banum senin bunye diger bünyeler birmi:26: kendi bünyeni tanıyorsun . başka biririn diyet yada kaçamak yapması senin bunyeni etkilemezki canım benimgeçen haftaki artınında sebebide olabilir olmaya bilirsa . sonuçda bunye sorguya gelmiyor bazan
banum kilo işi uzun iş sende biliyorsun sabır ,sabır ,sabır
ödem içinde çaylar var kiraz sapı vs biliyorsun zaten onlardan denedinmi ?
bijom seni böyle gördügüme sevindimbenden de 1.2 gitmiş allah bereket versin
fazla çıkanlar veya az verenler azıcık bir oynama yaparlarsa muhtemelen tartı cevap verecektir. ama cok kısmayın sonra hep az yersiniz.. mesela 1 dilim ekmeği azaltın mesela akşam yemek yiyorsanız her zamankinin yarısını yiyin mesela yarım litre daha fazla su için ya da ödem attırıcı caylar için.. selahattin dönmez in evde yapılan ödem çayı çoook faydalı valla ben geçenki kilo verme maceramda cok faydalanmıştım. hem de tam yazlık çay soğut soğut iç miss..
ramazan olayımı şöyle belirledim..
sahurda 2 dilim kepek ekmeğine peynirli tost ve domatestir zeytindir salatalıktır bir de üşenmezsem karpuzha çay da tabi susamamak açısından
iftarda da çorba, ne varsa yemekten 1 tabak (yemekleri az yağlı az salçalı yapmaya çalışıcam) pilav makarna yememeye çalışıcam..
iftardan birkaç saat sonra acıkıyorum gene ben o zaman da kuruyemiş yerim dedim..
canımın tatlı istediği akşamlarda da sütlü tatlılar yemeye çalışıcam.. muhallebidir pudingtir irmik tatlısıdır vss.. dondurma da olabilir şimdi aklıma geldi..
benim için önemli olan misafirlik.. anam bir döktürüyorlar ki sormayın püüüü.. bütün gün aç kalınca da insan dayanamıyor haliyle.. toprak erken yatıyo (hakatten de öyle) diyip gitmemeyi denicem
bunları yaparsam 1 ayda dal beeee olurum dalllll
başkasının kaçamgı benim bünyemi etkiler gibi bir cümlemi kurdum :26::26::26: hatırtlamıyorum ..
aebenim yürümek gibisi var mı yaa bak foto koyayım size.. bana da motive olsun birazdan kaldırırım. yürüyerek gelmiştim bu hale..
üst bacaklarım çok sertleşmişti hey gidi...
yogunsun gene kalşim kolaygelsin..Canlarım günaydın....şu an evimde değilim öğlen sonrası tartılıp gelicem...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kilom aynı malesef ben de anlamadım bu işten bişey !
91.00 kg
Benim reglim çok yakın. Sanırım ondan aynı çıktım bu hafta... Off ya !
banum bunyeni en az senin kadar iyi tanıyorum 6 senedir nerdeyse her diyet yapışımız berabersenin üzülmeni yada yeniden kısır döngüye girmeni istemedigim için yazdım bazı şeyler
biz bir takımız o hafta bazımız kaçamak yapmış olabilir yada hiç diyet yapmamış olabilir bu seni etkilememeli .. senin bunyen sana özel .hepimizin bunyesi kendine özel .. sen bunyeni gayet iyi tanıyorsun .. sıkı diyet yapmadan kilo vermen çok zor .
takımların özelligi budur bazan kendi göremedigimiz yanlışları bir digerimiz belirtebilir buna alınmak yerine bunu degelrendirmek bence hepimiz için en iyisi ..
hafta dedigimiz nedirki göz acıp kapayıncaya kadar geçiyor çukulam ... bu hafta artı çıkanlar üzülmesin haftaya daha fazla vermiş olursunuz inşallah
Bakalım ramazanda nasıl yapıcaz aebenim...
temizlige daldim, doktor arkadas aradi degisikligi unuttum :))) editorden rica edicez artik..bijom boyun kaç ? bacaklar süper gerçekden .. bu kiloda gayet iyisin ... benim boyum kısa oldugundan asla öyle ince bacakarım olmadıbende total görünüşden kurtarıyorum
bijom mesajda degişiklik yapma en fazla 20 dk sanırım .....
olsum cikolatim devam erken direndi vucudun ama ne yapalim o ne derse oo. pes etmek yoookl !Kilom aynı malesef ben de anlamadım bu işten bişey !
91.00 kg
2010 reyhan ablam. fotodan 1 ay sonra hamile oldugumu ogrenip mezun olmustum.Bijom hatirliyorum bu resmini. Daha öncede görmüstüm. Anam 2010 muymus? Biz Nezaman burdan emekli olcaz yaaaa
Simdi kac Kilo fazlaligin var bu Resimden canim..
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
iki gündür işler yoğun biraz gelemiyorum kusura bakmayın . ramazanda tam monti yapmayı düşünüyorum aeben abla zaten 1,5 ay sonra erkek kardeşimin düğünü var ozamana kadar bir 5 kilo daha atsam süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?