selammm
kaşıntılar için dr gittim üretiker dedi
dişimede agrı yapıştı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarımm
canım benim allah rahmet eylesin kalanlara sabır dilerim...Hayirli cumalar .
Gelemedim kizlar kusuruma bakmayin .
Dun esimin dayisi vefat etti hastaydi yatiyordu kac aydir illet hastaliktanmemlekete gitmistik .
Annemlerde var biliyorsunuz .
Henuz tartilmadim . Sizler iyisiniz insaallah .
ablacım sen işe başladınmı ortalıkta yoksun..Selamlarr
Haftasonu kütahyadan baska Kimseler yok. Burda bugün tatil Coluk Cocuk evde ben cok bakamadim bu hafta buraya kusura bakmayin.klinikten ciktim sali günü. Hersey istedigim Gibi Hersey Yolunda cok sükür.
Bijom yarin salliyacakmiyiz burayi yoksa haftayami?
Kallisim insallah islerin Yolunda gitmistir.
Sabaha Kilo bildirimi. Görüsürüz canlar
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
günaydınnn
gece uyanıp yeme ataklaırm yine baş göteriyor ya 35 tane kiraz yemişim gece
glifor kullanmam gerekiyor sanırım yin e dr gidip test yaptırmam lazımm
geceki kiraz dışında menüm gayet iyiyfi
akşam 30 dk spor aleitmi kullandım
sabah 2 mil leisle yaptım
mustang cım en kısa zamanda toparlanıp gelmen dilegiyle
ama yemiyor diyede niye çıldırıyorsun ki acıktığında elbet kendi isteyecektir yapma kendinide çocuğuda strese sokma...havalar çok değişken istememesi normal....çocuklar çabuk etkilenir bu tip değişimlerde...günaydın
anca normal düzenime oturdum hem ev hem diyet..
düğün beni çok yordu ayak tabanlarım daha bugün geçti, kaç gündür deli gibi uyudum püff allahtan 2 kardeşim de evlendi başka da yok
sabahtan beri toprakla uğraşıyorum 1 haftadır ağzına bişey sürmüyor.. hasta olsa anlicam o da değil.. bu sabah çıldırttı en sonunda, küsüştük oturuyoruz
gunaydin .
Mersam kolaygelsin . Kizinin sinavi insallah iyi gecmistir .
Bijom sikintin herne ise insallah tez zamanda ferahlarsin.
Nazlim oglanin normal kontrolu dimi ?
Bedisss kiz az durrr bizde yetisek sana. :))))) masallah sen bu hizla 65 olacan insallah .
Cukulam karabugdayi monti linkinde baya bir denemisligimiz var canim . Denemedigimiz ne kaldiki hahay .
Cok faydali bir yiyecek haftada birkac ogun guzel olur . Ben elmali degilde yogurtla yiyebilmistim .. Ha bu arda sayda coskunuda denemisligim var :) ama bir kac gunu gecemedi ben okadar az yiyebilen bir tip degilim yahu . Hatunun ogun menusu bir avuc kadar . Eger doyarim diyorsan guzel verdiriyor ama .
Cukulam birde dunki menunde tavugun yaninda salata ve ayran tercih etseydin makarna vede karpuzdan daha etkili menu olurdu . Prolarin yaninda gl . Endeksi dusuk karbonlar yemek kilo vermek acisindan cok daha etkili .
Afiyet olsun .
Aydasu kolaygelsin . Iyi yurumeler .
Günaydınnnnn
canım geçmiş olsun... ben artık doktordanda korkar oldum ablamın aşırı stresli bir hayatı oldu sn iki yıldır üst üste bacağını kırdı...bacağı kırıkken düştü kolda sinir sıkışması oldu istanbulda ameliyat için 2 sene sonraya gün verdiler gelip burada oldu ameliyatını ama yinede geç kalınmıştı... şimdide diğer kolunu kırdı yeni yeni iyileşiyor işte...
tüm bu sıkıntılardan sonra vücudunda kaşıntılar döküntüler başladı...istanbulda 2 doktora gitti ilaçları vs kullandı ama döküntüler daha çok yayıldı... kaşıntılar arttı...
geçen hafta buraya geldiğinde sedef teşhisi koydu doktor ve verdiği ilacı kullandı ablam tam 3. gününde sıkıntıları kaşıntıları bitti inanamadım... döküntüleri bile geçmişti ki doktor geçmeyebilir dedi..
büyük sıkıntılarınızda lütfen tek doktorla kalmayın arkadaşlar gözüm korktu iyice benim...
canım benim allah rahmet eylesin kalanlara sabır dilerim...
ablacım sen işe başladınmı ortalıkta yoksun..
torunlarda gelmiştir ohhh
ablacım bir kaç arkadaşımda sormuş gözüme takıldı sanırım çikolatam ve bijom eğer başka soran varsa kusura bakmayın virüslü pc de çok kaçırıyorum mesajları çünkü sayfalar canı istediğinde hareket ediyor..
hayır ilk kez bu kadar kötü geçti festivallerim özellikle geçen hafta katıldığım sapanca çok kötüydü... arabaya zor sığıp dönerken elim kolum boş dönerdim ben hep ama arabanın yakıt parasını bile alamadım öyle diyeyim anlayın yani ..yağmurdan dolayı ertelendi biliyorsunuz ve olduğu gün üniversitenin sınav günüydü..eh sapancada istanbulluların akın etmesiyle kalabalıklaşan bir yer ve bu sınav canıma okudu napalım sağlık olsun...
geçen günkü zaten malum...saatlerce uğraştık kızlarla yerleştik yerleşir yerleşmez bir yağmur ama deniz kenarı ve fırtınayla... hepimiz sırılsıklam olduk herşeyim ıslandı... kapayıp çıkıp ablama gittim en azından çocuklar hasta olmasın dedim..
sadece son gün iyiydi ama yeterli gelmedi ne diyeyim ...kısmetimde yokmuş bu yıl böyle olacakmış..allah çıkartır inşallah başka yerden...
mustangım şimdi yastık siparişi verirtelafi ederiz
canım glifor kullandığına göre insülin direncin vardır sanırım bende kullanıyordum... ama ilaçsız başarmaya çalışıcam sporla kırmaya bakıcam bu direnci inşallah başarılı olurum...
ama yemiyor diyede niye çıldırıyorsun ki acıktığında elbet kendi isteyecektir yapma kendinide çocuğuda strese sokma...havalar çok değişken istememesi normal....çocuklar çabuk etkilenir bu tip değişimlerde...
Deterjan yada yumusaticini degistirdinmi bu siralar bi arkadasta oyle oldu aklima geldi sordum degistirmis dusunduk o zaman baslamis sikayetler birakinca gectiselammm
kaşıntılar için dr gittim üretiker dedi
dişimede agrı yapıştı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarımm
İzde seni öptük hadi bitirse gel işleriniKızlar ben geldim ama en az 15 gün daha böyleyim 2 tane büyük genel kurulum kaldı. Diğerlerini atlattım çok şükür. Kızım sınava girdi onunla bile yeteri kadar ilgilenemedim. Sizlerı özledim ama az kaldı .hepinizi çokk öpüyorum:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Harika menu cikom seker domateslere bayiliyorum bendeGünaydın şekerler... Dünkü menümü yazayım, geç oldu biraz ama
Kahvaltı: öncesinde yarım saat koşu bandında yürüdüm , sonra yulaf ve yoğurt yedim ( yulafım meyve parçalı)
Öğlen: karabuğday ,elma, tarçın
Akşam : 3 tane tavuk baget, 3 kaşık makarna
Gece: minik şeker domates(birkaçtane) 3 kaşık yoğurt
Sporu 1 saate tamamladım
Suyu bol içtim
Ne güzel gezin ana kız burada sıcaktan çıkılmıyir balkona bile kafamı uzatmıyorumChocolategirl
Oyle ya hayiflanma zamani degil insallah birlikte cook kilolar veririz saglikla ve kalici olarak
Bugunku kahvaltim
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Sahanda yumurta az sucuklu
3 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Bugun.disarda kizimi arabaya atip yurumeyi planliyorum hem islerimi hallederim hem sporumu yapmis olurum
Ne abuk geziyor zaman yaaagünaydın herkese dünkü menümü yazayım hemen
sabah
kahvaltı yok ( oğluşu doktora götürünce yiyemedim bişey )
öğlen
çok az türlü yemeği
1 kase cacık
akşam
1 adet tam buğday ekmeğine tost
1 bardak çay
dün spora gidemedim oğlumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim . ama bugün acısını çıkarırım eğer plates yine yoksa 1,5 saat kadar yürürüm herhalde :) bide 20 dk bisiklet çeviririm
Ben 67 ye göz diktim ya evden tepkiker basladi yetermiş vercem daha bananeGunaydin .
Bedisss kiz az durrr bizde yetisek sana. :))))) masallah sen bu hizla 65 olacan insallah .
Cukulam karabugdayi monti linkinde baya bir denemisligimiz var canim . Denemedigimiz ne kaldiki hahay .
Cok faydali bir yiyecek haftada birkac ogun guzel olur . Ben elmali degilde yogurtla yiyebilmistim .. Ha bu arda sayda coskunuda denemisligim var :) ama bir kac gunu gecemedi ben okadar az yiyebilen bir tip degilim yahu . Hatunun ogun menusu bir avuc kadar . Eger doyarim diyorsan guzel verdiriyor ama .
Cukulam birde dunki menunde tavugun yaninda salata ve ayran tercih etseydin makarna vede karpuzdan daha etkili menu olurdu . Prolarin yaninda gl . Endeksi dusuk karbonlar yemek kilo vermek acisindan cok daha etkili .
Afiyet olsun .
Aydasu kolaygelsin . İyi yurumeler .
Ben oyle dikkat ederek falan veremiyorum cok sıkı diyet cok sıkı spor olursa oyle yılların yanlıslari yüzündn böyle oldukendimde yaşadığım için tahmin edebiliyorum durumunu kolay gelsin hemen bitsin diyelim telaşın...
oyy kıyamam dondurmadan uzak duramam sanırım benim maratonum asıl şimdi başlıyor iş miş derken yemeğe pek bakamadım şimdi onumu yapsam bunumu yesem
sana maşallah diyorum diyecek söz yok başka
kallisin yaşlarında ve senden 3-4 yaş büyük..sen benden 3-4 yaş ufakmısın tıssss46 yaşındayım ben ..
sana katılıyorum bijom... başkası yerken otur sen yemeden bak olmuyor ..olsada her gün başaramıyorsun sayılı olur yani... ben tutacakmıyım bilmiyorum ...ilk yarışma zamanındada tutmamıştım oruç ve o zaman başarabilmiştim çünkü ramazanlarda hayatta ne tatlı eksik oluyor ne yemek çeşidi..kalabalık ev herkes şunu ister bunu ısmarlar....bilmiyorum hala düşünmekteyim..
canım hoşgeldin seni hatırlıyorum..
önce evet telefondan alıntı oluyor ama ben hala tek yapmayı başardım çoklu oluyormu bilmiyorum..alıntı yapmak istediğin mesajın üzerinde parmağını basılı tut rengi değişiyor zaten... cevap kısmınıda deneye deneye bul
canım hepimizin yolu uzun sayılırhep destek tam destekle bunu çözücez inşallah..
senin salon niçin kapandı dün bir yerde yazdığını görmüştüm..sana çok iyi oluyordu aslında düzenli sporunu yapıyordun..üzüldüm..
yediklerinde güzel aperin sana
dün ben erken kalktımda noldu kızımı bekle pazara git kahvaltı saatimiz hayatımda ilk kez 2 mi 3 müydü neydi
karpuz peynir yedik ama çokkk güzel geldi...
akşamda bezelye yedim 2 dilim ekmekle...söğüş domates...
başkada bişeyim yoktu sanırım..:44:
Yat dinlen keyfine bak kafani bosalt hatta pisicikleri serpistir böyle etrafına bışiyçigin kalmaz inşarkadaşlar sanırım ben düzenimi haftasonuna dek anca kuracağım..hala aşırı yorgunum bezginim canım bir şey istemiyor..spor veya dışarı bile çıkmak istemiyorum... yemek aşırı yemiyorum hatta hiç canım istemiyor.... düzeltmeye çalışıcam inşallah bir kaç gün içinde öğün saatlerimi ve miktarlarımı ayarlayabilirim..
vücudumun her yanı kırık gibi ağrıyor...bel ağrım var ayaklarım hala şiş ellerimi yumruk yapamıyorum çok şiş... ödemi yollamalıyım da offffffsss poffsssss...
öpüyorum hepinizi....
tünaydın kütom :)
Kütoooo günaydınnnn....sabah sana yetişmek ne hoşşşş..
Yaa dedim size ben evde şimdi canım sıkılacak ne yesem ne yapsam...bişey yapmıyorum henüz merak etmeyin ama düşünmüyor değilim...ev işi istemiyor canım offffsss yaaaa.....
Deterjan yada yumusaticini degistirdinmi bu siralar bi arkadasta oyle oldu aklima geldi sordum degistirmis dusunduk o zaman baslamis sikayetler birakinca gecti
O zaman suclu yumutalardir buyuk ihtimal bi azalt bakalımyok cnm ya
hiç bişyeimi degiştirmedim..
O zaman suclu yumutalardir buyuk ihtimal bi azalt bakalım
Gunaydin .
Afiyet olsun .
Aydasu kolaygelsin . İyi yurumeler .
günaydın herkese dünkü menümü yazayım hemen
sabah
kahvaltı yok ( oğluşu doktora götürünce yiyemedim bişey )
öğlen
çok az türlü yemeği
1 kase cacık
akşam
1 adet tam buğday ekmeğine tost
1 bardak çay
dün spora gidemedim oğlumun kıyafetlerini ütüleyip yerleştirdim . ama bugün acısını çıkarırım eğer plates yine yoksa 1,5 saat kadar yürürüm herhalde :) bide 20 dk bisiklet çeviririm
Chocolategirl
Oyle ya hayiflanma zamani degil insallah birlikte cook kilolar veririz saglikla ve kalici olarak
Bugunku kahvaltim
2 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
Sahanda yumurta az sucuklu
3 zeytin
Domates salatalik biber
Sekersiz cay
Bugun.disarda kizimi arabaya atip yurumeyi planliyorum hem islerimi hallederim hem sporumu yapmis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?