Bijom gecmis olsun . Demir eksiklide kilo vermeye engel bilirsin ..
İlahi bedis yarmagul he :)) bunun avantajini kullan senin boyunda olsam su an kilom var demezdim :))) bende o elticiklarinin boy araligindayim :)) ama kilo araliklarinda hiccc olmadim hahay :)) 60 kilo oldugumda kuculdun iyce demislerdi kilo benide heybetli yapiypr sanirim ...
Nazlim insallah dugune istedigin kiloda olursun bence su halin bile guzeldir . Ben 65 de fena durmuyorum vucud yapilarimiz benziyor ...
Bir suru is var ama canim istemiyor yahu ....
Bijom gecmis olsun . Demir eksiklide kilo vermeye engel bilirsin ..
İlahi bedis yarmagul he :)) bunun avantajini kullan senin boyunda olsam su an kilom var demezdim :))) bende o elticiklarinin boy araligindayim :)) ama kilo araliklarinda hiccc olmadim hahay :)) 60 kilo oldugumda kuculdun iyce demislerdi kilo benide heybetli yapiypr sanirim ...
Nazlim insallah dugune istedigin kiloda olursun bence su halin bile guzeldir . Ben 65 de fena durmuyorum vucud yapilarimiz benziyor ...
Bir suru is var ama canim istemiyor yahu ....
Nazım duğunler super itici güc oluyor bu dugun durumlari icin benimde 2 kardesim nisanlı(kaynımlar) heran dugun olabilir iyi motivasyon sagliyor ve gecen sene gorustugumuzde 85 88 civariydimama su varkı eltilerim 1.55 1.60 lar 3 ude evet 4 elti oluyoruz 36 bedenlerdir ne yaparsam yapayım yarmagülü benim ailenin napalım
eline saglık bijomaeben ( 68,6 ) / 68,2 / 0,4 / 0,58% )
bijoux ( 73,8 ) / 72,6 / 1,2 / 1,63% )
chocolategirl ( 91,0 ) / 91,0 / 0,0 / 0,00% )
kalliste ( 101,5 ) / 101,5 / 0,0 / 0,00% )
naz ( 65,5 ) / 65,4 / 0,1 / 0,15% )
masumm ( 68,0 ) / 69,0 / -1,0 / -1,47% )
mersa ( 88,5 ) / 88,5 / 0,0 / 0,00% )
mustang ( 79,6 ) / 79,0 / 0,6 / 0,75% )
reyhanxx54 ( 80,8 ) / 79,7 / 1,1 / 1,36% )
7.TAKIM ORTALAMASI: 0,33
İyi aksamlar benim intrnet paketim bitmişteondan gelemedim
Hersey yolunda dun 74 ü gordum gibiydi ama bu sabah fazla cikti normal ama moralimi bozmuyorum gezmedeyim bugun arkadasim pasta borek yemem die bat yapmis ilkkez yedim iyiydi tam diyetlik ama tek ogunde kalicam gibi 4 te yedim hala ac degilim
ablacım maşallah ne diyeyim sana...Gunaydinlarrrr
Cok mutluyum 70 li rakamlara indim Aman allahim dünya varmis
79,7
Bir Ara havalara girip kendimi manken kimin falan hissetmeye basladim hahaha
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
canım olabiliyor direnç noktaları oluşabiliyor canını sıkma düzelecektir..günaydın
geçen hafta:68
bu hafta: 69.0
çok canım sıkıldı ya(
ay herkeste bir fenalık bir fenalık..sıcakmı vurdu ne bizigünaydınlar vede hayırlı cumalar
kilom
geçen hafta : 65,5 kg
bu hafta : 65,4 kg
giden 100 gr cık
offf kurtulayım artık şu 65 ten fenalık geldi kaç haftadır
Benim reglim çok yakın. Sanırım ondan aynı çıktım bu hafta... Off ya !
canım geçmiş olsun...ana oğul tam olmuş şimdi size hadi bakalım kolay gelsin...doktor aradi yazmistim kizlar tahilile gitmistim ya birkac gun once. cok yoruluyorum diye gittim anam arkadas diyo ki sen nasil ayakta duruyorsun :/ demir, demir depolarin bitmis hemen acil ilac kullanacaksin en etkilisinden dedi. ayda bir de kontrol..
toprak'ta da ayni sey cikmisti ana ogul pas yutucaz birkac ay bööğ
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıkmış çıkmış maşallah canım daha öncede yollamıştıın foto çok güzeldi balkonun..bende atayım bir ara size....Eki Görüntüle 1170930 resimler çıkmıştır inşallah ..
buyrun balkonuma çay içmeye
çıkmış fakat başınız dönmesin ters çıkmış resimler yada ben ters çekmişim :))
Eki Görüntüle 1170858 Eki Görüntüle 1170859 Eki Görüntüle 1170860 Eki Görüntüle 1170883 Eki Görüntüle 1170884 Eki Görüntüle 1170885 Eki Görüntüle 1170892 Eki Görüntüle 1170893 Eki Görüntüle 1170894
he ya açıklanmış sahura kalktımkızım ayaktaKızlar sınav sonuçları açıklandı. Aebenim senin kızın naptı
amin mersam ...Kızlar istediğimiz sonuç gelmedi ama mersin üniversitesi iktisat tutuyor . Çağ ünivetsitesi uluslar arası lojistik ve ticaret % 75 bursla tutuyor. Bide kızımın en çok istediği psikoloji kıbrıs % 50 tutuyor. İşletmelerin çoğunu tutuyor. Ankara tarih edebiyat tutuyor ayy çok heyecanlıyım. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin😊
Günaydın arkadaşlar..
Kızlarınız için hayırlısı olsun diyelim inşallah en güzelleri olur..
Aebenim babalar fazla karışmasın bu tip şeylere :) kimin hayatıysa o karar versin...bizim kızların ağzından ne çıksa babamız destekledi istediğinşz gibi olsun dedi..tabiki aykırı bir istek olsa elbet hayır derdi ama kızlarda makul düşündü....hatta ortanca bilkenti yüzde yüz burslu kazanınca düşğndüğümüz bir sürü bölümüde kenara atmış oldu..
Herşeyden önemlisi pişmanlık duymadan zevkle okuyacakları bölümler olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?