Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın
geçen hafta:68
bu hafta: 69.0

çok canım sıkıldı ya(

Son düzenleme:
günaydınlar vede hayırlı cumalar

kilom
geçen hafta : 65,5 kg
bu hafta : 65,4 kg
giden 100 gr cık

offf kurtulayım artık şu 65 ten fenalık geldi kaç haftadır

Gunaydinlarrrr
Cok mutluyum 70 li rakamlara indim Aman allahim dünya varmis
79,7
Bir Ara havalara girip kendimi manken kimin falan hissetmeye basladim hahaha

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

günaydın reyhan abla tebrik ederim seni süpersin

aeben ( 68,6
bijoux ( 73,8 / 72,6
chocolategirl ( 91,0
kalliste ( 101,5
naz ( 65,5 / 65,4
masumm ( 68,0 / 69,0
mersa ( 88,5 / 88,5
mustang ( 79,6
reyhanxx54 ( 80,8 / 79,7

Son düzenleme:
günaydın
geçen hafta:68
bu hafta: 69.0

çok canım sıkıldı ya(

günaydın banu sıkma canı elbet gidecek kilolar bazen tartı + da gösterecek ama yeterki pes etmeyelim . bana baksana nerdeyse 1 aydır 65-66 gidip geliyorum . reglimde yakın sanırım 1-2 güne olurum

günaydın güzeller

dün annemleri göönderdin küçük kzım vede ogluşda onlarla gitti .büyük kızıma kalakaldık

artık sahalara döndüm ama ramazanda geldi ne etcez bilmiyorum ,bu sene bir ilki başarıp ramazanda kilo almadan hatta vermek niyetim nasıl olcaksa tabi

kilo bildirim
geçen hafta 68.6
bu hafta ....68.2
giden 400 gr . eh canım sagolsun buda bişidir .....bu 2 haftalık dönem olmasa hedefim ramazana 65'li klolarla girmekti , ama evdeki hesap çarşıya uymuyor işte

kahvaltı yapıp gelerim artık pc bende, çoçuklar yok

mehalim ne çabuk gttin angaradan da

naz çok canım sıkılıyor ya artık çok bunaldım ,
arkadaşlarım dukana başlsaydın şimdiye hedefteydin diyip beynimi kemiriyorlar

ama benim sıkı bir diyet yapmam lazım bu artık kesin ...
birde regli olmadım ilaçların şişlikleri hala var tahminimce..

banum kaşıntıların nasıl oldu ?

kilo almana gelincede bunun cevabı sende canım . kişi kilo veremedigine kendi özeleştirisiyle görebilir .başka bir yan etken yoksa tabi..
az çok gördügün, ilk takıma girdigin hafta hafta sonu kaçamak yapmadın sıkı diyet yaptın vede kilonu verdin . sonraki 2 hafta haftasonunda kaçamaklar vardı hatta hafta içindendede vardı sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim )
senin bunyen zaten zor bunye kaçamakda olunca kilo gitmiyor ... takımı önceki haftaki genel rehveti senide ekkiledi sanırım sıkı diyet pek yapmadın
dukana gelince bu kadar aklın kaldıysa dene .. ama ben senin dukan tarzı beslendigin ve ondan sonraki dönemlernide çok iyi iyi hatırlıyorum.o kısır döngüleride .... ben kaçamaksız dukan yaparım haftalaca , ondan sonrada iştah patlamasına engel olabilirim diyorsan niye olmasın dene

Gunaydinlarrrr
Cok mutluyum 70 li rakamlara indim Aman allahim dünya varmis
79,7
Bir Ara havalara girip kendimi manken kimin falan hissetmeye basladim hahaha

abla tebrikler . geçen günn okudum totalde verdigin kilo süper

günaydınlar vede hayırlı cumalar

kilom
geçen hafta : 65,5 kg
bu hafta : 65,4 kg
giden 100 gr cık

offf kurtulayım artık şu 65 ten fenalık geldi kaç haftadır
nazlım regl yakın dedin .kilon normal vediginde 100 gr degildir .haftaya oruç etkilemezse 64 leri görürsün inşallah ...

aeben ( 68,6
bijoux ( 73,8 / 72,6
chocolategirl ( 91,0
kalliste ( 101,5
naz ( 65,5 / 65,4
masumm ( 68,0 / 69,0
mersa ( 88,5 / 88,5
mustang ( 79,6
reyhanxx54 ( 80,8 / 79,7
bijom tebrikler .....
Günaydın canlar
79 kg artık kilo kilo değil gram gram verir oldum ((( çok. Canım sıkılıyor
mehalim 600 gr niyen begenmiyon bacım

Son düzenleme:

yumurta yemiyorum kaşıntım yok ama , elim e ayagımda acılar varya anasıl anlatsam ödem var snaırım ondan oluyor..

abla herkes hafta sonu kaçamak yapıyor az yada çok
ben geçen hafta kaçamak yapmadıgım halde .1100 artı çıktım

bu haftada 1 kilo daha eklendi evet bu hafta kaçırdım hadi ondna diyelm ama eçen haftaki gelen 1.100 gr mın bi açıklamasını bulamıyorum..

Üzülme canim ya
Iste aksamlari yemiyecegiz ya basladik bile
Haftada bir Kilo verecegiz Izine Kadar
Hadi toparla kendini.

dün aç yattım vallahi yaaa, karnımdan gelen grulutularla
bugünde şu hazır yemekler varya tavuk kebap diyordu keskinoglu aldım ama şeker oranı yükske içindeki ne alaka anlamadım.
bugünlük yiyimd ebri daha almamm

abla tebrikler . geçen günn okudum totalde verdigin kilo süper

nazlım regl yakın dedin .kilon normal vediginde 100 gr degildir .haftaya oruç etkilemezse 64 leri görürsün inşallah ...

Aeben sagol canim görünüsümdede cok degisiklik var cok yürüdüm cok spor yaptim Buda cok positiv yansidi bana.
Allah kavustursun canim annenler cocuklar gitmisler Okulare bugün tatile giriyor degilmi?

Hazir hicbirseyi Alma zaten tatlim.
Onlarla lezzet verebilmek icin ne oldugu belli olmayan yag dolduruyorlar
Herseyi kendin yap Icinde ne oldugunu bilirsin.
Hadi üzme Artik kendini
Nasilsin kurtulacagiz bu kilolardan baska yolu yokki degilmi?
Hemen pesmi edecegiz ?

banum senin bunye diger bünyeler birmi:26: kendi bünyeni tanıyorsun . başka biririn diyet yada kaçamak yapması senin bunyeni etkilemezki canım benim geçen haftaki artınında sebebide olabilir olmaya bilirsa . sonuçda bunye sorguya gelmiyor bazan

banum kilo işi uzun iş sende biliyorsun sabır ,sabır ,sabır

ödem içinde çaylar var kiraz sapı vs biliyorsun zaten onlardan denedinmi ?

benden de 1.2 gitmiş allah bereket versin

fazla çıkanlar veya az verenler azıcık bir oynama yaparlarsa muhtemelen tartı cevap verecektir. ama cok kısmayın sonra hep az yersiniz.. mesela 1 dilim ekmeği azaltın mesela akşam yemek yiyorsanız her zamankinin yarısını yiyin mesela yarım litre daha fazla su için ya da ödem attırıcı caylar için.. selahattin dönmez in evde yapılan ödem çayı çoook faydalı valla ben geçenki kilo verme maceramda cok faydalanmıştım. hem de tam yazlık çay soğut soğut iç miss..

ramazan olayımı şöyle belirledim..
sahurda 2 dilim kepek ekmeğine peynirli tost ve domatestir zeytindir salatalıktır bir de üşenmezsem karpuz ha çay da tabi susamamak açısından
iftarda da çorba, ne varsa yemekten 1 tabak (yemekleri az yağlı az salçalı yapmaya çalışıcam) pilav makarna yememeye çalışıcam..
iftardan birkaç saat sonra acıkıyorum gene ben o zaman da kuruyemiş yerim dedim..
canımın tatlı istediği akşamlarda da sütlü tatlılar yemeye çalışıcam.. muhallebidir pudingtir irmik tatlısıdır vss.. dondurma da olabilir şimdi aklıma geldi..
benim için önemli olan misafirlik.. anam bir döktürüyorlar ki sormayın püüüü.. bütün gün aç kalınca da insan dayanamıyor haliyle.. toprak erken yatıyo (hakatten de öyle) diyip gitmemeyi denicem
bunları yaparsam 1 ayda dal beeee olurum dalllll

saggol ablam ...
yok abla tr. okullar sizin ordan daha önce tatilde .. son haftada zati okula gitmiyorlar anlıycan 2 haftadır tatildik biz

abla rutin yürüyüşün etkisi geçekden yatsınamaz .. bir arkaşadım var sabah akşam yrürüyor 1.2. saat geçen ay 15 kilo oldu verdigim demişti
ramazan olmasa bende yürüyçektim .. hayırlısı olsun artık ramazandan sonra sıkı diyet ve spor beni bekler ....kurbandan önce hedefe ulaşmak niyetim inşallah başarırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…