Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de yazayım iftardan itibaren ;

İftarda: yarım kepçe mercimek çorba
1 dilim ekmek
3-4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık taze fasulye
4 adet köfte
(Bayağı yemişim sanki kız)

1 saat sonra karpuz yedim birkaç dilim...

Sonra 1 saat yürüdüm terledim hatta bel bölgem için birkaç hareket yaptım.

Şimdi de yulaf ve yoğurt yedim açlık hissedip

Su içmeye çalışıyorum lakin vakit o kadar az ki bir bakıyorum sahur olmuş ...

Sahurda da 2 yumurta, peynir , domates salatalıkla 1 dilim ekmek yerim.

günaydın
dünkü menümü yazıyım önce

sahurda
3 dilim kepek ekmeğine tost ve kahvaltı

iftarda
yarım kase corba, 1 tabaj taze fasulye, 2 parça pide

yalnız bu akşamki sahurda biraz pideyi abarttım, o da yarım gözüm kapalı kalktım.. eşim sahur yapmicam su içicem sadece dedi. ben de üşendim kahvaltıdır kepek ekmektir.. hemen kalan pideyi nerdeyse tek başına yiyip su içtim bu iftarda da pide yemeyip sahuru telafi edeyim bari..
ilacı da bırakmadım orucu da... artık bu şekilde tutmaya çalışıcam. deli gibi acıkıyorum ama

mustangcım kilonu çok beğendim kızzz valla oluyor bu iş

çikolata aferin hayatta yapamayacağım şeyi yapıyorsun. iftardan sonra çıkıp yürüme bandında yürümek ha valla bravo.. iftar sahur menülerini de begeniyorum bu arada..

Günaydın güzeller......

Bijomun dedigi gibi iftardan sora bantta yürümek
güllacı ver bi komşuna bedişşş menün güzel olmuş kütom güllacda nazarı olsun ....

sahurun çok güzel cukulam ... akşamında öyle fakat karbon baskın olmuş . mercimek karbon ,ekmek karbon ,pilav karbon . köfte ve fasulyeyi artırıp bu karbonlardan birini tercih etsen daha iyi olur çukulam mehalimde karbon agırlıklı besleniyordu pro ya geçince ne güzel gidiyor kilosu
Çikom harika ben boşladım bikaç gündür
regllin ilk gülerinde spor çekilmiyor be kütom yürüyüşde yap diyemem mazalllah buhar olursun diyarbekir sokaklarında

ilacı ne kadar zaman kullanma gerekiyor bijom ?:26:

sahur menüm .

2 dl tb. ekmek
1 hş yumurta ..
peynir .sögüş .
maydonoz ..
1 çatalda karpuz ..

gece suyu çok içemedim .. akşam 1 lt içmiştim gecede 2 br .
bu gece sahurda acıkmıştım ... aslında gece 12 de uykuya yatarkende az açlık vardıda es geçtim ...
dün tüm gün pinekledim evde... yatıpda uyumadım ama evde koltuk ve yatakların hepsini dolaştım sanırım. şimdidlik iyyiim bakalım .tüm gün evde oturmaya gelemiyorum ee alışmış kudurmuştan beter .. neyseki bugun mukabelelerimiz başlıyor orda vakit geçiririm ...

ilacı ne kadar zaman kullanma gerekiyor bijom ?:26:
durumum vahimmiş malesef.. ilaç içerim sorun değil nolcak, değerler de yerine gelir bir şekilde de deli gibi acıktırmasa
ilk 1 ay yüksek doz olmak üzere 3 ay o da ilk başta. daha sonra bakılacak ama muhtemelen 6 ay 1 yıl arası kullanıcam aebenim. alışmam lazım yani..

ben de dün bütün evi bi orda bi burda gezdim durdum. 5 er dk lık uykular yaptım arada bugün de bir yere gitmicem gibi ama üşenmeyip toprağın okuluna uğrasam çok iyi olacak

bediş ne o kız bugun sabahladınmı sanırım yoksa bu saatde hayra alamet değil senin onlayn olman

günaydınnnnn , iyi haftalar olsun takımım
geçmişe bakadım herkes iyidir umarım

bijom kulandıgın ilacın igne tarzında olanı yokmu. demir ve kan ilacı aynı şeyler olmuyormu benmı yanılıyorum .? yanı bukadar uzun kullanana kadar yüksek ve birkaç doz olarak ignesını olsan .. dr. sordunmu bu konuyu ?:44:

dr arkadaşım aebencim.. demiri ilacı adı ferro sanol duodental. doğumdan sonra falan da kullanmıştım biraz.. aslında belirli dönemlerde yani çok yorgunum gideyim bi kanıma baktırayım dediğim dönemlerde hep buluşuruz kendisiyle
iğneler çok acıtıyor hiç oldun mu bilmem.. iğneden falan korkmam ama demir iğnesi efsanedir bu konuda. allahtan direk bunu yazmış

demir olayı şöyle aebenim.. kanda eksik çıkarsa ve depoların da eksikse eğer ilacı kullanmaya başlıyorsun.. o depolar falan öyle ilaçla igneyle hemen dolmuyor 3-4 ay sonra biraz kendine glemeye başlıyor. yani bu demir tedavi işi uzun soluklu biraz...

Evet aynen öyle oldu nasilda biliyor
Bijom sabretmeye devam et alısirsin inş.
kütahyalı mısın bilmiyorum ama burdakilerin hepsi senin gibi. sabahlara kadar oturuyorlar akşamlara kadar yatıyorlar
edicem inşallah ne ilacı ne orucu bırakmak istemiyorum teşekkürler.

bijo egerki demir depoların boşalmıssa serum tedais uygulanıyor 7 gn boyunca serum alıyorsun ilaçlı ve baya bir etkisi oluyor.
1 yıl ilaçtansa sanki daha iyi degilmi serum:26::26:

bijo egerki demir depoların boşalmıssa serum tedais uygulanıyor 7 gn boyunca serum alıyorsun ilaçlı ve baya bir etkisi oluyor.
1 yıl ilaçtansa sanki daha iyi degilmi serum:26::26:
bilmiyorum ki masumcum neden serum vermedi :44: belki serumluk değilimdir
1 yılı ben tahmin ettim. ama tecrübelerime dayanarak 6 ay garanti

acıkmaya da alışırım diye umuyorum..

günaydın bu arada

Arkadaşlar Canan Karatay meyve yemeyin friktoz var diyor kendiniz çilek yetiştirin yiyin balkonda diyor.
Ben giremedim sayfaya özür dilerim eşim izindeydi fln,oğlumun stajı derken çok gergindim ama 1kg verdim:)

inş ecri kat kat bol olur ....

Kütahyaliyim...benim zamanimda 8 yil falan oldu ayrilali klasik sabah kalk is yap sonra oya dantel islenir kapi onunde cekirdek citlenir falan komsularl bi ortm vardıama 4 kardesiz hepimiz boyleyiz anneme soruyoruz neden boyle mantıkli bir aciklama alamadik henuz

Ele güne karşı ellen coşkları gibi vatinda yatıp kaktınızi göremeycemmi ben sabaha kadaa oturup durulumu derdi görse yine der

neden hep geç yatıyorsun ki ama:26::26:
Nebilim masumum geldim gidiyom 30 yasim geldim dahaa duzelmem heralde

Arkadaşlar Canan Karatay meyve yemeyin friktoz var diyor kendiniz çilek yetiştirin yiyin balkonda diyor.
Ben giremedim sayfaya özür dilerim eşim izindeydi fln,oğlumun stajı derken çok gergindim ama 1kg verdim:)
Benim balkonda kaktüs oluyor ancak domateslerim kvruldu çilek imkansız kartay teyzem kusura bakmasın tamamen iklim ve hava şartlari engel oluyor yoksa cok isterdim tebrikler 1 kilo için arkası bol olsun

Son düzenleme:

tabicnm elverişli ortam lazım ...benim balkon müsait ama ne çare zamanım yok uğraşacak:9Teş ederim hepberaber inşallah

iğnenin tadını bilmesemde efsanesini biliyorum bijom
evet canım boş depoyu doldurmak zaman alıyor demir konusunda .. bendede ve büyük kzımdada eksikligi varda ama normalden azlıgı verdi senin gibi depoları yememiştik saglık olsunda hapını kullan o zaman bijom. rabbım sabrınıda veriri inşallah .iştahını kesmek için gl endeksine dikkat et istersen en azından frenleme olur belki iştahinda

ben senin bu uyku işine seneler önede çereyi demiştim bak bakalım o zaman öyle uyuyabiliyonmu oda olur birgün inşallah bedişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…