Ahh ahh bende bende bigun uyansam kilom farketmez denizde gormedik pek biz aramam yani diyarbakırda olmasam yeter şirnakta uyaniyomuşumEvlatlarınızın sınav durumları hayırlı olsun kızlar hayati kararlar bunlar inşallah en güzeli olur.
Kallisim eşinde grevdemi onu nenkadar etkiliyor . Senin bunalımlı halini bende yaşıyorum bi sabah ıyandam ve ve zayıf sağlıklı deniz kenarında olsam diye )(( ah işte ah
Aynen oyle ablacim cok dogru diyorsunRabbim yavrularinizin hakkinda hayirlisini nasip Etsin insallah.
Mersa özledik Artik gülüm be.
Aeben Balkonen nekadar güzel masallah o minicik biberler yokmu offffhele domatesler.
Kallisim sikma canini. Sabaha en yakin Saat gecenin en karanlik oldugu saattir. Aydinlik günlerde cok yakin yeterki Saglik olsun.
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
İyi menu karpuzu abartma amaİyi geceler . İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ....
Bedis nasil menu kiz oyle :)....
Kalisim ve mehal o hayallerinize benide alin ne olurbazan bir dag basinda olsam avazim ciktigi kadar bagirsam derim (
ama ablamin lafi son noktayi koymus :))elbet aydinlik olacak .
İftar raporum :)
2 hurma
1tb. Tavuklu sebze .
Cacik .
Az karpuz .
1isirikta icli kofte .
1lt suda icmisimdir .
20dk disarda yurudum .
Kendime telkin veriyorum bu ramazan kilo vericemmmm .
Amin canim benim sıkma canını şu güzel günlerde nasip oldu ömrümüzde birdaha kavuştukiyi gecelerrr.
oruçlarınız kabul olsun ...
mersa ve aben ablam çocuklarınız hakkında hayırlısı olsun inşş
allah bizlerede göstersin bu günleri...
çok canım sıkkınn daha fazla yazamıycam iyi gecelerr
Kutom regl gitsin fos diye inecen insallah . Ama bukadar az yemek iyi degil bilesin . Kilon dudur sonra daha zArarli cikarsin .
Banu hayir olur insallah .
Cukulam menun guzel canim afiyet olsun . Evet rabbin serinlik verdi hatta buraya yagmur yagdi .
İnsallah ilkgunki gibi gider herseyde eamazanda rahatlikla istedigin kiloyu verirsin insallah .
herkese selam
millet ramazanda uyur durur öglen kalkar ben de inadına 7 de dikiliyorum. bir de açlıkla kalktım ki sormayın gitsin. sonradan baktım kullandığım ilaç cok acıktırıyomuş. şimdi arada kaldım ya oruç tutmicam ya da ilacı bayrama kadar içmicem...
aebenim kütahyacım sınavlarınız ne oldu hakat? mezun mu olacaksınız şimdi?
kallisim kolay gelsin her zaman hayırlısı olurmuş inşallah her şey daha güzel olacak.. grevi bilmiyordum nedeni ne ki? bir bakayım..
çikolata ben de senin gibiyim iftarda tıkanıp sonra cok acıkanlardan nitekim dün bana oldu fakat ilaçtandı muhtemelen, yani yok böyle bi acıkma otursam bi kuzu çevirme yerdim
Çikom harika ben boşladım bikaç gündür
Çikom harika ben boşladım bikaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?