günaydın bilmiyordum abla oy istemenin yasak olduğunuben buralardayım abla işyerinde olunca ve regli olunca yemek yiyemiyorum işyerinde akşam eve gidene kadar bişey yok dün nerdeyse bişey yemedim akşam iftarda da azcık karpuz yedim eşime eşlik edeyim diye nedense canım kaç gündür bişey yemek istemiyor tabi ben ne zaman az yesem kiloda veremiyorum oda ayrı bir mesele
günaydın bilmiyordum abla oy istemenin yasak olduğunuben buralardayım abla işyerinde olunca ve regli olunca yemek yiyemiyorum işyerinde akşam eve gidene kadar bişey yok dün nerdeyse bişey yemedim akşam iftarda da azcık karpuz yedim eşime eşlik edeyim diye nedense canım kaç gündür bişey yemek istemiyor tabi ben ne zaman az yesem kiloda veremiyorum oda ayrı bir mesele
nazlım bünyeni durdurma güzelim .
işde arada derede kuruyemiş falan at agzına canım ya .. kendi odan falan yokmu yada kuytu bir yer
aebenim aşkolsun yav ben de yazıp duruyorum ya
regl gelcektir regl o kadar karbonla bişey olmaz üstelik bütün gün açız.. gelse de inse şişlerin..
kallisim inşallah düzelir problemler bir an önce. ne yapalım hayat bazen bizi sınıyor. beterinden korusun diyelim..
nazcım ayrı mesele demişsinde ben daha önce yaptığımda bunun içinden çıkamamıştım..az yesem vermiyor alıyordum çünkü vücut ihtiyacından fazlasını depoluyor diyettesin diye ne yesen kilo olmaya başlıyor...bunun çözümü az yemek değil düzenli yemek yoksa ne yapsan olmayacaktır..
nazcım ayrı mesele demişsinde ben daha önce yaptığımda bunun içinden çıkamamıştım..az yesem vermiyor alıyordum çünkü vücut ihtiyacından fazlasını depoluyor diyettesin diye ne yesen kilo olmaya başlıyor...bunun çözümü az yemek değil düzenli yemek yoksa ne yapsan olmayacaktır..
kütahyam sağlık olsunda 2 yıla kalırsa elbet alırsın çilekleri valla benimde ilk denemem daha önce yetiştirmedim...
bende bahçe yok öyle kocaman çapa alacak kadar değil yani iki kişinin zor sığdığı bir sera var işteçok isterdim kocaman bahçem olsun...kısmet..
nasılsın kalişim sultanım ?
hamdolsun aebenim iyiyim..
herşeye üzülüyorumya bugünlerdebahçemin bir kenarında minik bir kedi yavrulamıştı gelip gidip emziriyordu..dünden beri bebek yok anne gelip gidip ağlıyor bende onunla ağlıyorum bebek hiç bir yerde yok
gidip atölyemi toplamam lazım gidemiyorum ayın 7sine dek boşaltıcam canım bişey istemiyor iş yapasım yok....diyet yapasım yok...
kızlar çevrenizde mimar olan varmı ? çalışma koşulları ,maaşı vs .
kalişim kuzucun bilkente demiştin . hangi bölümde? memnunmu ortamdan ?
piskoloji ve mimarlık arasında kaldık .. nettte mımarlık okumanın çok zor oldugunu yazmış herkes . mezun oluncada maaşın şans işi oldugunu falan ..onlara arştırıyoruz malum vakit az kızımın gelecegi hala karar veremedik. mımarlıkmı piskoloji yada diyetisyenlikmi ?:26:kızım kararsız . babamızda araştırıyor bakalım hayırlısı ...
mersam siz ne yaptınız canım ?
Aebenim şu an mesajını okuduğum üç kızımda seçeneklerden diyetisyenliği söylediler :)
Büyük kızım iç mimar biliyorsun ama şimdi mimarlık bölümü ile mimarlık birleşti ben sadece şunu söyleyebilirim çok masraflı bölümler...mesela çocuklar dersten bunalmıyor ama bir kaç hafta boş durup çizim ve maket zamanı üç gün aralıksız hiç uyumadığını biliyorum kızımın ve arkadaşlarının..günlerce ellerinde kahve ve enerji içecekleriyle gezerlerdi...evet ciddi zor bölüm...simezun olunca bir şey diyemem tamamen şans işi...benim kızım şu an mimarlık yapmıyor çizim yapıyor bşr firmada...içmimar olarak gönlğne göre iş çıkmadı..
bilkentte sanırım o bölümde bizimde bir tanıdık var sınıfını tam bilmiyorum ama ismi aliAebenim diğer kızım bilkentte ..aslında çok zorluk çekersin çevre seni rahatsız eder dedim...ama dediğim gibi olmadı...rahatsızlık duymuyor...
Kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı okuyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aebenim diyetisyenlik tavsiye ederim nacizhane
kızının iç mimar oldugunu bilmiyordum kalişim :) kalişim iç mimarlıkla mımarlık fakli diye biliyorum .evet zormuş okuması .
kuzunun maaş tatminkarmı kalişim ?
kızlar piskolojiji niye tavsiye etmedilerkibirde odyoloji var seceneklerimiz arasıda. onda iş imkanı güzel aslında maaşıda..
sağolasın canım
canım evet çok haklı kızın çok fazla zengin çocuğu var ama öyle böyle bir zenginlik değil bubilkentte sanırım o bölümde bizimde bir tanıdık var sınıfını tam bilmiyorum ama ismi alibilkenti bizimde tutuyor hangiydi hatırlamıyorum ama ... kızım çok çekingen ya lisede iken geziye gitmişlerdi oraya .. ögrenciler hep lüks arbalarla diyor ben orda okumam diyor şimdi
bu ün. yerleşme işi pek zormuş yahu .. daha sızrada benim 2 tane daha varallah kolaylık versin ..
ana herkes diyetisyen diyotavsiye sebebi varmı bijom ? aslında olsada iyi olur bizde zayıflatırdı
ay taze mezun yenicanım kızımda bir kaç ay oldu iş başvurusu yapalı daha yeni mezun sayılır zaten...istediği gibi iş çıkmadı karşısına ama bu şu an çalıştığı yerde haftanın üç günü sadece ikişer saat gidiyor evde çizim yapıyor maaş Allah bereket versin tam zamanlı çalışanlara bakarak yeni başlayan biri için tatminkar tabiki..
fakat kendi branşı değil işte şu anki işi sorunda bu...çok başvuru yaptı dönen olmadı..dönenler tatmin etmedi..kısmet..şans meselesi..
canım evet çok haklı kızın çok fazla zengin çocuğu var ama öyle böyle bir zenginlik değil buçocukların çoğunda ferrari ve porshe var...kadife kaplatıyorlar anne arabalarını diyor altın rengi ferrariler ......anlatıyor hep....
tabiki zor bu seçim...allah hakkınızda hayırlısını versin.... bi tercih yaparken bir kaç bölüm arasında kalmıştı babamızda iyi bir bölümü kıytırık okulda okuyacağına kıytırık bir bölümü bilkentte oku iş bulman açısından zorluk çekmezsin demişti..gerçi bizimkinin ilk tercihiydi ve yüzde yüz burs cazip gelmişti... sadece yemek ve yurt ücreti ödüyorum ben ...
benim sonuncusu neyseki aşçı olcam diye tutturduda lisede yemek bölümü okuyoren azından kriteri belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?