amin kimselere vermesin.. şimdilik bende kalsın bakalım akıl almak istersem burdan güzel yer mi var teşekkürler84 kasim dogumluyum ksima kadar 29 diyimm nolurrrrrr
Hayırlısı olsun hakkında canım Rabbim cekemeyecegimiz yük vermesin konusmak istersen bizler buradayız bazen baskasinin bakıs acisindan bakmakta fayda olur
balkonumu duzenledim temizledim sebzelerim sicaga dayanamıyorbenim sadık yarim kaktüslerim
hem adını hem görüntüsünü sevmedim ama bişeyini sevdim seni motive ediyor gibi..Eki Görüntüle 1166386
Sizi karabuğdayla tanıştırmak istiyorum müsadenizle... Bugün aldım ve öğlen yemeği niyetine yiyorm. Bilirsinz belki şeyda coşkun ile ünlü oldu bu karabuğday. Asıl adı "greçka" ve çok faydalı bir karbonhidrat imiş. 1 elma rendeleyin, 3 kaşık karabuğdayı 10-15 dk haşlayıp süzün karıştrn elmayla üzerine de tarçın. Tadı süper değil ama kötü de değil kanımca. Tok tutucu ve kan şekerini dengeleyici zayıflamaya yardımcı... Araştırn kızlar
Cep telefonundan alinti olmuyor mu acep
Oy ben mi bulamadim yoksa
Benim aksam yemeginde degisiklik oldu
1 tabak zeytinyagli fasulye
4 yemek kasigi sarimsakli yogurtlu makarna
1 tabak salata
Kutahya evet kilom cok fazla oldugu icin vucudumu kusturmeden kirmadan yapmak zorundayim
Bebem 11 aylik gecen ay kendi kendini sutten kesti
Ben de o sekilde basladim
Artik...
Masumum aramizda pek yas farki yokmus, kutahya seninle de, masallah kac yillik evliymissin, bizim henuz 3 yil oldu eveliyatiyla birlikte 13 sene
Cikolata, estagfirullah canim asil utanan benim nerden nereye geldim, ama sunu biliyorum takim beni motive eder
Evlendikten sonra gurbete gelmem, yalnizlik, esimin isi dolayisiyla calisma saatleri, arkasindan dusukler dogum emzirme sonrasi az olan.sutumu artirma calismalari ve sonuc cok cok utanarak 94
59 dan hemde:-(
Butun kiyafetlerim 36 38 krn kendimi birden 3xl larin icinde buldum
Cok zor cok agir geldi bu bana montlarim bile s bedenken
Haziran basindan beri tasinma telasinin yaninda sporsuz kimi zaman kisarak kimi zaman bozarak 94 ten bugun itibari ile 91.7 ye inmis bulunmaktayim...
Yolum cok uzun, hedefim belli, vazgecme, kaytarma gibi lukslerim yok kizimin yaninda incecik anne olup ayni desen tayt giymek doyasiya resim cekilmek istiyorum
Dolapta yatan milyon tane kiyafetletlerime kavusmak istiyorum
Olmayan alyansimi takmak
Olmayan ayakkabilarimi giymek istiyorum
Kendime bazen kiziyorum bazen uzuluyorum bu raddeye geldigim icin ama onume bakmam gerektiginden metanetimi bozmamaya calisiyorum
Kusura bakmayin ya benim kalemimin murekkebi bitmez yazmaya baslayinca duramiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnş bütün istediklerin gercek olacak ben sende bu kararlılığı gördüm yaz bol bol severim ben okumayı
Ne güzel bir zamanlar 59 muşsun ben hic zayif olmadım hayatımda bilmiyorum ne kadar inebilecegim
Cep telefonundan alinti olmuyor mu acep
1 tabak zeytinyagli fasulye
4 yemek kasigi sarimsakli yogurtlu makarna
1 tabak salata
Kutahya evet kilom cok fazla oldugu icin vucudumu kusturmeden kirmadan yapmak zorundayim
Bebem 11 aylik gecen ay kendi kendini sutten kesti
Ben de o sekilde basladim
Artik...
Masumum aramizda pek yas farki yokmus, kutahya seninle de, masallah kac yillik evliymissin, bizim henuz 3 yil oldu eveliyatiyla birlikte 13 sene
Cikolata, estagfirullah canim asil utanan benim nerden nereye geldim, ama sunu biliyorum takim beni motive eder
Evlendikten sonra gurbete gelmem, yalnizlik, esimin isi dolayisiyla calisma saatleri, arkasindan dusukler dogum emzirme sonrasi az olan.sutumu artirma calismalari ve sonuc cok cok utanarak 94
Haziran basindan beri tasinma telasinin yaninda sporsuz kimi zaman kisarak kimi zaman bozarak 94 ten bugun itibari ile 91.7 ye inmis bulunmaktayim...
Yolum cok uzun, hedefim belli, vazgecme, kaytarma gibi lukslerim yok kizimin yaninda incecik anne olup ayni desen tayt giymek doyasiya resim cekilmek istiyorum
Olmayan alyansimi takmak
Kendime bazen kiziyorum bazen uzuluyorum bu raddeye geldigim icin ama onume bakmam gerektiginden metanetimi bozmamaya calisiyorum
Kusura bakmayin ya benim kalemimin murekkebi bitmez yazmaya baslayinca duramiyorum
Sagolasın canım, ınsallah ulasırız hepımız hedeflerımıze...
pc den sımdı gırdım ve cızelgenı gordum masallah dıyorum ne kadar kılo vermıssınız
ben sızın gıbı az yıyemem ama ne kadar zamanda gıttı acaba bu kılolar
cıkolata
karabugdayı bı heves aldım bı kac ay once
ben elmayla hayal edemedıgımden haslayıp yogurtladım bol nane kattım oglen ıyıdı de aksam tadına baktım booo
felaket bıseye donusmus oylece duruyor bı paket, yerlesınce bı deneyım olmazsa senın tarıfını de
amin kimselere vermesin.. şimdilik bende kalsın bakalım akıl almak istersem burdan güzel yer mi var teşekkürler
hahay kendime gülüyorum valla sen benden küçükmüşsün bayabak şimdi ben seni kallisim yaşlarında sanıyordum yani benden 3-4 yaş büyük falan
hem adını hem görüntüsünü sevmedim ama bişeyini sevdim seni motive ediyor gibi..
yav çaklıtım dayanıklılığımı en iyi sen bilirsin de bütün gün hatta akşam neredeyse 9 a kadar aç kalıp da eşinle iftar masasına oturunca sanmıyorum ki kimse yapabilsin o dediğini. haa yapsak süper tabi ama zaten öyle birisi olsak zayıflama grubunda işimiz ne
Hedef bugun itibariyle tamam 75 cok uzak bir hayaldi ama insanogluyuz doyumsuzuz malesef simdi gozumu 68 e diktim hatta 67 olsun söyle 30 kilo verdim ben yeeeaaa dize gezineyim
kacamak hakkimi ramazana sakliyorum biliyomusunuz ben 7. Takima gireli sadece birkez dondurma yedim oda misafir vardı cok samimi degiliz ayip olmasin diye oglen yemegi niyetine
Kızlar ben geldim ama en az 15 gün daha böyleyim 2 tane büyük genel kurulum kaldı. Diğerlerini atlattım çok şükür. Kızım sınava girdi onunla bile yeteri kadar ilgilenemedim. Sizlerı özledim ama az kaldı .hepinizi çokk öpüyorum:)))
Kızlar ben geldim ama en az 15 gün daha böyleyim 2 tane büyük genel kurulum kaldı. Diğerlerini atlattım çok şükür. Kızım sınava girdi onunla bile yeteri kadar ilgilenemedim. Sizlerı özledim ama az kaldı .hepinizi çokk öpüyorum:)))
kendimde yaşadığım için tahmin edebiliyorum durumunu kolay gelsin hemen bitsin diyelim telaşın...Kızlar ben geldim ama en az 15 gün daha böyleyim 2 tane büyük genel kurulum kaldı. Diğerlerini atlattım çok şükür. Kızım sınava girdi onunla bile yeteri kadar ilgilenemedim. Sizlerı özledim ama az kaldı .hepinizi çokk öpüyorum:)))
oyy kıyamam dondurmadan uzak duramam sanırım benim maratonum asıl şimdi başlıyor iş miş derken yemeğe pek bakamadım şimdi onumu yapsam bunumu yesemHedef bugun itibariyle tamam 75 cok uzak bir hayaldi ama insanogluyuz doyumsuzuz malesef simdi gozumu 68 e diktim hatta 67 olsun söyle 30 kilo verdim ben yeeeaaa dize gezineyim
kacamak hakkimi ramazana sakliyorum biliyomusunuz ben 7. Takima gireli sadece birkez dondurma yedim oda misafir vardı cok samimi degiliz ayip olmasin diye oglen yemegi niyetine
kallisin yaşlarında ve senden 3-4 yaş büyük..sen benden 3-4 yaş ufakmısın tıssssamin kimselere vermesin.. şimdilik bende kalsın bakalım akıl almak istersem burdan güzel yer mi var teşekkürler
hahay kendime gülüyorum valla sen benden küçükmüşsün bayabak şimdi ben seni kallisim yaşlarında sanıyordum yani benden 3-4 yaş büyük falan
hem adını hem görüntüsünü sevmedim ama bişeyini sevdim seni motive ediyor gibi..
yav çaklıtım dayanıklılığımı en iyi sen bilirsin de bütün gün hatta akşam neredeyse 9 a kadar aç kalıp da eşinle iftar masasına oturunca sanmıyorum ki kimse yapabilsin o dediğini. haa yapsak süper tabi ama zaten öyle birisi olsak zayıflama grubunda işimiz ne
canım hoşgeldin seni hatırlıyorum..Cep telefonundan alinti olmuyor mu acep
Olmayan alyansimi takmak
Menum gec kalktim 2 ogun oldu
Oğlen 1 yumurtadan peynirli omlet 1 domates
Aksam salata yogurt barbunya pilaki az kavun
Bol bol su spor yapmadim ama temizlik yaptim simdi yuruyuse gidiyoruz yuppyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?