Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menum
pogaca
dondurma
limonata
su
tum gun disarda surunmek (eve geldim yine ciktim simdi girdim)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kütahya ısınmıs sonunda anlasılan en boş eleman benim hep ev hep ev

Hep öp öp kaç sen keske yardim edebilsek islerine çok yoruldun yazik sana

hos geldin diger odaydim seni gorememişim ya tühh

Hic gorusmedinmi is arkadaslarinla 82 bile onlari cok saairtacak eminim meslegini merak been

Kilo vermeyi hizlandirmak icin sporr dese yapiyosun diyette bitkisel destek al yesil cay falan içebilirsin bol bol önceki diyettimde takilmistim ogutulmus tere tohumuiyi gelmisti ben iyi gidiyorum bu sira çok şükür meyve yemiyorum sanırim bana kilo yapiyor karbonhidat az almaya calisiyorum iki ögun yapiyorum genelde işe yarıyor şimdilik

Hosbuldum canim sagol
Hayir hic görüsmedim. Soka girecekler herhalde görünce
Ben almanyada bir Fabrikada calisiyorum
Hemen bugün cok siki bir Sekilde yeni bir enerjiyle basliyorum. Iki üc hafta az zaman degil. Hadi hayirlisi
Ben meyve hastasiyim hatta bugün sadece meyveylemi gecirsem diye düsünüyordum. Simdi türm meyvelerin en bol ve lezzetli oldugu zaman.meyve kilomu yapiyor yaaaa

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

reyhan abla kolay gelsin meyve kilo yapıyor malesef günde 1 porisyon haid en fazla 2 tane tüketmeye çalış

reyhan abla kolay gelsin meyve kilo yapıyor malesef günde 1 porisyon haid en fazla 2 tane tüketmeye çalış

Sagol tatlim,hepimize kolay gelsin
O bir porsiyonda genelde elma olmali galiba
Napalim cillop olma Yolunda Hersey mübah.
Kizlar Facebook at okudum sabahlari bir bardak kaynar suya yarin limon aksam yatmadan öncede
Yine kaynar suya bir kasik elma sirkesi icip yatin diye okudum bugün ona basliyorum haberiniz olsun

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

günaydınlar herkese nasılsınız dünkü raporumu yazayım hemen

sabah
2,5 dilim ekmek
beyaz peynir
domates

öğlen
1 kepçe domates çorbası
5 yemek kaşığı orman kebabı ( sadece etleri yedim )

ara
1 kutu ayran

akşam
1 kutu süt

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş
1 saat plates

günaydın reyhan abla İNŞALLAH işe başlayana kadar hedeflediğin kiloya gelirsin

sabah kahvaltısı için haklısın yapamadım oğlumu doktora götürdüm sabahtan işe geldiğimde oğlen olmuştu . bizim aşçı sağolsun türlüyü hiç güzel yapamaz sadece tırtıkladım sebzelerden akşama tost yemek zorunda kaldım çünkü işyerinde hiç birşeyim kalmamıştı

Kütahya ısınmıs sonunda anlasılan en boş eleman benim hep ev hep ev
sadece öğlenleri ısındı akşam ve sabah hırkalığız her zamanki gibi.. (ahh bir kurtulsam şurdan)

kara kara ramazanı düşünüyorum :18: ben geçen sene bu zamanlarda 64 kiloydum püüü sonra ramazan ve sofraları işin içine girince bir daha toparlanamadım bu sefer işler tersine dönse ne güzel olurdu

reyhan abla özlendin demek bomba gibi geri döneceksin o hissi cok iyi bilirim 20 kg verdiğimde çok yaşamıştım

Selam kızlar

Reyhan ablam öpüp kaçmış, diyetine devam et de iyi ol da kaç ablacım napalım.. Evt kötü oldu başvuru tarihini kaçırmam, hayırlısı napalım.. Ağlayarak geri getiremedm

Nazcım ben de bugün biraz zorda kaldım ymk konusunda seni anlıyorum o yüzden.. Arada olacak öyle yanlışlıklar...

Kütoşum harikasın menün süper canım..

Mersam 15 gün zaman verdin dönücem dedin bekliyoruz valla

Bijom dağıldın mı sen yoksa? Poğaça filan ??

Menümü yazayım.. Ama bugün çok kötü.. Doğumgününe katıldım da

Kahvaltı : yulaf ve light yoğurt

Öğle: doğumgününde iki çatal pasta, 2 minik tuzlu kurabiye ve patates salatası yedim

Ara: türk kahvesi

Akşam: tavuklu az peynirli salata

Spor yok
Bu gece çalışıorm, suyu 2 lt ye tamamlarım

Not: hala beğenmiyorm halimi, yani diyettym ama kilo gidiyormuş gibi hissetmiyorm. Öğlen de bunları yiyince kötü hissediyorm şuan !!!

yoo cikolatam o gun ac karnina hastaneye gitmistim. onceki aksam da bisey yememistim.. oglene kadar da ac kalinca bayilmamak icin kantinden artik bir pogaca aldim..
dogum gununde cok abartmamissin aksam da calksicakmissin otomatik olarak telafi edersin yani can sikacak bisey yok

bugun de
sabah 1 dilim ekmek , peynir
oglen 2 kofte ve 2 kasik nohut yemegi ve 1 dilim ekmek
az once de acikmayayim diye turk kayfesi
bir suru de su toprak yuzunden sayamiyorum cok fazla su iciyor benimkine de dadaniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnnn

nasılsınızzz buralardayım ben ama yazamıyorum ya elim klavyeye gitmiyor
bir kaç gündür dagıldım bende, bid eilaçlarla iştah patlaması yaşadım resmen ..
bugn tartıldım 69.9 geldim
yarına biraz iner umarım ödemden dolayı böyle oldum birde regli günüm bugün umarım çok uzun sürmez gelmesi

Günaydın arkadaşlarım. Ben diyetten koptum ama 1-2haftalığına. Temmuz 15 burdayım inşallah.
Bijom yarın için tartılmayı düşünmüyorum bile ya izinli yaz yada 1 kilo artı diye geç sen bilirsin. Size karşı sorumluluğumu yerine getiremediğim için çok üzgünüm ama az kaldı. Çok stresli günler geçiriyorum işimle ilgili.diyetede adapte olamıyorum o yüzden. Beni idare ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.😊

canım çok az yemişsin sanki ama sen işini bilirsin ne diyim ...
sen dağılmazsın ya, iyi gidiyosun
evt çok yememeye çalıştm ama beni bu tip pastaydı kurabiyeydi hemen sekteye uğratır...

ödem vardır cnm ilaçtan ziyade. regl olunca birden iner o kilo takılma

mersammm özledikkkkk

Merhaba kızlar bugun 3 arabasıyla dönüyorum evime inşallah. Herşey gayet iyiydi hiç zorlanmadım yeme içmede zira canım hiç bişi istemiyordu bol bol yürüdük su içtim reglimde bitmek üzere yarın tartıda güzel sonuçlar görmek umudundayım ))

canım çok az yemişsin sanki ama sen işini bilirsin ne diyim ...
sen dağılmazsın ya, iyi gidiyosun
evt çok yememeye çalıştm ama beni bu tip pastaydı kurabiyeydi hemen sekteye uğratır...:
teşekkürler çikolatım evet dogru söylüyorsun az yemişim ama bilerek değildi valla :)

mustang sizin seminerleriniz yok mu kız?

ay evde kendime icetea yaptım ohh bir iyi gidiyor ki soguk soguk sormayın.. bir ice tea hastası olarak keşke daha önce deneseymişim. ramazanda bol bol yaparım artık..

Son düzenleme:
ablacım sağolasın ama ne yapalım kısmetimde yokmuş... sadece çok ödemelerim var bu festivalere güvenmiştim kızımın yurt parası. kredi ödemem vs... şimdi açıkta kaldık

işe başlayınca senin açından çok motive olacak ne kadar güzel gitmiş böyle toptan söyleyince süper geliyor kulağa göze

işe başlayana dek buraya biraz daha sık gellll

ablacım hep söylüyorum sadece meyveyle geçirmeyi düşünmek yerine meyveyi kes yeme bir kaç gün... sen aşırı yiyorsun biliyorsun tamam seviyorsun bende otursam çeyrek karpuz veya yarım kg kirazı yerim ama çok şeker var bunlarda..
sadece br kaç gün tek meyveyle geçiştir bakalım ne değişecek..

geçmiş olsun canım..
sabah öğününü kaçırınca geriside bozuk oluyor en azından benim açımdan öyle..
ama sen zaten çok dikkat ediyorsun hemen karışıklığı düzene sokarsun eminim..

ödemden bende hala şikayetçiyim.. gece wc kalkmaktan usandım valla..ödemli olunca bunu hep yaşıyorum..

çabuk toparlarsın inşallah..

dön tabe evine ...sen ne gezmesi yapıyosun ben onuda kaçırdım olmadığım zamanda yazdın galiba..ankaradasın ama ne için..

bijom bunun tarifini yazsana bizede icetea bende çok severim kızlarda...ama çok karbonhidratlı diye almıyorum fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…