ablacım sağolasın ama ne yapalım kısmetimde yokmuş... sadece çok ödemelerim var bu festivalere güvenmiştim kızımın yurt parası. kredi ödemem vs... şimdi açıkta kaldık
işe başlayınca senin açından çok motive olacak ne kadar güzel gitmiş böyle toptan söyleyince süper geliyor kulağa göze
işe başlayana dek buraya biraz daha sık gellll
ablacım hep söylüyorum sadece meyveyle geçirmeyi düşünmek yerine meyveyi kes yeme bir kaç gün... sen aşırı yiyorsun biliyorsun tamam seviyorsun bende otursam çeyrek karpuz veya yarım kg kirazı yerim ama çok şeker var bunlarda..
sadece br kaç gün tek meyveyle geçiştir bakalım ne değişecek..
geçmiş olsun canım..
sabah öğününü kaçırınca geriside bozuk oluyor en azından benim açımdan öyle..
ama sen zaten çok dikkat ediyorsun hemen karışıklığı düzene sokarsun eminim..
ödemden bende hala şikayetçiyim.. gece wc kalkmaktan usandım valla..ödemli olunca bunu hep yaşıyorum..
çabuk toparlarsın inşallah..
dön tabe evine ...sen ne gezmesi yapıyosun ben onuda kaçırdım olmadığım zamanda yazdın galiba..ankaradasın ama ne için..
bijom bunun tarifini yazsana bizede icetea bende çok severim kızlarda...ama çok karbonhidratlı diye almıyorum fazla..
yakışır mustangımaSon haftası için rapor aldım bijom kaçtım yani ben her sene erken kaparım okulu )))
kafama göre yaptım kallisim bir yerden almadım tarif, uydurdum yani.. yine de yazayım..bijom bunun tarifini yazsana bizede icetea bende çok severim kızlarda...ama çok karbonhidratlı diye almıyorum fazla..
reyhan abla olay basit... akşamları kaldırDogru diyorsun kallisim Hersey nasip kismetle Allah yardimciniz olsun insallah..
Evet ya özlemisim calismayi, arkadaslari Kilo vermis olarak ise baslamakta cok Hosuma gidecek.. Hem Izinede gönül rahatligiyla giderim. Ama Izine Kadar bes Kilo daha vermek istiyorum herkesin hertürlü yardimina ihtiyacim var. Aman ha cok Kritik bir kilodayim. Bir lokma fazla yesem Kilo alacak gibiyim.. Tamam meyveyi Minimum a düsürecegim.
Ha dün aksam kaynar suya bir kasik elma sirkesi koyup ictim. Tadi güzel degil ama icilmez de degil.sabaha Kadar karnim guruldadi galiba barsaklari calistiriyor. Neyse birgünde anlasilmaz bir hafta yapayim bakalim.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
yakışır mustangıma
sana birkaç bişey sormam lazım burdayken bir yakalayım da :)
kafama göre yaptım kallisim bir yerden almadım tarif, uydurdum yani.. yine de yazayım..
lipton dogu karadeniz cayı var ya bergamot aromalı hani kokulu cay denir.. ondan demledim önce. sonra soguttum. içine hazır limon suyu (aslında katı meyve sıkacağında kabuğuyla limonu birlikte sıksaydım çok daha güzel olurdu ama aklıma sonradan geldi) koydum. rengini de hazır ice tea gibi ayarlamaya çalıştım su eklerken. azıcık kaynar suya şeker ekleyip eritip içine döktüm. böyle böyle şeker miktarını ayarladım. (tatlandırıcıyı terk etmeye çalışıyorum)
dolaba attım buz gibi olunca da eşime verdim anlamadı benim yaptıgımı
ya evet ben de dışardan alırken hep buruk oluyordum ama çok sevdiğim için de dayanamıyodum.. tadını begendim azıcık bir yap dene istersen..
aslında bu tatlandırılabilir.. biraz tarçın eklenebilir mesela.. (sonradan da olur, çay demlenirken içine çubuk tarcın atılsa da olur) ya da şeftali özü satılıyor marketlerde.. limon yerine ondan da damlatılabilir vsvs..
reyhan abla olay basit... akşamları kaldır
Bijom su aksam yemegi olayini enine boyuna bir konussak
Yani Saat kactan sonra yemiyecegim en son ne yiyecegim falan fistik
ablacım öğleni biraz geç yemeye çalış yani 2-3 gibi falan.. sonra saat 5 gibi ara öğününü yap sonra da hiç bir şey yeme..
dayanamazsan saat farketmeden 1 bardak yogurt veya biraz meyve yersin.. tarcınlı süt de cok işe yarıyor tok tutuyor. içecek şekerli olmamak kaydıyla serbest.. sabahları tartı harikalar yaratacak demedi deme
ama akşam yememeyi yaparsan da işe başlayana kadar yap. sonra tekrar yemeye başla ki vücudun alışmasın. yoksa akşam yemek yediğinde kilo veremez olursun
reyhan abla akşam yemek yememk cidden işe yarıyor
ben 2 ana 2 ara ögün yapıyorum ve 5 te yemeyi keisnce cidden gidiyor ama artık yaz geldi 6 da olabilir
ablacım öğleni biraz geç yemeye çalış yani 2-3 gibi falan.. sonra saat 5 gibi ara öğününü yap sonra da hiç bir şey yeme..
dayanamazsan saat farketmeden 1 bardak yogurt veya biraz meyve yersin.. tarcınlı süt de cok işe yarıyor tok tutuyor. içecek şekerli olmamak kaydıyla serbest.. sabahları tartı harikalar yaratacak demedi deme
ama akşam yememeyi yaparsan da işe başlayana kadar yap. sonra tekrar yemeye başla ki vücudun alışmasın. yoksa akşam yemek yediğinde kilo veremez olursun
Cok mantikli bijom. Beni benden Alan aksamki yediklerim. Oysa bütün gün tutabilirim kendimi aksamlari kaciriyorum sadece. Aksamlarida kesin bir Saat koyup Artik yememek mutlaka ise yariyacak.
Tamam canim ise basliyana Kadar yapacagim insallah 3 Kilo daha veririm
Tamam fistik aklima yatti. Iste birlik iste beraberlik:)
ara larda süt birde ayran,
akşam çıkmadand ayogurt yulaf filan yiyorum abla ben ...
sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
11-12 arasında ara
2-3 gibi öglen yemegi
5-6 arasında yogurt-yulaf veya yogurt kuruyemiş
Masumcugum ben süt yogurt peynir manyagiyim zaten tam benlik bu
Tamam ya Kafana yatti üc hafta böyle yapacagim.
bende çok seviyorum süt yogurt ve peyniri
yazın sıcak süt gitmiyor ama soguk kahve içiyorum bende
güzel oluyor azda tarçın atıyorum içine degişik bir aroması oluyor..
benimde işi sıkı tutmam laızm az kaldı tatile ve simitleirm göbegim ancak kh kesmekle gider
elimde dukancıların yulaf kepegi var ama akşam işten çıkmadan yogurt içine katıp yerim diye düşünüyorum
sabahta 1 dlm uno denge ekmegi kızartıp yiycem yulafın ekmegide kkepgide gzüle oluyor ama normal ekmegi özlüyor insan..
o halde yarın tartılıp başlıyalım c.tesi dogum günü var katılcam yerim herşeyden az az ama akşamına bir kase yogurtla günü kapatırım . sabahtaymurta peynir yerim
Tamam sabah tartilip basliyoruz Izine Kadar. Ama benim en zor kilolarim olacak bunlar cünkü üc aydir hic kacamaksiz diyet yapip 15 Kilo Verdim. Burada takilip kalmasi normal. Ama aksam yememek bu direnci kirabiliranlastik masumcugum. Cocuklar gelecek yemek hazirliyayim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?