Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

başkasının kaçamgı benim bünyemi etkiler gibi bir cümlemi kurdum :26::26::26: hatırtlamıyorum ..

bijom seni böyle gördügüme sevindim

ben tatlı için çare buldum ..aktıvıa nın kayısılısı .. bana tatlı yiyormusum hissi veriyor .. her nekadar içinde bayada şeker olsada şerbetli tatlıardan masum en azından

sahur içinde süt yulaf ikilisi favorim gibi duryor içinede tarcın katıp . ne susuyorsunuz nede acıkıyorsunuz denemişligim var .. benim tek korkum miktarının önüne geçemedigim KARPUZZZ akşama su niyetine yemek niyetine karpuz yerim ben vede hızlı yemenin öneune geçebiirsem süper olacak .. ilk 40 dk doygunluk gelmiyor bana

aebenim yürümek gibisi var mı yaa bak foto koyayım size.. bana da motive olsun birazdan kaldırırım. yürüyerek gelmiştim bu hale..
üst bacaklarım çok sertleşmişti hey gidi...

senelerden 2010 - takım 5 - kilo 62

[url=http://hizliresim.com/mlvd9P]
[/URL]

Canlarım günaydın....şu an evimde değilim öğlen sonrası tartılıp gelicem...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

başkasının kaçamgı benim bünyemi etkiler gibi bir cümlemi kurdum :26::26::26: hatırtlamıyorum ..

banum bunyeni en az senin kadar iyi tanıyorum 6 senedir nerdeyse her diyet yapışımız beraber senin üzülmeni yada yeniden kısır döngüye girmeni istemedigim için yazdım bazı şeyler
biz bir takımız o hafta bazımız kaçamak yapmış olabilir yada hiç diyet yapmamış olabilir bu seni etkilememeli .. senin bunyen sana özel .hepimizin bunyesi kendine özel .. sen bunyeni gayet iyi tanıyorsun .. sıkı diyet yapmadan kilo vermen çok zor .
takımların özelligi budur bazan kendi göremedigimiz yanlışları bir digerimiz belirtebilir buna alınmak yerine bunu degelrendirmek bence hepimiz için en iyisi ..

Son düzenleme:
aebenim yürümek gibisi var mı yaa bak foto koyayım size.. bana da motive olsun birazdan kaldırırım. yürüyerek gelmiştim bu hale..
üst bacaklarım çok sertleşmişti hey gidi...

bijom boyun kaç ? bacaklar süper gerçekden .. bu kiloda gayet iyisin ... benim boyum kısa oldugundan asla öyle ince bacakarım olmadı bende total görünüşden kurtarıyorum

bijom mesajda degişiklik yapma en fazla 20 dk sanırım .....

Son düzenleme:
dünki menüm . tam diyet olmasada alışmaya çalışıyorum

sabah
2 dl ekmek . peynir omlet .
. salatalık .dom .bib .

öyleyin
yogurtlu makarna

akşam
balık ,ekmek, salata .
bol karpuzz

sporda ..
1 saat normal yürüme
2o dk banta yürüyüş
1 saat havuz .

su az olabilir . karpuz yiyince suda içmiyorum

bu arada cumanız hayırlı olsun

Canlarım günaydın....şu an evimde değilim öğlen sonrası tartılıp gelicem...

yogunsun gene kalşim kolaygelsin..
Kilom aynı malesef ben de anlamadım bu işten bişey !

91.00 kg

çukulam bunyeye sual olunmuyor işte .

biraz işlerim var sonra yine gelirm ..

Bijom hatirliyorum bu resmini. Daha öncede görmüstüm. Anam 2010 muymus? Biz Nezaman burdan emekli olcaz yaaaa
Simdi kac Kilo fazlaligin var bu Resimden canim..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Benim reglim çok yakın. Sanırım ondan aynı çıktım bu hafta... Off ya !

hafta dedigimiz nedirki göz acıp kapayıncaya kadar geçiyor çukulam ... bu hafta artı çıkanlar üzülmesin haftaya daha fazla vermiş olursunuz inşallah

Son düzenleme:

ablaa benii takım etkilemediki
ben takımda kimse yokken gayet süper diyet ve spor yaptım :1100 artı çıktm
geçen hafta sonu evde olmadıgım için kaçamak yaptım , üsrüne üretike olup ödem topladım.. ve regli olmasyınca 69 u gördüm

yani olan eylerin takımla alakası yok, eleştirme konusu ok orda sorun yokta , ama takımdan etkilendigim söylenemezzz

Bakalım ramazanda nasıl yapıcaz aebenim...

kendi adıma akşam cok yavaş yemeyi planlıyorum başarabilirsem tabı yada senin önerdigin gibi biraz yiyip ara vermeyi , akşam namazına kaçmayı planlıyorum sonrasında inşallah doygunluk gelir ondan sonrada bir korkum kalmaz ... spor içinde teravih gelincede artık karpuz vs yiyip yada aktivya noktayı koyarım diye düşünüyorum .. tabi düşünmekden çok uygulamak önemli

temizlige daldim, doktor arkadas aradi degisikligi unuttum :))) editorden rica edicez artik..

boyum 1.63 fakat kemikli ve kasliymisim. mesela burda 62-63 um ama ayni boyda baska bayanlar daha kilolu duruyolar.. beden olarak da 36 imkansiz 38 ehh bazen zayif olsam bile...
yapi olarak da bacaklar genelde incedir ust taraf fenaaaa :)) senin gibi dengeli olsun isterdim.

Kilom aynı malesef ben de anlamadım bu işten bişey !

91.00 kg
olsum cikolatim devam erken direndi vucudun ama ne yapalim o ne derse oo. pes etmek yoookl !

Bijom hatirliyorum bu resmini. Daha öncede görmüstüm. Anam 2010 muymus? Biz Nezaman burdan emekli olcaz yaaaa
Simdi kac Kilo fazlaligin var bu Resimden canim..

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
2010 reyhan ablam. fotodan 1 ay sonra hamile oldugumu ogrenip mezun olmustum.
bu foto 80 kilo oldugum zaman bana sen tayt giyemezsin diyip gazi veren kizkardesim tarafindan cekilmisti :))) simdi kendisi 7 aylik hamile ve puu hali beter hahahah
burdan emekli olamicaz daimi mudavimi olcaz ablacim yoksa kopup gidiyoruz

simdi burdan yaklasik 10 kg fazlayim..

doktor aradi yazmistim kizlar tahilile gitmistim ya birkac gun once. cok yoruluyorum diye gittim anam arkadas diyo ki sen nasil ayakta duruyorsun :/ demir, demir depolarin bitmis hemen acil ilac kullanacaksin en etkilisinden dedi. ayda bir de kontrol..
toprak'ta da ayni sey cikmisti ana ogul pas yutucaz birkac ay bööğ

iki gündür işler yoğun biraz gelemiyorum kusura bakmayın . ramazanda tam monti yapmayı düşünüyorum aeben abla zaten 1,5 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var ozamana kadar bir 5 kilo daha atsam süper olacak

Nazım duğunler super itici güc oluyor bu dugun durumlari icin benimde 2 kardesim nisanlı(kaynımlar) heran dugun olabilir iyi motivasyon sagliyor ve gecen sene gorustugumuzde 85 88 civariydim ama su varkı eltilerim 1.55 1.60 lar 3 ude evet 4 elti oluyoruz 36 bedenlerdir ne yaparsam yapayım yarmagülü benim ailenin napalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…