Kütahya ısınmıs sonunda anlasılanmenum
pogaca
dondurma
limonata
su
tum gun disarda surunmek (eve geldim yine ciktim simdi girdim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar . Biraz okudum hepiniz ne güzel diyet modundasınız. Ben vakitsizlikten ve yorgunluktan ne bulursam yiyorum bu ara abartmıyorum ama diyet yapar gibi bir halimde yok. Eve geleli 1 saat olmadı daha
Bedenimden çok beynim yoruldu. Kızımın sınavını sormuşsunuz bende bilmiyorum iyi diyor bakalım bekliycez. Ben bu aralar menü veremiyorum çünki saçma sapan yiyorum. Ama az kaldı. Hepinizi kocamann öpüyorum:))
hos geldin diger odaydim seni gorememişim ya tühhSelam sekerpareler..
Girip yazip sohbetlere katilamadim.ama diyetimi bozmadim hic
Yedi aydir evdeydim calismiyordum,ama galiba temmuz ortasinda calismaya basliyacagim.17 temmuzda jübilem var isyerinde 25 yillik. Valla calismak zor gelecek galiba. Ama birazda özledim galiba calismayi. Isten rapor aldigimda 95 kiloydum. Bu Ara 80 e yaklastim. Üc haftada iki Kilo daha vermek istiyorum. Sasirsinlar biraz. Bende keyifle calismaya basliyayim. Üc hafta neler yapmaliyim bana yardim edin neolur. Son zamanda cok zorlaniyorum Kilo vermekte.
Kallisim yasadigin olumsuzluklara cok üzüldüm. Insallah Allah baska yerden telafi Eder canim benim.
Cikolatam senin Icinde cok üzüldüm. Cok kötü olmus. Ama hayirlisi neyse o olsun gülüm.
Aeben bijo mersa kutahya naz Mustang Masum ve nicklerini unuttugum Kim varsa hepinizi cok özledim. Ben buradayim,takipteyim,diyetimi kesinlikle birakmiyorum.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
hos geldin diger odaydim seni gorememişim ya tühh
Hic gorusmedinmi is arkadaslarinla 82 bile onlari cok saairtacak eminim meslegini merak been
Kilo vermeyi hizlandirmak icin sporr dese yapiyosun diyette bitkisel destek al yesil cay falan içebilirsin bol bol önceki diyettimde takilmistim ogutulmus tere tohumuiyi gelmisti ben iyi gidiyorum bu sira çok şükür meyve yemiyorum sanırim bana kilo yapiyor karbonhidat az almaya calisiyorum iki ögun yapiyorum genelde işe yarıyor şimdilik
Hosbuldum canim sagol
Hayir hic görüsmedim. Soka girecekler herhalde görünce
Ben almanyada bir Fabrikada calisiyorum
Hemen bugün cok siki bir Sekilde yeni bir enerjiyle basliyorum. Iki üc hafta az zaman degil. Hadi hayirlisi
Ben meyve hastasiyim hatta bugün sadece meyveylemi gecirsem diye düsünüyordum. Simdi türm meyvelerin en bol ve lezzetli oldugu zaman.meyve kilomu yapiyor yaaaa
reyhan abla kolay gelsin meyve kilo yapıyor malesef günde 1 porisyon haid en fazla 2 tane tüketmeye çalış
Hosbuldum canim sagol
Hemen bugün cok siki bir Sekilde yeni bir enerjiyle basliyorum. Iki üc hafta az zaman degil. Hadi hayirlisi
Ben meyve hastasiyim hatta bugün sadece meyveylemi gecirsem diye düsünüyordum. Simdi türm meyvelerin en bol ve lezzetli oldugu zaman.meyve kilomu yapiyor yaaaa
günaydın reyhan abla İNŞALLAH işe başlayana kadar hedeflediğin kiloya gelirsin
Aynen aebenim bilmediğimz hiçbir şey kalmadı şu diyet işinde... Şeyda coşkun bana da zor geldi valla hiç denemedim bakmak yetti listelere :)
Tavuğun yanına ayran ve salata demişsn haklısın zaten sadece vakit bulamadım salataya
Canım az yemişsn. Ben bu menünü çok tutmadım. Akşam öğününe tost koyman da çok doğru değil bu tip şeyleri sabah ve öğlen yemeli. Kahvaltı yapmaman kötü ve buna rağmen öğlen az yemen daha da kötü.. Aç gezmişsn resmen ...
Bence iyi lakin sucuk bu dönemde az da olsa yeme canım. Kilo vermeni yavaşlatabilir
sadece öğlenleri ısındı akşam ve sabah hırkalığız her zamanki gibi.. (ahh bir kurtulsam şurdan)Kütahya ısınmıs sonunda anlasılanen boş eleman benim hep ev hep ev
yoo cikolatam o gun ac karnina hastaneye gitmistim. onceki aksam da bisey yememistim.. oglene kadar da ac kalinca bayilmamak icin kantinden artik bir pogaca aldim..
dogum gununde cok abartmamissin aksam da calksicakmissin otomatik olarak telafi edersin yani can sikacak bisey yok
bugun de
sabah 1 dilim ekmek , peynir
oglen 2 kofte ve 2 kasik nohut yemegi ve 1 dilim ekmek
az once de acikmayayim diye turk kayfesi
bir suru de su toprak yuzunden sayamiyorum cok fazla su iciyor benimkine de dadaniyor.
günaydınnnn
nasılsınızzz buralardayım ben ama yazamıyorum ya elim klavyeye gitmiyor
bir kaç gündür dagıldım bende, bid eilaçlarla iştah patlaması yaşadım resmen ..
bugn tartıldım 69.9 geldim
yarına biraz iner umarım ödemden dolayı böyle oldum birde regli günüm bugün umarım çok uzun sürmez gelmesi
Günaydın arkadaşlarım. Ben diyetten koptum ama 1-2haftalığına. Temmuz 15 burdayım inşallah.
Bijom yarın için tartılmayı düşünmüyorum bile ya izinli yaz yada 1 kilo artı diye geç sen bilirsin. Size karşı sorumluluğumu yerine getiremediğim için çok üzgünüm ama az kaldı. Çok stresli günler geçiriyorum işimle ilgili.diyetede adapte olamıyorum o yüzden. Beni idare ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.😊
teşekkürler çikolatım evet dogru söylüyorsun az yemişim ama bilerek değildi valla :)canım çok az yemişsin sanki ama sen işini bilirsin ne diyim ...
sen dağılmazsın ya, iyi gidiyosun
evt çok yememeye çalıştm ama beni bu tip pastaydı kurabiyeydi hemen sekteye uğratır...:
ablacım sağolasın ama ne yapalım kısmetimde yokmuş... sadece çok ödemelerim var bu festivalere güvenmiştim kızımın yurt parası. kredi ödemem vs... şimdi açıkta kaldıkSelam sekerpareler..
Girip yazip sohbetlere katilamadim.ama diyetimi bozmadim hic
Yedi aydir evdeydim calismiyordum,ama galiba temmuz ortasinda calismaya basliyacagim.17 temmuzda jübilem var isyerinde 25 yillik. Valla calismak zor gelecek galiba. Ama birazda özledim galiba calismayi. Isten rapor aldigimda 95 kiloydum. Bu Ara 80 e yaklastim. Üc haftada iki Kilo daha vermek istiyorum. Sasirsinlar biraz. Bende keyifle calismaya basliyayim. Üc hafta neler yapmaliyim bana yardim edin neolur. Son zamanda cok zorlaniyorum Kilo vermekte.
Kallisim yasadigin olumsuzluklara cok üzüldüm. Insallah Allah baska yerden telafi Eder canim benim.
Cikolatam senin Icinde cok üzüldüm. Cok kötü olmus. Ama hayirlisi neyse o olsun gülüm.
Aeben bijo mersa kutahya naz Mustang Masum ve nicklerini unuttugum Kim varsa hepinizi cok özledim. Ben buradayim,takipteyim,diyetimi kesinlikle birakmiyorum.
ablacım hep söylüyorum sadece meyveyle geçirmeyi düşünmek yerine meyveyi kes yeme bir kaç gün... sen aşırı yiyorsun biliyorsun tamam seviyorsun bende otursam çeyrek karpuz veya yarım kg kirazı yerim ama çok şeker var bunlarda..Hosbuldum canim sagol
geçmiş olsun canım..sabah kahvaltısı için haklısın yapamadım oğlumu doktora götürdüm sabahtan işe geldiğimde oğlen olmuştu . bizim aşçı sağolsun türlüyü hiç güzel yapamaz sadece tırtıkladım sebzelerden akşama tost yemek zorunda kaldım çünkü işyerinde hiç birşeyim kalmamıştı
ödemden bende hala şikayetçiyim.. gece wc kalkmaktan usandım valla..ödemli olunca bunu hep yaşıyorum..günaydınnnn
nasılsınızzz buralardayım ben ama yazamıyorum ya elim klavyeye gitmiyor
bir kaç gündür dagıldım bende, bid eilaçlarla iştah patlaması yaşadım resmen ..
bugn tartıldım 69.9 geldim
yarına biraz iner umarım ödemden dolayı böyle oldum birde regli günüm bugün umarım çok uzun sürmez gelmesi
dön tabe evine ...sen ne gezmesi yapıyosun ben onuda kaçırdım olmadığım zamanda yazdın galiba..ankaradasın ama ne için..Merhaba kızlar bugun 3 arabasıyla dönüyorum evime inşallah. Herşey gayet iyiydi hiç zorlanmadım yeme içmede zira canım hiç bişi istemiyordu bol bol yürüdük su içtim reglimde bitmek üzere yarın tartıda güzel sonuçlar görmek umudundayım ))
bijom bunun tarifini yazsana bizede icetea bende çok severim kızlarda...ama çok karbonhidratlı diye almıyorum fazla..teşekkürler çikolatım evet dogru söylüyorsun az yemişim ama bilerek değildi valla :)
mustang sizin seminerleriniz yok mu kız?
ay evde kendime icetea yaptım ohh bir iyi gidiyor ki soguk soguk sormayın.. bir ice tea hastası olarak keşke daha önce deneseymişim. ramazanda bol bol yaparım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?