güllacı ver bi komşuna bedişşşMenum
Oglen 2 dilim tam b. Ekmk tavuklu sandvic
Aksam tavuk semizotu yogurt karpuz koz oatlican
Simdi gullac kahve
Bu gullac beni mahvedecek
Bijom bizim sinavlar 7 temmuzda bu aciklanan uni sinaviydi aebenim mzun oluyo ins benim daha 4 yilim var
sahurun çok güzel cukulam ... akşamında öyle fakat karbon baskın olmuş . mercimek karbon ,ekmek karbon ,pilav karbon . köfte ve fasulyeyi artırıp bu karbonlardan birini tercih etsen daha iyi olur çukulamBen de yazayım iftardan itibaren ;
İftarda: yarım kepçe mercimek çorba
1 dilim ekmek
3-4 kaşık pirinç pilavı
5-6 kaşık taze fasulye
4 adet köfte
(Bayağı yemişim sanki kız)
1 saat sonra karpuz yedim birkaç dilim...
Sonra 1 saat yürüdüm terledim hatta bel bölgem için birkaç hareket yaptım.
Şimdi de yulaf ve yoğurt yedim açlık hissedip
Su içmeye çalışıyorum lakin vakit o kadar az ki bir bakıyorum sahur olmuş ...
Sahurda da 2 yumurta, peynir , domates salatalıkla 1 dilim ekmek yerim.
regllin ilk gülerinde spor çekilmiyor be kütomÇikom harika ben boşladım bikaç gündür
ilacı ne kadar zaman kullanma gerekiyor bijom ?:26:günaydın
dünkü menümü yazıyım önce
sahurda
3 dilim kepek ekmeğine tost ve kahvaltı
iftarda
yarım kase corba, 1 tabaj taze fasulye, 2 parça pide
yalnız bu akşamki sahurda biraz pideyi abarttım, o da yarım gözüm kapalı kalktım.. eşim sahur yapmicam su içicem sadece dedi. ben de üşendim kahvaltıdır kepek ekmektir.. hemen kalan pideyi nerdeyse tek başına yiyip su içtimbu iftarda da pide yemeyip sahuru telafi edeyim bari..
ilacı da bırakmadım orucu da... artık bu şekilde tutmaya çalışıcam. deli gibi acıkıyorum ama
mustangcım kilonu çok beğendim kızzz valla oluyor bu iş
çikolata aferin hayatta yapamayacağım şeyi yapıyorsun. iftardan sonra çıkıp yürüme bandında yürümek ha valla bravo..iftar sahur menülerini de begeniyorum bu arada..
durumum vahimmiş malesef.. ilaç içerim sorun değil nolcak, değerler de yerine gelir bir şekilde de deli gibi acıktırmasailacı ne kadar zaman kullanma gerekiyor bijom ?:26:
durumum vahimmiş malesef.. ilaç içerim sorun değil nolcak, değerler de yerine gelir bir şekilde de deli gibi acıktırmasa
ilk 1 ay yüksek doz olmak üzere 3 ay o da ilk başta. daha sonra bakılacak ama muhtemelen 6 ay 1 yıl arası kullanıcam aebenim. alışmam lazım yani..
ben de dün bütün evi bi orda bi burda gezdim durdum. 5 er dk lık uykular yaptım aradabugün de bir yere gitmicem gibi ama üşenmeyip toprağın okuluna uğrasam çok iyi olacak
bediş ne o kız bugun sabahladınmı sanırım yoksa bu saatde hayra alamet değil senin onlayn olman
gunaydın hos geldin sanirim ilkkez zamaninda gunaydin diyebildimgünaydınnnnn , iyi haftalar olsun takımım
geçmişe bakadım herkes iyidir umarım
dr arkadaşım aebencim.. demiri ilacı adı ferro sanol duodental. doğumdan sonra falan da kullanmıştım biraz.. aslında belirli dönemlerde yani çok yorgunum gideyim bi kanıma baktırayım dediğim dönemlerde hep buluşuruz kendisiylebijom kulandıgın ilacın igne tarzında olanı yokmu. demir ve kan ilacı aynı şeyler olmuyormu benmı yanılıyorum .? yanı bukadar uzun kullanana kadar yüksek ve birkaç doz olarak ignesını olsan .. dr. sordunmu bu konuyu ?:44:
kütahyalı mısın bilmiyorum ama burdakilerin hepsi senin gibi. sabahlara kadar oturuyorlar akşamlara kadar yatıyorlarEvet aynen öyle oldu nasilda biliyor
Bijom sabretmeye devam et alısirsin inş.
dr arkadaşım aebencim.. demiri ilacı adı ferro sanol duodental. doğumdan sonra falan da kullanmıştım biraz.. aslında belirli dönemlerde yani çok yorgunum gideyim bi kanıma baktırayım dediğim dönemlerde hep buluşuruz kendisiyle
iğneler çok acıtıyor hiç oldun mu bilmem.. iğneden falan korkmam ama demir iğnesi efsanedir bu konuda. allahtan direk bunu yazmış
demir olayı şöyle aebenim.. kanda eksik çıkarsa ve depoların da eksikse eğer ilacı kullanmaya başlıyorsun.. o depolar falan öyle ilaçla igneyle hemen dolmuyor 3-4 ay sonra biraz kendine glemeye başlıyor. yani bu demir tedavi işi uzun soluklu biraz...
kütahyalı mısın bilmiyorum ama burdakilerin hepsi senin gibi. sabahlara kadar oturuyorlar akşamlara kadar yatıyorlar
edicem inşallah ne ilacı ne orucu bırakmak istemiyorum teşekkürler.
gunaydın hos geldin sanirim ilkkez zamaninda gunaydin diyebildim
bilmiyorum ki masumcum neden serum vermedi :44: belki serumluk değilimdirbijo egerki demir depoların boşalmıssa serum tedais uygulanıyor 7 gn boyunca serum alıyorsun ilaçlı ve baya bir etkisi oluyor.
1 yıl ilaçtansa sanki daha iyi degilmi serum:26::26:
inş ecri kat kat bol olur ....dr arkadaşım aebencim.. demiri ilacı adı ferro sanol duodental. doğumdan sonra falan da kullanmıştım biraz.. aslında belirli dönemlerde yani çok yorgunum gideyim bi kanıma baktırayım dediğim dönemlerde hep buluşuruz kendisiyle
iğneler çok acıtıyor hiç oldun mu bilmem.. iğneden falan korkmam ama demir iğnesi efsanedir bu konuda. allahtan direk bunu yazmış
demir olayı şöyle aebenim.. kanda eksik çıkarsa ve depoların da eksikse eğer ilacı kullanmaya başlıyorsun.. o depolar falan öyle ilaçla igneyle hemen dolmuyor 3-4 ay sonra biraz kendine glemeye başlıyor. yani bu demir tedavi işi uzun soluklu biraz...
kütahyalı mısın bilmiyorum ama burdakilerin hepsi senin gibi. sabahlara kadar oturuyorlar akşamlara kadar yatıyorlar
Nebilim masumum geldim gidiyom 30 yasim geldim dahaa duzelmem heraldeneden hep geç yatıyorsun ki ama:26::26:
Benim balkonda kaktüs oluyor ancak domateslerim kvruldu çilek imkansız kartay teyzem kusura bakmasın tamamen iklim ve hava şartlari engel oluyor yoksa cok isterdim tebrikler 1 kilo için arkası bol olsunArkadaşlar Canan Karatay meyve yemeyin friktoz var diyor kendiniz çilek yetiştirin yiyin balkonda diyor.
Ben giremedim sayfaya özür dilerim eşim izindeydi fln,oğlumun stajı derken çok gergindim ama 1kg verdim:)
inş ecri kat kat bol olur ....
Kütahyaliyim...benim zamanimda 8 yil falan oldu ayrilali klasik sabah kalk is yap sonra oya dantel islenir kapi onunde cekirdek citlenir falan komsularl bi ortm vardıama 4 kardesiz hepimiz boyleyiz anneme soruyoruz neden boyle mantıkli bir aciklama alamadik henuz
Nebilim masumum geldim gidiyom 30 yasim geldim dahaa duzelmem heralde
Benim balkonda kaktüs oluyor ancak domateslerim kvruldu çilek imkansız kartay teyzem kusura bakmasın tamamen iklim ve hava şartlari engel oluyor yoksa cok isterdim tebrikler 1 kilo için arkası bol olsun
dr arkadaşım aebencim.. demiri ilacı adı ferro sanol duodental. doğumdan sonra falan da kullanmıştım biraz.. aslında belirli dönemlerde yani çok yorgunum gideyim bi kanıma baktırayım dediğim dönemlerde hep buluşuruz kendisiyle
inş ecri kat kat bol olur ....
Kütahyaliyim...benim zamanimda 8 yil falan oldu ayrilali klasik sabah kalk is yap sonra oya dantel islenir kapi onunde cekirdek citlenir falan komsularl bi ortm vardıama 4 kardesiz hepimiz boyleyiz anneme soruyoruz neden boyle mantıkli bir aciklama alamadik henuz
Ele güne karşı ellen coşkları gibi vatinda yatıp kaktınızi göremeycemmi ben sabaha kadaa oturup durulumu derdi görse yine der
Nebilim masumum geldim gidiyom 30 yasim geldim dahaa duzelmem heralde
Benim balkonda kaktüs oluyor ancak domateslerim kvruldu çilek imkansız kartay teyzem kusura bakmasın tamamen iklim ve hava şartlari engel oluyor yoksa cok isterdim tebrikler 1 kilo için arkası bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?