Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selammm
kaşıntılar için dr gittim üretiker dedi

dişimede agrı yapıştı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarımm

canım geçmiş olsun... ben artık doktordanda korkar oldum ablamın aşırı stresli bir hayatı oldu sn iki yıldır üst üste bacağını kırdı...bacağı kırıkken düştü kolda sinir sıkışması oldu istanbulda ameliyat için 2 sene sonraya gün verdiler gelip burada oldu ameliyatını ama yinede geç kalınmıştı... şimdide diğer kolunu kırdı yeni yeni iyileşiyor işte...
tüm bu sıkıntılardan sonra vücudunda kaşıntılar döküntüler başladı...istanbulda 2 doktora gitti ilaçları vs kullandı ama döküntüler daha çok yayıldı... kaşıntılar arttı...
geçen hafta buraya geldiğinde sedef teşhisi koydu doktor ve verdiği ilacı kullandı ablam tam 3. gününde sıkıntıları kaşıntıları bitti inanamadım... döküntüleri bile geçmişti ki doktor geçmeyebilir dedi..

büyük sıkıntılarınızda lütfen tek doktorla kalmayın arkadaşlar gözüm korktu iyice benim...

Hayirli cumalar .

Gelemedim kizlar kusuruma bakmayin .
Dun esimin dayisi vefat etti hastaydi yatiyordu kac aydir illet hastaliktan memlekete gitmistik .

Annemlerde var biliyorsunuz .
Henuz tartilmadim . Sizler iyisiniz insaallah .
canım benim allah rahmet eylesin kalanlara sabır dilerim...

ablacım sen işe başladınmı ortalıkta yoksun..
torunlarda gelmiştir ohhh

ablacım bir kaç arkadaşımda sormuş gözüme takıldı sanırım çikolatam ve bijom eğer başka soran varsa kusura bakmayın virüslü pc de çok kaçırıyorum mesajları çünkü sayfalar canı istediğinde hareket ediyor..

hayır ilk kez bu kadar kötü geçti festivallerim özellikle geçen hafta katıldığım sapanca çok kötüydü... arabaya zor sığıp dönerken elim kolum boş dönerdim ben hep ama arabanın yakıt parasını bile alamadım öyle diyeyim anlayın yani ..yağmurdan dolayı ertelendi biliyorsunuz ve olduğu gün üniversitenin sınav günüydü..eh sapancada istanbulluların akın etmesiyle kalabalıklaşan bir yer ve bu sınav canıma okudu napalım sağlık olsun...
geçen günkü zaten malum...saatlerce uğraştık kızlarla yerleştik yerleşir yerleşmez bir yağmur ama deniz kenarı ve fırtınayla... hepimiz sırılsıklam olduk herşeyim ıslandı... kapayıp çıkıp ablama gittim en azından çocuklar hasta olmasın dedim..
sadece son gün iyiydi ama yeterli gelmedi ne diyeyim ...kısmetimde yokmuş bu yıl böyle olacakmış..allah çıkartır inşallah başka yerden...
mustangım şimdi yastık siparişi verir telafi ederiz

canım glifor kullandığına göre insülin direncin vardır sanırım bende kullanıyordum... ama ilaçsız başarmaya çalışıcam sporla kırmaya bakıcam bu direnci inşallah başarılı olurum...

ama yemiyor diyede niye çıldırıyorsun ki acıktığında elbet kendi isteyecektir yapma kendinide çocuğuda strese sokma...havalar çok değişken istememesi normal....çocuklar çabuk etkilenir bu tip değişimlerde...

arkadaşlar sanırım ben düzenimi haftasonuna dek anca kuracağım..hala aşırı yorgunum bezginim canım bir şey istemiyor..spor veya dışarı bile çıkmak istemiyorum... yemek aşırı yemiyorum hatta hiç canım istemiyor.... düzeltmeye çalışıcam inşallah bir kaç gün içinde öğün saatlerimi ve miktarlarımı ayarlayabilirim..

vücudumun her yanı kırık gibi ağrıyor...bel ağrım var ayaklarım hala şiş ellerimi yumruk yapamıyorum çok şiş... ödemi yollamalıyım da offffffsss poffsssss...

öpüyorum hepinizi....

günaydın ablacığım oğlumun 1 yaş kontrolleri için gittik ablam şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok

slm cnm , valla gittigim dr bugün kronik dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi kronik olan şey her yıl tekrarlar ama benim bi gebelikt olmuştu
birde şimdi oldu yumurta yapabilir diye düşünüyorum .. ama bakalım kan sonucunda ne diycek dr..

evet cnm benim insülin direncim var glifor verdi dr yine geçen ay, tesadüfen gimtiştim kadın doguma reglinin 3. günü yapılan testte direncim çıktı oysaki 90 kiloda yoktu eger ki dr ilaç veiryorsa kullan bence , neden kullanmak istemiyorsun ki

selammm
kaşıntılar için dr gittim üretiker dedi

dişimede agrı yapıştı geçmişe bakamadım herkes iyidir umarımm
Deterjan yada yumusaticini degistirdinmi bu siralar bi arkadasta oyle oldu aklima geldi sordum degistirmis dusunduk o zaman baslamis sikayetler birakinca gecti

Kütoooo günaydınnnn....sabah sana yetişmek ne hoşşşş..

Yaa dedim size ben evde şimdi canım sıkılacak ne yesem ne yapsam...bişey yapmıyorum henüz merak etmeyin ama düşünmüyor değilim...ev işi istemiyor canım offffsss yaaaa.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzde seni öptük hadi bitirse gel işlerini

Harika menu cikom seker domateslere bayiliyorum bende

Ne güzel gezin ana kız burada sıcaktan çıkılmıyir balkona bile kafamı uzatmıyorum

Ne abuk geziyor zaman yaaa

Ben 67 ye göz diktim ya evden tepkiker basladi yetermiş vercem daha banane

Ben oyle dikkat ederek falan veremiyorum cok sıkı diyet cok sıkı spor olursa oyle yılların yanlıslari yüzündn böyle oldu
Spor salonu gorevli yıllik izne ayrildigi icin kapandi zaten razadanda kapanacaktı bayram sonrası devam artık

Yat dinlen keyfine bak kafani bosalt hatta pisicikleri serpistir böyle etrafına bışiyçigin kalmaz inş

tünaydın kütom :)
şu günaydını ömrümde dogru zamaninda diyemedim daha

Şöyle saglıkli bişiler ye ne olursa dum pazara gidiyodun hani sebze falan almisssindir
Ev işi bende hiç aevmiyorum mutfak dolaplarini indirdim her 10 dakikada mola veriyorum ve burdayim cok tembelim çok

sabah 9 da cıktım ve şimdi eve girdim. mesaj yarım kalırsa bilin ki yorgunluktan bayılmışımdır...

kallisim yemiyosa yemesin demişsin valla bence de doğru ama bizimki abarttı hakat... o kadar yemiyor ki demir, demir bağlama vs hep çok düşük çıktı. şurup kullanıcaz 3 ay (hiç sevmediğim şey) ne diyelim allah beterinden korusun. ayrıca ne yazıyon yaşını çaktırma işte 3-4 yaş büyüksün benden

sabahtan beri yediğim bir poğaça ve küçük bir dondurma..
herkesi okudum kafam kazan.. sevgilerimi yollayayım sonra gelirim inşallah

Aynen aebenim bilmediğimz hiçbir şey kalmadı şu diyet işinde... Şeyda coşkun bana da zor geldi valla hiç denemedim bakmak yetti listelere :)
Tavuğun yanına ayran ve salata demişsn haklısın zaten sadece vakit bulamadım salataya

Canım az yemişsn. Ben bu menünü çok tutmadım. Akşam öğününe tost koyman da çok doğru değil bu tip şeyleri sabah ve öğlen yemeli. Kahvaltı yapmaman kötü ve buna rağmen öğlen az yemen daha da kötü.. Aç gezmişsn resmen ...

Bence iyi lakin sucuk bu dönemde az da olsa yeme canım. Kilo vermeni yavaşlatabilir

Menüm
Öglen 2 dilim k.ekmekler peynirli yagsiz tost domates ace tea
Aksam
Mercimek corba yogurt salata

menum
pogaca
dondurma
limonata
su
tum gun disarda surunmek (eve geldim yine ciktim simdi girdim)

Selam kızlar . Biraz okudum hepiniz ne güzel diyet modundasınız. Ben vakitsizlikten ve yorgunluktan ne bulursam yiyorum bu ara abartmıyorum ama diyet yapar gibi bir halimde yok. Eve geleli 1 saat olmadı daha
Bedenimden çok beynim yoruldu. Kızımın sınavını sormuşsunuz bende bilmiyorum iyi diyor bakalım bekliycez. Ben bu aralar menü veremiyorum çünki saçma sapan yiyorum. Ama az kaldı. Hepinizi kocamann öpüyorum:))

Selam sekerpareler..
Girip yazip sohbetlere katilamadim.ama diyetimi bozmadim hic
Yedi aydir evdeydim calismiyordum,ama galiba temmuz ortasinda calismaya basliyacagim.17 temmuzda jübilem var isyerinde 25 yillik. Valla calismak zor gelecek galiba. Ama birazda özledim galiba calismayi. Isten rapor aldigimda 95 kiloydum. Bu Ara 80 e yaklastim. Üc haftada iki Kilo daha vermek istiyorum. Sasirsinlar biraz. Bende keyifle calismaya basliyayim. Üc hafta neler yapmaliyim bana yardim edin neolur. Son zamanda cok zorlaniyorum Kilo vermekte.
Kallisim yasadigin olumsuzluklara cok üzüldüm. Insallah Allah baska yerden telafi Eder canim benim.
Cikolatam senin Icinde cok üzüldüm. Cok kötü olmus. Ama hayirlisi neyse o olsun gülüm.
Aeben bijo mersa kutahya naz Mustang Masum ve nicklerini unuttugum Kim varsa hepinizi cok özledim. Ben buradayim,takipteyim,diyetimi kesinlikle birakmiyorum.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…