Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hayırlı ramazanlar Allah oruçlarinızi kabul etsin inş. Biz erkenciyiz çoktan bitti yemek faslı ...

Evett sınavlar açıklanmıs hepinizin yavrularu ve tüm kardeslerim inş vatanina milletine dunyasina ahiretine hayırli olacak meslekler sahibi olsunlar

Bu arada yemek yiyemedim su ve gullac sadece

Son düzenleme:
Evlatlarınızın sınav durumları hayırlı olsun kızlar hayati kararlar bunlar inşallah en güzeli olur.

Kallisim eşinde grevdemi onu nenkadar etkiliyor . Senin bunalımlı halini bende yaşıyorum bi sabah ıyandam ve ve zayıf sağlıklı deniz kenarında olsam diye )(( ah işte ah

Rabbim yavrularinizin hakkinda hayirlisini nasip Etsin insallah.
Mersa özledik Artik gülüm be.
Aeben Balkonen nekadar güzel masallah o minicik biberler yokmu offff hele domatesler.
Kallisim sikma canini. Sabaha en yakin Saat gecenin en karanlik oldugu saattir. Aydinlik günlerde cok yakin yeterki Saglik olsun.

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

İyi geceler . İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim ....

Bedis nasil menu kiz oyle :)....

Kalisim ve mehal o hayallerinize benide alin ne olur bazan bir dag basinda olsam avazim ciktigi kadar bagirsam derim (
ama ablamin lafi son noktayi koymus :))elbet aydinlik olacak .

İftar raporum :)
2 hurma
1tb. Tavuklu sebze .
Cacik .
Az karpuz .
1isirikta icli kofte .

1lt suda icmisimdir .
20dk disarda yurudum .

Kendime telkin veriyorum bu ramazan kilo vericemmmm .

iyi gecelerrr.

oruçlarınız kabul olsun ...

mersa ve aben ablam çocuklarınız hakkında hayırlısı olsun inşş
allah bizlerede göstersin bu günleri...

çok canım sıkkınn daha fazla yazamıycam iyi gecelerr

Ahh ahh bende bende bigun uyansam kilom farketmez denizde gormedik pek biz aramam yani diyarbakırda olmasam yeter şirnakta uyaniyomuşum batı taraflarda

Aynen oyle ablacim cok dogru diyorsun

İyi menu karpuzu abartma ama ben tartiyi salona getirdim malum klima orda diger odalari kullanamiyoruz eskiden sobalı evde kapayi kapat oda soguyo derdik simdi tam tersi :26: bas kosede baskül sabah yine 76 cikti aha bak ramazanda kilo alirim triplerine girdim sahurdada pek yemedim oysa sebebi bellide fazla kilonun nitekim sofrayı kurdum bi abdest alıyım dedim oruç sizlere ömür tüm iştahim kacti gullacı bir yildir bekliyodum baktim yemek canim cekmiyor su gullac yetti halada ac degilim

Amin canim benim sıkma canını şu güzel günlerde nasip oldu ömrümüzde birdaha kavuştuk

Selam takımcım..

Öncelikle Allah hepimizin orucunu ibadetini kabul etsin inşallah..
İlk gün evde olmama rağmen benim için zordu. Açlık veya susuzluk çekmedim ama son iki saat bildiğiniz sızdım halsizlikten. Ki Rabbim serinlik de verdi, bugün hep esti istanbul hava serindi.
İlk gün diye kendimi daraltmadım. Bol su içtim, köfte salata ve pilav vatdı. Pilavı az yedim. Bugün sahurda da kahvaltı ettim, açıkçası hafifti sadece bugün için ayrıntı yazmıcam.

Sınav sonuçları belli olmuş hadi bakalım inş güzel yerlere girer kardeşlerim.

İlginç bir detay var ınu da yazayım öyle yatayım:)

Ben genelde iftarda çok yiyemeyip sonrasında 2 saat sonra filan çok acıkır deli gibi yerim. Ama bugün öyle olmadı. İftarda normal yedim ve sonrasında hiç açlık çekmedim. Üstelik regl bekliyorum. İnşallah hep böyle olur.

Dediğim gibi ilk gün diye kendimi daraltmadım ama bugünden itibaren çok dikkat edicem . Eğer bugünkü gibi iftar sonrası iyi olursam( hiç halszlk ve uyku yaşamadm. Enerjiktm) iftardan 2 saat sonra yürüyüş de yapabilirsem süper olur. Bayramın son günü kardeşimi istemeye gelicekler. 21 eylülde de en yakın arkadaşım evleniyor. Ramazanı verimli geçirmem lazım. 5 kg versem bile elbiseler güzel olur. Hadi inşallah

Hayirli sabahlar .

Sahur menum ;
2. Dl ekmek . Peynir .
Domates, salatalik . 3br.da su .

Kutom regl gitsin fos diye inecen insallah . Ama bukadar az yemek iyi degil bilesin . Kilon dudur sonra daha zArarli cikarsin .

Banu hayir olur insallah .

Cukulam menun guzel canim afiyet olsun . Evet rabbin serinlik verdi hatta buraya yagmur yagdi .
İnsallah ilkgunki gibi gider herseyde eamazanda rahatlikla istedigin kiloyu verirsin insallah .

herkese selam
millet ramazanda uyur durur öglen kalkar ben de inadına 7 de dikiliyorum. bir de açlıkla kalktım ki sormayın gitsin. sonradan baktım kullandığım ilaç cok acıktırıyomuş. şimdi arada kaldım ya oruç tutmicam ya da ilacı bayrama kadar içmicem...

aebenim kütahyacım sınavlarınız ne oldu hakat? mezun mu olacaksınız şimdi?
kallisim kolay gelsin her zaman hayırlısı olurmuş inşallah her şey daha güzel olacak.. grevi bilmiyordum nedeni ne ki? bir bakayım..
çikolata ben de senin gibiyim iftarda tıkanıp sonra cok acıkanlardan nitekim dün bana oldu fakat ilaçtandı muhtemelen, yani yok böyle bi acıkma otursam bi kuzu çevirme yerdim

İnşallah aebenim. Sonuçta ne yesen doyuyorsun. Sofraya protein ağırlıklı yiyecekler koyarsak, bol sbze yoğurt filan o da yeter yani. Senin sahur menüsü bayağı az olmuş cano ya ?

Kesin ilacın acıktırma etkisi vardır yoksa o kadar kısa ki iftar ile sahur arası, o kadar acıkman mümkün değil. İlaçtan canım...

Of nasıl bir sıcaklık yarabbim bugun. Bugun Kayseri'ye gittik otopazarına kız kardeşime almak için resmen beynim kaynadı başım ağrıyor.
Bu arada ben henüz oruç tutmuyorum sabah tartıda 78,6 gördüm inşalah böle devam eder

Sabah nesfit sütlü
Öğlende 1 lahmacun ayran yedim
2 L su oldu şimdilik bukadar insanın sıcaktan daa canı bişi istemiyor

Bugun daha sicak , sekerim iyce dustu sanirim puskul gibi dokuluyorum . Sikayet olarak gitmesin rabbime :))hamdolsun bugunku gune bu mubarek aya ..

Biyom kan ilaci istah aciyor canim .

Cukulam evet az menum . Genelde ilkgunler pek gece yiyemem . Sonrada arapati gibi acilir mubarek :))

İftar icin haklisin 15 dk sabrettikmi zaten nefis geciyor doygunluk geliyor o anda ne yersen . Dun denedim kendimi ekmek yemedim cokda hafifdim iftardan sonra . Gece arayada ihtiyac duymuyorum zaten uykum geliyor hemen .

Mehalim menun guzel canim aksamda pro yersen super olacak . Kilon icinde tebrikler .
Benim reglde yakin .

İyi geceler.
İftar menum ;
2hurma
1 kp. Corba .
1tb ; bulgur pilavi ve etli patlican .
Coban salata . Ayran .
Az karpuz .

Yazinca ne cok gorundu :). Su an hic sisligim yok ama :)

Menum
Oglen 2 dilim tam b. Ekmk tavuklu sandvic
Aksam tavuk semizotu yogurt karpuz koz oatlican
Simdi gullac kahve
Bu gullac beni mahvedecek

Bijom bizim sinavlar 7 temmuzda bu aciklanan uni sinaviydi aebenim mzun oluyo ins benim daha 4 yilim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…