Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba arkadaşlar.. dün tüm gün sokaktaydım ödemeler yapılacak işler vs bir koşturdumki düşünün adımsayarda 10 bine yaklaşmışım..

yemelerim düzensiz..canım bişey istemiyor tek istediğim tatlı meyve pilav makarna ohh ne ala.... uzun süren regl dönemi beni öldürdü resmen ve bu yeme düzensizliği çıktı ortaya..
dün taze fasülye pişirdim yanında pilav yaptım ve yedim...kendimi zor engelliyorum ama nihayet ızdırap gibi geçen bir haftayı bugün sonlandırdım sanırım bugünden sonra ödemlerimde iner iştahımda dengelenir..

sabah normal kahvaltı yapıyorum abartmadan..öğlenleri geçiştirdik hep karpuz peynir gibi..ortanca kızım var yanımda tek oda iştahsızdır hep..
akşamları sebze salata diyorum ama işte dün olduğu gibi pilav yaptım son anda engelleyemedim kendimi..
bugün menümde yani akşam yemeğimde et sote ve yanına fırında patates yapıcam ekmek yemem patates ile karbonhidratı dengelerim diye düşünüyorum..

hava nihayet ısındı ama evlerin içi aşırı soğuk çünkü akşamları yine soğuk oluyor hava bir türlü ısınamadık...

canım çok aşırı tatil istiyor ama bu yıl ödemeleri halledemeyince tökezledik tatil filan çıkmaz sanırım (((

Dogru diyorsun kallisim Hersey nasip kismetle Allah yardimciniz olsun insallah..
Evet ya özlemisim calismayi, arkadaslari Kilo vermis olarak ise baslamakta cok Hosuma gidecek.. Hem Izinede gönül rahatligiyla giderim. Ama Izine Kadar bes Kilo daha vermek istiyorum herkesin hertürlü yardimina ihtiyacim var. Aman ha cok Kritik bir kilodayim. Bir lokma fazla yesem Kilo alacak gibiyim.. Tamam meyveyi Minimum a düsürecegim.
Ha dün aksam kaynar suya bir kasik elma sirkesi koyup ictim. Tadi güzel degil ama icilmez de degil.sabaha Kadar karnim guruldadi galiba barsaklari calistiriyor. Neyse birgünde anlasilmaz bir hafta yapayim bakalim.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Son haftası için rapor aldım bijom kaçtım yani ben her sene erken kaparım okulu )))
yakışır mustangıma
sana birkaç bişey sormam lazım burdayken bir yakalayım da :)

bijom bunun tarifini yazsana bizede icetea bende çok severim kızlarda...ama çok karbonhidratlı diye almıyorum fazla..
kafama göre yaptım kallisim bir yerden almadım tarif, uydurdum yani.. yine de yazayım..

lipton dogu karadeniz cayı var ya bergamot aromalı hani kokulu cay denir.. ondan demledim önce. sonra soguttum. içine hazır limon suyu (aslında katı meyve sıkacağında kabuğuyla limonu birlikte sıksaydım çok daha güzel olurdu ama aklıma sonradan geldi) koydum. rengini de hazır ice tea gibi ayarlamaya çalıştım su eklerken. azıcık kaynar suya şeker ekleyip eritip içine döktüm. böyle böyle şeker miktarını ayarladım. (tatlandırıcıyı terk etmeye çalışıyorum)
dolaba attım buz gibi olunca da eşime verdim anlamadı benim yaptıgımı

ya evet ben de dışardan alırken hep buruk oluyordum ama çok sevdiğim için de dayanamıyodum.. tadını begendim azıcık bir yap dene istersen..
aslında bu tatlandırılabilir.. biraz tarçın eklenebilir mesela.. (sonradan da olur, çay demlenirken içine çubuk tarcın atılsa da olur) ya da şeftali özü satılıyor marketlerde.. limon yerine ondan da damlatılabilir vsvs..

reyhan abla olay basit... akşamları kaldır

Bijom su aksam yemegi olayini enine boyuna bir konussak
Yani Saat kactan sonra yemiyecegim en son ne yiyecegim falan fistik

Bijom su aksam yemegi olayini enine boyuna bir konussak
Yani Saat kactan sonra yemiyecegim en son ne yiyecegim falan fistik

reyhan abla akşam yemek yememk cidden işe yarıyor
ben 2 ana 2 ara ögün yapıyorum ve 5 te yemeyi keisnce cidden gidiyor ama artık yaz geldi 6 da olabilir

ablacım öğleni biraz geç yemeye çalış yani 2-3 gibi falan.. sonra saat 5 gibi ara öğününü yap sonra da hiç bir şey yeme..
dayanamazsan saat farketmeden 1 bardak yogurt veya biraz meyve yersin.. tarcınlı süt de cok işe yarıyor tok tutuyor. içecek şekerli olmamak kaydıyla serbest.. sabahları tartı harikalar yaratacak demedi deme

ama akşam yememeyi yaparsan da işe başlayana kadar yap. sonra tekrar yemeye başla ki vücudun alışmasın. yoksa akşam yemek yediğinde kilo veremez olursun

kahvaltı

1 kase yogurt

ara
1 elma
2 form büskivi

öglen
1 kase yogurt
7 tane form büskivi

akşam
1 kase yogurt
1 ymk müsli

acıkırsam ayran içerim, bu nasıl menü diyceksiniz ama, toparlamak için böyle bir menü yaptım bugün

bend eböyle yapıyorum ögleni geç yiyip ara yapıyorum iş yerine iki ögün için yemek taşımak zor oluyor
hem öglen hem akşam için yani

26 temmuzda tatile gidicem ve kh azaltıp protene yöneleyim diyorum ,
bir ara yapıyordum kh diyeti puanlama filan vardı , puan hakkımıda sebzeden yana kullanıcam..

arkadaşlaırm hep dukan yapmakta benide ısrarla dukanılar arasına katmak istiyorlar ama ben girmiyorum

Cok mantikli bijom. Beni benden Alan aksamki yediklerim. Oysa bütün gün tutabilirim kendimi aksamlari kaciriyorum sadece. Aksamlarida kesin bir Saat koyup Artik yememek mutlaka ise yariyacak.
Tamam canim ise basliyana Kadar yapacagim insallah 3 Kilo daha veririm

ara larda süt birde ayran,
akşam çıkmadand ayogurt yulaf filan yiyorum abla ben ...

sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
11-12 arasında ara
2-3 gibi öglen yemegi
5-6 arasında yogurt-yulaf veya yogurt kuruyemiş

ara larda süt birde ayran,
akşam çıkmadand ayogurt yulaf filan yiyorum abla ben ...

sabah 8 de kahvaltı yapıyorum
11-12 arasında ara
2-3 gibi öglen yemegi
5-6 arasında yogurt-yulaf veya yogurt kuruyemiş

Masumcugum ben süt yogurt peynir manyagiyim zaten tam benlik bu
Tamam ya Kafana yatti üc hafta böyle yapacagim.

Masumcugum ben süt yogurt peynir manyagiyim zaten tam benlik bu
Tamam ya Kafana yatti üc hafta böyle yapacagim.

bende çok seviyorum süt yogurt ve peyniri
yazın sıcak süt gitmiyor ama soguk kahve içiyorum bende
güzel oluyor azda tarçın atıyorum içine degişik bir aroması oluyor..

benimde işi sıkı tutmam laızm az kaldı tatile ve simitleirm göbegim ancak kh kesmekle gider

elimde dukancıların yulaf kepegi var ama akşam işten çıkmadan yogurt içine katıp yerim diye düşünüyorum
sabahta 1 dlm uno denge ekmegi kızartıp yiycem yulafın ekmegide kkepgide gzüle oluyor ama normal ekmegi özlüyor insan..

o halde yarın tartılıp başlıyalım c.tesi dogum günü var katılcam yerim herşeyden az az ama akşamına bir kase yogurtla günü kapatırım . sabahtaymurta peynir yerim

Tamam sabah tartilip basliyoruz Izine Kadar. Ama benim en zor kilolarim olacak bunlar cünkü üc aydir hic kacamaksiz diyet yapip 15 Kilo Verdim. Burada takilip kalmasi normal. Ama aksam yememek bu direnci kirabilir anlastik masumcugum. Cocuklar gelecek yemek hazirliyayim öptüm

bend ezor veiryorum ablacım zaten, bende çıkıyım mesai biter
masumm eve gider kek yapar
dolap düzenler:))

İyi aksamlar benim intrnet paketim bitmişte ondan gelemedim
Hersey yolunda dun 74 ü gordum gibiydi ama bu sabah fazla cikti normal ama moralimi bozmuyorum gezmedeyim bugun arkadasim pasta borek yemem die bat yapmis ilkkez yedim iyiydi tam diyetlik ama tek ogunde kalicam gibi 4 te yedim hala ac degilim

Gunaydinlarrrr
Cok mutluyum 70 li rakamlara indim Aman allahim dünya varmis
79,7
Bir Ara havalara girip kendimi manken kimin falan hissetmeye basladim hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…