari ve sonuc cok cok utanarak 94
59 dan hemde:-(
Butun kiyafetlerim 36 38 krn kendimi birden 3xl larin icinde buldum
Cok zor cok agir geldi bu bana montlarim bile s bedenken

Haziran basindan beri tasinma telasinin yaninda sporsuz kimi zaman kisarak kimi zaman bozarak 94 ten bugun itibari ile 91.7 ye inmis bulunmaktayim...

Yolum cok uzun, hedefim belli, vazgecme, kaytarma gibi lukslerim yok kizimin yaninda incecik anne olup ayni desen tayt giymek doyasiya resim cekilmek istiyorum
Dolapta yatan milyon tane kiyafetletlerime kavusmak istiyorum
Olmayan alyansimi takmak
Olmayan ayakkabilarimi giymek istiyorum

Kendime bazen kiziyorum bazen uzuluyorum bu raddeye geldigim icin ama onume bakmam gerektiginden metanetimi bozmamaya calisiyorum

Kusura bakmayin ya benim kalemimin murekkebi bitmez yazmaya baslayinca duramiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnş bütün istediklerin gercek olacak ben sende bu kararlılığı gördüm yaz bol bol severim ben okumayı
Ne güzel bir zamanlar 59 muşsun ben hic zayif olmadım hayatımda bilmiyorum ne kadar inebilecegim

Menum gec kalktim 2 ogun oldu
Oğlen 1 yumurtadan peynirli omlet 1 domates
Aksam salata yogurt barbunya pilaki az kavun
Bol bol su spor yapmadim ama temizlik yaptim simdi yuruyuse gidiyoruz yuppyyyyyyy

İnş bütün istediklerin gercek olacak ben sende bu kararlılığı gördüm yaz bol bol severim ben okumayı
Ne güzel bir zamanlar 59 muşsun ben hic zayif olmadım hayatımda bilmiyorum ne kadar inebilecegim

Sagolasın canım, ınsallah ulasırız hepımız hedeflerımıze...
pc den sımdı gırdım ve cızelgenı gordum masallah dıyorum ne kadar kılo vermıssınız
ben sızın gıbı az yıyemem ama ne kadar zamanda gıttı acaba bu kılolar

cıkolata
karabugdayı bı heves aldım bı kac ay once
ben elmayla hayal edemedıgımden haslayıp yogurtladım bol nane kattım oglen ıyıdı de aksam tadına baktım booo
felaket bıseye donusmus oylece duruyor bı paket, yerlesınce bı deneyım olmazsa senın tarıfını de

Canım ben seni tanıdığımda evlenmeye hazırlanan, nişanlısının yanında güzel durmak isteyen bir genç kızdın. Şimdi anne olmuşsun, bir sürü zorluk yaşamışsn. Çok doğal kg alman lütfen kızma kendine... Aynı kilodayız, Allah ın izniyle birlikte veririz

Çok da şart değil ya karabuğday.. Haftada bir değişik bir karbonhidrat olarak tüketirsn olur biter sen eski kilo verdiğin yöntemi hatırla yap yeter , test edilmiş onaylanmış

Yok be bijom bugün denedim öyle olmazsa olmaz bişey gibi gelmedi bana .. Haftada bir öğün değişiklik olsun diye tüketilebilir

Sen de ara vermeden yersin yemeğini nolcak kuzum, yeter ki miktarı aşmayalım

Hangi kiloda mutlu olacaksan o kiloya gel yeter canım. Ama kg almaya müsait insanlar olarak hep dikkatli ymk zorundayz.
Bir kez dondurma yemişsn sdc bir kez helal olsun sana..

Kızlar ben geldim ama en az 15 gün daha böyleyim 2 tane büyük genel kurulum kaldı. Diğerlerini atlattım çok şükür. Kızım sınava girdi onunla bile yeteri kadar ilgilenemedim. Sizlerı özledim ama az kaldı .hepinizi çokk öpüyorum:)))

Günaydın şekerler... Dünkü menümü yazayım, geç oldu biraz ama

Kahvaltı: öncesinde yarım saat koşu bandında yürüdüm , sonra yulaf ve yoğurt yedim ( yulafım meyve parçalı)

Öğlen: karabuğday ,elma, tarçın

Akşam : 3 tane tavuk baget, 3 kaşık makarna

Gece: minik şeker domates(birkaçtane) 3 kaşık yoğurt

Sporu 1 saate tamamladım
Suyu bol içtim

Canımmm biz de seni özledik muckkk :)

Chocolategirl
Oyle ya hayiflanma zamani degil insallah birlikte cook kilolar veririz saglikla ve kalici olarak

Bugunku kahvaltim
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Sahanda yumurta az sucuklu
3 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay

Bugun.disarda kizimi arabaya atip yurumeyi planliyorum hem islerimi hallederim hem sporumu yapmis olurum

günaydın herkese dünkü menümü yazayım hemen

sabah
kahvaltı yok ( oğluşu doktora götürünce yiyemedim bişey )

öğlen
çok az türlü yemeği
1 kase cacık

akşam
1 adet tam buğday ekmeğine tost
1 bardak çay

dün spora gidemedim oğlumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim . ama bugün acısını çıkarırım eğer plates yine yoksa 1,5 saat kadar yürürüm herhalde :) bide 20 dk bisiklet çeviririm

ALLAH kolaylık versin İNŞALLAH onlarıda atlatırsın güzel bir şekilde

Gunaydin .

Mersam kolaygelsin . Kizinin sinavi insallah iyi gecmistir .

Bijom sikintin herne ise insallah tez zamanda ferahlarsin.

Nazlim oglanin normal kontrolu dimi ?

Bedisss kiz az durrr bizde yetisek sana. :))))) masallah sen bu hizla 65 olacan insallah .

Cukulam karabugdayi monti linkinde baya bir denemisligimiz var canim . Denemedigimiz ne kaldiki hahay .
Cok faydali bir yiyecek haftada birkac ogun guzel olur . Ben elmali degilde yogurtla yiyebilmistim .. Ha bu arda sayda coskunuda denemisligim var :) ama bir kac gunu gecemedi ben okadar az yiyebilen bir tip degilim yahu . Hatunun ogun menusu bir avuc kadar . Eger doyarim diyorsan guzel verdiriyor ama .
Cukulam birde dunki menunde tavugun yaninda salata ve ayran tercih etseydin makarna vede karpuzdan daha etkili menu olurdu . Prolarin yaninda gl . Endeksi dusuk karbonlar yemek kilo vermek acisindan cok daha etkili .
Afiyet olsun .

Aydasu kolaygelsin . İyi yurumeler .

selammm
kaşıntılar için dr gittim üretiker dedi

dişimede agrı yapıştı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarımm

kendimde yaşadığım için tahmin edebiliyorum durumunu kolay gelsin hemen bitsin diyelim telaşın...

oyy kıyamam dondurmadan uzak duramam sanırım benim maratonum asıl şimdi başlıyor iş miş derken yemeğe pek bakamadım şimdi onumu yapsam bunumu yesem
sana maşallah diyorum diyecek söz yok başka

kallisin yaşlarında ve senden 3-4 yaş büyük..sen benden 3-4 yaş ufakmısın tıssss 46 yaşındayım ben ..

sana katılıyorum bijom... başkası yerken otur sen yemeden bak olmuyor ..olsada her gün başaramıyorsun sayılı olur yani... ben tutacakmıyım bilmiyorum ...ilk yarışma zamanındada tutmamıştım oruç ve o zaman başarabilmiştim çünkü ramazanlarda hayatta ne tatlı eksik oluyor ne yemek çeşidi..kalabalık ev herkes şunu ister bunu ısmarlar....bilmiyorum hala düşünmekteyim..

canım hoşgeldin seni hatırlıyorum..
önce evet telefondan alıntı oluyor ama ben hala tek yapmayı başardım çoklu oluyormu bilmiyorum..alıntı yapmak istediğin mesajın üzerinde parmağını basılı tut rengi değişiyor zaten... cevap kısmınıda deneye deneye bul
canım hepimizin yolu uzun sayılır hep destek tam destekle bunu çözücez inşallah..

Menum gec kalktim 2 ogun oldu
Oğlen 1 yumurtadan peynirli omlet 1 domates
Aksam salata yogurt barbunya pilaki az kavun
Bol bol su spor yapmadim ama temizlik yaptim simdi yuruyuse gidiyoruz yuppyyyyyyy

senin salon niçin kapandı dün bir yerde yazdığını görmüştüm..sana çok iyi oluyordu aslında düzenli sporunu yapıyordun..üzüldüm..
yediklerinde güzel aperin sana

dün ben erken kalktımda noldu kızımı bekle pazara git kahvaltı saatimiz hayatımda ilk kez 2 mi 3 müydü neydi
karpuz peynir yedik ama çokkk güzel geldi...
akşamda bezelye yedim 2 dilim ekmekle...söğüş domates...
başkada bişeyim yoktu sanırım..:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…