ben senin bu uyku işine seneler önede çereyi demiştim bak bakalım o zaman öyle uyuyabiliyonmuoda olur birgün
inşallah bedişim
bijom aynen öyle hayırlısı olur eminim Allahım böyle daha uygun görüyordur çıkacaktır başka güzellikler ama insan daralıyor...
kallisim kolay gelsin her zaman hayırlısı olurmuş inşallah her şey daha güzel olacak.. grevi bilmiyordum nedeni ne ki? bir bakayım..
çikolata ben de senin gibiyim iftarda tıkanıp sonra cok acıkanlardan nitekim dün bana oldu fakat ilaçtandı muhtemelen, yani yok böyle bi acıkma otursam bi kuzu çevirme yerdim
mustangım eşim greve katılmıyor memur kapsamında çünkü ama olumsuzluklar bizi de etkiliyor yılbaşından beri doğru düzgün maaşlarımızı alamıyoruz bir kesnti bir uygulama değişikliği gidiyor..bu gün almamız gereken maaş ikramiyemizi yine tam yarıya kırpmışlar ikinci kez oldu ikramiyemizi alamıyoruz maaşımız yarım..eylüle kadar bir kesintidir gidiyor herkes isyanlarda..Kallisim eşinde grevdemi onu nenkadar etkiliyor . Senin bunalımlı halini bende yaşıyorum bi sabah ıyandam ve ve zayıf sağlıklı deniz kenarında olsam diye )(( ah işte ah
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724935
kızlar rica etsem linkteki magnolia adlı tarifi oylarmısınız kk da azrasıla arkadaşımız vardı belki hatırlayanınız vardır yarışmaya katılmış desteğimizi istiyor
günaydın
dünkü menümü yazıyım önce
sahurda
3 dilim kepek ekmeğine tost ve kahvaltı
iftarda
yarım kase corba, 1 tabaj taze fasulye, 2 parça pide
yalnız bu akşamki sahurda biraz pideyi abarttım, o da yarım gözüm kapalı kalktım.. eşim sahur yapmicam su içicem sadece dedi. ben de üşendim kahvaltıdır kepek ekmektir.. hemen kalan pideyi nerdeyse tek başına yiyip su içtimbu iftarda da pide yemeyip sahuru telafi edeyim bari..
ilacı da bırakmadım orucu da... artık bu şekilde tutmaya çalışıcam. deli gibi acıkıyorum ama
mustangcım kilonu çok beğendim kızzz valla oluyor bu iş
çikolata aferin hayatta yapamayacağım şeyi yapıyorsun. iftardan sonra çıkıp yürüme bandında yürümek ha valla bravo..iftar sahur menülerini de begeniyorum bu arada..
Günaydın güzeller......
Bijomun dedigi gibi iftardan sora bantta yürümek
güllacı ver bi komşuna bedişşşmenün güzel olmuş kütom güllacda nazarı olsun ....
sahurun çok güzel cukulam ... akşamında öyle fakat karbon baskın olmuş . mercimek karbon ,ekmek karbon ,pilav karbon . köfte ve fasulyeyi artırıp bu karbonlardan birini tercih etsen daha iyi olur çukulammehalimde karbon agırlıklı besleniyordu pro ya geçince ne güzel gidiyor kilosu
regllin ilk gülerinde spor çekilmiyor be kütomyürüyüşde yap diyemem mazalllah buhar olursun diyarbekir sokaklarında
Çok sevindim cikom bak nasipte doner dolaşır seni bulurSelam takımcım
Ve ben de regl oldum.. belim de ağrıyor. Hiç sevmiyorm böyle ramazanın başında tam alışmışken açlığa regl olmayı ..
Bugün iftar sonrası dışarı çıktık şimdi de geç oldu spor yapamadım neyse artık yarın oruç olmayacağm için yaparım belim ağrımazsa..
Ben çok mutluym çünkü iftarda deli gibi olup yemiyorum ilginç bi şekilde iyiyim normal yiyorm şükür Rabbim bana bayağı rahatlk verdi.
Onun dışında güzel bir haberim daha var. Formasyon başvurularını kaçırmıştm ve bayağı ağlamıştm ya. Yine açtı bazı üniversiteler. Onlara başvuruyorum. Lütfen mübarek gün bana dua edin de bir tanesine girebileyim...
Menümü yazayım
Sahur : 1 dilim ekmek 2 yumurta biraz peynir domates salatalık
( ama 1 saat evvelinde yulaf yoğurt yemiştim)
İftar : 1 kase hazır çorba, 3-4 parça tavuk göğüs , 4 kaşık makarna, yarım dilim pide, salata
Şuanda da bol su içmeye çalışıorm ama zaten yarın tutmayacağm.
Ben senin yerinede su iciyorum galiba ondandırCukulam harika haber , ay cok sevindim .. İnsallah gonlundeki neyse o olur ...
Regl kosunda, bende bekliyorum . Takimcanak regl oluyoruz yahu :)))
Haklisim tam alistik ramazana regl geliyor(
Kizlar ben kiloda pekbir degisiklik yok o yuzden menulerimi tekrar gozden gecirecem ..
Ya gl endeksine uyucanki bu biraz zor ramazanda yada yememi azalticam . Sporu da bi secenek dusundum ama orucken olmuyor .
Bende az yemeyi deniycem regl gelene kadar .
Kalisim cukulam gibi rabbim sanada beklenmedik bir kapi acsin insallah .
İftarida yazip iyi geceler dileyim .
2 hurma .
Sulu kofte .
Kabak cicegi dolmasi .
Coban salata .
Karpuz .
Az evelde hain kocam ben tatli yapmiyorum diye kadayif, dondurma almis gelmis
2 catal kadayif cok azda dondurma .
Sahur icinde karabugday islatmistim . Yogurtla yerim .
Suyu cok icemiyorum nedense ..
Cukulam harika haber , ay cok sevindim .. İnsallah gonlundeki neyse o olur ...
Regl kosunda, bende bekliyorum . Takimcanak regl oluyoruz yahu :)))
Haklisim tam alistik ramazana regl geliyor(
Kizlar ben kiloda pekbir degisiklik yok o yuzden menulerimi tekrar gozden gecirecem ..
Ya gl endeksine uyucanki bu biraz zor ramazanda yada yememi azalticam . Sporu da bi secenek dusundum ama orucken olmuyor .
Bende az yemeyi deniycem regl gelene kadar .
Kalisim cukulam gibi rabbim sanada beklenmedik bir kapi acsin insallah .
2 hurma .
Sulu kofte .
Kabak cicegi dolmasi .
Coban salata .
Karpuz .
Az evelde hain kocam ben tatli yapmiyorum diye kadayif, dondurma almis gelmis
2 catal kadayif cok azda dondurma .
Sahur icinde karabugday islatmistim . Yogurtla yerim .
Çok sevindim cikom bak nasipte doner dolaşır seni bulur
Spor cekulmez bu halde menun guzel ramazanda vermek kenara durdun almasak yeter bence cok sicak yerler ayaklarimi yakiyor terler damliyor spor yerine gecermi acaba
Menum sahurda yemedim galiba tam hatirlamiyorum
4 civari karpuz su
İftarda bikac catak makarna kepekli 1 köfte yogurt salata yarim dilim gullac yenmiiyor sicakta azda uyudum hic tadim tok bugun
Ben emek verdim güllacı bitirmistim buğün gene almıs gelmiş bu adam neyseki bu sefer 2 porsiyon sadece 1 i gitti 1 kaldı
Kallis sıkma canını hersey düzelir inş sabır et bakalım bu arada ben çilek fidesi istiyorum ama 2 yıl sonra oraya dönebilirsem bahcem için hatta çapamı kapıp geleyim ole çilek fidesiyle kurtulamassınhatta bitanede sarman pisin varmı fazladan off offf bitsede gitsek
Aebenim verendanın sardunyalarıda senden kaktüsü olan yokmu
bijom aynen öyle hayırlısı olur eminim Allahım böyle daha uygun görüyordur çıkacaktır başka güzellikler ama insan daralıyor...
grev uzun zamandır süregelen ödeme sıkıntısı canım avanslar verilmiyor şu an 1700 kişi icralık olmuş durumda fabrika çalışanları yani çok büyük rakam yani bu...
mustangım eşim greve katılmıyor memur kapsamında çünkü ama olumsuzluklar bizi de etkiliyor yılbaşından beri doğru düzgün maaşlarımızı alamıyoruz bir kesnti bir uygulama değişikliği gidiyor..bu gün almamız gereken maaş ikramiyemizi yine tam yarıya kırpmışlar ikinci kez oldu ikramiyemizi alamıyoruz maaşımız yarım..eylüle kadar bir kesintidir gidiyor herkes isyanlarda..
bben oy vermiştim kendiside biliyor facebooktan ulaşıp rica etmişti
hıııııı söylemeyi unutmayayım çilek fidesi isteyene yollayabilirim çok güzel çilek fidelerim var tam ekilme zamanıminicik bir saksıya bile ekebilirsiniz... isteyen söylesin...
ben hala oruç tutamadım arkadaşlar... haftaya bir doktora gitmek istiyorum artık iyice sapıttı
Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin inşallah ..
Gunaydin takimcim .
Sahuru yazayim az degisiklik oldu . Sabah ezanina kadar uyumayinca fevrim dondu valla gece nasil oturuyorsunuz yahu .
Az kara bugay ve yogurt . 5.6. Gul dolmasi ..
Dun bulgur cok oldu sanirim . Kilom artmis bu sabahne guzel duruyordu yerinde :)))) Ya dun karbon cok oldu yada rgl gelecek 2.sidir insallah .
Bu aksamki menum dikkatli olmali sebze pisirmem gerek .
Nazlim oy gittide , istemek yasak kuzum ya .
Sen nerelerdesin bu arada. banuda sende menu neyin unuttunuz iyce .
Hu nerdesiniz 7. Takim ????
Takimi kutom ben ve cukulam parselledik . nerdesiniz kac gundur ???
oruçlu olup bu kadar nasıl yiyebiliyorsunuzMenümü yazayım
Sahur : 1 dilim ekmek 2 yumurta biraz peynir domates salatalık
( ama 1 saat evvelinde yulaf yoğurt yemiştim)
İftar : 1 kase hazır çorba, 3-4 parça tavuk göğüs , 4 kaşık makarna, yarım dilim pide, salata
Şuanda da bol su içmeye çalışıorm ama zaten yarın tutmayacağm.
menün ne güzelmiş dolma en sevdiğimdenKalisim cukulam gibi rabbim sanada beklenmedik bir kapi acsin insallah .
2 hurma .
Sulu kofte .
Kabak cicegi dolmasi .
Coban salata .
Karpuz .
aynen çikolatım herşey olacağına varıyorda düşünmeden üzülmedende salıp gidemiyorsun...Canım Allah yardımcınız olsun inş başka güzel kapılar kazançlar versin.. Hayatın gerçekleri daraltma kendini sultanım, herşey olacağına varıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?