Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben senin bu uyku işine seneler önede çereyi demiştim bak bakalım o zaman öyle uyuyabiliyonmu oda olur birgün
inşallah bedişim

Eee butun anneler gece uyumayan bebekten muzdarip bende sıkintı olmaz gül gibi gecinir. Gideriz
Şaka bi yanada ben kapattım o defterleri

iftar sonrasi el ayak tutmama zamanindan herkese selam.. masayi nasil topladim allah biliyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bijom aynen öyle hayırlısı olur eminim Allahım böyle daha uygun görüyordur çıkacaktır başka güzellikler ama insan daralıyor...
grev uzun zamandır süregelen ödeme sıkıntısı canım avanslar verilmiyor şu an 1700 kişi icralık olmuş durumda fabrika çalışanları yani çok büyük rakam yani bu...

Kallisim eşinde grevdemi onu nenkadar etkiliyor . Senin bunalımlı halini bende yaşıyorum bi sabah ıyandam ve ve zayıf sağlıklı deniz kenarında olsam diye )(( ah işte ah
mustangım eşim greve katılmıyor memur kapsamında çünkü ama olumsuzluklar bizi de etkiliyor yılbaşından beri doğru düzgün maaşlarımızı alamıyoruz bir kesnti bir uygulama değişikliği gidiyor..bu gün almamız gereken maaş ikramiyemizi yine tam yarıya kırpmışlar ikinci kez oldu ikramiyemizi alamıyoruz maaşımız yarım..eylüle kadar bir kesintidir gidiyor herkes isyanlarda..

bben oy vermiştim kendiside biliyor facebooktan ulaşıp rica etmişti

hıııııı söylemeyi unutmayayım çilek fidesi isteyene yollayabilirim çok güzel çilek fidelerim var tam ekilme zamanı minicik bir saksıya bile ekebilirsiniz... isteyen söylesin...

ben hala oruç tutamadım arkadaşlar... haftaya bir doktora gitmek istiyorum artık iyice sapıttı
Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin inşallah ..

gelmisken menumu de yazayim
sahur: bir suru pide, salata
iftar: 1 kucuk parca pide, 3 dilim firin patates, 3 izgara kofte, 2 kasik makarna ve salata (anaam azicik yemistim yazinca ne cok gorundu :) )

kutahya sasirmadim gece oturup gunduz uyumana, sen de sasirma :) cevremde esim dahil butun kutahya ahalisi sabaha kadar oturup gunduz yatiyorlar. gelenek galiba :))) bi de erken yatip erken kalkiyorum diye benle dalga geciyorlar gariplerine gidiyor.. allahtan oglusum bana benzedi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin neden ramazanda kg aldığın çok ortada ama bijom.. Bişi yediğin yok ama pideyi karbonhidratı çok alıyorsun. Halbuki mideni sebzeyle proteinle doldursan o kadar almazsın ama ramazanda ben kimseye akıl vermeye kalkmıcam çünkü cidden çok uzun süre aç kalıyoruz, insanın gözü bişey görmeyebilir çok normal...

Bugün de yapacaktım ama yeni geldik eve. İftardan sonra arkadaşlarla oturduk dışarda bu saatte de koşu bandı evdekileri uyutmuyor yoksa yapardım yani sıkıntı değil ...

Canım ben aşırı doldurmuyorum midemi ondan ağırlık çökmüyor bana. Sporu da hep sevdim hayatım boyunca yapmak hiç zor gelmiyor nedense şükür
Karbonhidrat olayında haklısn . Benim durumum yine psikolojik. Canım çok istedğnden yemiyorum karbon. O kadar aç kalıyoruz ya, sanki onunla doyarmışm gibi.. Bugün öyle olmadı ama yazıcam birazdan

Selam takımcım

Ve ben de regl oldum.. belim de ağrıyor. Hiç sevmiyorm böyle ramazanın başında tam alışmışken açlığa regl olmayı ..
Bugün iftar sonrası dışarı çıktık şimdi de geç oldu spor yapamadım neyse artık yarın oruç olmayacağm için yaparım belim ağrımazsa..
Ben çok mutluym çünkü iftarda deli gibi olup yemiyorum ilginç bi şekilde iyiyim normal yiyorm şükür Rabbim bana bayağı rahatlk verdi.
Onun dışında güzel bir haberim daha var. Formasyon başvurularını kaçırmıştm ve bayağı ağlamıştm ya. Yine açtı bazı üniversiteler. Onlara başvuruyorum. Lütfen mübarek gün bana dua edin de bir tanesine girebileyim...

Menümü yazayım

Sahur : 1 dilim ekmek 2 yumurta biraz peynir domates salatalık
( ama 1 saat evvelinde yulaf yoğurt yemiştim)

İftar : 1 kase hazır çorba, 3-4 parça tavuk göğüs , 4 kaşık makarna, yarım dilim pide, salata

Şuanda da bol su içmeye çalışıorm ama zaten yarın tutmayacağm.

Cukulam harika haber , ay cok sevindim .. İnsallah gonlundeki neyse o olur ...

Regl kosunda, bende bekliyorum . Takimcanak regl oluyoruz yahu :)))

Haklisim tam alistik ramazana regl geliyor (

Kizlar ben kiloda pekbir degisiklik yok o yuzden menulerimi tekrar gozden gecirecem ..

Ya gl endeksine uyucanki bu biraz zor ramazanda yada yememi azalticam . Sporu da bi secenek dusundum ama orucken olmuyor .
Bende az yemeyi deniycem regl gelene kadar .

Kalisim cukulam gibi rabbim sanada beklenmedik bir kapi acsin insallah .

İftarida yazip iyi geceler dileyim .

2 hurma .
Sulu kofte .
Kabak cicegi dolmasi .
Coban salata .
Karpuz .

Az evelde hain kocam ben tatli yapmiyorum diye kadayif, dondurma almis gelmis
2 catal kadayif cok azda dondurma .

Sahur icinde karabugday islatmistim . Yogurtla yerim .

Suyu cok icemiyorum nedense ..

Çok sevindim cikom bak nasipte doner dolaşır seni bulur
Spor cekulmez bu halde menun guzel ramazanda vermek kenara durdun almasak yeter bence cok sicak yerler ayaklarimi yakiyor terler damliyor spor yerine gecermi acaba

Menum sahurda yemedim galiba tam hatirlamiyorum
4 civari karpuz su
İftarda bikac catak makarna kepekli 1 köfte yogurt salata yarim dilim gullac yenmiiyor sicakta azda uyudum hic tadim tok bugun
Ben emek verdim güllacı bitirmistim buğün gene almıs gelmiş bu adam neyseki bu sefer 2 porsiyon sadece 1 i gitti 1 kaldı

Kallis sıkma canını hersey düzelir inş sabır et bakalım bu arada ben çilek fidesi istiyorum ama 2 yıl sonra oraya dönebilirsem bahcem için hatta çapamı kapıp geleyim ole çilek fidesiyle kurtulamassın hatta bitanede sarman pisin varmı fazladan off offf bitsede gitsek

Aebenim verendanın sardunyalarıda senden kaktüsü olan yokmu

Ben senin yerinede su iciyorum galiba ondandır
Yokya ramazanda olmuyor bu diyet işi oruç olmasanda menuler zengin tatlılar icecekler karpuz spor yaparım dedim oda olmadı kilo almak istemiyorum ben yaa:2:

Çok sağol cnm inş bir yere girerim bu sefer de kurtulurm şu dertten...

Yani az yiyip bol su içip en az yarım saat spor yapabilirsen çözersin işi diye düşünüyorum ama .. Ramazanda kilo almaman bile bence yeter aebenim suyu çoğalt ama.. Suyu ne zaman çok içsem kg gidiyor bak bu iki haftadr durmamın nedeni bence su çünkü az içtim... Bir de bitki çayı denesene..

Çok sevindim cikom bak nasipte doner dolaşır seni bulur
Spor cekulmez bu halde menun guzel ramazanda vermek kenara durdun almasak yeter bence cok sicak yerler ayaklarimi yakiyor terler damliyor spor yerine gecermi acaba

Aynen kg almasak o bile harika olur bence de... Yok şekerim o terler spor yerine geçmez akıllılık yapıo bir de :))))

Az yiyorsun bari bol su iç bir de meyve ye canım.. Alıştı senin bünye gerçi az yemeye...

Canım Allah yardımcınız olsun inş başka güzel kapılar kazançlar versin.. Hayatın gerçekleri daraltma kendini sultanım, herşey olacağına varıyor...

Gunaydin takimcim .

Sahuru yazayim az degisiklik oldu . Sabah ezanina kadar uyumayinca fevrim dondu valla gece nasil oturuyorsunuz yahu .

Az kara bugay ve yogurt . 5.6. Gul dolmasi ..

Dun bulgur cok oldu sanirim . Kilom artmis bu sabah ne guzel duruyordu yerinde :)))) Ya dun karbon cok oldu yada rgl gelecek 2.sidir insallah .
Bu aksamki menum dikkatli olmali sebze pisirmem gerek .

Nazlim oy gittide , istemek yasak kuzum ya .
Sen nerelerdesin bu arada. banuda sende menu neyin unuttunuz iyce .

Hu nerdesiniz 7. Takim ????
Takimi kutom ben ve cukulam parselledik . nerdesiniz kac gundur ???

günaydın bilmiyordum abla oy istemenin yasak olduğunu ben buralardayım abla işyerinde olunca ve regli olunca yemek yiyemiyorum işyerinde akşam eve gidene kadar bişey yok dün nerdeyse bişey yemedim akşam iftarda da azcık karpuz yedim eşime eşlik edeyim diye nedense canım kaç gündür bişey yemek istemiyor tabi ben ne zaman az yesem kiloda veremiyorum oda ayrı bir mesele

oruçlu olup bu kadar nasıl yiyebiliyorsunuz ben kendimi durdurabileceğimi sanmıyorum diyet filan vız gelir bu durumda..tebrik ederim
çikolatım yeni fırsatın içinde çok sevindim canım inşallah olur ...

Kalisim cukulam gibi rabbim sanada beklenmedik bir kapi acsin insallah .

İftarida yazip iyi geceler dileyim .

2 hurma .
Sulu kofte .
Kabak cicegi dolmasi .
Coban salata .
Karpuz .

Suyu cok icemiyorum nedense ..
menün ne güzelmiş dolma en sevdiğimden
amin aebenim amin çıkacaktır illaki...

su içmeye başla lütfen...

Canım Allah yardımcınız olsun inş başka güzel kapılar kazançlar versin.. Hayatın gerçekleri daraltma kendini sultanım, herşey olacağına varıyor...
aynen çikolatım herşey olacağına varıyorda düşünmeden üzülmedende salıp gidemiyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…