Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bijom gecmis olsun . Demir eksiklide kilo vermeye engel bilirsin ..

İlahi bedis yarmagul he :)) bunun avantajini kullan senin boyunda olsam su an kilom var demezdim :))) bende o elticiklarinin boy araligindayim :)) ama kilo araliklarinda hiccc olmadim hahay :)) 60 kilo oldugumda kuculdun iyce demislerdi kilo benide heybetli yapiypr sanirim ...

Nazlim insallah dugune istedigin kiloda olursun bence su halin bile guzeldir . Ben 65 de fena durmuyorum vucud yapilarimiz benziyor ...

Bir suru is var ama canim istemiyor yahu ....

Senindemi halan gelecek kutom :)))
Ben rdglde sismiyorum ne hikmetir bilmem . Cok nadirdir reglken sisligim varsada 5. Gun iniyor normal kilom cikiyor ortaya

Halam geliyi evet

Vkıye gore 73 te normal kilolu sinifina giriyorum gel bunu bana anlat inanmam

Boyy konusuna gelince topukluda seviyorum 180 i gecincede hos durmuyo be

Ben temizligi hallettim ramazanda klimanin yamacindan ayrilamam bisiy yapamam diyerekten

İnşallah ABLACIĞIM spor sayesinde sanırsam 65ten daha az gösteriyorum şuanda benim basenler biraz geniş abla onlar içinde bol bol yürüyüş ve basen kalça bacak hareketleri yapmayı düşünüyorum . spor salonu üyeliğim bitti dün artık kışa doğru belki tekrar yazılırım haftanın 3 günü spor şart her ne kadar zayıflamış olsakta spor bırakıldığında tekrar genişliyorum ben

evet küto böyle durumlarda düğün ve yaşlı teyzeler çok etkili oluyor gaza gelmede

aeben ( 68,6 ) / 68,2 / 0,4 / 0,58% )
bijoux ( 73,8 ) / 72,6 / 1,2 / 1,63% )
chocolategirl ( 91,0 ) / 91,0 / 0,0 / 0,00% )
kalliste ( 101,5 ) / 101,5 / 0,0 / 0,00% )
naz ( 65,5 ) / 65,4 / 0,1 / 0,15% )
masumm ( 68,0 ) / 69,0 / -1,0 / -1,47% )
mersa ( 88,5 ) / 88,5 / 0,0 / 0,00% )
mustang ( 79,6 ) / 79,0 / 0,6 / 0,75% )
reyhanxx54 ( 80,8 ) / 79,7 / 1,1 / 1,36% )

7.TAKIM ORTALAMASI: 0,33

eline saglık bijom

kahvaltı
2 dlm denge ekmek
2 dlm salam
peynir
4 zeytin

ara
büyük bardak sodalı ayran

öglen
ayran
2 adet piliç kebap(hazır gıda)

akşam
1 kase yogurt
1.5 yk yulaf kepeği

resimler çıkmıştır inşallah ..
buyrun balkonuma çay içmeye

çıkmış fakat başınız dönmesin ters çıkmış resimler yada ben ters çekmişim :))

Son düzenleme:

die bat ne çok merak ettim....
paketin bitince bizim evin şifresini al bi daha mahsur kalma

Gunaydinlarrrr
Cok mutluyum 70 li rakamlara indim Aman allahim dünya varmis
79,7
Bir Ara havalara girip kendimi manken kimin falan hissetmeye basladim hahaha

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
ablacım maşallah ne diyeyim sana... allah nazardan saklasın..sen şimdi iş yerindede aldığın gazla tatile süper geleceksin...

günaydın
geçen hafta:68
bu hafta: 69.0

çok canım sıkıldı ya(
canım olabiliyor direnç noktaları oluşabiliyor canını sıkma düzelecektir..

günaydınlar vede hayırlı cumalar

kilom
geçen hafta : 65,5 kg
bu hafta : 65,4 kg
giden 100 gr cık

offf kurtulayım artık şu 65 ten fenalık geldi kaç haftadır
ay herkeste bir fenalık bir fenalık..sıcakmı vurdu ne bizi

Benim reglim çok yakın. Sanırım ondan aynı çıktım bu hafta... Off ya !
al işte bir tane daha..çikolatımmm regl sanırım bak ben on günde zor atlattım ama ödemle başa çıkamıyorum böyle ödem bilmezdim hayatımda hiç..

canım geçmiş olsun...ana oğul tam olmuş şimdi size hadi bakalım kolay gelsin...

çıkmış çıkmış maşallah canım daha öncede yollamıştıın foto çok güzeldi balkonun..bende atayım bir ara size....
hadi çayı koy

arkadaşlar 2013 sevmemiştim 2014 tende pek bişi anlamadım..olumlu düşünmek istiyorumda beynimi kandıramıyorum...hayırlısı bakalım..
diyete adapte olamadım kaç gündür... yemek filanda isteiyor canım karpuz vs abuk sabuk bi yeme halindeyim..

çok ani bir kararla atölyemi taşıma kararı aldım...bir yandan dükkan arıyorum bir yandan atölyeyi topluyorum...
eşimin işyeri grevde duymuşsunuzdur şişecam.. offff....

böyle saçma hallerdeyim işte anlıyacağınız...

sabah gözümü açsam her şey değişmiş olsa incecik olsam kendimi çok güzel bir sahil kasabasında bulsam ağustos böceği gibi şarkı türkü ...napayım tüm kış çalıştım istiyorum işte değişiklik istiyorummmmm bunalımdayımm...

Kalisim bazan olurki oyle daraltirki rabbim ne yapacagimizi bilemeyiz . Ama o yola koyanda odur caresini verende . Rabbim bu hayir mubarek gunlerde ummadigin yerden rahatlatsin seni insallah .

Kızlar sınav sonuçları açıklandı. Aebenim senin kızın naptı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar istediğimiz sonuç gelmedi ama mersin üniversitesi iktisat tutuyor . Çağ ünivetsitesi uluslar arası lojistik ve ticaret % 75 bursla tutuyor. Bide kızımın en çok istediği psikoloji kıbrıs % 50 tutuyor. İşletmelerin çoğunu tutuyor. Ankara tarih edebiyat tutuyor ayy çok heyecanlıyım. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin😊

günaydınnn....
öncelikle hayırlı ramazanlar dilerim ..

Kızlar sınav sonuçları açıklandı. Aebenim senin kızın naptı

he ya açıklanmış sahura kalktımkızım ayakta
mersam 2. sınavda kzım toparlamış malum istedigi bölümler mf ci ilk 55 binle 60 bin arsına girmiş . ama tam istedigi yer 51 binle alıyordu ....
daha ayrıntılı bakmadık hayırlısı bakalım

amin mersam ...
mersam biz ankara dışını pek düşünmedik (şimdi ne olur bilinmez tabi) geçen sene kıbrısta tıp bile tutyordu öyle düşün yani .ama benim kız biraz seçici bizde bazı kotalar koyunca bizim şeçenekler azalıyor.
henüz ayrıntılı bakmadık beraber, uyuyor şimdi ,kalsında bakarız ana kız ayrıntılı . ha bide bizim bide baba etkenimiz var bide ona bagendirmek var seçtigimiz meslegiişimiz zor anlıycan aldıgımız puan çok güzel ama tam sevinemiyoruz bile
hayırlısı bakalım mevlam neyerse güzel eyler

birde kütom yahu biz sınava gireli ayı geçti hala sonuç yok ortada, kızların sınavı 6. gününde açıklandı ayrı kurumlar açıklıyor sonuçları ..

günaydın
sınav sonuçları hayırlı olsun, inşallah istedikleri yerlere girerler. ben de kuzenimkine baktım o da istediği bölüme yetecek puan almış hatta biraz daha iyisini almış kafası karıştı napsam diye yavrucağın

ben de rüyamda kalın bir sınav kitapçığı çözüyordum vaktim azdı falan.. off deyip alıyodum kitapçığı başlıyodum falan. bıktım sınavlardan usandım artık yeter yaş kaç oldu diyodum. iyi bari demek ki bugün lys lerden haber alıcakmışım. aman çıkar da sınav mınavla uğraşırım yine diye korkmuştum

bugün buralarda olmam büyük ihtimal.. herkese mutlu hafta sonları

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar..
Kızlarınız için hayırlısı olsun diyelim inşallah en güzelleri olur..
Aebenim babalar fazla karışmasın bu tip şeylere :) kimin hayatıysa o karar versin...bizim kızların ağzından ne çıksa babamız destekledi istediğinşz gibi olsun dedi..tabiki aykırı bir istek olsa elbet hayır derdi ama kızlarda makul düşündü....hatta ortanca bilkenti yüzde yüz burslu kazanınca düşğndüğümüz bir sürü bölümüde kenara atmış oldu..
Herşeyden önemlisi pişmanlık duymadan zevkle okuyacakları bölümler olsun inşallah..

amin kalişim ....
eninde sonunda biz dedigimizi yaptırıyoruzda işte yaptırana kadarda akla karayı şeçiyoruz oda haklı kendince sonuçda illa şu meslegi seç demiyor ama kızmın seçtiklerini bazan eleştiriyor ...
bakıyoruz bakalım aslında sorun henuz tam ne istedigimizi bilmedigizde kıbrısta tıp ve dş hekimligi tutuyor ama kızım uzagı pek istemiyor bide paralı diye birde orda kalmanın masrafı olur diye . bunları düşünme desemde yapısı çok ince anlatamıyorum bir türlü:26: ankaradaki özellerde %25 bursla mımarlık vede piskolojide tutyor. dedigim gibi henüz kızımın tam karar vermesi lazım:26:
hayırlısı rabım yavruarımızın hakında hayırlısını versin inşallah

Son düzenleme:
hafta sonu kimse yok .

ilk sahurum küçük bir kase yulafla süttü , azda salatalık . zorla yedim niğmeti ...

1 lt su içtim .. ilk günler gece yemek yiyemiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…